88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• darkmenx
    rajtam volt resist fire de amugy itt is szorakoznak vele :P
  • ErrOrHUN
    hát nemtom, a nuker cica rendszerint 4k-t lő rám :D és itt imádnak azzal szórakozni, hogy rádspawnoltatják őket :D
  • darkmenx
    ha 2nel nagyobb partyval megutsz 1 mobot lespawnol 2 cica (witch warder) ami ilyen 200-700 kozott nukeol (A grade ekszer ~600-700, S ~200)
    sima utese kb. 900 dmg, crit olyan 2000 (mindezt az en duelistemre vagta ra pp buffba)
  • Aylana
    Köszönöm szépen a helpet :) Amúgy a boxolt bufferekkel IOP mennyire lenne jó és tartható hely (esetleg manuálban)? Valami olyasmit hallottam, hogy ha 2 főnél nagyobb partival megy oda az ember, akkor mass respawnolnak a mobok - ebből igaz valami vagy ez is csak egy urban legend?
  • BaalKain
    Itt már megint vannak hogy rohadnának meg... Természetesen TH is van velük :S
  • darkmenx
    /sit > /gm
  • VipJoco
    WTS Adena Franz-on PM ITT
  • nlaci86
    Herbek nélkül nem gáz? Gondolom kell ücsörögni
  • darkmenx
    toiba senki nincs.
  • Epszilon
    Hát akkor próbálj meg olyan formába írni ahogy egy normális ember szokott!
    Egyébként meg kézzel csináltuk a kasztváltót boxolva voltak a bufferek ennyi. Tis meg néha elment a Jakuzzi-ba :)
  • nlaci86
    Én kérek elnézést! Továbbra is jó xp helyet keresünk, légyszíves írjatok ezzel kapcsolatban is:) (Egy AL-t belekalkulalhatnatok:P)
    -A varka gk csak a 3. kaszt küldi miatt volt beiktatva, fel napra.
    -Flash, igazán köszönjük a dícséretet, neked is jó játékot!
  • darkmenx
    madjoke

az a baj, hogy nincs agyad felfogni az irasom mondanivalojat es inkabb visszaugatsz, mert azthiszed tamadas akart lenni, hogy kibaszottul ne porton botozz, mert bereportolnak, gj
  • Epszilon
    Köszönjük Emese!
  • pharao
    lmao lvl 77 classchange nélkül... GZ HF
  • darkmenx
    imo elobb fognak kibannolni azert az 5-6os groupert varka porton minthogy meglegyen az epix
  • BaalKain
    Ha jól értem akkor ez a combo spell semmi újat nem ad, csak kettőből csinál egyet?
  • Gordis2k
    Jól elfoglaltuk Girant:) Bár nem volt tul izgi.
  • Epszilon
    Igazából már másfél hete megvan csak nem volt időm kasztváltózni.
    Úgyhogy a legjobb skillem már meg is van... ami pvp-n jól jön!
    Már csak arcanamace és a vortex slug kell, némi bossékszer sem árt aztán indul a fraps :)
  • Endaer
    mar megvan a 77? grat! :)
  • Epszilon
    Eldíszelgek én abban a partyban :)
    Legalább nem fogyaszt annyi manát.
  • Endaer
    sps 1 bishoppal (a biztonsag kedveert jo az ha van), elegendo rechargerrel FoG-ben vidaman AoE partizik es ocsmanyul sok XPt tud learatni. (Mondjuk en tankkal lattam aki beterelte a csomo sarkanyt sps meg par lovessel leradirozta oket)

StS disznek jo, ha akar lovoldozhet is, legalabb csinal vmit a leechelt xp-ert de valojaban szerintem kidobhato a partibol :)
  • Aylana
    Sziasztok, van valakinek valami ötlete, hogy lvl ~77es sts, arcane lord és sps SE+EE supporttal hol tudna jól fejlődni? Előre is köszönök minden tanácsot/tippet.. :)
  • TruBy
    SE összevonja a Focust, és a DW-t
    EE meg összevonja az aggilityt, meg a ww-t asszem
    A WC meg cheater
  • daemonervosa
    40perces buffok.
    PL ppnek van ami BTB,BTSt/might,shildet összevonva adja.

SEnek is van valamilyen, de nem tom mit von ossze

Straticson fentvan, demost eppen baszik betolteni :=(
  • BaalKain
    Valaki ezekről az improve buffokról tudna felvilágosítást adni?
    Köszi!
  • mAilkaEVO3
    hogy is mondod ? :) mire gondolsz ?:P btw mayB fent narancs piros kék piros narancs szinü link :D
  • Gordis2k
    Szar 5% az esélye és 5secig van fent... kb 10000000éven egyszer ezért meguszhatsz egy halált..
  • BEAST #72740
    woah! te meg mindig jatszol? :D
  • TruBy
    Valaki mar probalta a barrier special abilityt?
    Allitolag egy idore sebezhetetlenne tesz mikor tamadnak...
  • BaalKain
    Kössz a tippet :)
    Néha a legkézenfekvőbb dologra nem gondol az ember..
  • Hober Mallow
    Nodot csak kikapcsoltad vagy az AMON-t is?
  • Gumbo
    hosts?
  • BaalKain
    Hali!
    Ötleteket várnék a köv probléma megoldására:
    A walker az asztali gépemről nem műkszik (verify fail), míg ugyanez az acc a laptopról vidáman fut. Tűzfal kilőve, nod törölve, mi lehet az ok?
    Thx.
  • Sámán
    Nekem is voltak teljesen más szerverrel kapcsolatban router gondjaim -a "rules"-nél az outbound inbound -nál is meg kellett adni hogy engedélyezze -de ettől függetlenül hogy minden létező dolgot engedélyeztem neki azzal a hellyel kapcsolatban, ha bárki más egy "kicsit újabb" routerrel fellép engem már nem enged be, vagy ha én vagyok bent akkor az a másvalaki nem tud routerrel belépni...
    Ha valaki valami oldscool roterrel lép be azzal semmi baja az enyémnek.
  • FragStaR
    Beépített tűzfal ( router ben) -- > off
    Ha nem segít akkor meg --> DMZ on a gép ipjére amiről csatlakozni akarsz. (szintén a router menüjében)
  • Gordis2k
    Nem tudok mert FRAG még mindig nem mondta meg mia fakomat álitot át a routeren hogy beengedje az uj ventri... a tököm nem tudok melóbol belogolni egy 3.0.1es ventrire sem...
  • nlaci86
    Sracok, nem tudjatok hogy superman oldalon mit takar a summoner patch? Illetve az csak a koreai szerverre valo? Irtam nekik egy ket dolgot amit javitanek, remelem meghalgattak imaim:)
  • FickDeineStory
    köszönöm
  • Sorbon
    Gyere ventrire ha már ébren vagy! Kérdezték mennyi player mehet be egyszerre, arra irtam, de nem generalba akartam, csak már túl álmos voltam :P
  • Gordis2k
    Ezt vajon mire is irtad:P