88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
csak nehogy a vegen te legyel a rossz mikor kibannoljak a kis PC ARCot botozasert es jon ide frocsogo nyallal, hogy biztos miattad (a systemed miatt) volt. -
Tudom hogy letezik olyan aki scripteli a walkerjet, es en is zsigerbol utalom az L2-beli questeket, de vmiert megis azt gondolom, quest walkleirasok alapjan gyorsabb es egyszerubb kezzel vegigmenni rajta mintsem szopni a walkerrel, beakadt-e vhol (ez megesett peldaul az ICAs plainswalker verzioval is).
Jut eszembe, van ra igeny, hogy zoom+titlehackes, kikapcsolt chatfilteres, racetrackes spamszoveg-mentes, szines szovegu system mappakat gyartsak es ide linkeljem oket?
-
Egyébként simán meg lehet csinálni csak kb. 2x annyi időt kell rászánni mintha simán questelnél. De nekem alapból ha valami questet kell csinálni (pláne a 40esektől) viszketésem van. -
ErrOrHUN #73489 elméletileg van, csak nem nyílvános. PWnek tudok szerezni, anno ica ezzel farmolta a rep pontokat -
Kasztvalto script? Megmosolyogtattal, koszi az okozott vidam pillanatokat. :) -
+nek -
sps kasztváltó scriptje ha van vki irjon ram pls! köszi -
hulyeseget ir amugy a gyerek es szerintem nem nagyon tudja, hogy mi tortenik, a walker a jatek memoriajat modositja es attol, mert ez egy walker dll meg ugyan ugy modositja arrol nem is beszelve, hogy 1 byteot kell atirni a kliens memoriajaba, hogy ne toltse be gameguardot inditasnal. ugyhogy watch out ha nincs gameguard ikonod logout. amugy nemhiszem, hogy 1-2 instrukcional tobbet atkene irni jmpre a dllben, hogy mukodjon az automatikus verify (sose neztem) -
igy van, ez meg interlude de a lenyeg ugyan ez, total random -
miutan nyilt forumra kikerult, most mar nyugodtan merem postolni... nem probaltam ki, majd DMX megszakerti account lopasra alkalmas-e ez a megoldas, de mindenesetre megint kitalaltak hogy ingyenesse tettek a walkert. click here a linken talalhato okossagnal tobbet en se tudok, kerem kapcsojjaki!
szerk: kiprobaltam, verify ok... :) -
Magyarán 5 buffot vesz le maximum. Ha több lenne az eax 5nél akkor 5öt ír bele a progi.
Igazam van? -
kis kod reszlet l2serverbol (aki eltudja "olvasni" ugyis tudja, hogy mukodik)
-------------------------------------
lea eax, [rdx-1]
cmp eax, 5
jge short Five
mov [rsp+98h], eax
mov rax, 005017B4h
jmp rax
Five:
mov eax, 5
mov [rsp+98h], eax
mov rax, 005017B4h
jmp rax
------------------------------------- -
LOL bameg amugy is.... te dolgozzá... -
Bevagyok VÉDVE!! Ja ZS kapd be :P!! Gyere pénteken trafikba a csajok no bugyi partyt szerveznek (jaj ez titks info volt):P -
A cancel ellen csak a külön Cancel resistek védenek valamint a szintkülömpség. A land rate 100% csak az változik hány buffot vesz le 1-7ig. Minden kronikában változik jelenleg random a tömegből kivesz 1-7et. Természetesen én is teszteletem fullbuffos karikon sohe nem vett le 3nál kevesebbet 30 castból viszont igen magas szintű vagyok. -
Jaj. Sanyigz most rossz emberbe kötöttél bele. :/ Gordit itt nem fogod tudni megfogni, túl sok embere van, és télleg nincs élete.
De mivel mindkettőtöket ismerlek ezért inkább qdoj, ne ellenkezz, télleg nincs igazad.. :P -
Mindenkinek van magánélete játékon kívül is. -
ErrOrHUN #73475 ha még songolni kellene, de minek songoljak wardingot meg ezt a dark resist cuccot, ha egyik mob sem nuker? :D belecsaptam a lecsóba ezzel a subbal :D -
nem elik tul. :) nekem pl. allandoan koncentralnom kell hogy ne felejtsek el rendesen 2 percenkent "enekelni", sokszor epp ezert inkabb walkerbe allitom be aztan kozben nem gaz ha ramirnak msn-en es nekik valaszolok... kiveve masspvpben ahol a partitagok ugye mozognak mindenfele, olyankor muszaj jobban figyelnem, de pve-nel a fene fog orakon at 2 percenkent buffolni... de vegulis legalabb visznek partizni, nem olyan rossz az :)) -
Gumbo #73473 Sok türelemmel... Egyébként tényelg eléggé semmitérő karakter a songokat leszámítva. A BD legalább tud hex-elni meg egész jól salapál de az sws... "you hit for 50 damage" Igazán kaphatna valami értelmes skillt pvpben. Mondjuk vlaami shield stunt vagy akármit -
ErrOrHUN #73472 dögunalom ez az SWS, ezt az swsek hogy élik túl? :D -
Sorbon #73471 Igy van, én is úgy tudom hogy fixen az utolsó 5 buffot veszi le. De gordi papa majd jól megmondja a frankót, mert ő egy nolive player!!!:) -
ha jol emlekszem a cancel jelenleg max 5 buffot vehet le, de ha tevedek, a tobbiek ugyis boldogan kijavitanak :) (a "buffok egyharmadat levette" kb. nesze semmi fogd meg jol pontossagu meghatarozas) -
A cancelt duelben próbálgattuk, 77es sts-re, sagira és 78as arcane lordra pp, ee, se buffokra olyan 10-ből átlag 9szer betalált.. sőt inkább 10ből 10szer :) Cast speed nekem olyan 1,5 hydro balst timenak tűnt.. szóval gyors, mint minden sps nuke :P reuse time olyan.. hüm, 20 sec körül? A buffok kb negyedét-harmadát szedte le, de pax.. a landing ratet próbálgattuk ésazt, hogy ki tudnak-e ütni belőle - hát nemigen :)Jellemzően variról az empót, harcosról a hastet szedte le, persze ez már tuti hogy csak szimpla szerencse volt :))
Persze mindezeket arcane protection nélkül értsd - nem tudom, hogy az kb milyen arányban véd ellene. -
Symbiont #73468 Sziasztok, azt szeretném megkérdezni, hogy a cancel milyen % ban jön be kb, mennyi idő alatt kasztolja el egy sps, hány buffot vehet le. Ugyan ez érdekelne Touch Of Death nel. Olympian kerheto buffoknal es full buffnal is erdekelne :) -
Én teszem esküszöm mindig mindenhol!!! -
Én már néha letagadom, hogy ismerem. (Akár ti is tehetnétek) -
Lol, csak ne hangoztatnád, csak ne hangoztatnád!! Családban marad
-
Azaz fiam lehetnél!!
Shanway egy KoK és büszke rá!! -
Ti allatok! Most ertem haza melobol, de olyan jokat rohogtem ezen az uj Sanyis teman. 

Egyebkent Sanyix te tevedsz, te vagy a "szokásos magyar l2-s" jatekos.
Mi pedig egy nagy csalad
-
nemár 
-
BaalKain #73461 WTF ne hecceld kippiuckát pls mert jön az űber "hány hétig szedtem kiwit new-zélandba'" story! -
AZT kiveték!!! -
Vagy a sajtos quest...:) -
utana?? Azon 70 ig!!! nem vicc! Az álatok nem nézik a szintet fejlodnek tovább!!
-
OMG. Vegigneztem az aktualis lapon tett hozzaszolasaidat, azok alapjan neked ez vicces lehet. He. He. ...
Gordi rohadj meg(=koszi:D)!. Es utana?:) -
anarga #73456 encsikezni nemakarsz miutan a lovaglocskas saricskadat fellevcsizted, vagy a farkicskadat levcsized fel, utanna esetleg kis encsike ? -
ErrOrHUN #73455 de szar volt az a 16bites sims pizza :P -
DÖGÖLJÉL MEG HUZÁL EL MEG ILYENEK!! :P bocs mindenkit le kell oltanom:P állítolag ez a szabály:P LVL20-38 as szintig raidboszokat ölj ugy hogy a farkasod kint ül( szólóban nem vicc.) Igy a leggyorsabb.
Error: Pont tegnap találtam meg a képeket mikor Dettoval lent nyomultunk Helgabébinél a pizzériába:P (mármint simsben mert ugye én Nolifer vagyok...)
Sanyix loosernek születtél nagyon sajnálom pajtás. Remélem szépen törlik az összes kommented. Még mindig 145F/S. -
Skacok, tudtok tanácsot adni hogy hogy húzzak sarit vagy farkast? Gyorsan futkozni kéne. Tudjatok-e esetleg hogy melyik gyorsabb? Nagy szinten érdemes felhúzni vagy kicsin? Köszi előre is
ui.:tudom hogy partyban kap xp-t