88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• darkmenx
    @ Franz:
    WTB/WTT +4 S dual (+8 kesh*kesh es +4 sls*sls van cserebe)

pm itt
  • Gumbo
    Nekem van egy. Kölcsön adjam neki?
  • darkmenx
    addig amig egy teonos tyrant hero baratja nem lesz.
  • Psychedelic #72599
    Kifogytál az off szerveres kitaláciokból, most jönnek a free szerveresek? Meséld már el légyszives melyik free szerveren mond ilyeneket a GM, nagyon kiváncsi lennék rá. :)
    Sztem bárki aki látott már mmo-t, az tudja jol, hogy mondjuk a 10x xp, az 10x több mint az eredeti játékban, aki meg ezzel nincs tisztában, annak nem a gonosz GM-ek tömik tele a fejüket, szimplan segg hülyék az egészhez.

Vajon aki ugy kezd el, off-on játszani, hogy megkérdi melyik szerver a high rate, meddig fog eljutni? :)
  • var
    ha be lennék regelve bankkártyával akkor csak euro-val lehetne fizetni havidijat vagy leet dollárral is?
  • Ved
    Hát hülye Gmek nem scsak offon vannak, ez tény.:)
  • Gordis2k
    Ha van buffered +4str+4dex-8con ha nincs csak a str
  • kakadara
    63as Treasure Hunter nak mien dyet tegyek fel fejlodesre?
  • Hober Mallow
    És amugy összesen sok magyar tolja a szerókon?
  • KisEmir
  • Hober Mallow
    Ha a kasztokra gondolsz szerintem erős ha jól használják,nekem berserkerem volt hasonló a destróhoz csak kevesebb páncélja van...varikat be lehet ütni vele!
  • var
    kamaelről mit kell tudni? emo stb...de erős vagy valami? :P
  • Hober Mallow
    Á okés köszy értem bekell fizetni és hozzácsapódik a 30naphoz:)
  • FickDeineStory
    hát hogy a koldus szerveren játszok és az ottani gmek azt terjesztik az oda játszni menő új játékosoknak, hogy az off serverek is különböző rate-sek mint az ő vackaik.
  • Voyager5
    Ez a cd-key amit megveszel, ami önmagában semmitsem ér (hiába van benne 30 nap játék!), mert fel kell tölteni valamilyen Gametimecarddal (15,30,60 naposok vannak). Ha feltöltöd például egy 15 napossal akkor 45 nap tiszta játékod lesz.
    Gametimcardokat vehetsz neten, Endaer linkjeit ajánlom. (#72569)
    Annyi hozzáfűznivalóm van még, hogy cdkeyonline.com-ról életemben nemtudtam 1 nyomorult GTC-ot sem rendelni... Én a GMbart szoktam használni, de ahogy elnézem, most baromi drága
  • Hober Mallow
    jár***
  • Hober Mallow
    http://galaxisnet.hu/termekek/14906/lineage-2.html
    E mellé ját 30nap free is?
  • Facek
    Azt sajnos nem tudom megnézni, meg kéne venni hozzá.
  • var
    és a havidijat $-ban lehet fizetni?

azóta találtam ezt : http://www.direct2drive.com/6/232/product/Buy-Lineage-II-Download
    :)
  • Facek
    Vettem a fáradtságot és kipróbáltam saját magam, de a játékot csak euróban engedi megvenni.
  • sanyiiiii
    Hát aki nem jön rá hogy az a rate minek az x szerese lehet alapból eláshatja magát. Igen az 1x az az offical rate. Csak az emberek a legminimálisabb gondolkodásra sem hajlamosak sokszor.
  • var
    és az a superman az mi ? :D
  • Sorbon
    OG walkert ne használj mert hamar kiszürik és BANN a vége. IG-t használ mindenki, de ahhoz walker kód kell, ami fizetős. (walker kód)
  • var
    europaira regeltem, átállitottam texasra és nem jó...valaki esetleg próbálta amit Facek írt?
  • Facek
    Ha jól emlékszem úgy lehet dollárba fizetni, hogyha plaync-s acc. kreálásakor nem europai országot hanem amerikát írsz be, mintha ott laknál. Ez nem 100% de szerintem működne.
  • var
    mi az a gamecard EU és US only? ennek mi értelme van...most akkor nem használhatom a US-osat?
    újra sry a sok postért
  • var
    még valami, csak érdeklődésképp, külső/belső walker is timecarddal megy már vagy mi? belső nem tud magától ütögetni? (csak ha később erre szorulnék)
  • var
    köszi szépen a segítséget, közben rájöttem, hogy az otp junior max az visa electron kártya és alkalmas netes fizetésre...szóval jó nekem az ncsoftos fizetés is. itt viszont csak €-s fizetést láttam legalábbis a cd-key-re(lehet csak erre van igy) $-ban nem tom hogy kell...

legjobb $-ban lenne cd-key és később havidij is, ilyet lehet?
  • DarkVen
    FDS-nek most igaza van, aki j-ben játszik, álltalában azt hiszi, hogy offon is vannak high rates szerverek, és hogy azért van több szerver, mert mindegyiken más szorzó van. Fogalmuk sincs róla, hogy mind 1x-es. Még a GM-ek sem tudják sokszor mi van offon!
    Ennek sztem az egyik oka, hogy nincs igazi magyar l2 off portál, hanem csak j-s szerveroldalak. Az ilyen oldalakon, meg csak az adott szerver adatait teszik ki. Ha googleban keresgélünk, akkor is egyetlen official témájú fórum az sg. Itt viszont nincs FAQ az oldalon. (csak egy barátságos figyelmeztetés, ha nem offon vagy huzz a pixxxba...)
  • darkmenx
    WTS @ Franz:

Forgotten Scroll - Dance of Blade Storm
    Forgotten Scroll - Song of Windstorm
    Amulet - Chant of Critical Attack
    Spellbook - Warrior Servitor
    Spellbook - Wizard Servitor
    Battle Manual - Soul Vortex
    Battle Manual - Soul Strike

pm itt
  • Ved
    Te már megint mi a fészes fenéről beszélsz?
  • Endaer
    Please die.

• FickDeineStory
    csak azt nem értem miért beszélik tele az ingyenes szerveren játszó játékosok az ott kezdő játékosok fejét, hogy off-on is low, mid, high rate van. itt standard rate van ehez képest a 2x-res koldus szerver is high rate
  • Endaer
    Var & BaalKain,

ez már bevált:
    gamecards.eu

de érdemes lehet megpróbálni ezeket is (mivel most gamecards.eu kifogyott, és szivatják a beszállítói, így nem tudja a kapott megrendeléseket teljesíteni):
    -gmbar.com
    -cdkeyonline.com

Var: ezeken a címeken PayPal-t használva tudsz fizetni timecardért, vagy új account regisztráláshoz szükséges CD Key-ért. Dollárban vonják le a számládról a termék árát és emailben küldik ki a kódokat, valamint nem szokásuk átbaszni a vevőt. Első vásárláskor divat telefonon felhívniuk az ügyfelet, csak hogy leellenőrízhessék, tényleg komoly-e a vásárlási szándék, és nem hülyítik őket, ám ha ez a beszélgetés letudva, további rendeléseknél már nem telefonálgatnak - igaz, aki le tud angolul bonyolítani egy elég kezdetleges bájcsevelyt annak ez már nem lenne akadály. Nem félelmetes a dolog, ez ne ijesszen el senkit - emiatt szerintem kár másoktól venni a cuccot. Persze ha akarod, vehetsz más magyaroktól is timecardot, akik ugyanígy szerzik be, de általában ők rátesznek egy kis saját hasznot is, ez kb. 1-2-3 ezer forint körüli többletköltséget (kinek mennyi fér a pofájára) jelent ha inkább tőlük veszel. (A te hülyeséged az ő nyereségük. ) 60 napos kártyával 2 hónap játék kb. 5k huf-ra jön ki, kicsit több vagy kevesebb a dollár árfolyamától függően. Én a barátaimnak (hála az égnek nem sok ilyen van) beszerzési áron intézem ezeket, másoknak meg egyáltalán nem vagyok hajlandó. :)

Mit is mondhatnék még... Ja igen: jó játékot! :>
  • BaalKain
    Általában a gamecards.eu-ról szoktunk venni de már elég régóta ki vannak fogyva (érdekelne is hogy a többiek honnan vesznek).
    Vagy van egy farmer haverom aki adenáért ad, én onnan szoktam mostanában.
  • var
    sry a sok postért. néztem l2 honlapján hogy lehet venni online cd kulcsot, és lehet fizetni bankkártyával de csak euroban lehet?! :S
    ugy tudom $-ban olcsóbban kijönne.

pls help ha hülyeséget beszélek :P
  • NewMoon
    Üdv!

WTB @ Franz:
    Forgotten Scroll - Improve Combat

Forgotten Scroll - Improve Condition

PM IG "Bemorehappy
  • var
    egyébként meddig nem lesz karakter transfer az uj euro serverre?
  • darkmenx
    utalsz valakinek akinek alkalmas
  • var
    Tud valaki gamecard kódot szerezni olcsón? Sztem netes fizetésre alkalmatlan a bankkártyám azért érdekelne. Vagy hogy oldjátok meg, akik hasonló cipőben járnak? köszi