88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Gordi adj tanácsot légyszi!
Aoe tereléshez sorci vagy sps a jobb? Engem nem kell meggyőzni látom, hogy az sps az egyik legdurvább pvp class amit később jobb lesz használni ilyen célra is. Sokan mondják, hogy kifejezett aoe farmoláshoz a sorci az előnyösebb, mert hogy 2 aoe nukeja van már 3. class előtt is. Nagyobb a surrender to fire szintje ami aoenel végülis nem számít, mert nem mass típusú. Nagyobb az matkja és etc etc. Tényleg annyival jobb a sorci erre a célra mint egy sps? Neki is 2 aoe nukeja van, ha jól tudom és bár gyengébbet lő de gyorsabb. Egyszer majdcsak felnő és akkor az ember elvinné egy picit pvpzni, akkor meg jobb egy sps mint egy sorci imo. De elsődleges cél a zsé farmolás.
Vélemény? -
Megszámoltam 27 volt akkor az azt jelenti egy sem???):
-
Sorbon #73410 Reggel szoktam craftolni kb. 5 körül. Ha nem ül kint olyankor min. 40 craftos, akkor egy sem. Ez volt ma is....
-
Köszi :) Sps ftw.. :)) Csak sajnos nekem még egyelőre messze vannak a 79es skillek, a lvl 80ról nem is beszélve :) -
Csak bontakoz ki nyugodtan!:) SPS FTW. -
Wild magicje az EEnek is van :P 2 év (l2j) Eva's Saintezés után lehet elfogult vagyok vele, de én nem raknék magam mögé SEt .. :)
Gordi: offon nem túl régóta játszok, úgyhogy általában hagyom a nálam tapasztaltabb playereket érvényesülni, abból én is tanulhatok :) -
De walkeresek nagyon szépen keresnek ezzel, a replayesek meg semmit. :)
Csak megemlítettem, remélem nem élnek vissza vele, ha tudnak se. Loginnál mindenképp ellenjavallott, hogy ez el legyen inditva szvsz. -
Szia, igazán remek kis válasz volt:) eddig hol bujkáltál?:)
Kiegésziteném azzal, hogy az SE adja az M power buffot ami a leginbalanszab buff a játékban mivel 75%kkal növeli a támadó erődet, mig a többi buff együtt ad vagy 40% ot. Mégis az EEt javaslom én is ha eggyet használsz mert a herbek is adnak mpowert és a mana a minden EE= mana+nagyobb manareg+clarity+POW ami szintén + m atac+c speed + manareg.
netcsomag elkapo:P Ha ez miatt agodtsz mér most vond vissza az L2 walker megrendelésed:P -
Bár van benne egy net csomag elkapó progi ami veszélyes is lehet ha el van inditva ez miközbe belogol az ember, de csak elővigyázatosságból mondom.
Aylana: köszi! , SE-nek van empower, wild magic amiért jobb:) De a többi kasztnál nem vagyok képben. -
Ez az eddigi legnagyob okoság L2 hackerek történetében Zoom óta:P sporol nekem vagy 300gigát:PP:P:P: ma az utolsó melos szopos napom aztán neki is állok tesztelni! -
Kicsit zavarosan kérdezted, de megpróbálok válaszolni :)
Manát tölteni ugye eleve csak elderek tudnak, az elven eldernek lvl 58-tól van egy clarity nevű buffja, ami a skillek manaköltségét csökkenti. Ergó jobban tölt manát, mint egy SE. Elemental summoner: lvl 56-tól kapja az unicorn seraphim nevű csacsit, ami kétféle partibuffot tud adni, ezek egyike a manaregent növeli. Sword muse.. hát igen, lvl 77-78tól igen hatékonyan növel mp regent, csökkenti az mp costot és a reuse time delayt, de hacsak nem tudsz sword muset "szerezni", ez gondolom nem aktuális, a lvl 79es doomcryer gondolom szintén nem. Ezeken kívül még az spellsingernek van egy manaregent növelő self buffja, azt hiszem más ilyesmi nincs, vagy csak korán van és nem jut eszembe. Majd biztosan kegészítik még páran, amit írtam
Vari mellé mindenképp SE vagy EE kell, nekem speciel EE supportom van, más az SEre esküszik. 3 fős partiba harmadiknak BD. Szerintem :) -
Valamelyik buffernek van olyan manaregen növelő vagy ilyesmi skillje, ami jobban tölt mannát mint egy elder...olyan lvl 40-70ig? Együtt fejleszteném a main-el. Tudom hülye kérdés csak gondoltam hátha. (varihoz kell) -
Szükségem lenne még 1 trial meghívóra valakitől, aki US territory-n van az accountja szerint. (buffernek)
Nagyon köszönöm! -
walker timecardot vennék pm itt -
BaalKain #73398 Luna indulása óta ez van. -
FinalNaSa #73397 Ma volt restart....sztem azért volt olyan kevés -
BaalKain #73396 Kevesen vannak.
Piacon épp 4 craftos ül.. 1 hónapja kb 45öt számoltam.
Lehet lunát nem kellett volna eröltetni. -
miert, mi tortenik franzon? -
BaalKain #73394 Vki mondja már meg mi történik franzon?
Lassan kezd SH-ra hasonlítani... -
ZOMG !!
Lehet rágyógyulni : R2Plays: Hellbound -
stratics -on volt egy jó leírás de az ugye most nem működik. De csak így látatlanba mondom, hogy ha offon akarod megölni arra nem sok sanszot látok. -
Egy pici segitség kellene,van ugye Sailren Primavel islandon,oda a könél kell felvenni a kvesztet,valami ilyesmit halottam,és partyba kell lenni,vagy hogy van ez,van valahol leirás a kvesztröl?Köszike! -
FinalNaSa #73390 Ha kidobják a fegyot a földre akkor fel tudja venni. Mi is igy csinaltuk régen...gg
-
WTS 80-100 EAA for 950k @ FRANZ
pm itt vagy akár ide publicba is jöhet a vételi szándék jelzése -
peace, csak tényleg jó lenne feljődni, és én nem tudom használni a private store-t a héten még. -
ugy legyen :) -
drop pick up gg :D -
atadni se fognak tudni amig trialos vagy... gg
Idyll: gondolom vmi klienshiba. Ne torodj vele. -
valaki tudna nekem venni top d varifegyot? ugy 3m, jövőhéten aktiválom az accot, most trial, de van annyi csak nem tudok venni igy. -
Miért?
-
jöhet pm -
"jatszik":D -
sieghardton jatszik -
gather melyik szerveren? -
újra játszol? :) -
Szépek / aranyosak / édesek / kedvesek / vidámak / viccesek.
Szabadon választható, melyik illik rájuk leginkább :) -
akkor flaviaa lenne leclair?
támadt egy kis nézeteltérésünk amit szeretnék vele megbeszélni pm-ben -
WTB BW Robe/Heavy, Tallum Helm full/recipe, Tallum plate armor full/recipe, illetve ezekhez keymatik. PM itt vagy in-game Konsumerat. köszi -
Ezek az agationok devil/angel mire jok,mit lehet velük csinálni? -
Csak pvpzni tanítottam... csupa jószándék vezérelt!