88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nagy átlagban gyengék az integrált videókártyák, de lehet kivétel. Utána kell olvasni annak a típusnak. -
voloume #73276 értem és köszike -
Egy alap driver-e van a wondows-nak...nem kéne annak hullámozni, hacsak nem a képernyő frissítésre gondolsz. Az integrált kártyák viszont nagyon gyengék, nem nézem ki belőle, hogy bírná a játék motorját.
A drivert meg tudod nézni dxdiag/display és ott jobb felül. (nekem angol azért írom így)
Ha Direct 3D nem elérhető van lentebb, akkor valószínűleg nem támogatja a kártya, és nem is fog elindulni így a játék. Persze ez csak akkor, ha jól van felrakva a driver és akkor írja ki ezt. -
voloume #73274 de most ezt nem vágom.. elszállt a videókártya és hálistennnek van integrált, de felraktam a driverét és elvileg igy mennie kéne, de ott van hogy Képrenyő: Direct3D : Nem elérhető
de azt is észrevettem, hogy szentem nem jól rakja fel a drivert mert pl IE-be az oldalak igy hullámoznak tehát mintha nem is lenne driver ?!:/
-
voloume #73273 XD próbáltam csak megvoltam győződve hogy dixdiag XD most nézem hogy dxdiag :) -
start menu/futtatas beirod "dxdiag", ott :) -
voloume #73271 ez most mi?
Please enable Direct3D acceleration. You can do this by starting dxdiag and enabling Direct3D Acceleration in the Display1/2 tab after installing DirectX 8.1b (or later) and the latest drivers for your graphics card.
tesóm gégpén valamiért ezt irja ki.. ujra tettem drivert directx 9et meg minden.. de nem vágom hol van ez a dixdiag :/ -
igen 4. post tudom...
Esetleg valaki tudna nekem trial kódot küldeni, úgy tudom lehet plaync-n keresztül. A cd-key-m még nem jött meg. (http://www.cdkey-game.com/-on megértőek voltak a hülyeségemre és igazat adtak, hogy kicsit félrevezető a megnevezés, úgy hogy visszautalták a pénzt)
Arra hajtok, hogy US legyen az account, elvileg meg lehet csinálni, ha alapból US-es cd-key-t regelek, és amerikai cím van beállítva, legalábbis a supportnál ezt mondták. Mert így 2400 ft /hó a havidíj.
Előre is köszi, ha valaki küldene. -
Siegharth-on nem nagy "lag"/ping 150 körüli asszem, nem zavaró? Amúgy szivesen mennék oda, ha tényleg olyan összetartóak és legalább magyarok vannak. A siegek éjszaka vannak? -
annyim sose lesz.. xD -
millio? -
400-1500 kb. szerver meg szerencse kérdése -
az attol fugg mennyire vagy szerencses :) -
És a 150es elemental beletenni mennyibe fáj? -
PhoenixKnight #73263 Ugyse fogom már használni ...:D 19,999 a tiéd bármikor 
-
Mert egy SPS kezében van...150es elemental amugy semmi más +3 as arcane mace. -
Leírnád mik a fegyod tulajdonságai? Hogy mitől üt ekkorát az érdekel. -
Pajti deactivald és ted félre későbre vagy adj egy számlaszámot adok érte 1000 forintot bár nem ér anyit, de mindegy egye fene. -
PhoenixKnight #73259 WTS LvL 74 DA---lvl 67 BD sub pm itt :P
Franz -
Na helyes akkor megnyugodtam :) -
75+ os kell (lvl3) alata valoban nem hat csak ha egy Sorcit viszel és ő surrent to firet tesz a targetbe. -
Blahon azért sírnak, mert nem hat az element enchant a skillekre. -
Az sps mindig is elcseszet gyors volt és minden nuker ruha ad + speedet.
Ami vart illeti én már nem birom habzik a szám a röhögéstől. Mire rangbe ér az sps hát baszus nagyon jó és még snipban is kájtol az tuti. Az úgy van, hogy kiportálok PVPzni ugye szolo gang mert partyban alap hogy semmi más nem kell nekem csak 1 bishop celestyalal meg egy BD aki ugye 15sec ud. Na de ez solo gang hát kiportálok először shoutolok egyet Ittvagyok ijászok kereslek titeket. És akkor ugye már nem is mobokat ölnek hanem snipra készen( feltételezve hogy nem vagyiok számukra sebezhetetlen) álnak és előre röhögnek a markukba hisz 1 et tuti lőnek mielőt odaérek. És akkor mindig meghalok:( annyira rosz ez így:( minden Íjász COV+Hunter+Fire+boss setben XPl és 2 lövésből megöl:( mert ugye én totál barom vagyok és ud nélkül nekimegyek Egy ijásznak aki melesleg boxol 1 prophetet vagy WCt egy SWSt és egy BDT. hát igen esélyem sincs:(
Random archer hit u for 11dmg 13dmg 11dmg:P GG
Error: te ezt nem tudhatod még csak 79 es vagy csak +5 ös toppos fegyod van csak 150 es elementálod csak crites bosséxered és csak néhány éves tapasztalatod... hagyd ezt a PVP prokra mint MÁszter Var.
Ami a gladit illeti Tévedés mert a sklieket ugyan nem nyomhatod elementre de mindegyikre hat az element alapból! És a szeptemberi krónikában 2 iszonyat endgame skillt is kap + minden skilét(mindet) megnövelik 30%kkal. Aki gladi fejlődjön szépen és Szeptembertől Januárig élvezze a gyümölcsöt...hogy utána mi lesz azt nem tudjuk még. -
fail imo -
Meglehetősen gusztustalan ez a weapon element enchant is, vagy legalább biztosítanának ellene megfelelő védelmet, legyen, kelljen annyi pénzt beleölni mint egy +150es fegyóba, de akkor sebezzen ugyan annyit mint az elemental stoneos hacacáré előtt... Másrészt mekkora parasztság, hogy kb. mindenki enchantolhatja a skilljeit elementalra hogy a szaros patk bónusz menjen a skillekhez a szaros gladiátor miért nem? Tyrantnak működik, eddig kb végig egyformán fejlesztették a gladival most miért gondolták, hogy a gladi ne kapja meg ennek az updatenek az egyik legdúrvább újdonságát? Még csak azt sem lehet mondani, hogy a gladi eddig túl imba volt ezért nem kapta meg ezt a boostot.
QQQQQQQ -
ErrOrHUN #73252 bemutatom Hawkeye bácsit! Hawkeye bácsi nem szarral gurigázik, mindig mindenhol a bajt kereste, egészen addig, mig le nem nerfelték a crit dmgét és meg nem jelent a magic crit nevü szőrnyü képesség. azóta Hawkeye bácsi kétszer is meggondolja, hogy nukerekre vadásszon fullbuff nélkül. Persze Hawkeye bácsi kitapasztalta, hogy ha lesből tud támadni, netán még a stunja is landol, akkor Hawkeye bácsi nyer.
Véget ért a móka mára zárul Hawkeye bácsi mókatára
-
Mitől fut gyorsan (most) az sps, kapott erre valami skillt? -
var #73250 benyom snipe-ot és mire rangebe er az sps mar fel hp-n van. igaz ebben az is benne van hogy nem xp-ző partykra kell lecsapni aminek minimum a fele botbol megy :) -
var #73249 jo lehet pár dologról nemtok ... elismerem, de Gordi akkor is elfogult az spsel, persze biztos jó erősitik is most, nekem is kedvencem, de ijjaszok 1-2 lövésböl kilovik, és manat se égetik el. -
anarga #73248 nightfall =DDDDDDD -
ErrOrHUN #73247 törpéknek és tankoknak előnyös :D
te var melyik serveren játszol? -
És healtos Arcana mace. -
ErrOrHUN #73245 btb6 clanvit 2 +4con -
Csak még nem tudom, hogy csalok a fenébe is:( Az a kis sárga izé az mi lehet rajta? Meg végülis hányas vagyok mert nem is emléxem már tudom a képen 35 van írva de szeritnem nem annyi mert akkor nem lenne még dream spirit skillem. Vagy azt ebájoltam..úgy meg vagyok zavarodva már:(
Error: diégóvaginás néven ír magyarul én ugy tudom. Bár a VAR nekem is gyanús volt. -
ErrOrHUN #73243 vagy diegovargas megtanult magyarul :D:D:D -
Szerintem csal... A csalóbbnál is jobban csal.
De vannak clanskillek is... -
Te tényleg ennyire be akarod bizonyítani, hogy KICSIT hiányos ide tudásod? Irhatnám azt is hogy buta vagy, persze az ilyen durva kifejezésre jönne, az hogy te eddig nagyon Komoly tanulmányi eredményekkel büszkélkedhetsz és épp a BME-n tanulsz, és valószínűségszámításból irod a diplomamunkád...
-
süllyedt.
----------------------
Ha tippelhetnék biztos azt mondanam ,hogy csal. Sőt biztosan csal.
vagy klán vitality.. -
var #73237 bocs elszamoltam annyi eselye sincs mintha 8ra menne fel elsore... es a 11% az annyi amennyi, atlagban biztos közeli érték jön ki. -
anarga #73236 gm haver. mar mondta hogy van gm ismerose, setparmoltak.