88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gumbo
    Beraktam. Érdekes módon annál az systemsg-e.dat-nál amit már editáltam a LineAgeUtils-al azt már be tudta olvasni :S
    Na kipróbálom a fájlokat amit adtál.
  • Endaer
    ez már csak azért is izgi mert nekem vmiert nem irta ki ezt a hianyzo file hibat. Mindenesetre megneztem, nekem sincs meg az a file, az csak egy temp allomany, akkor jon letre amikor beolvastatom a systemmsg-e.dat-ot, es ahogy bezarom a progit el is tunik a dis-dec-systemmsg-e.dat file. Mindenesetre kimasoltam neked a ket filet es ide kitettem, hatha ez segit. Mielott elinditottad a progit, bemasoltad a mappaba az eppen hasznalt system mappabol ezt a systemmsg-e.dat filet? Ha nem, akkor gondolom nem fogja neked elore legyartani azt a bizonyos hibauzenetben szereplo filet.

szerk:
    megneztem, ha nem volt a konyvtarban a szukseges systemmsg-e.dat akkor en is ezt a hibat kaptam, mint te. :) System mappabol keresd ki, masold a Heiser-fele progi mappajaba es utana probald meg a Load Messages menupontot, mivel tallozni nem enged, nincs is mas lehetoseg mint hogy a progi konyvtaraba tedd mindazt ami kell neki a mukodeshez.
  • Gumbo
    *SystemMsg-e.dat
  • Gumbo
    Ha be akarom olvasni a progival SystemMessage-e.dat-ot akkor ezt az errort kapom:

Ha a LineAgeUtilsal csinálom meg a datot akkor a splash screen után ezt adja az L2:

2008.5.24 16:44:04
    CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 2219 MHz with 1023MB RAM
    Video : NVIDIA GeForce 6600 GT (6921)
    PosCode : LS1:0:0:0 1/0

General protection fault!

History: FL2GameData::SystemMsgFormatLoad <- FL2GameData::Load <- UGameEngine::Init <- InitEngine

• darkmenx
    ennek a hibanak semmi koze se a vgahoz se a driverhez se ahoz, hogy van-e az alaplapon agp busz
  • LukacsB
    Hihetetlen, az AGP-s uzenet azert van mert nincs agp mivel laptop es szar a kartya benne. de a hellboundos kliens elindul, a c4es meg ezert írja ki:General protection fault! History: FL2GameData::ObsceneDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine ez hihetetlen.
  • Endaer
    én meg átaludtam... :)
  • ErrOrHUN
    +40 idáig ma reggel :D tezza és baium fight:P tezzával végeztünk 10 perc alatt :D
  • Endaer
    megtisztulás!
  • mAilkaEVO3
  • daemonervosa
    Amint beraktak a ciril betuket, nem ertettem egyetlen hero-shoutot sem csak a WTS meg NO GF feliratokat :O
  • BaalKain
    Fúú de bunkóóó
  • Endaer
    ha feltetelt szabsz meg egy kijelentesedhez, azzal nem teszed-e megkerdojezhetove azt? :)

100 kulfoldibol ugy vettem eszre kb. 50 normalis es lehet vele jatszani, mig magyaroknal, ha mar a darabszamnal vagyunk, ezt kb. 10 foben maximalizalnam. (aki akarja, megsertodhet, aki meg nem, az lehet hogy kulfoldi?:) )
  • Gordis2k
    A magyarok telyesen normálisak csak a darabszám maradjon egy szint alatt. A legtöbb orosz Franzon van.
  • Endaer
    Minden euro szerveren van orosz, bar a teonon van a legtobb, ha jol tudom. Errol nyilvan az euro szerveren jatszok tudnak erdemben nyilatkozni, ezen a teren atadom nekik a terepet. :)

EAgle: koszonom! Nekiallok amint lehet es vegigprobalom amiket leirtal, bar elsore kb. ugyanolyan erthetetlen mint amiket a mellekelt olvasmany utan gondoltam. :)
  • Voyager5
    QFT.
    Amúgy mailt megkaptad?
  • TuShEe
    Az oroszokból teljesen elegem van, már ha angolt nem beszélnek. :D Tehát ha Teon-on orosz uralom van akkor oda nem vágyok.
  • Endaer
    Ma is voltam online reggel 9tol este 7ig... ha nem is feltetlenul ezen idopontok kozott de kb. ennyit vagyok online minden nap miota hazajottem, pl. a hajnal 5-6 kozti frintezzakra is eljartam a heten :P

TushEe: azert mondom, mert Gordi a megmondhatoja, a magyar nem egy idealis klantars, nem tud sokaig egyutt dolgozni a kozos celert (tisztelet a kivetelnek, szerencsere akad par - kb 100bol 1-2) Persze majd paran biztos felhordulnek de a tenyen mit sem valtoztatnak. Sokkal szerencsesebb, elvezetesebb egy kulfoldi klanba belepni es azokkal egyutt jatszani, hosszabb tavon kevesebb idegeskedest meg kurvaanyazast valt ki az emberbol.
  • Gordis2k
    Ami neked járt volna a scammelt accokrol:P de ELBUKTAD
  • FragStaR
    "Frag: Ennyit a 20%odról!! "

Ezmiez életembe nem írtam be h 20% be vagy te baszva ( én is )
  • TuShEe
    Hogy érted? (Nem magyar klánt akarok csak magyar embereket is, hogy ne unatkozzak annyira / vagy ez csak nekem tűnik problémának? )
  • ErrOrHUN
    te ménem vagy sose online? :D
  • Endaer
    minek neked a magyar klán? rosszabbat nem tudtál volna kitalálni... grow up kid.
  • Endaer
    Heiser-féle system editorral.

szerk:
    na jó, ha megtehetem, miért ne postoljam a progi linkjét :)
    CLICK HERE
  • Tüskés
    Ha jól tudom, a ruhára is lehet ilyen köveket pakolászni, és az védelmet ad.
  • Tüskés
    Elmentél ószeresnek?
  • Gumbo
    Melyik programmal tudtad átszínezni a system szöveget? Mert nekem a LinAgeUtilsal nem igazán sikerült.
  • TuShEe
    Teon, Franz, Luna-n mennyi magyar van kb létszámra, akik egy klán/allyban is játszanak? Lunan érdemes elkezdeni kitaposni az utat, vagy inkább Franz / Teon -on kedjek ?
  • TruBy
    5-ös ranglistán értékeld...az 5/1 mindig jobban hangzik mint a 10/1
  • Gumbo
    mental shieldet igazán kérhetett volna a PPtől a második pvp-n
  • daemonervosa
    zene 10/7
    skill 10/5
    vágás 10/1

-lowlvl pvp unalmas, sok az untagged,nincs csapatmunka.
  • pharao
    http://files.filefront.com/March+Gfavi/;10249298;/fileinfo.html

Truby kérésére feltette fileplanet-re is.
  • Mydgard
    Most kaptam egy linket, allytársunk WASP csinált egy kis PVP videót! :-)

FolkOfNimrod+ILostSouls vs Naked ally @ Franz

http://www.livepvp.com/watch/lineage-2/march-fights/

Btw, 500 CRP és kész az első Royalunk, 60 férőhely, utána gyúrunk a clanskillekre. Várunk minden régi/új tagot! ;-)

Üdv, Myd bá
  • Gumbo
    rakd újra a vidkártya drivert
  • LukacsB
    The game may not be consistant because AGP is deactivated. Plz activate agp for consistancy.. Nah ezt hogy csinálom?:D
  • daemonervosa
    50%
  • Satisfactory
    Üdv!
    Februárban kezdtem el játszani egy dobzos L2 vel Franzon és arra lennék kiváncsi, hogy mennyi arra az esély, hogy US GC vel fel tudom tölteni az accot. thx
  • Sanyix
    valaki tud mondani egy FPS adatot még az interludeos off szerverek idejéből egy 100vs100 pvp-ből? Mert az egyik nemlegális szerveren a 0 hoz konvergál interlude frissítés óta bármilyen gépen, és c4-el még nem volt így. Pedig szebb nem lett a játék...
  • GAthersw
    Sieghardton akinek vannak C-B grades itemjei amik nem kellenek neki, az PM itt vagy in-game: Konsumerat és lebeszéljük :). Composit armortól kezdve, karmian set, Two handed sword, One handed sword, minden érdekel. Köszi
  • darkmenx
    sieghardtra menj, gordon segit felhuzni a karidat is, ad buffert meg sok penzt!