88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• darkmenx
    csak nehogy a vegen te legyel a rossz mikor kibannoljak a kis PC ARCot botozasert es jon ide frocsogo nyallal, hogy biztos miattad (a systemed miatt) volt.
  • Endaer
    Tudom hogy letezik olyan aki scripteli a walkerjet, es en is zsigerbol utalom az L2-beli questeket, de vmiert megis azt gondolom, quest walkleirasok alapjan gyorsabb es egyszerubb kezzel vegigmenni rajta mintsem szopni a walkerrel, beakadt-e vhol (ez megesett peldaul az ICAs plainswalker verzioval is).

Jut eszembe, van ra igeny, hogy zoom+titlehackes, kikapcsolt chatfilteres, racetrackes spamszoveg-mentes, szines szovegu system mappakat gyartsak es ide linkeljem oket?
  • GAthersw
    Egyébként simán meg lehet csinálni csak kb. 2x annyi időt kell rászánni mintha simán questelnél. De nekem alapból ha valami questet kell csinálni (pláne a 40esektől) viszketésem van.
  • ErrOrHUN
    elméletileg van, csak nem nyílvános. PWnek tudok szerezni, anno ica ezzel farmolta a rep pontokat
  • Endaer
    Kasztvalto script? Megmosolyogtattal, koszi az okozott vidam pillanatokat. :)
  • TuShEe
    +nek
  • TuShEe
    sps kasztváltó scriptje ha van vki irjon ram pls! köszi
  • darkmenx
    hulyeseget ir amugy a gyerek es szerintem nem nagyon tudja, hogy mi tortenik, a walker a jatek memoriajat modositja es attol, mert ez egy walker dll meg ugyan ugy modositja arrol nem is beszelve, hogy 1 byteot kell atirni a kliens memoriajaba, hogy ne toltse be gameguardot inditasnal. ugyhogy watch out ha nincs gameguard ikonod logout. amugy nemhiszem, hogy 1-2 instrukcional tobbet atkene irni jmpre a dllben, hogy mukodjon az automatikus verify (sose neztem)
  • darkmenx
    igy van, ez meg interlude de a lenyeg ugyan ez, total random
  • Endaer
    miutan nyilt forumra kikerult, most mar nyugodtan merem postolni... nem probaltam ki, majd DMX megszakerti account lopasra alkalmas-e ez a megoldas, de mindenesetre megint kitalaltak hogy ingyenesse tettek a walkert. click here a linken talalhato okossagnal tobbet en se tudok, kerem kapcsojjaki!

szerk: kiprobaltam, verify ok... :)
  • Voyager5
    Magyarán 5 buffot vesz le maximum. Ha több lenne az eax 5nél akkor 5öt ír bele a progi.
    Igazam van?
  • darkmenx
    kis kod reszlet l2serverbol (aki eltudja "olvasni" ugyis tudja, hogy mukodik)
    -------------------------------------
    lea eax, [rdx-1]
    cmp eax, 5
    jge short Five
    mov [rsp+98h], eax
    mov rax, 005017B4h
    jmp rax
    Five:
    mov eax, 5
    mov [rsp+98h], eax
    mov rax, 005017B4h
    jmp rax
    -------------------------------------
  • Gordis2k
    LOL bameg amugy is.... te dolgozzá...
  • Gordis2k
    Bevagyok VÉDVE!! Ja ZS kapd be :P!! Gyere pénteken trafikba a csajok no bugyi partyt szerveznek (jaj ez titks info volt):P
  • Gordis2k
    A cancel ellen csak a külön Cancel resistek védenek valamint a szintkülömpség. A land rate 100% csak az változik hány buffot vesz le 1-7ig. Minden kronikában változik jelenleg random a tömegből kivesz 1-7et. Természetesen én is teszteletem fullbuffos karikon sohe nem vett le 3nál kevesebbet 30 castból viszont igen magas szintű vagyok.
  • airaction
    Jaj. Sanyigz most rossz emberbe kötöttél bele. :/ Gordit itt nem fogod tudni megfogni, túl sok embere van, és télleg nincs élete.
    De mivel mindkettőtöket ismerlek ezért inkább qdoj, ne ellenkezz, télleg nincs igazad.. :P
  • TruBy

Mindenkinek van magánélete játékon kívül is.
  • ErrOrHUN
    ha még songolni kellene, de minek songoljak wardingot meg ezt a dark resist cuccot, ha egyik mob sem nuker? :D belecsaptam a lecsóba ezzel a subbal :D
  • Endaer
    nem elik tul. :) nekem pl. allandoan koncentralnom kell hogy ne felejtsek el rendesen 2 percenkent "enekelni", sokszor epp ezert inkabb walkerbe allitom be aztan kozben nem gaz ha ramirnak msn-en es nekik valaszolok... kiveve masspvpben ahol a partitagok ugye mozognak mindenfele, olyankor muszaj jobban figyelnem, de pve-nel a fene fog orakon at 2 percenkent buffolni... de vegulis legalabb visznek partizni, nem olyan rossz az :))
  • Gumbo
    Sok türelemmel... Egyébként tényelg eléggé semmitérő karakter a songokat leszámítva. A BD legalább tud hex-elni meg egész jól salapál de az sws... "you hit for 50 damage" Igazán kaphatna valami értelmes skillt pvpben. Mondjuk vlaami shield stunt vagy akármit
  • ErrOrHUN
    dögunalom ez az SWS, ezt az swsek hogy élik túl? :D
  • Sorbon
    Igy van, én is úgy tudom hogy fixen az utolsó 5 buffot veszi le. De gordi papa majd jól megmondja a frankót, mert ő egy nolive player!!!:)
  • Endaer
    ha jol emlekszem a cancel jelenleg max 5 buffot vehet le, de ha tevedek, a tobbiek ugyis boldogan kijavitanak :) (a "buffok egyharmadat levette" kb. nesze semmi fogd meg jol pontossagu meghatarozas)
  • Aylana
    A cancelt duelben próbálgattuk, 77es sts-re, sagira és 78as arcane lordra pp, ee, se buffokra olyan 10-ből átlag 9szer betalált.. sőt inkább 10ből 10szer :) Cast speed nekem olyan 1,5 hydro balst timenak tűnt.. szóval gyors, mint minden sps nuke :P reuse time olyan.. hüm, 20 sec körül? A buffok kb negyedét-harmadát szedte le, de pax.. a landing ratet próbálgattuk ésazt, hogy ki tudnak-e ütni belőle - hát nemigen :)Jellemzően variról az empót, harcosról a hastet szedte le, persze ez már tuti hogy csak szimpla szerencse volt :))

Persze mindezeket arcane protection nélkül értsd - nem tudom, hogy az kb milyen arányban véd ellene.
  • Symbiont
    Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy a cancel milyen % ban jön be kb, mennyi idő alatt kasztolja el egy sps, hány buffot vehet le. Ugyan ez érdekelne Touch Of Death nel. Olympian kerheto buffoknal es full buffnal is erdekelne :)
  • Gordis2k
    Én teszem esküszöm mindig mindenhol!!!
  • pharao
    Én már néha letagadom, hogy ismerem. (Akár ti is tehetnétek)
  • TruBy
    Lol, csak ne hangoztatnád, csak ne hangoztatnád!! Családban marad
  • Gordis2k
    Azaz fiam lehetnél!!

Shanway egy KoK és büszke rá!!
  • TruBy
    Ti allatok! Most ertem haza melobol, de olyan jokat rohogtem ezen az uj Sanyis teman.
    Egyebkent Sanyix te tevedsz, te vagy a "szokásos magyar l2-s" jatekos.
    Mi pedig egy nagy csalad
  • pite
    nemár
  • BaalKain
    WTF ne hecceld kippiuckát pls mert jön az űber "hány hétig szedtem kiwit new-zélandba'" story!
  • Gordis2k
    AZT kiveték!!!
  • daemonervosa
    Vagy a sajtos quest...:)
  • Gordis2k
    utana?? Azon 70 ig!!! nem vicc! Az álatok nem nézik a szintet fejlodnek tovább!!

• nlaci86
    OMG. Vegigneztem az aktualis lapon tett hozzaszolasaidat, azok alapjan neked ez vicces lehet. He. He. ...
    Gordi rohadj meg(=koszi:D)!. Es utana?:)
  • anarga
    encsikezni nemakarsz miutan a lovaglocskas saricskadat fellevcsizted, vagy a farkicskadat levcsized fel, utanna esetleg kis encsike ?
  • ErrOrHUN
    de szar volt az a 16bites sims pizza :P
  • Gordis2k
    DÖGÖLJÉL MEG HUZÁL EL MEG ILYENEK!! :P bocs mindenkit le kell oltanom:P állítolag ez a szabály:P LVL20-38 as szintig raidboszokat ölj ugy hogy a farkasod kint ül( szólóban nem vicc.) Igy a leggyorsabb.

Error: Pont tegnap találtam meg a képeket mikor Dettoval lent nyomultunk Helgabébinél a pizzériába:P (mármint simsben mert ugye én Nolifer vagyok...)

Sanyix loosernek születtél nagyon sajnálom pajtás. Remélem szépen törlik az összes kommented. Még mindig 145F/S.
  • nlaci86
    Skacok, tudtok tanácsot adni hogy hogy húzzak sarit vagy farkast? Gyorsan futkozni kéne. Tudjatok-e esetleg hogy melyik gyorsabb? Nagy szinten érdemes felhúzni vagy kicsin? Köszi előre is
    ui.:tudom hogy partyban kap xp-t