88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Már Tapasztaltam...Tabula rasa 30 nap freee,aztán a vége azlett hogy
semmi free nem volt fizetni kelett... -
cdkulcs is _KELL_ es timecard is _KELL_
hidd el, hogy nemfognak csak ugy cdkulcsokat utanad vagni, mert letoltod a jatekot netrol
-
CD Galaxis-nál talán,de Google a barátod. -
nah sztem én hülye vagyok így netről venni serialt:D
azt nemtudjátok honnét tudom megvenni rendes dobozos változatot? -
Ha a legelső official L2 account-od ez,akkor mindenféleképp aktiváló serialt vegyél. -
Akkor egy 60 napos NCsoft kártyát ha veszek hozzá azzal a koddal már fog menni(letöltött verzió van meg)? -
Lövésem sincs milyen formában vetted meg a játékot...Ha boltból vetted meg mint dobozos formában akkor bizony jár hozzá serial.
Ha letöltötted hivatalos weboldalról,akkor venned kell egyet hozzá pl.: plaync store-ból vagy valamelyik népszerű Serial/Time Cardokat áruló weblapról. -
Dobozos vásárolt vagy csak Retail vagy esetleg csak a kliens van meg ?:D -
Figy megvan a game de nem kaptam hozzá serial code-ot akkor hogy tudom hozzárendelni accomhoz (PlayNC-s hez) -
Oks köszy,akkor már tudom:) -
11 szerver van, Bartz --> Luna. Ebből Teon, Franz és Luna euro szerver (európai időzóna, CET szerint mennek az eventek). Highrate official szerver nincs, mindegyik szerver 1*-es rate, igazából azért van ennyi szerver hogy elférjenek a játékosok. -
Officialon nincs "High" rate. Összes szerveren 1* rate van.(ez nem szaros l2j,ahol dp-ről dp-re élnek az emberek.) :)
Amit irtam eddig,az Franzra vonatkozott.(igen Franzon játszunk,de forumozok közül sokan máshol : pl.: Sieghart(USA szerver) ). -
Akkor tudom hogy kell csinálni ,hozzá kell rendelnem a plaync acc-hoz,tabula rasa-nál evvel baxódtam:D es ez a franz azaz EU szeró ebböl van bartz,sieghart,high rate?ezen belül ti mejiken toljátok bartz? -
ott a pont. -
Így is olvasható: Franz egy a 3 euró szerver közül. -
igazabol a második, de kurvara lenyegetelen. -
1, 52(kb) fő van bent kizárólag magyarok.(1 ember 1 karakter,de Csárdi talán jobban tudja)
2,PlayNC itt tudsz accountot csinálni,amihez ugye megvetted a serialt.
3, Franz 1 a 3, europai szerverből.(azaz jó a pinged). -
Jah és Franz az milyen szerver? -
Esetleg valaki tudna abban segteni hogy ha megvan a játék hol kell accountot csinálni és hogy azon kívül mást kell e átírni? -
És hányan vagytok? -
Kekszakall #72542 Hi!
WTB Shyeeds Bow recipe es 4 db shaft hozza @ Franz!
PM itt!
Koszi! -
Nem megyek már 17fölé sajnálom:) persze depend on stuffs on it. -
Ha véletlen van itt olyan ember akit érdekel 1 78/75 noblesse hierophant/tyrant.
Attól 25(ezer)fölötti ajánlatokat várok. PM itt -
Igen csak kár, hogy nem online akitől veszi. -
Ez Baalkain aláírása épp előted irt:)
Timecard, CD-key, Sétacard eladó adenáért!
15 napos TC: Franz 23m, Sieg 25m ; CDK (30 nap játékidővel): Franz 47m, Sieg 57m
Sétacard: Franz 13m, Sieg 15m ; Adena eladó: Franz, Sieg, Teon -
Van vkinek 15 napos gc je adenáért franzon ? -
BaalKain #72536 nem leszek itt :) akkor majd később -
yep
16:05kr -
BaalKain #72534 Gordibá msnre felcsúszhatnál kicsit -
Van WC aki nem a falat támassza???:) Az vagy botbol van vagy még kezdő:P -
pvp-re +6os DC robe, vagy major arcana, pve-re meg attól függ, hogy csak buffol és támasztja a falat, vagy sem. -
Lehuzlak #72531 Hi!
Nem voltam pár napig, de látom ez idő alatt "meg lettem szólítva"
szal tisztázzunk pár dolgot...
ErrorHUN és én nem egy és ugyanaz a személy vagyunk, az csak egy dolog, hogy nekem is van egy hasonló nevű karim Franzon (error404)
/serious treasoan, lehuzlak...stb/
Látom még mindig nem sikerült túl lépnetek azon az avadon robe szetes lehúzáson, de a vádaskodás még mindig napirenden van. Nevetséges.
Szeretném leszögezni (még mielőtt a vádaskodások újabb köre jönne), hogy nem, nem én voltam, aki leszedte rólad a szetet! Még véletlenül sem azért "lehúzlak" a neve a törpémnek. (bár kétségtelen jól lehetne aszociálni rá)
Amit elértem a szerveren azt mind önerőmből (és persze walker supportal) értem el. Sose vettem adenát, sőőőt.
Nevetséges is lenne ilyesmit feltételezni rólam. Aki ismer az tudja, hogy ennél azért sokkal komolyabb bizniszekben (és nem scammelésben) vagyok benne. Azszem erről kecske és még jónéhányan tudnának nyilatkozni.
Végezetül:
Mindig és mindenben meg kell fizetni a tanulópénzt. Én is voltam már bescammelve, nem is egyszer. (soul ore, red gem, baby spice...stb)
Az ilyesmit az ember inkább elhallgatja, és csendben veri a fejét a falba, hogy "hogy lehettem ennyire barom...." :)
Idővel persze megtanulod, mielőtt bármit veszel érdemes 2x-3x is megnézni, hogy kivel mit tradelsz, vagy ép kitől mit veszel.
hosszútávon hidd el megéri!
GL & HF
-
Erotikus #72530 Üdv!
Szerintetek egy WC-t hogy optimális felöltösztetni?farmra?pvp-re?
-
BaalKain #72529 Leszedtem az 1.99B-t és ugyanazt csinálja :(:(:( -
ErrOrHUN #72528 kiütöd a scrollt hozzá és megtanulod. 2 buffslot helyett, csak egyet eszik és 40 perces(legalábbis PP buffok) -
FickDeineStory #72527 ez tényleg durva, milyen sub-jaid vannak?
tényleg ezekről a combo buffokról mit lehet tudni, mert ezekről tulajdon képpen semmit nem hallottam, kérdezgettem bufferektől akik keresték ezeket a combo buffokat de ők se tudták, hogy konkrétan hogy működik. -
RM még mindíg létezik, csak egy kicsit átszerveződött :P
Abba sem volt sok magyar, de MOST mi is csináltunk egy nagy magyar klánt!
A neve Fusion. Elszaporodtak a klánban a magyarok, de plz ne requesteljetek többen ^^ kkthx -
Na egy kis izelítő az Sieghartos magyarokról:) és az új OverPower sub skillekről:)
Igy XPzünk mi!
Egy kis Demonstráció BD nélkül íjjal atac speed:P
Zerk nélkül is ijesztő^^
-
Foreigner nem tart ki az invi mellett? -
PhoenixKnight #72523 De most komolyan :D nézzétek meg invinciblet ...én voltam az 1edüli magyar és még mindig létezik nemugy mint a többi klán/ally akik a szerver kezdete ota vannak . Az már más kérdés hogy mit gondoltok inviröl :D .
Nyáron ujra játszani fogok de Heartbreakersbe tuti nem megyek max Sleepersbe ahol elvileg én lennék a cl mer már csak olyanok vannak benne akiknek közük nincs az eredeti klánhoz de kétlem hogy adnak nekem bármi jogot . Ugyhogy maradt a Revenge de az csak akkor ha LuckyDuck meg Foreigner ott lesznek juniusban ...