88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• FickDeineStory
    de az acc-jaidat fizeted ezt a pénzt meg az ncsoft-nak fizeted ki.
  • Gordis2k
    Én tulajdon képpen nem fizetek vagy legalábbis nem az általános értelemben! A botkaraktereim kifarmolt pénzét eladom amerikai és orosz marháknak, majd veszek belőle time cardot a maradékot meg elmozizom és elverem pókeren a haverokkal. Kellemes mellékhatása a botozásnak nem igaz?:)
  • Tüskés
    "A nem fizetős (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte."
  • FickDeineStory
    NCSoft az illegális szerverek ellen
    Nemrég beszélgettem valakivel, aki nem hivatalos LineAge II szerveren játszik és azt állította, hogy az teljesen legális, hiszen letölthető a netről. Most szólok: ez nem így van.
    Gyu, 2008. április 16., 09:55

AZ NCSoft, a világ egyik legnagyobb MMO kiadója (tudjátok, LineAge II, Guild Wars, City of Heroes stb.) nemrégiben bejelentette, hogy elege lett az NCSoft-os játékok illegális szervereiből, az ezeket nem hivatalosan működtető és használó userekből. A hivatalos indoklás szerint azért lépnek fel erőteljesen az illegális használat ellen, mert rengeteg "magánszerverhez" nem engedélyezett módosításokat kell letölteni, illetve ezek a kiszolgálók olyan játékmechanizmusokat tartalmaznak, amelyek tönkreteszik az eredeti játékélményt. Az NCSoft felderítette az ilyen "szolgáltatásokat" és a jövőben jónéhány per várható a témakörben. Egyelőre főleg a két leginkább fertőzőtt területre, Oroszországra és Görögországra koncentrálnak, de egész kelet-Európa a célpontban van. Tavaly egyébként az NCSoft már sikeres volt Görögországban, ahol a bíróság rendelte el, hogy az e-Global nevű cég leállítsa nem hivatalos LineAge II szervereit. Max Brown az NCSoft Europe kereskedelmi igazgatója szerint az illegális játék-szerverek nagyon negatív befolyással vannak az NCSoftra és legális felhasználóira is, hiszen rossz irányba befolyásolja a játékélményt, bevételeket vesz el a cégtől, amelyek segítségével a hivatalos szervereken fejleszthetnék tovább a játékot. Az említett e-Global nem kevesebb, mint 6 millió euro (1 milliárd 500 millió forint) bevételtől fosztotta meg a játék készítőjét és kiadóját. Brown kijelentette, hogy a legkeményebb fellépésre számíthatnak azok, akik ilyen jellegű illegális tevékenységet végeznek.

Örüljünk együtt ennek a hírnek!!

még 1 dolog az előző commentjeimmel kapcsolatba: Egy dolog miatt mindig is tisztelni fogom még azt aki csal is, HOGY LEGALÁBB Ő FIZET A JÁTÉKÉRT!!
  • FickDeineStory
    na 1 dologot nem értek ezt még kérdem.
    Szerintem itt sok mindenkinek haverja Gordi. Múltkorába láttam, hogy írta róla a comment-eket, hogy ő pár óra alatt 78-as szintet eléri meg párnap elég 70-től 78-ig eljutni, napi 5 óra játékkal. Most kérdem én miért nem kéritek meg, hogy segítsen nektek aztán 2 hónap alatt akkor összehoztok, 1 78-as char-t és minden meg van oldva nem kell csalni.
    írnak.

Amúgy meg inkább a blah-t olvasom mert ott legalább nem csak 1 kezemen megszámlálható legit játékos van és ott legalább a játékról is
  • mAilkaEVO3
    báázd más tollával ne ékeskedj!
  • Facek
    Nem hiszem hogy lenne, hisz a .l2r fájlok az emberek pozícióját, felszerelését, faját, stb. tartalmazzák és azt maga az L2 jeleníti meg. Egyszerűbb, ha megnyitod L2-ben és felveszed frapsal.
  • darkmenx
    akkor most mar vissza is bujhatsz a sarokba
  • Kekszakall
    Ne haragudj, de veled nem vitatkozom. Nem sullyedek le a te szintedre, mert legyozol a rutinoddal.
  • zedleey
    Nem tudtok egy konvertáló progit melyel l2r-fájlt tudnák átalakitani? Ha valaki tud pls segitsen.
  • GAthersw
    Ne haragudj. T_T
  • darkmenx
    te hulye botter.
  • GAthersw
    Láttam, hogy benne van a nevem de a 3. sorig tudtam olvasni sry. Menj inkább blahra és ott legyél okos, úgyis állítólag téged mindenki (aki nem honfitársad) nagyon bír.
  • Belton
    Haliho egy kerdesem lennen clan leaderseget hogyan tudok at adni mit kell teni hol es hogyan kerhetek egy kisebb le irast rola ? Koszonom elore is a valaszt. SZijasztok
  • Gordis2k
    Lol ép le akartalak cseszni, hogy képes voltál ennyit írni válaszként egy Botter postjára...de aztán ránéztem jobbna.(elolvasni akkor sem fogom ha fizetnek érte).
  • Trixtan
  • darkmenx
    1. Mikor GAthersw írta, hogy 1 emberke folyamatosan train-t vitt a bot partyjára erre csak azt tudom mondani megérdemelted, mert valószínűsítem, hogy te ebből az ugy mond összecsalt xp-dből sp-dből és item-dből ölöd a legálisan játszokat pvp-be (ha te nem is de sajnos sokan így csinálják) tehát szerintem ha ebbe belegondolsz akkor látod hogy talán ez így fair play.
    2. Daemonervosa beszélt itt arról, hogy mennyire lehetetlen lenne szerinte az élet botok nélkül, szerintem sokkal jobb. Kell egy normális klán és minden meg van oldva, kinek ez kinek az a class-ja ezáltal kölcsönösen segítik a játékosok 1mást. DD-k ölik a mobokat spoiler spoiloz belőlük buffer buffol, az összegyűjtött cuccokból ws kraftol. Boss party-kat szerveznek a bossokból begyűjtött full dropokat az a játékos kapja akinek szüksége van rá. A manor-ozással tovább lehet növelni a szükséges material-ok számát. (gazdaság dolog megoldva)
    3. Én is pvp klánba vok ha rang listát kellene állítani ehez akkor az ally-m a harmadik-negyedik lehet rajta a legerőssebb pvp klánok közül a teon-on. Szinte minde jelentősebb ally-val war-ba vagyunk és az enemy 90%-ka 76+. Sokszor megöltek már ezek a 76+-osok és sokszor meg is fognak, mivel én még hetvenes szintjeim elején járok b grade-be csak a jewerly-m maj-ok (unseal-ozva) + sealed phoenix ring+black ore earring, de azt kell hogy mondja mikor az enemy hozza a hozzám hasonló szintű sub-ját ha nem mage akkor általába meg is ölöm őket, tegnap például 1 hero-t, amikor a tyrant subjával megtámadott, 3szor egymás után öltem meg pvp-be aki full a grade volt és valószinű boss jewerly-vel és full buffba volt, ráadásul 76+ bd és 76+ ee is segített neki, nekem meg csak lvl 70 pp buffjaim voltak. Ha tudsz pvp-zni akkor a grade nem feltétlenül akadály (mondjuk szerintem most már A és S grade között az lesz).

Ahogyan aalat is mondta, hogy sok mindenből kimarad az aki untagged ként xp-zik és éri el sokkal jobb idő alatt a 85/80/80/80-at mint az aki legálisan játszik ráadás war-ba is van nekem is naon nehéz az xp mert mint mondtam sokszor megölnek a 76+-osak, de ez a játékhoz tartozik, majd élmény lesz őket később megölni őket.

Mint itt sokan mondják, hogy mindeki úgy játsza a játékot ahogy akarja teljesen igaz. De mindenkét verziónak van jó és rossz oldala amit válalni kell és nem sírni utána.

Legális játékosoknak: a sok játékkal töltött időt ami egy nap majd meghozza gyümölcsét csak sok kitartás meg sokszor kockulás kell hozzá. Illetve eltürni azt, hogy sok csaló dicsekedik nekik pvp-be legtöbbször megöli őket és ha gondolja a peticiók írogatásával a csalók ellen.
    Unlegit-eknek: Gyorsabb fejlődés és gyorsabb cucc szerzés, illetve több idejük marad másra (de több pénzt is költenek a játékra), viszont szembe kell nézniük azzal, hogy train-t húznak rájuk bejelentik őket és ennek később eredménye is lehet pl valaki feszül a felbotolt 85/80/80/80-as char-al +6 dynasty set-be full boss jewerly-vel +16 icarus wep-el de a következő nap mindent elveszít mert a gm-ek csaláson érték. És elbukta az ebay-zett pénzét és az account előfizetését.
    Nekem nem szokásom peticíokat írogatni még ha sokszor mondom is mert sokszor nem akarom tönkre tenni más játékat ezzel, de azok a mások sajnos még mindig nem vesznek figyelembe engem.

Ennyi kb erről a véleményem, szerintem az írásom utolsó részét érdemes elolvasni annak is aki most kezdi az l2-t mert ezzel kell szembesülnie.

Mindenestre is én mindent magamtól szereztem meg amim van, mindent teljesen legálisan és később is így lesz én csak így tudom élvezni a játékot és csak így látom értelmét.
    Aki csal arra meg csak azt tudom mondani, hogy ő dolga, de akin még 1 számítógépes játékot is nehezére esik végig játszani azt csak sajnálni tudom.
  • phalanx
  • FickDeineStory
    na régen írtam ide (gondolom nem hiányoztam)
    láttam most itt 1-2 dolgot amihez hozzá szólnék.

1. Mikor GAthersw írta, hogy 1 emberke folyamatosan train-t vitt a bot partyjára erre csak azt tudom mondani megérdemelted, mert valószínűsítem, hogy te ebből az ugy mond összecsalt xp-dből sp-dből és item-dből ölöd a legálisan játszokat pvp-be (ha te nem is de sajnos sokan így csinálják) tehát szerintem ha ebbe belegondolsz akkor látod hogy talán ez így fair play.
    2. Daemonervosa beszélt itt arról, hogy mennyire lehetetlen lenne szerinte az élet botok nélkül, szerintem sokkal jobb. Kell egy normális klán és minden meg van oldva, kinek ez kinek az a class-ja ezáltal kölcsönösen segítik a játékosok 1mást. DD-k ölik a mobokat spoiler spoiloz belőlük buffer buffol, az összegyűjtött cuccokból ws kraftol. Boss party-kat szerveznek a bossokból begyűjtött full dropokat az a játékos kapja akinek szüksége van rá. A manor-ozással tovább lehet növelni a szükséges material-ok számát. (gazdaság dolog megoldva)
    3. Én is pvp klánba vok ha rang listát kellene állítani ehez akkor az ally-m a harmadik-negyedik lehet rajta a legerőssebb pvp klánok közül a teon-on. Szinte minde jelentősebb ally-val war-ba vagyunk és az enemy 90%-ka 76+. Sokszor megöltek már ezek a 76+-osok és sokszor meg is fognak, mivel én még hetvenes szintjeim elején járok b grade-be csak a jewerly-m maj-ok (unseal-ozva) + sealed phoenix ring+black ore earring, de azt kell hogy mondja mikor az enemy hozza a hozzám hasonló szintű sub-ját ha nem mage akkor általába meg is ölöm őket, tegnap például 1 hero-t, amikor a tyrant subjával megtámadott, 3szor egymás után öltem meg pvp-be aki full a grade volt és valószinű boss jewerly-vel és full buffba volt, ráadásul 76+ bd és 76+ ee is segített neki, nekem meg csak lvl 70 pp buffjaim voltak. Ha tudsz pvp-zni akkor a grade nem feltétlenül akadály (mondjuk szerintem most már A és S grade között az lesz).

Ahogyan aalat is mondta, hogy sok mindenből kimarad az aki untagged ként xp-zik és éri el sokkal jobb idő alatt a 85/80/80/80-at mint az aki legálisan játszik ráadás war-ba is van nekem is naon nehéz az xp mert mint mondtam sokszor megölnek a 76+-osak, de ez a játékhoz tartozik, majd élmény lesz őket később megölni őket.

Mint itt sokan mondják, hogy mindeki úgy játsza a játékot ahogy akarja teljesen igaz. De mindenkét verziónak van jó és rossz oldala amit válalni kell és nem sírni utána.

Legális játékosoknak: a sok játékkal töltött időt ami egy nap majd meghozza gyümölcsét csak sok kitartás meg sokszor kockulás kell hozzá. Illetve eltürni azt, hogy sok csaló dicsekedik nekik pvp-be legtöbbször megöli őket és ha gondolja a peticiók írogatásával a csalók ellen.
    Unlegit-eknek: Gyorsabb fejlődés és gyorsabb cucc szerzés, illetve több idejük marad másra (de több pénzt is költenek a játékra), viszont szembe kell nézniük azzal, hogy train-t húznak rájuk bejelentik őket és ennek később eredménye is lehet pl valaki feszül a felbotolt 85/80/80/80-as char-al +6 dynasty set-be full boss jewerly-vel +16 icarus wep-el de a következő nap mindent elveszít mert a gm-ek csaláson érték. És elbukta az ebay-zett pénzét és az account előfizetését.
    Nekem nem szokásom peticíokat írogatni még ha sokszor mondom is mert sokszor nem akarom tönkre tenni más játékat ezzel, de azok a mások sajnos még mindig nem vesznek figyelembe engem.

Ennyi kb erről a véleményem, szerintem az írásom utolsó részét érdemes elolvasni annak is aki most kezdi az l2-t mert ezzel kell szembesülnie.

Mindenestre is én mindent magamtól szereztem meg amim van, mindent teljesen legálisan és később is így lesz én csak így tudom élvezni a játékot és csak így látom értelmét.
    Aki csal arra meg csak azt tudom mondani, hogy ő dolga, de akin még 1 számítógépes játékot is nehezére esik végig játszani azt csak sajnálni tudom.
  • mAilkaEVO3
    smile
  • pharao
    WTS Wind Stone @ Franz szerver. PM itt, vagy ingame FlashXP / BuldoZeR.

U.I.: hülye botterek kerüljenek!
  • mAilkaEVO3
    replayt a "+" és a "-" billel gyorsítod/lassítod a numerikus billen. erre gondolsz ? de azt te allitod lejátszásnál :)
  • TuShEe
    a végén h gyorsul be az egész?
  • mAilkaEVO3
    hmmz egy kis replay a mai PvP-rol naon vicc volt 4v8 (no hero skillz) csak az elején van az action utánna csak elfelejtettem leállitani :S:D
    sagarolled
  • solyomb
    Jelenlegi állás szerint az ES ha a 79-s lényeit vesszük figyelembe. Mivel az atribute stone-k hatnak a summon-ra is, és az Esnek van egy elég aranyosat sebző területi hydroja is, így ő eléggé táppá vált. Mobokba self buffba 6500 körül sebez IOPon, playerekbe 2-3 között, és ugyebár ott az overhites ütése, ami stunolhat is. A warlock azt hiszem területi stunolni tud, plusz neki is ott az overhites skill, a PS pedig tud területre mérgezni, és hullát robbantani, pvpbe egyik se tul hasznos.

79 alatt talán a warlock nevezhető erősebbnek a para cubic miatt - meg talán a warrior/mage bane miatt -, de ez már mák faktor kérdése, hogy milyen sürün landol is az, és hogy a gazdira megy e, mert apetről leszedhető :) Summonok területén nincs különbség a kettőjük között, mind a kettőnek Wind Stones-s fegyver kéne, mert mindkét PVP summonja wind attackot lő, a PSnek pedig life drainje van amihez Dark kéne, de ugytudom azt eléggé lenerfelték:/

Elvileg a Graciába kapni fog egy kisebb erősítés csomagot a PS, Death Spike-l ruházzák fel, meg talán a summonja is kap valami használhatót:)
  • darkmenx
    mindegyik masra jo, mi az, hogy melyik a legjobb? te hulye botter.
  • Kekszakall
    Ha mar itt tartunk, melyik a legjobb summoner a 3 kozul es miert?

Koszi!
  • TuShEe
    én nem
  • xt198
    köszi :)
  • solyomb
    Seraphin ad vagy reuse csökkentést, vagy 35% mp regent.
    79ig csak a Mirage jöhet szóba pvp téren, utána pedig a Magnus.
  • xt198
    elemental summonernek meik lova tud adni vmi buffot ami a mágusoknak jó?
    illetve meik a pvp-s lova? 76+
  • darkmenx
    megerdemled, hulye botter.
  • TuShEe
    ehh szerencsés egy este.. maja craft 4/1
  • PhoenixKnight
    Tallum heavy set --- Rohadt jol néz ki ami fontos ha már a karaktered bámulod egész nap és jo pvp/pve re ha tallum setted van akkor viszont kell 1 focusos fegyo is szal Dama/Kesha
  • pharao
    Egyre jobban bírlak
  • darkmenx
    kurva anyatok fereg botterek
  • Eleghal
    Mindenesetre okosabb lettem...

Köszi mindenkinek hogy elmondta a véleményét..
  • daemonervosa
    nem mert a botterek nyernenek mint mindig.

• Akhi
    Ha lineageval szeretnel jatszani elso dolgod elmenni egy agymosasra es mindent elfelejteni, a 2 jatek nem egyforma szoval ha szereted sokaig jatszani a karaktered pve be akkor kezel nyomod (questekel itt nem fejlodsz) Ha pedig ott szeretnel lenni a naygok kozt pvp zni gyorsan, akkor Bot 24/7 ben.

tuti lesz olyan aki ezt fikazasnak veszi pedig nem az, ez csak a franko

Tisztelet!
  • Aylana
    Szép vagy nem szép, ha élvezni akarja a játékot és nincs benne egészséges mazochizmus, MeoH-val értek egyet. Lehet, hogy WoW-ban kimaxoltál egy csomó karit, de ez a játék kínszenvedés bot nélkül. Gyorsabb, könnyebb, élvezetesebb walkerrel v supermannel fejődni. Én a real life élet melletti linaegere szavazok és tök vidáman megyek el nyaralni vagy moziba, mert a karakterem fut, valaki élvezi ha a 3986789. stakatót csapja le SoSban :P Játszani meg játszok kézzel siegeken meg klán eventeken épp eleget.

Ugye nem kezdjük el megint az állandó botterek vs. legit gameplay flamet?