88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Ugyanott, ahol CT1,5ben. -
pongi10 #72928 ja c4 ben
-
pongi10 #72927 Hali! új vagyok még és azt szeretném megkérdezni hogy hol tudok S grades gemstonet szerezni???????előre is köszi -
gz -
Messzilátás? Szemüveget próbáltad már?
-
talált már vki colored system-et kamael+ hoz? a messzilátás naon hiányzik :P -
masfel eve masszivan MSNezek meg ventrizek vele/veluk, rengeteg szemelyes dolgot tudunk egymasrol, osztunk meg egymassal... ezzel mar kicsit azt hiszem tulleptem a Blahos szintet. -
GHOST BUSTERS!!!!! Ja grat. -
attol, mert blahon reagal egy postodra meg nem lesz a baratod -
Grat Error :) sajnálom hogy vissza kellett vonnom a Catalystos app-om, igy helyettem te lettel az elso Catalystos magyar :) remelem jol fogod erezni magad koztuk, biztos, hogy ha aktiv vagy, sok jo buliban vehetsz reszt. Frapsolj minel tobbet! :) En meg maradok a Nova tagjaival ha mar a Kainos barataim is kozejuk akarnak allni... -
ErrOrHUN #72919 BINGÓ :D -
vagy a Catalystot :DDD
GüZü Terror :D -
Noob! A kép érdekessége, hogy készítése elött hapoom50-el tradelt!!!! (néz system message-t!) -
Most itt mit kellene nézni? A molar mennyiseget? Mert akkor egy bekebzelt seggfej vagy, de ha csak random pic, akkor meg tetszik a kalapod.
-
WTF? -
ErrOrHUN #72914 who you gonna caaaaall
-
Soul Breaker azt annyi a többi használhatatlan. -
franzon van e valakinek eladó highgrade sp scrollja? -
nem pvpre, de érdekelt volna pvp video is :)
azt a statokból látom(kevés con és str, light armor mastery evasion bust és buff nélkül)), hogy nem egy pvp kaszt csak érdekel volna mennyire használhatók a skilljei pl mobok ellen
pvp-re nem kell készülnöm, mert mire olyan szintre kerülök(lvlben és tgapasztalatban) már kijön 4 újabb krónika :) -
pvpre ? TH, HE, SPS, stb de sztem kamael nem ;> -
tud valaki adni linket kamael arbalester vagy/és soul breaker hunt vagy pvp videóról?
nem tudom eldönteni melyik lenne a jobb
olvastam, hogy az sb jobb buffer a crossbows pedig olyan gyorsan lő, mint ahogy a tyrant üt, de jó lenne pontosabb infó vagy videó róla -
trial accot h lehet fizetni? -
Tengersíkvidéki kennel, Orosháza
Egyébként meg: Foxterrier.lap.hu -
szokta* 
-
Hát ha szar szöveg hanem ez van!
A logikát meg hadjuk sztem és nincs kedvem azt magyarazni hogy ez miért van így!
De köszönöm a kioktatást! -
nem szokota az a penge logika néha szétnyomni a fejed ? :P 

-
Jah elfelejtettem odaírni, hogy franzon, és adenába
-
WTB Fox Terrier (drótszőrű) pm itt.
-
60+-osat próbálj keresni... Elég gyenge szöveg ez a "A gépnél itt ülök csak közben mást is csinálok és így nehéz kézzel tolni".
Figy ha a gép elött ülök és közben mást is csinálok, akkor nem érek rá játszani, viszont ha játszok, akkor nem csinálok mást. Penge logika. -
WTS Adena 75FT/mill Franz. PM (van bőven) -
WTB 50 körüli EE vagy SE!(cucc nélkül) Franz.
-
tudom, már írtam neki
csak mivel úgy tűnik nem elérhető, kellett volna valamennyi adena, hogy hamár van időm tudjak is játszani, mert jelenleg se fegyverem, se fishing shotom :) -
joco ad el, eleg jo arba. -
Kekszakall #72896 Hi!
WTS on Franz:
+3 Shyeed's Bow
+6 BOP/CS
Top 58 LS
Ajanlatokat itt kuldjetek PM-ben!
Koszi! -
Gumbo #72895 muszáj -
van e valaki még aki franzon ad el adenát? eléggé sürgős lenne 
-
Nem muszály neki botnak lenni ha nem zavarja hogy én az vagyok!
(A gépnél itt ülök csak közben mást is csinálok és így nehéz kézzel tolni) -
nekem van egy ismeros 60+-os EE, de az nem akar botozni...És nem, nem Flashre gondolok most. -
jah azt akartam írni köcce a javítást -
inkább 60+ t keress egy 68sps mellé :P
5x es rechargebol nemsok manat fogsz kapni :D