88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
csa'p!
Buffert keresnék partytársnak(68sps) 50+ EE vagy SE Franzon!
PM itt ha vkinek van kedve! -
ha mar a vesszo elott megvalaszoltad a rejtett kerdesed, miert irod vegig az egesz hulyeseget? abyss forum ftw lehet reportolni a bugot. -
LOLSGFORUMLOL -
Az, hogy free szarveres, csak egy dolog. De amnezias es retardalt is. LOL Amnesia forum LOL... -
wtb bop recept vagy olcso bop :)
wtb doom light, doom sapka
pm franzon deadlylittlemiho -
errorból előtört a hadnagyi énje :D -
ErrOrHUN #72883 mennyé innen törtserveres köcsög :D:D:D -
hehe, de jól ismersz te engem :D
mellesleg most nagyon melléfogtál
mint írtam dícsérték amit csináltam
(valszeg azért mert ez eddigi legsikertelenebb választásom)
pvpről szó nem volt
ezt azért akartam kimaxolni pdefre és shield defense-re hogy mondjuk forge of godsban csak röhöghessek egy jót a mobok próbálkozásán
másodsorban pont én vagyok az aki ha minden veszve van az összes mobot magamra szedem és elfutok velük, hogy a többiektől távolabb haljak meg
ha már nincs rá más mód (ez ritkán fordul elő illetve ha én tankolok még nem halt meg senki, általában még csak ütést sem kap)
illetve ha én raideltem akkor még nem halt meg kari
de kössz az elemzést (véletlenül nem végzős pszichológia szakos hallgató vagy? azok tudnak ilyen okosságokat mondani) -
Tomasius #72881 Offon az Eva's Saintnek lehet enchantolni a Major Heal-t, mert http://l2p.l2wh.com/ itt láttam hogy lehet, de ahol játszok (abyss) nem igazán van benne a listában... pedig minden más IL skill bent van. -
Chear #72880 Manuálban, hagyd már!
Csórikámnak kb. ez a 4. 76+ karaktere 2 hónapon belül, mert nem tudnak olyan agyatlan class-t kitalálni, amivel játszani is bírna. Neki még egy destro is túl inteligens. (Elnézést az orkoktól.)
Mellesleg, ahogy a kommentjeiből leszűröm, ez eddig a legsikertelenebb választása. Fogalma sincs miként kell kijátszani egy tankot bármilyen xp partyban, hogy esetleg neki kéne megvédeni a többiek seggét, ha gáz van, akár az élete árán is. Nem is beszélve egy raid-ről. Arról gondolkodik, hogy sebezhetetlen legyen pvp-ben, de azt nem tudja, hogy ölni még így se sok esélye lesz egy ST-ral. -
"Dear xy,
Thanks for your purchase on our website. are you sure you need the game card for us server, we are afraid you placed a wrong order. please contact us by email or live chat as soon as you recieve this email. sorry for the inconvenience. have a nice day"
ezt a mailt kaptam miután kifizettem a hotcdkeyen a gtc-t
most akkor lehet us gtc-t használni vagy sem?
-
hero weapont tudjak hasznalni a subok is -
név-kékítésre. semmi több. -
jah es mire jo a recommend/névkékítés? :) -
ha vki hero a főkasztjával, akkor annak gondolom csak annál a kasztnál vannak jótékony hatásai, igy van?
a sub és main class miben befolyásolják egymást?, gondolok itt statokra vagy bármi másra
köszi a választ! -
Sorbon #72874 Na végre, megvan az első! 
-
Levar 3D modellezésből, animálásból él. Es csak szabadidős foglalkozás.
-
Fanatikust remélem nem a tőrős skilljére érted, pvp videó helyett 3D modelleznie/animálnia kéne, ahhoz tényleg ért, de sztem egyik sem pvpzik tőrössel jobban, mint SorbonHUN és nem őt dicsérem bár mondjuk rég láttam tőle is videót. -
-2 -
és mind2 2 eu -
nekem is es 3 honapja US cardal toltom az EU accot amit gmbarrol veszunk.
amugy WTS @ Franz:
Transform Sealbook - Saber Tooth Tiger
pm itt -
WTB @ Franz :
- SB Improve Condition
PM ! -
ErrOrHUN #72867 nekem is van midnen accon franzos teonos kari -
BaalKain #72866 Az ordasat szopott :D -
eloim #72865 hmmm és akinek amcsi szerveren is van karija meg EU-son is? -
ErrOrHUN #72864 müxik nekem :D -
ErrOrHUN #72863 gamecardsnál rákérdeztem, azt mondták north american server US card, EU server EU card -
account számit nem a server te náb enyim is europe loc. szal fák ya NCfos :P -
Ez nem szerver fuggo, hanem acc. Ha az "Account Territory: Europe", akkor csak EU gc. Es Error'ba sztem ez nalad is hasonlo^^ -
ErrOrHUN #72860 szegény EU serveresek :D -
Nincs koze a $ arfolyamahoz. NCsoft skotzsido. Marciustol kitalalta, hogy legyen US es EU gc. Az US szinte valtozatlan aron elerheto, az EUs verziot pedig atlagban 20%kal dragabban adja, mar ha lehet kapni, mert jo par oldal csak US verzioval kereskedik... -
Igen már kb 4 hónapja gyengül, és érdekes módon 2 hónappal ezelőtt átszámítva kb 4700ért vettem gtc-t. Akkor nemtűnt fel senkinek? :) -
Közérdekű közlemény: WTS Franz Adena pm itt az olcsobnál is olcsoban :) -
ha az estimese helyett hiradot neznel te is lathattad volna, hogy gyengul a dollar. -
Van vkinek ötlete, hogy mitől lett hirtelen 30 $ helyett 40 $ a 60 napos gtc? (gmbar)
Esetleg tud valaki adni olyan linket ahol VAN is gtc (eu-s), és nem ilyen rohadt drága?
Előre is köszi.
-
PhoenixKnight #72854 Keresek 1 törpét aki tudna törni nekem B s és C s cuccokat :P
Franzon Adok érte kb 16 ezer A s soulshotot xD -
ott a pont, igazad van - mindenesetre nekem kisebbnek tűnt a készített nyers felvétel mérete mint egy korábbi verziónál. Tévedtem. :) -
az osszes fraps aviban rogzitett eddig IS csak nem tomoritett. (most se tomorit) -
Lerain... Asszem Ő volt az aki lemodellezte IT-t és "virtuális sétát" tett benne, mint átvezető képeket/videókat használta az IT-ben rögzített pvp frapsjéhez. Az elég korrekt munkának tűnt. (5ös vagy 6os LerainPvP volt talán) :) -
Fanatikus a srác: videóóó