88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• darkmenx
    minek fizetni gyoker, sig.
  • MeoH #74212
    Errol szol az L2 napjainkban, en NcS helyeben osszevonam a 2t, es a havi dijban benne lenne a W arai is...Amugy minden tiszteletem a tied Kormi(mindenfele ironia nelkul), es lehet hogy nem erosebb a sotet oldal, de hogy gyorsabb es konnyebb az tuti:P
  • daemonervosa
    Mindenki csak jot akar neki, hidd el mi nem akarjuk elvenni a srac irl eletet. :P

legitplay 4 tha win
  • aalat
    No ez szep...
    Most akarja kazdeni a jatekot, es nektek az elso dolog amit mondani tudtok egy uj embernek az a bot?

Hat gratulalok..
  • Eleghal
    Köszi az infókat sokat segítettek.

Egyébként ismerem a "Wowos" meséket (4 kimaxolt karival)

köszi még 1x
  • zsolt3230
    sziasztok!

Vki pls mondja el h miért használják előszeretettel a HK kasztok a fatal strike nevű skillt? Hisz alig sebez vmivel többet mint egy normál ütés, ugyanakkor manan meg fogy.
    A másik kérdésem az lenne h HK-nak melyik a legjobb ruha a grade-ben, és miért? Ja és h milyen dye kell ahoz a szetthez.
    Köszi mindnet!
  • daemonervosa
    javaslom ,hogy vegyél egy nagy levegot, felejtsd el a wowos meg hasonlo meseket és fizesd be a walkert vagy köttesd ki a telefont , lakatold be az ajtot :)
  • Aylana
    Make love, bot more.. ;) Igazából párszor már megvitatták a témát a fórumon, de ezt a játékot nem érdemes a megfelelő botprogram nélkül elkezdeni, ha szeretnéd, hogy lvl 40-nél nagyobb karaktered legyen és közben a rl életed is megmaradjon. Idegörlő és monoton egészt nap mobokat püfölni.. .. a küldikből meg leginkább csak plussz pénzt és cuccokat, esetenként némi plussz xpt tudsz szerezni. A múgy tényleg éjjel-nappal mobokat kellene farmolnod, ahogy Tushee is mondta.
  • TuShEe
    farm 24/7 :)
  • Eleghal
    Sziasztok

Most kezdeném a játékot hivatalos szerveren és olyan kérdésem lenne hogy milyen szerepe van a játékban a küldiknek?

Pontosabban szintlépéshez küldiznem kell vagy farmolnom egész nap???

jobban örülnék ha küldizéssel tudnék fejlődni és nem kellenne egész nap hentelnem...

Köszi
  • Aylana
    Hát ez nem hangzik túl jól.. főleg ugye hogy eredetileg nagy magyar klánnak indultatok Egyébként az publikus, hogy mik alalkultak rosszul és miért pont RQM? Úgy hallottam, most náluk is elég sok gond adódott, a legjobb karijaik átmentek a Visionbe.. nagyon úgy fest az egész, mintha a FoN feláldozásával akarnák a saját klánjukat menteni, azt meg szerintem ennyi befektetett energia után kár lenne hagyni :-/ Oké, hogy ott a goddardi clan hall, de clan hall --><-- beolvadás..

Persze ez csak egy kívülálló véleménye, de tényleg sajnálnám, ha szétszélednétek, tök jól összejöttetek. Meg akkor ugye megint az lenne, hogy ahány magyar, annyi felé szórodunk Franzon.. sniff sniff Mindenesetre egy kis videó a siegeről;)

Flash: nemár.. menjünk mi is?.. ;)
  • Morfonz
    Szevasztok! először is szeretném megköszönni a nagyok segítségét a subquestben!! :) Másodszor is tanácsot kérek. Veddel subolni fogunk, és egyenlőre nem tudtunk jobbat kitalálni, mint a Destro + BD + outofparty lvl70 SE buffer. Ved lesz a Destro, én a BD. Any other idea? ^^
  • transceps
    Ahogy Csárdi már leírta jegeljük a klánt egy kicsit, nem igazán úgy alakultak a dolgok ahogy terveztük. A leaderséget átrakta kiskarira, a klán szinte teljes egészében átmegy RQM-be. Kinek mikor van ideje attól függően jövő hét elejéig mindenki átmegy.
    Csak énvoltam a fortressnél de még nem klántagként.
  • Gordis2k
    Nebasz:( Logolom a clnaomat és ölök!!! Mindenki egyért Clan declerate WAR to Nagyker!
  • VipJoco
    Valaki nem teljesen jozan megint! :D
  • pharao
    Sajnos már ez van sajnos... A Nagyker hadat üzent a 363 ally-nak és egész nap megy a folyamatos farmolás... Ma este is katában kaptuk a zerget... De holnap megyünk paganba és kifingatjuk őket!
  • Aylana
    Csárdáskirály.. vagy valaki ha Folk of Nimródból erre jár :)
    Mi történt veletek, beolvadtatok az RQM-be? Kicsit meglepődtem, amikor egyik nap Bazsát meg Corit láttam az RQM színeiben.. főleg azután, hogy Shanty fortressnél tisztességeset pvpztünk ellenük.. ellenetek? :) Azért remélem nem lesz magyarok egymás ellen in Franz ..
  • Kreeder44
    Hehe jól meg adtad nekik XD grat.... :)
  • GAthersw
    ^
    |
    Új szúnyogriasztó!
  • Gordis2k
    Azt nem mondtam hogy normálisak 19 SH noblesük van eből 12 Olympiázik ninstop lol milyen szerver az amin az SH a powerclass:P
  • MeoH #74193
    Meoh/login/Your paytime expired.../no check:P 2k meg sem 4k, attol fuggetlenul nem normalisak...
  • Gordis2k
    Meoh /login /check :) én sem nagyon hittem szememnek de csak a heroknak van 2k mecsuk kb:) elég meglepö volt látni:) de igen az igaz, hogy akik egymással mennek az egy meccs de azzal nem foglalkoztam akkor 4000/2 ha igy nezuk:) amugy miert ne lehetne 129 meccs/nap? meg nálunk is 2 körben pussolunk az 7-8 mecs / 10 perc pedig nálunk az oly agyhalott.

u.i. hajlamos vagyok költői tulzásokra olykor de a kedvedért megszámolom meló után csak a gyöztes herok meccsét.
  • mAilkaEVO3
    csak a Sagi heronak 44win/22lost -ja van :) vmelyik idiot nukernek 400+ meccs :D nem unatkoznak :D:D
  • MeoH #74190
    4000 meccs? Az 129 meccs naponta:P Az valoszinu 1 atlag 1200fos szerveren... Sztem Te se igyal:P
  • BaalKain
    Erica sh után a 2. a legnéptelenebb szerverek listáján. De ettől függetlenül sztem fasza lesz.
  • Gordis2k
    Tévedés Erika a közepes pont mint mi ezért raktak össze. De bőven jó lesz az:) Nézétek meg lol mennyi olympiai mecsük van... hihettelen ezek elejétöl a végéig olímpiáznak nálunk legtöbb olympiai meccse a camperkariainknak van 100-150 ott 590 mecse van egy sh nak ... lol van vagy 4000mecse csak a heroknak!!! Nagyon Nagyon fasza lesz.

Chear én nem uszok:) hideg a vizz és amugy is lusta vagyok:P 2kba simán belehalnék:)

Truby Mondtam má NE IGYÁ!! :P
  • TruBy
    A Szigeti veszedelem eposzi kellékei:
     az invokáció (a múzsa segítségül hívása): „Te ki szűz anya vagy és szülted uradat… /…Szentséges királyné hívom irgalmadat.”

ki gondolta volna, hogy az EE-kben barokk költők vesztek el...
  • GAthersw
    Nem azért "sírtam" mert basztatnak, hanem, hogy ki, meg milyen szándékkal, ha valakinek kell a spot és megkér, hogy menjek onnan akkor elmegyek (amennyiben nem egy másik botparty az). Ha valaki csak azért basztat, mert szeret másokkal kibaszni az egy gyökér és a gyökerek hajlamosak kibaszni az agyamban a biztosítékot, pláne, ha ezt megfejelendő még kellőképpen buta is az illető, ami a gyökérséghez 90%ban társul. Sajnos egyre inkább az az érzésem, hogy szövegértési-értelmezési gondjaid vannak, ezért részemről a téma lezárva, nem áll szándékomban veled társalogni ebben a témában.
  • Chear
    Bocs az előző reakciómat kérlek ne vedd figyelembe, úszás közben rájöttem (mert hát én is járok uszodába, mint Gordon, csak én a feszes cicik vizslatása mellett lenyomom a magam napi 2000 méterét, amikor gondolkodni is lehet :)) morális kérdésen vetyengek és mint olyanról nincsenek illúzióim.
    Természetesen csináld úgy az L2-t, ahogy Neked tetszik, amig nem a Teonon botolsz, engem nem zavar. Csak a botgazdai sírásod volt egy kissé mulattatóan szánalmas.

Részemről a fáklyásmenet!
  • Gumbo
    De persze az Erica-val raknak össze, ahol a 2. legkisebb a népesség...
  • Gordis2k
    Valójában csak a ch buff miatt 3 nem melékesen a videó nem a hátveregetésröl szól. Gondolom látad, ogy egyetlen egyszer sem irtam semmit Hero chatre...én nem vagyok az a OOOWWNNEEEDDD POOWWEENNEEDD ROOLLEEDDD GFGFGFFGFGFGFGFG idióta. Nem vagyok rá büszke kicsit sem de akkor is ez a dolgom ölni az elenséget. És a videó épp az esélytelenséget hivatot bizonyitani. Van sok fight amire böszke vagyok 1 vs 5-6 mikor még nem voltam hero. Vagy akár most heroként is komplet csapatokat megölni úgy, hogy várnak. Mert a heró skill nem véd mindentől(pl stun). A sráccal melákesen összecimbiztem mert értelmes és tudja ennek igy kell lennie. A célunk az volt mindvégig, pusztitani az elent és mindenkit akit lehet pk/pvp levinni a szerver népeségét arra a szintere, hogy meglegyen a merge és újra legyen élet. És tessék lássék.

Akárki akármit mond +500 kari az +500kari és az hozza a farmereket és a piacot és a hangulatot ez biza 3-4 hónap újjab fun minimum de remélem sokkal sokkal több!
  • aalat
    Oo

Miert vagyok aranyos?
    Ileneket nem mondunk csak ugy, meg a vegen a munkatarsak furcsan neznek ram, mert elpirulok :)
  • pharao
    Egyszerű, akkor fejlődök, amikor akarok vagy ráérek, az időm többi részét meg haverokkal vagy családdal töltöm és a játék élményéért játszom, nem a high level pvp-ért. uhh 1 dolog amit majd el felejtettem. GORDI ISTEN VAGY!!!! Mostmár tom, hogy a 80-as hero overtáp SPS-nek 3 lövés egy 72-es DA!!! Atomjó lett a vid!
    U.I.: Nem is értem a srác miért panaszkodott...
  • aalat
    nem vagyok*
  • aalat
    lvl2 es water most a forgatten bladem, kesobb majd lesz jobb is :)
    mindenre van penz, csak azzal is foglalkozni kell kicsit.
    Es konyorgom, ne mondja el mindenki, hogy milyen lassu magas szinten a fejlodes.. hanyszor mondjam, hogy nem vagy noob..
  • Epszilon
    Nem igazán szeretném ismételni a többieket, mert minek!
    De csak abba gondolj bele hogy legit vagy milyen jó neked stb..
    Igen neked ez jön be csak azt felejted el, hogy a játék nagy részét a nagy karaktereknek fejlesztik. Gondolok itt pl az atribut rendszerre, mert valljuk be egy legit player aki kézzel játszik az életben nem fog összeszedni másfél milliárdot(kb) azért hogy legyen egy Dracobowja 150patakkal. A subbokról nem is beszélve...
    Tegnap húztam a mainemet egy kicsit és láttam hogy kb minden 7. mob után kap 0,01%(kb) reggelre fejlődtem kemény 4%ot, és azért pvpzni, siegelni kell.
    Mindenki aki nagyon bot ellenes egy idő utána vagy abbahagyja a játékot vagy pedig ő maga is beáll a sorba és rájön hogy ez milyen király miközbe elmész éled az életedet mint egy normális ember fejlődik a karid!
  • Chear
    Tőlem úgy, ha az még játék (és nem erőlködés a homokozóban, a "kinek nagyobb a farka" címen).
  • BaalKain
    KHhMm!
  • GAthersw
    Igen elég nagy looooser vagy, hogy nem tudod elolvasni, hogy mindenki úgy játszik, ahogy akar.
  • Chear
    Pedig milyen egyszerű lett volna az L2-ős életem, ha simán lenyúlom a legnagyobb magyar farmert, amikor nem volt bejelentkezve a Dawn oldalra. :D