88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Voyager5
    Anno az SH-s Novasok tudnának erről beszélni
  • dogjoy
    másik kérdésem, mióta érdekli gm-eket az ingame átverés? mert nem érdekli őket
  • Csenky
    +1
  • dogjoy
    scamből hogy lehet zakent szerezni??
  • ErrOrHUN
    Gordival történt, egy zakenről van szó és nem ugyanazt a zakent kapta vissza, hanem egy olyat, ami scamből származik. ezért gondolta az ncfos, hogy köze van hozzá.
  • Mydgard
    Úgy tűnik nem olvastad azt a storyt itt, ami megtörtént. X kölcsönadott egy epic ékszert Y-nak, utána amikor visszaadta a tulajdonosanak az illető ki lett bannolva és az NCsoft részéről közölték, hogy biztos cash-ért vette. Később visszakeresték az eseményt (amikor először ő maga adta kölcsön) és visszaállították a bannolt karit, de az ékszert nem adták vissza. Akivel ez történt, biztos reagál majd a hsz.-re. :-)
  • solyomb
    nemtudom kié lesz a lé, én amit láttam az nem aukcios volt:/

Viszont az elöbbi gondolatmenetem updatelem, ha valaki komolyabban akar felöltöztetni egy karit keressen fel pmbe sayhán összeszedem amit tudok kicsengeti és transferel és mindenki happy:)
  • dogjoy
    #76437 ez nem így van?
  • solyomb
    A wizard hatra télleg nem, multkor Sayhan valaki 500misiért árulta már azért is kiröhögtem:) De a többi simán megállja a helyét, gondolom attol mert csökken az adena ára a farmerek és egyéb emberek ugyanugy szeretnék megkapni a pénzre átszámolt árakat, így emelkedik minden:)

Van egy fölös AQm Sayhan ha valakit érdekel sztem az ottani árakhoz képest még transferrel is olcsobban meguszhatja:)
  • niiil
    köszi
  • Epszilon
    Nem nagy etwas összehozni egy S-es setet.... max az SA és az enchant stone-k(ha nem fire/watert raksz).
    A Robemat 4nap alatt sikerült összedobni, Flavia drac set-je nem volt egy hét se. Persze nem egyből raktuk össze amint 76osok lettünk.
  • Akhi
    Tessék parancsolni. :) link
  • niiil
    köszi szépen, de én még ott tartok, hogy megbírtam csinálni 2 questet...:D 7es vagy 8as vagyok nem tudom pontosan, Nincs itt vlami quest helper oldal? Jó lenne ha írna valaki:) Amúgy karakter név Kamangel
  • ErrOrHUN
    ha én adok neked a semmiért 2 milliárd adenát, akkor bannolnak? érdekes. akkor vigyáznom kell, hogy a baiumom miatt ki ne basszanak :D
  • Chear
    Valóban jó lehet a legit játékosnak. :/
    Gyorsan és olcsón eljut lv 61-ig, de mivel gyorsan és olcsón jut el ott meg is áll. Semmi esélye annyi adenát gyűjteni addig, ami a mostani A-grades árakhoz elég, ami cucc meg rajta van kb. lófütty.
    De A-ról S-re lépni se könnyebb. Ilyen mati árak mellett csak az egyik craftod törjön be és game over. Esnek a common cuccok, de azok semmit se érnek, esik az LS, de már nincs aki megvegye. Örülsz, ha összeütöd az SS meg a potik árát. Bah.
  • cece
    Komolytalankodva:
    WTB WIPE in Franz!
    Ez a free szerverek jelmondata.
    De ha komolyan nézem kissé aggasztó a helyzet. Hasonlót láttam freen ott vehető enchant scrollokal akarták kiszívnia pénzt a szerverből, hogy vissza álljon a gazdaság. De nem hinném, hogy itt is ezt tervezik.
  • GAthersw
    De ezt a donate szót felejtsétek már el, free servereken van "donate", hogy adakozz, támogasd a szervert, cserébe meg "ajándékba" kapsz itt-ott egy két dolgot. Retailen nincs donate, adena vásárlás van.
  • Mydgard
    Elég szabadon értelmezed a játékszabályzatot, akkor szerinted viccnek van leírva? :-) Bothasználat nélkül is lehet donatelni, de azt rögzítik pl. Gordi esete a Zaken Earrings-el. Tehát ha egy kari csak úgy a semmiért kap X millió adenát, azért igencsak kaphat bannt. Nem csak a legiteknek hozták a szabályokat, hanem mindnekinek! Az más kérdés ha hogy nekik annál jobb, minél többen fizetnek -> pl. farmerek, botcsapatok!
  • Voyager5
    Te sem gondolod komolyan, hogy Ázsiában legális az adena buy ugye?
  • dogjoy
    nem nem és igen és nem...
    úgy tudom, hogy legális venni Ázsiában, nem máshol. Ha veszed, mindegy kitől, ahhoz nem kell bot, hogy át tradeljék, és te nem használod, tehát nem is fognak szólni érte. (nem mintha amúgy szólnának :D )

Leszarják ezt a részét a szabályzatuknak igen, azt csak azoknak hozták, akik legitek. Nem hugyoznak széllel szemben, mert a botos is fizeti a havidíjat és nekik az jó.
  • Mydgard
    B terv: mindneki indít egy spoilert, lesz mati -> árak minusz! :)
  • dogjoy
    sztem tuti semmi, elhalasztották egy nappal, kész
  • Mydgard
    Nem tilos venni Ázsiában (és bárhol)? Csak le van írva a játékszabályzatban mielőtt belogolsz, ki van írva töltésnél is hogy "using of 3rd party software is bannable offense"!

S-es set nélkül vígan elvagy, ha jó partyval játszol, amúgy meg össze lehet hozni magas szinten ha ügyes valaki.

Nem durvul a helyzet, nem érdekli őket? Széllel szembe hugyoznak, az NC alakította ki a jelenlegi szituációt! Ők szarják le a saját szabályzatukat! :o)
  • DarkVen
    Myd, amig NC nem csinál valamit az árak maguktól nagyon sokára fognak lemenni, mivel RENGETEG adena van, így nem működik az a politika, hogy nem veszel akkor majd leviszik az árát, mert mindíg lesz aki vesz! :D
    Azért én is kíváncsi vagyok a szerdai resre, mit találtak ki :D
  • dogjoy
    jah, hát 61 felett is el lehet lenni B-ben, és olcsó
  • DarkVen
    Hello
    Ne iedj meg, kis szinten nagyon gyorsan felfejlődik mindenki! Azért nem találkozol senkivel, mert pár óra alatt 20-as a karakter, a kasztváltó 1 perc, és utánna még max pár nap és 40+ os a karakter. Graciában nagyon feltolták a fejlődést mivel full buffban tolhatod 62-ig, és a cuccokra sincs gondod, mert mindent megvehetsz baromi olcsón. Ezért nincsenek kakakterek kis szinten, mert gyoran felfejlődnek, nincs értelme már ott sarakodni... :D
    Javasolnám, hogy tanuld meg a Walker használatát, és hajrá:) Jelenleg az árak téged nem fognak zaavarni :D
    Mivel láttam hogy franzra jöttél, írj egy karakternevet, és beveszünk akademibe :)
  • Mydgard
    Azt még hozzáteszem, hogy a játékosok nagyrésze 75+ os ÉS igencsak kevés új játékos van aki donatelne, az adena viszont ömlik a farmerektől. De az új játékosok is vígan elvannak lvl 61-ig.
  • dogjoy
    a szerver nagyrésze 75+ os, magának is képes kitermelni amire szüksége van....S setet igen nehezen
    az NCSoft baromsága, hogy megy a felszólítás 3rd party softver ellen, ellene nem tesz semmit....ezt csak azért találta ki, hogy a legitek nyugodjanak le, és tovább fizessenek nekik havidíjat
    ezután nem veszik figyelembe a játék köré épült gazdaságot in-game és real-life....Ázsiában nem tilos adenát venni, eladni úgy tudom, amíg nem durvul el nagyon a helyet nem is érdekli őket szerintem
  • Mydgard
    Hali!

Nos mi is végzünk gazdasági elemzéseket mostanában és elég sok átfedés van több hozzászoló véleményével. Ami leginkább bebaszott az a common item lehetett és hogy ebből kifolyólag nem esik full drop mezei mobból (csak craft és raid). Nyilvánvaló hogy 24 óra alatt egy szerveren naponta kiesett jópár item (B, A grade), ami normális szinten tartotta az árakat, ment az enchant, volt cry. De mivel lecsökkent a rendes itemek beszerzésének lehetősége, az enchant -> a full item, az alapanyagok, a cry, gem árak az egekbe szöktek. Ezt egészítheti ki, hogy nincs az adenára kereslet egyrészt mert a szerver nagyrésze 75+ os, magának is képes kitermelni amire szüksége van, kevesebb a donate, az adena viszont ömlik változatlanul, az ára is ezért ment le. Na mindegy ez az NCSoft baromsága, hogy megy a felszólítás 3rd party softver ellen, ellene nem tesz semmit, ezután nem veszik figyelembe a játék köré épült gazdaságot in-game és real-life, ahol már valós pénzről és pénzérdekről is szó van és egy normálatlan patchel felborítják az egész rendszert!

Mindenesetre a legkézenfekvőbb megoldás egy mezei játékos részéről véleményem szerint, ha egyszerűen nem vásárol ilyen árakon. Közgazdasági alapfeltevés, hogy az árat az mutatja amennyiért vki hajlandó venni ill. vki eladni valamit. Eközött most igencsak nagy rés van, de ha nem vásárol senki majd lecsökken az ár.
  • Sorbon
    Biztos nem restock time-nál voltál városban:) Viccet félre téve látogass el aden-giran-goddard-rune egyikébe. Alacsony szinten clan nélkül ne várj partykat. Ott majdnem mindenki afk botozik, ez az off)
  • dogjoy
    nézd meg girant , ingyen van a tp kis szinten
  • niiil
    Hi, frantzra regiztem, és fél óra alatt láttam 2 játékost úgy hogy village t is bejártam, ez most komoly?:S
  • Sorbon
    Igen, legalábbis egy időre....:)
  • molnarpe80
    batman régen tolta, aztán abbahagyta, nemrég megint elkezdte miután venta bannolva lett és most meg megint abbahagyta?

kész ez a pali
  • molnarpe80
    drac leather armor 1,1 milliárd
    drac boots 280 milka
    drac gloves 220 milka

ez eddig 1,6 milliárd
    és még nincs is hozzá helmet
    illetve nincs felenchantolva

nagyon bízom benne, hogy jövő szerdán tényleg csinálnak ez ellen valamit
  • Sorbon
    Renewan (régi bannolt TH)
  • dogjoy
    akkor ki játszik a karijával, mert megint hero...?
  • Sorbon
    Batman abbahagyta már egy ideje.
  • dogjoy
    ez meg teljesen egyértelmű vannak nagy farmer "cégek" már, és egymás alá mennek árban, egyre olcsóbb, és annyi van, hogy muszáj eladni
  • Sorbon
    Az a baj amiről te beszélsz az Franz. De jelenleg ugyanez a helyzet Teonon es Lunan is. Vagy ott is beszopták SS-t? :)