88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Szerintem egyenlőre érd el a 80at aztán problémázz ezen, mert rossz nézni ahogy szenvedsz :> -
és ha nem 4 recharger lett volna ott hanem 3 és bd, akkor elég a mana? -
Halihó!!! 
Be szeretnék nézni picit... de khm... erre tud valaki valami megoldást...???
Indítás után irja ki, aztán login oldal még bejön, de már ott díszeleg a gameguard error akármi -és csak kilépni enged...
gg-t már töröltem, klienst is újraraktam, direktbe Gracia klienst raktam fel... -de eddig nem sok siker... -
üdv urak
érdekelne ki tud olyan oldalakat ahol megveszik az accountokat és megbízhatóak is?
illetve árak is érdekelnének
meghirdettem a 79-es sword muse és a 79-es spectral dancer karijaimat 350 dollárért darabját
erre írták 180 dolcsiért már el is vitték ha érdekel
ámbár 77-78-as hasonló karik 400-700 dollárig vannak
van valakinek tapasztalata acc eladás ügyben? -
ErrOrHUN #75492 elgépeltem? :D -
a 2 vagy 3 után vessző
ui: ez a nem szerkeszthetek csak vip ként egy szar ötlet az sg-től -
1 bd, 1 se, 1 ee -nél lesz mana?
másik: simán 2 vagy 3 bd nélkül. ?
-
ugyhogy ne aktiv pvps klan tagja legyel amig fejlodsz ... ez egyértelmű
thx -
ha akarod elolvasod, ha nem akkor nem. (Azoknak szol akiknek mar a nevem lattan elokerul a szemellenzo.)
81ig lehet menni ketraban aranylag kenyelmesen; FoGban 82 is megutheto. Nem az az optimalis, de meg aranylag kenyelmes hely; a profik Chromatic Highlandsen toljak 79tol :) Nekem szerencsem volt, mert a klanban 1 BD-t es 3 SE-t adtak kolcson boxra es csak egy EEvel kellett partyban lennem - igy volt mindig elegendo manam. (PoW, clarity, mana gain is sokat jelent) Chromatic meg IoP tenyleg jo de szinte mindig pvpzni kell ott; a nyugodt xpzesnek az nem tesz jot, ugyhogy ne aktiv pvps klan tagja legyel amig fejlodsz :) (carebearism) -
mert 80 felett már elég durva xp mennyiség kell a következő szinthez, és nincs tapasztalatom hogy hol szokás olyan szinten xpzni. (majd csak később, még nem akkor a kari)
2-3 elég akkor is ha van BD, vagy ha nincs akkor sok is? -
spotfüggő, amugy 2-3 alltalaba, de minel tobb a recharger annal jobb :)
(csak azt nem ertem miert szamit hogy 80 feletti legyen) -
meg wm2...de ezt kár is írni,
na sry a 3 postért -
recharger : 1 elf, 1 delf mindenképp van benne, szoval clarity+emp 3 is így értem -
mystic muse 80 felett hány recharger manáját lövi el, ha acu 2 vagy 3 + pow van rajta és S/s80 robe set? Mennyit akkor ha van BD is partyba és gyorsítja ?
Szóval az érdekelne mennyi recharger kell ahhoz hogy 80+ on folyamatosan öljön a kari, és ugyanez BD-t beleszámolva.
köszi... -
voloume #75482 nem akarok mainbe íjjászt, vagyis még offon nem volt szerencsém kipróbálni, hogy milyen is az. Első subként szeretném majd felvenni a he-t és csak ezután keresni valami norm klánt. -
A party felállás jónak tűnik...nagyobb szinten simán olsz pl blazingben, vagy woa-ban, de van egy olyan hátulütője, hogy nagyobb klánokban esélyed sincs tőrössel fejlődni.Csak varázsló, és ijjász partyk vannak. Esetleg ha a tőröst kicserélnéd ijjászra, nagyobb esélyed lehet klánba kerülni, mivel nagyobb klánokba már kell a nobless...Vagy azt csinálod, hogy a tőrössel felhuzod a bandát, és sub HE leszel. A serverekkel kapcsolatban Gordiék Sayhan jatszodnak, de vannak Teonon is emberkek, meg Frazon is. Neked kell eldonteni hova mesz... -
Nemtudtam...Te voltál Orkor? O.o -
akik kerdeztek a free walkerrol: Amint megszerzem megosztom de egyelore en is csak azt a kepet lattam rola amit ide linkeltem. :/
-
gerike az orakulum. -
voloume #75477 és ki aza gerike? vagy most ezt hogy? meg amúgy egyébként sem érdekel senki véleménye ilyen irányban... főleg ha egyáltalán nem is ismer -
ErrOrHUN #75476 orkor legalább fél éve nem játszok, talán csak hébe-hóba. a konstans heroságát meg bukta több mint 1 éve -
azt mondta gerike, hogy tokmindegy milyen karit kezdesz ugyse tudsz veluk jatszani. -
voloume #75474 sziasztok,
Azon golkozom, hogy újra elkezdek officialon nyomulni és lenne pár kérdésem, mivel már biztos nagyon sok minden változott stb.
Mivel suli van így nem legitkedésre gondoltam, hanem valami 3as party félére. Nem csak felhúzni akarom őket, hanem utána pvp-zni egy jobb klánba bekerülni és siegre járni stb. na de ez még messze van. Én amire gondoltam az egy bd+se+tőrös. Tőrösben viszont nem tom miben gondolkodjak... igazából th áll úgy közel hozzám. Mit gondoltok egy ilyen felállásról? Meg nem tom ha a bd-t is beleiktatom, akkor az gondolom a túlélési esélyein csak javít, xp szempontjából nem tom. Meg a másik kérdésem a hol. Teonon nem tudnék róla, hogy sok magyar van. Franzon kb úgy összesen 1 hónapot játszottam, és úgy láttam, hogy ott ellehet helyezkedni a nagyobb klánokban, ha skilles vagy és már meg van egy "alap szint". Arról viszont fogalmam sincs, hogy most ti gordiék hol játszottok, mert ahogy olvasgattam nektek már váratok is van. Most így a szerver összevonás után nem tom hol játszottok, meg hogy ott mennyien vannak. Na így most egyszerre ennyi. -
orkor még mindig destro hero? vagy már valaki elkente a száját végre? :D -
gz hozzá!
Tényleg,mennyit érhet egy dynasty heavy set?Láttam ma is a piacon egy törpét aki orichalcumot vett 7M/db-ért,megnéztem mennyit is venne belőle...116db-ot.Kis utána számolással kiderül hogy nem kis pénz lehet lecraftolni.
-
Látom nem megy az olvasás :(
Nem a srác a béna hanem ebben a videóban szereplő karakterek.(Kivétel ez alól a DE tőrős aki trükközik illetve a másik Pala,aki szintén szépet alkot).
Paladin nagyon jól harcol látszik rajta nem most kezdte!
btw learn to read! -
regen annyiban volt más a dolog ,hogy reselni kellett, nem magát reselte, miota van salvation meg soul of phoenix azota kicsit könnyebb lett ezt a mókát kivitelezni
Lol mégis mi másért maradt volna ott ? szerintem elég baium raidet látott már :) -
aalat #75469 tudom, hogy mirol beszelsz, mi is csinaltuk mar, nem egyszer, de o nem bishop, hanem pala... aki fel tudja kelteni magat es tud healelni. ki gondolna, hogy meg is csinalja, ha ott vagyunk 130an? :) -
wow, nemsemmi teljesitmeny... btw ti voltatok buták,amit a srác csinált pedig nem ujdonsag, miota van restore life azota csinaljak :)
-----
amugy tényleg durvan tolja -
aalat #75467 Tobb mint tizszer volt mar hero, talan most 14... nemtom.
Es nem, nem bena a srac, persze jo cuccai vannak :)
Igazi jo ellenfel.
Es neha csinal olyan dolgokat, amit becsulok benne, mert talan egy heronak igy kell viselkednie.. pl: mi keszultuk olni baiumot egy-ket izmos pvp utan, erre o betelepotral, raugrik 2 party es meghal.. ez ok.
De az, hogy ottmarad, es a ki okos phonix knight felkel baium oles kozben, hogy felhealelje a bosst... na ez valami :)
szoval respect.. hiaba enemy, attol meg joarc. -
Ez mindig így szokott lenni a gyereknek béna ellenfelei vannak és véletlenül mindig hero lesz! Akik teonon játszanak azok gondolom ismerik mivel 1X(nem, nem egyszeres) akárhányszoros hero.....biztos béna egyébként. -
ha kicsit visszaolvasol rájössz ,hogy nincs free walker, csak fizetos -
Jama85 #75464 Hi all
Tudna valaki segiteni hogy gracian most hogy tudok walkert mukodtetni?
kell hozza l2asrv, vagy hogy mukodik most?
Ha valakinek van esetleg mukodo verzioja, az letszi kuldje el nekem!
email: [email protected]
Elore is koszi! -
Egyedüli figyelemre méltó benne DE tőrös illetve az ellene mérkőző PK...
Többi ellenfél az nagyon béna. -
Eszmeletlen jo! De mennek ellene egy kort... -
Anno véletlenül removeoltam a solar sparkomat a macemről, akkor beleöltem vagy 100-150misit mire ujra lett nuker augmentem, idő közbe természetesen akadt jo pár skill, de egyik se volt használható számomra.
Mostanság szorakoztam azzal, hogy low lvl lifestoneokat vettem és a buffer fegyoimat nyomattam vele, hátha jön valami használható, eddig 1 wild magic jött rá, de általában olyan 30-40kövel kezdek el szorakozni és 5-6 skill mindig jön:) -
Én öszintén megmondom 100-150 követ használtam eddig el kb. 70%ka drop és kb 30-40 skillt kaptam eddig. Irtozatosan mákos vagyok ilyen szempontból. A töbiek csak néznek mikor 20 könél 7-8 skillt linkelek...
Goddard Blacksmith A csajszi ő a sKill királynő! -
az egy PK nem pedig DA én szerintem nem is volt annyira jó :/ -
én 30ból kb 1 chance-set de használhatatlant :) -
idiota augment? XD Kérdezz meg bármelyik ismerősömet, nekem milyen augmentjeim voltak...az egész játék során tobb mint 50 kovet beprobaltam, és 1 active, passive, chance skillt nem kaptam. 1-et sem!