88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Cortinaar
    Sziasztok!

Letöltöttem a játékot, Ncsoft-on keresztül frissítettem, regisztráltam egy accountot, s amikor elindulna a játék, akkor Gameguard errorcode 114 hibaüzenetet kapok. Win 7 x64 ultimate van fent. Már mindent kipróbáltam, amit a fórumokon írtak. System mappából letöröltem a Gameguard mappát, kikapcsoltam az összes vírusirtót, kémprogram keresőt, tűzfalat, stb. (Windows tűzfal van, azt is letiltottam), Windows friss, directX 11 van fent, letöltöttem egy nprotect Gameguard Personal nevű programot is, egyszerűen nem megy, mindig a 114-es hibaüzenet jelenik meg. Mi a francot lehet tenni annak érdekében, hogy elinduljon a játék? Előre is köszönöm a segítséget.
  • namizu
    hát ez bizony fail. már caak abban reménykedek, hogy lesz olyan balek akinek el tudom passzolni:D
  • Tempileul
    WTS Feoh@Naia 5e FT
    http://img560.imageshack.us/img560/2459/shot00003lf.png
  • epicfail
    ez bizony epicfail, vehettél volna unidentified bomt-ot és lesz rajta random SA, simán elvagy vele 76ig, ott meg veszel ugyanilyen AM-et 4-5kk-ba.
  • W4TCH
    4. kasztváltó után kapsz majd köpenyt. Azt csak akkor tudod felszerelni hogyha van a ruhában hozzá hely (ha jóltudom)
  • namizu
    Jah és még egy kérdés. mindenki olyan csini köpenybe nyomul. olyan honnan lehet szerválni?
  • namizu
    GoD-ban játszok, köszi a válaszokat:) Basszus akkor felesleges volt megvegyem a mother tree-t 20M-ért, további 20M volt bele a acumen:S
  • FickDeineStory
    gz
  • Endaer
    Ha TidusX-el jatszol valamelyik regi szerveren, akkor lehet, hogy megeri! Ha GoD-ban, akkor nem. :)
  • epicfail
    felesleges craftolni, vedd meg
  • namizu
    Sziasztok! szerintetek érdemes összerakni az arcana mace-t, vagy inkább luxoryban vegyem meg?
  • szektor20
    WTS Iss @Naia OLCSÓ :)
  • Endaer
    grat
  • darkmenx
    trubynak irja mar meg valaki az msnjet pmben plox
  • solyomb
    lol feedhero lol...
  • Predtom0O
    GZ
  • Odikee
    THE BEST
  • bugike
    WTB lvl85+ char @ innova core, pm plixplox
    thanks
  • nxs
    WTT Adena -> 1 vagy 3 hó PA (Innova/Core) Pm.
  • Tempileul
    Feo eladó@Naia 5e FT
    http://img560.imageshack.us/img560/2459/shot00003lf.png
  • darkmenx
    85+ aeore healert vennek innova core-on. AJANLAT/ELERHETOSEG -> pm
  • Frankie87
    Örülök, hogy okozhattam egy kis örömöt.
  • FickDeineStory
    Na ez volt talán a fórum eddigi legjobb beszolása és az utána jövő reakció:D:

dolfK: "nem lehet és bannolt törpe jó lesz?"
    frankie87: "köszi, de most ezt a kérdést nem értem... miért lenne az jó?"
  • darkmenx
    nem latom, hogy irtal pmet arral es elerhetoseggel
  • TruBy
    Felajánlottam 2-ot is
  • darkmenx
    85+ aeore healert vennek innova core-on. pm
  • dolfK
    mert olcsón odaadom, csak neked.
  • Endaer
    ha tud finom almáspitét csinálni, oké, érdekel
  • daemonervosa
    Én egy 92es Isst vettem anyamnak karacsnyra, tudom ajanlani
  • Endaer
    WTB kamael karakter summoner main class-el Naia-n, level85+ (87+ jobb lenne).
    Ajandekba lesz, szoval keretik nem recallolni utana. :)
  • center86
    Az a jó a fórumokban, hogy az iróniát mindig, mindenki észleli. (ez is egy ilyen mondat)

Szóval, maximális tisztelet azoknak, akiknek 14 óra alatt ez sikerült, de saját erőből nem menne. "Fraps it or never happened"! Beáldoznék 14 órát, hogy végignézzem. :)
  • Predtom0O
    nekem arra ,hogy több adenam van mint 4 éve
  • Lullaby
    Jó ismerősök kellenek és tényleg nem lehetetlen az a 86 ennyi idő alatt (; SH-ban van is 1-2 ember aki ezt szívesen bizonyítja is.
  • szektor20
    wts iss @Naia -> 5k
  • FickDeineStory
    Ez így mind igaz és ezt nyilván mindenki tudja, de ha most beszélünk egy újonan kezdő játékosról, vagy egy olyan aki tisztában van a játékkal csak mondjuk 1 év után újra a 0-ról kezd el játszani, ő nem fogja ezt tudni így megcsinálni. Elsősorban azt nem hogy egy awakened party őt XP-ze.
  • ErrOrHUN
    Néztem, nem volt erős... 10 millió bölcsész/jogász országa vagyunk
  • pisztácia
    Ez azért egy kicsit erős volt nem...? Lehet keménykedni nyilván itt az anoním dühöngőben, de azért nézz már magadba egy kicsit, mielőtt ilyen kijelentéseket teszel...
  • ErrOrHUN
    Remélem nem még egy száj, amit az én adómból fognak etetni...
  • pisztácia
    Utalok neked 10k-t, ha mutatsz egy karit 14 óra játékidővel és 86-os.
    Jön a kép, megy a pénz.
  • Odikee
    Megfelelo osszegert barkit megtanitok jatszani .

tbh DE-AJK :<