88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
hidd el en is :) ez egy nagy egymasra talalas. de remelem az osszeborulasig nem jutunk el :) -
Ezen úgy meghatódtam :'( -
"u.i.: Most komolyan honnan tudtad meg, hogy az én kvzómrol van szó?"
Egyszeruen ismerlek. Jobban, mint en magam is hittem volna, es jobban, mint azt te valaha is hinni fogod. De ha idezhetek egy sorozatbol, akkor csak ennyi: "Because I own you." :) -
Hát nem mondhatnám, hogy mindenki... épp megyek a rendőrségre nem mintha bármit tudnék mondani még a bérlő sem tud semmit hát még én.. amig Road Caféként futott soha nem volt balhé. Mondjuk én nem is engedtem oda akárkit...
u.i.: Most komolyan honnan tudtad meg, hogy az én kvzómrol van szó? -
akinek innen baja eshetett valoszinuleg meg idobe lelepett onnan. -
Aggódom a pécsiekért! Talan a
Nova mar nem csak ingame akar harcolni?
Sajnos kepet nem tettek a cikkhez pedig ugy el tudnek kepzelni egy S2000-est barmelyik pecsi szorakozohely parkolojaban... Ugye mindenki jol van?
-
Sherlock... -
ZaiKo #77125 Nekem? -
ez ilyen... erdekel [ ], nem erdekel [X]
amugy mi a neved ingame? -
ZaiKo #77123 Srácok, azt hiszem eltévedtetek. Ez a LineageII topic nem az auto topic.. -
"végülis minden auto megy 3.dikban 180-t " Igen főleg azok amik sehogy nem mennek 180 at.
-
Chear #77121 igen -
Chear #77120 Hogy egy közös ismerősünket idézzek: "Right" :) -
Abszulut lehetetlen, hogy gyári Ecuval ilyen fordulat mellet 3 ban 180+t mennyen akkor az az óra botrányosan csal. Mégha nem is gyári váltó akkor sem Az S2es váltóval meg A D16z motor 150nél szabályoz 3 ban. 180+ig kitolni még 11ezres fordulattal sem tudnád azt meg modositás nélkül még a B16A2 is sirva tudna produkálni... 180at 11k fordulattal S2k váltó tud de az F20c motorral. Szal vagy az ora bugos vagy 4esben fut a verda. és valoban 92+ os civic benéztem a műszerfalat..mondjuk a motor akkor is d16z:P -
BaalKain #77118 Hát figy mivel a video kezdetekor már mozgásban van az autó frász gondolta a mérsékelt gyorsulás alapján, hogy egyesben van nem pedig (legalább) kettesben. -
azok is a gyari szerverrol valok? -
Yodu #77116 végülis minden auto megy 3.dikban 180-t itt amugy 190 folott tilt...ja mindez ez gyari computerral:) -
Yodu #77115 94 ESI , direkt:) -
BaalKain #77114 Úgy könnyű :) -
nekem van 1010 is a GPSbe igaz az repülőn volt ;> -
BaalKain #77112 Tőlem sosem :) Még ha lenne is hülye lennék a netre felpakolni ^^
GPS szerinti 305 km/h-ról van videóm de nincs bedigizve. -
Mikor látunk valami fasza radarelhárítós rendőrök elöl menekülős videót?
u.i.: a bátrabbakat nem tartja vissza a latyak -
BaalKain #77110 Hát ez nem vmi nagy :) -
? 89 es 1.6 es Direktel miért linkelted? -
http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0 -
Yodu #77107 http://www.freevlog.hu/video/8833.html -
The following skills: Lethal Strike, Backstab, Lethal Shot no longer have a chance to reduce a targets health to 1. Instead maximum lethal effect is changed to remove up to a total of 50% of the targets max HP. -
http://www.youtube.com/watch?v=WPk_FUr9TV8 -
Sorbon #77104 gz! -
Nem, én emoquitoltam volna. -
pedig te is "eppen jokor hagytad volna abba", mi? :D -
Yes, Uniqum ftw:
mellesleg megjegyzem, pontosan egy hete keszult a kep! -
Nova se gondolta az egészet komolyan, nem basztatnak senkit csak RRt és nincsenek adók sem. -
unimukk ftw -
És akkor már nem mentek át egyáltalán Teon-ra? Hiszen pár hete ez volt a terv... Mi lesz az unimukkal? Nova az most erőteljesen ellenséget keres magának adók,spotok stb... -
Sajnos nem védete le a mondást, így a a jelenlegi törvények szerint az Artisjusnak negyedéves 57ezer forintos dijába amit 3 éve fizetek bizony belefér ez is! Miért baj, hogy vannak közös ismerőseink? És nonsens arról beszélni, hogy aki valami ellen védekezik azért teszi mert bűnös...ez nem egy buta amerikai film. -
ja es bugi nagyon meghatodott, hogy ot idezted de most fizetned kell a jogdijat :( -
vegig poennak szantam a novazast nem hittem volna, hogy ekkora hatassal lesz rad (anus bleeding ftw), de lehet megis csak volt benne valami annak ellenere amiket most allitasz(?). amugy abbol a kis csoportbol akikkel nap, mint nap beszelek tobb embert ismersz, mint kene. -
irenicus #77094 legalsó -
Hát hát. Először is, hosszú évek ota ez a fórum az egyik és egyetlen amit napi szinten követek és amire rendszeresen írok. Nem is nagyon fog megszakadni mert elég sok barátom is lett. Egyszerűen nem értem mennyire elkeseredet és irigy elnyomot gyerek lehetsz te DMX ha folyamatosan ezzel az egy mondatommal jössz, amit valójában poénnak nyitómondatnak irtam hiszen hetekkel azelőtt abbahagytam....de!
Az, hogy quitolok ebben a formában nem mondtam , nem mintha számítana. Ugyanugy nem számit mint akár DMX vélaménye, hisz azt a kis csoportot aki add a szavára tulajdon képpen nem is ismerem ahogy őt sem. A játék abbahagyása egy egyzserű folyamat aminek semmi köze nincs a sikertelenséghez.
Előszöris az L2tönek nem igazán lehetnek vesztesei mert ez csak egy játék, egyszerűen egyszer fent egyszer lent.... 1,5 éve mikor a catalist ruházot meg nap mint nap akkor sem éreztem vesztesnek magam mert én mindig megtettem amit lehet. Egyszerüen egy csoportos tömegeket megmozgató játégben egy fecske nem csinál nyarat.
A Nova megérkezésekor már rég nem voltam sehol se én se a klánom már a Shogunita elen sem volt fikarcnyi reális esélyünk se hiszen mindenhol emberhátrányban voltunk, gyakorlatilag senki nem játszott az én csapatomból(First). Hogy ezért untam e meg, hát igen pontosan ezért, nem azért mert már nem nyertem.... a saját kis csatájimat én megvivtam esélytelen 1 vs 30 akat báiumnál ahol a halálom előtt gyors begyüjtöttem 3-4 fraget. Egyszerüen nem motivált a játék nem tartottam kihívásnak a botozást. És az RL életem olyan kellemesen alakult, hogy jobban érzem magam a gépemtől távolt olyanyira, hogy még a botok configjára sem volt már türelmem.
Az, hogy mennyire hagyom abba hát valahol Endaernek is igaza van természetes, hogy viszatérek majd megnézni az uj krónikákat funolni a barátaimmal hiszen semmit nem adtam el. Nem érzem szükségét a pénz a legkevésbé sem motivál. Ezért jelenleg is megvan Shanway, Akhi a buffereim vagy akár Csuzlee is játszható amikor csak kedvem tartja. Minden karakter a barátaimat segoti fejlődni buffolnak és Demagelnek ahogy kell. Részemről semmilyen ösztönzést nem ad L2 jelenleg. Én nem vagyk orákulum ezért nem látom mit hogy a jövő. Jelenleg nem játszom és nem is áll szándékomban.
Még egy kis Tematika valakitől akit a legevésbé érdekelnek a szabályok:
"Épp időben hagytam abba" annyit tesz, hogy már nem folytattam a tevékenységet mikor megtörtént, ergó az abahagyás megtörténtekor az esemény még nem ált fent.
Mindazonáltal, hogy egy számodra megértett barátodat idézzem kedvesnek éppen nem mondhato DMX. Irhatsz vagy elolvasom vagy nem vagy válaszolok vagy nem. Saját kiegészítésként csak annyit, a legkevésbé sem érdekel hisz a véleményed soha nem befolyásolhatja az én baráti körömet.
Üdvözlettel Gordi a Nova bolygoról.