88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• ErrOrHUN
    az két hét volt, az első hét után megkérdeztem, hogy ráér-e, aztán a második héten mondtad, hogy nem, és inkább kifizettem, mint előteremtettem.
    amiről én beszélek az az volt, hogy kértem time cardot, csak leléptél biznisz közepén :D
  • Tüskés
    Csak egyet tudok érteni. Sose bízz egy méregkeverőben.
  • Endaer
  • Gordis2k
    Sose bízz egy méregkeverőben!!!!!!

U.I. Elbaszotul sok üzelt után mondhatom BaalKain meghazutolva az átlagos 500+ lóerős RS4 es tulajdonosokat megbizhato:) épp amenyir a német autók nem:P.
  • BaalKain
    Amúgy én olyanra emlékszem hogy vagy másfél hónapig zargattalak mire az előre odaadott adenát hajlandó voltál rendezni :D

u.i.: triplapost...
  • BaalKain
    Duplapost!!
    Smileik kimaradtak:

Amúgy ss or...
  • BaalKain
    Na hogy pusztulnál el
  • ErrOrHUN
    pénzről volt szó, biztos hoyg enm voltál otthon :D
  • BaalKain
    Köszi!
  • BaalKain
    ss or never happened!
    BTW az hogy neked nem válaszolok nem azt jelenti hogy nem vagyok itt
  • ErrOrHUN
    csak néha elfelejt szólni, hogy el kell mennie, és 2 napig vársz a válaszra :D
  • MadnessX
    Baalkain-tól nem kell tartanod 1001%-ig megbizható a srác!
  • Gumbo
    Ohh kösz szépen!
  • Flaviaa
    köszi nihil
  • BaalKain
    Na abban biztos lehetsz :)
    Msn: [email protected]
  • Lord RZA a PUNK
    Tényleg ugyanannyi. csak a baj az, hogy Visát, American express és Mastercardot támogat csak. Nekem visa electronom van..azt nem csipázza. boltban ekörnyéken nem lehet kapni (qrva konzoluralom xD) Szal most mit tehetnék? max bízom abban h nem csapsz be...
  • pharao
    Köszönjük Emese!
  • BaalKain
    Valaki segítsen már. Tényleg ugyanannyi? Mert akkor vedd onnan, a "biztonság" megfizethetetlen.
  • Lord RZA a PUNK
    Rendben, majdnem ugyanott vagyok akkor mintha az nctől venném, a biztonságot leszámítva. szal , hogy tervezed a bizniszt?
  • BaalKain
    én örülök neki :) 3 milláért ajándék
  • Endaer
    hát lol... ez most nekem egy ujabb csalodas lesz ha bevezetik, dogolj meg kedves NCsoft, meg egy ilyen onmagabol hulyet csinalo marha bandat...
  • Endaer
    módosított system mappa itt, valamint ez is az (back-up link ha az első nem menne)
    Tartalma:

- színes chat msg
    - zoom hack (kliens elindit, billentyuzeten pause/break gomb megnyom, utana mukodik, azzal ki-be kapcsolhato)
    - zoom akár falon át is
    - title hack (azoknak a dolgoknak is latod a nevet amiket a tavolsag miatt nem lathatnal, persze giranbol nem latsz el vele Goddardig)
    - jobb egérgomb nem teszi vissza alapállapotba a kamerát
    - kikapcsolt chatfilter, vagyis a fuck meg a fag nem -_- (lol -_-ylalt)

Legjobb tudomásom szerint a system mappa kliens moddolásnak felel meg, ami az EULA szerint tilos, ezért bannable offense-nek számít. Ellenben, nem kimutatható szerver oldalról (szakkommentátor véleményére azért kíváncsi vagyok, kérlek DMX, javíts ki ha tévedek).

Én szeretem ezeket a módosításokat, ha nincs feljavítva a system mappám, ez jobban hiányzik, mint a walker (kivált, hogy sose afk botozom).
    Régen azt a tanácsot kaptam annó, hogy ezt a system mappát NE rámásold a meglevőre, hanem a régit nevezd át vmire, és ezt másold be a helyére, akkor tuti menni fog. Valamint, feltehetően az updatelés tönkreteszi a moddolt system tartalmát, szóval időnként új verziót rakok majd fel, de ti is szóljatok pls ha update volt. Köszönöm!
  • BaalKain
    4500 ft-ért adok neked accot 30 nappal meg egy 15 napos gc-t ;)
  • Lord RZA a PUNK
    ja de, tartalmazza :)
  • Lord RZA a PUNK
    arról nem ír semmit , hogy a 15 euró tartalmazná az 1 havi játékidőt
  • Lord RZA a PUNK
    plaync -> gamestore -> lineage2 : 14.99euro

csak h rohadna le, nekem paypal-em és visa electronom van, szal fákk
  • ErrOrHUN
    szerintem kell venned még 1 timecardot is, vagy befizetned +1 hónapot kártyáról. acc+15 napos cdkeyt veszel?
  • Gordis2k
    Csakhogy ez tényleg igaz:) a harmadikat nem mert a cél az alacsony szintről fejlődés gyorsítása!
  • Lord RZA a PUNK
    köszi a választ, tom h nem rosszat akarsz. lineage2vel tört szerón játszottam elég sokat, angollal nincs probléma, 2 éve írországban dolgozom xD , na akkor úgy néz ki, hogy elég a 15 eurós sima L2 . köszi szépen még1x
  • Endaer
    updatel ingyér'
    nem rosszat akarok, de tényleg, kicsit olvass még utána ennek a Lájnédzs Kettő dolognak mer' ennyi infóval meg tudással nekifutni ennek a játéknak még sok fejfájást fog okozni... az meg nem jó neked se meg nekünk se (hiszen nyilván itt kötsz majd ki a kérdéseiddel). Ja és persze a legtöbb dologhoz a játékban kell az angol nyelv legalább alapfokú ismerete is, de minimum a hajlandóság a szótárazásra :) ha mindez nem gond, akkor előre is jó játékot kívánok!
  • Lord RZA a PUNK
    szevasztok, meg szeretném venni az L2őt (netről letöltőset).. találtam is az nc weblapján egy 15 eurós változatot viszont nem vagyok benne biztos, hogy az yo-e, mer a neve csak simán Lineage2. szal a kérdés, L2höz külön meg kell venni a kiegeket is? vagy updateli ingyér? thx
  • BaalKain
  • Endaer
    anyám borogass, ez kb. olyan fajsulyos hulyeseg volt mint a sajtos quest...
  • BaalKain
    Ez komoly? mert akkor én várok :)
    3. classt is meg lehet venni?
  • GAthersw
    ok: Józsi 2131 sebzést okozott neked. 800at basztál oda Bélának. Kritikus támadás!!!!44
  • ErrOrHUN
    írd át magyarra :D
  • GAthersw
    Én is örülnék neki, próbáltam csinálni a Heiser's-es cuccal, de, ha L2.exevel indítom nem Loaderrel akkor General Prot Fault. Valami módosított RSA-key-es exe kéne de azt meg nem találtam sehol. Jah és, ha lehet akkor oldschool tipusú dmg írás, tehát nem xy has given xy damage of xxx hanema a jó öreg, You hit for 2131, Xy hit you for 1, critical hit! De asszem egyszerűbb lesz ha feltöltöm a Heiser's-es templatemet aztán a racetrack zoom title chatfilter stb-t rádbízom.
  • TuShEe
    az is marad? xD
  • Gordis2k
    még 2,5 hét és jön a Freeserver kasztváltó! Akinek nem sűrgős várja meg:P:P 3millió adánáért megveheted a questeket.
  • Flaviaa
    én tudnék olyan systemnek örülni :)