88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• cece
    Hát ha az érdekel kinek mekkora lexiális tudása van a játék terén akkor akár neki is eshetünk egy Vágó féle játéknak.
    Hidd el barátom meglepődnél.
    És hogy irenicus nak is válaszoljak. A baromságot a gazdasági részre értettem az azon belül felhalmozott logikai bukfencekre, melyeket úgy látszik rajta kívül mindenki megért és lát. Csak ő nem tudja ezt elfogadni.
    aalat: (és ez nem kötekedés) más is végig csinálta ezt és tudom/tudja hogy lehet ezt elérni. De kivel kereskedsz és forgatod a tőkédet ha nincs ember a szerveren?
  • solyomb
    Grat hozzá, Uniqumba is akad jó pár olyan ember aki legitként kezdte, úgy lépett elég magas szintre és szedett össze mindent magának amit csak tudott, sőt most is vannak ilyen emberek, és valóban nem elhetetlen. De mint már sokszor le lett írva jóval időigényesebb. Valaki már ennyi idő után nem élvezi a játék grindelős részét, de a PVP-t annál inkább, ahhoz viszont, hogy ne csak a nonfaktor emberekkel játszadozz, bizony lépést kell tartanod a korral, ami jelen esetben a walkert jelenti. Ha nagyon szeretnéd levezetem neked, hogy én nagyjából mit szedtem össze eddig hogy látható legyen a különbség.
  • solyomb
    Te tényleg álomország tengerpartján élsz... És kb Anulu szintjén mozogsz
    A játék nagyonnagyon része pedig a PVP. A pvp rendszere és lehetőségei miatt él még ez a játék.
  • irenicus
    én sem vok legit....kis karikat néha sétáltatok,main-t is szoktam igaz ritkán főleg pt-ben rákötöm vkire h assistolja.
    Én csak azzal az adott megfogalmazással nem értetem egyet.
    Ott baj amúgy ha be logolsz.....lehet jobban ismernéd a karid ha nem csak néha napján:D
  • aalat
    3 het alatt lettem C grade anno (tobb, mint 2 eve) es megvolt a fullplate set es az sls focus.
    Mikor 52 lettem megvolt a doom heavy set es +4es kesha focussal, majd 58on mar +6os volt, nem magam huztam fel, megvettem a piacon! lvl61en meglett a DLE health, 63ason az A grade armor is, 72 voltam, amikor +5os DLE-t health meg tudtam venni. 76on FB focus, 77en IC heavy es tateo ekszerek.
    Most 79/77/49 a karim, full element mindenemen, a suboknak is megvan mindene.
    Hogy lehetseges ez legit playerkent? Gondolom sokaknak elkepzelese sincs...
  • ooorrrsss
    Nédmá, egy élő walker!
    Hallod srác megveszlek egy ezresert, csak kussolj mar es farmolj!
  • Epszilon
    Kelemparc! Amit te csalásnak hívsz az nem csalás...továbbá ha az NCsoft akarna is tenni ellene nem lennének botok, de ha nem lennének botok és mindenki kézzel fejlődne akkor hogy mennél el 80ig 84ig ? Kicsit számolj utána! Arról nem is beszélve hogy a piac kihalna, te hogy állapítanád meg egy adott árucikk értéket pls EWS?
    Lehet te idáig nem vetted észre, de ez nem a WoW, itt a skillek nagy része a pvp-hez van igazítva és 75+tól arról is szól. Aki nem szeret pvp-zni az ne L2-zön van ezermás mmorpg. Bár én nem értem azokat az embereket akiknek 3gomb nyomogatása örömet szerez 4 órán keresztül.
    Aki meg csak azért játszik hogy beszélgessen, na ott már bajok vannak!
  • Tüskés
    Tömören: legit = törvényes (forrás: szotar.sztaki.hu)

L2Walker: egy segédprogram a lineage2 játékhoz.
  • kelempac
    Neked azt jelenti az élvezet hogy 76on elkezdessz szívni a kariddal mert alig tudsz róla vmit?:), a te korábbi posztjaidból jött le ez..

Ha nincs türelmed nem muszály itt játszani, nem kell háborogni, érdekes, hogy pont te próbálod megmondani, hogy lehetne rendesen működtetni a játékot, mikor nem rendesen játszod hanem csalsz..
    Képzeld sztem pont neked valók a 10x szerverek. Minek szenvedsz/félsz, hogy törölnek itt, mikor beállítottak pár neked megfelő rate szervert.

Másrész tartom korábbi vélemenyem, hogy menjél cszni ott nem kell farmolni.
    Ennek a játéknak az lenne az egyik(mivel címszavakban olvastok kiemelem EGYIK) lényege, hogy fejlődgetsz, blablabla.
    Ti pont a játék egy nagyonnagy részét akarjátok teléjesen kihagyni és meg vagytok sértődve + csaltok azért, hogy rátok aza a megkövetelt játékrész ne vonatkozzon. Mert ti különlegesek vagytok szépek és okosak(ha nem lehet botozni,akkor nyomorekok lesznek a toppon,akik kb 24 orat ulnek a gep elott es uvegbe hugyoznak).

Aranyosak vagytok ezzel a folyamatos bizonyítási vággyal( enyem a legjobb kariii mindenkit lenyomoook- én vagyok a TOPPON te sosem lehetsz kis csíra legit) nincs valami gondotok?
    Ez egy játék lenne és valóban jó dolog valamiben sikeres lenni, de hogy csak mások le/lenyomása okoz nektek örömet az sztem gáz.

Ha sakkozol apáddal, akkoris lesel közben egy sakkszámítógépet titokban nehogy a köcsög le tudjon győzni?

Ha csak csalással tudsz valamiben győzni általában nem hoz túl sok megbecsülést, úgyhogy tőlünk legitektől, ezt pl hiába várjátok:)
  • Epszilon
    Persze a botterek hülyék, ők nem gondolkoznak csak úgy megnyomják a home-t vagy az insert-t... szerintem most hagyd abba, mielőtt nagyobb baromságot írsz.
  • DeathlyHallows
    valaki elmmondaná nekem tömören mi az ,hogy legit meg L2Walker?
  • kelempac
    Hehe sztem inkább azért nem értik mert botozással nyert pénzből szereznek meg mindent, lehet, hogy van kivétel de sztem a botosok nagy része nem is ismeri annyira a questeket meg hogy mit hol és hogyan lehet megszerezni, hogy el tudja képzelni, hogy ez lehetséges.
    Egyszerűbb összebotozni 400kk-t egy s-s fegyóért(AM 500kk) mint megcsinálni(vagy a jelenlegi árak mellett megvenni a recit meg mindent a crafthoz). Az s-s armornak meg ha megnézed az árát (min400m), meg, hogy mennyi a matiigénye(nagyjából egy fegyóhoz képest semmi )dracolight
  • molnarpe80
    már meg ne haragudj érte, de tényleg
    te egy fasz vagy barátom

amint walkernek vége az összes ismerősömmel egyetértésben szépen eladunk mindent amitől csak meglehet szabadulni
    aztán irány egy másik játék

tényleg komolyan gondolod ezt a faszságot amit összehordasz???????

ha nem lenne walker egyetlen értsd jól: EGYETLEN módon lehetne ezt a játékot az emberi türelem határait nem próbára tevő módon elviselhetővé tenni

szépen elfelejteni mindent ami most van
    mobok kb min 10X annyi xp-t dobnak és 10X annyi matit
    60%-os reci kukába
    ha már craftolsz akkor craftolj csakis 100%-os recik lennének
    illetve a recik alapanyaga is 10-ed annyi lenne
    aztán az a grades keymatik ne 76+-os mobokból potyogjanak és egyéb alapvető ökörségek
    egy teljes mati, keymati, craft, drop reformmal esetleg elviselhetővé válna a játék

amikor heti 3-4 napot játszol alkalmanként 4-5 órát akkor kibaszottul nem ahhoz lesz kedved mint dmx is mondta hogy lvl76-on csapkodd a 4x-5x-es mobokat és 5 óra elteltével kiszedj 67 darab thread-et amiből kell vagy 32000 csak az armor egyik részéhez

akkor már inkább warhammer online ahol egyetlen kibaszott mobot sem kell agyoncsapnod a fejlődéshez
    csak pvp-vel elfejlődhetsz max lvlig

na így hirtelen ennyi

irenicus
    szó nincs itt arról hogy ti faszparasztok lennétek
    de ne is próbáld úgy beállítani a dolgokat, hogy innentől l2 kánaán
    azért mert nektek ez kurvára megfelel, hogy 3 hónapig játszatok a b grade eléréséért és már c-s armorod is van de a fegyód még mindig d-s
    ez sok embernek nem felel meg
    ha belogolok játszani élvezni akarom
    és nem szétverni billentyűvel a monitort
    mert felbasz a játék lassúsága és szopatása
    nincs mindenkinek ekkora türelme nekem meg pláne nem pl
  • irenicus
    "Ne haragudj meg érte:
    De ezt a mennyiségű baromságot már én sem tudom elviselni"

Azért neh már a legit playerek legyenek a faszparasztok,mert nem botoznak vagy nem tudnak botozni.Ez kb olyan mint ha vki cs,cod-ba wh-zna és szidná azokat a playereket akik nem wh-znak,h mekkora csicska vagy nincs életed,hogy wh nélkül játszol?aztaaaa....kb ezt a szinted képviseled:)
    gg.
  • cece
    Ne haragudj meg érte:
    De ezt a mennyiségű baromságot már én sem tudom elviselni. Szerinted a nagy pro játékosok miből tartják fent magukat? Biztos egész nap piacolnak és farmolnak a main karival hogy estére shotot vegyenek ahhoz, hogy elmenjen egy kis pvp re vagy raidre. Ja igen és 3 hónapig tolja az ally questeket hogy legyen egy receptje ami besülhet craft közben. És mellé még a matikat is kiszedi manorból mindeközben (persze shot nélkül öli hozzá a mobokat a 3 bufferével amikre át át vált ha szükséges pl egy kis heal vagy dance esetleg).
    És ezek az apróságok miatt az általad említett Draco armor nem is 800m lesz hanem 8kkk. Ha lenne aki megveszi...
    Bár a legitek mindenre képesek és mindent feladnak a játékért. Veszel 9 gépet, otthagyod a családot munkát sulit, hogy elérj valamit a maradék 500 emberrel a szerveren.
  • MeoH #78400
    ofc...
  • kelempac
    Nem törlik a karaktereket, csak nem lehet tovább walkerezni, szerinted minden botter amiatt magát a játékot abbahagyja?:)
    Ha nemlesz annyi bot legalább lesznek free spotok pl aa farmra ami jelenleg nagyjából zéró(strong pdefes természetesen van).
    Még annyit, hogy nem fog felmenni az ára semminek akkor sem, ha nem sétálnak tovább a farmerek. Hiszen azért magasak az árak, mert a botterek eszméletlen mennyiségű adenát farmolnak és meg lehet venni.
    Megvehető gear mindig lesz. Legfeljebb nem annyi árus ül kint piacon hanem a fele, és nem 800m lesz egy dranic LA ha simán farmolható de nincs annyi adena.
  • darkmenx
    ja es merge utan osszeteheted a 2 kezed ha marad 500 jatekos azon az 1 szerveren.
  • darkmenx
    miert szerinted megis mi fog tortenni? az osszes szerver 90%-a botozik ha hirtelen eltunnek a botok az osszes szervert mergelhetik egybe, mindennek az ara 10x netan megtobb lesz es majd mehetsz animal bonet farmolgatni lvl76-on aligator islandra a legit pajtasaiddal, mert nem lesz semmi megveheto gear a szerveren.
  • kelempac
    nah végre valami lehetőség:)

Ez lenne a jó megoldás, nem törölni felwalkerezett karikat(hiszen nagyon sok energia van bennük:) ), csak innentől kezdve játszani kéne velük:).
    Egy jó kompromisszum lenne. Bár gondolom a botterek megint csak attól félnek, hogy L2ben megáll az élet, ha nincs walker.

• L2Goku
    De Koreai server is ugyanazzal a walkeral fut nem?:D
  • L2Goku
    Őszintén, ezek mit csinálnak ?:D Már az NCSOFT se tudja :D:D:D

Első Hír.
    source: http://lineage2.gametsg.com/index.ph...articleid=7207

Skills

5 different prophecies

PoF、Powater、PoWind、CoV、VoP
    Reduce the effect of [decreases run speed], added effect [reduce effect of root]

Tyrant Skill changes

Bison
    Duration 1min. Cooldown 10min. (remember cooldowns are now fixed so your uber attack speed wouldn't matter)
    Effect:
    +6 Accuracy

below 60% HP: +10% patk, +100 crit rate
    below 30% HP: +30% patk, +300 crit rate

Ogre
    Removed [run speed] and [evasion] penalty.
    Added effect: increased patk and crit damage

Duration 1min, cooldown 5min
    Effects (after change):
    +30% patk, +30% pdef, +30% mdef, +10% crit damage

Rabbit
    Removed penalty: accuracy, patk
    Added effect: increase atk speed
    Duration 1min, cooldown 30s
    Effect (after changes):
    +30% atk speed, +30% movement speed, +12 evasion

Hawk
    Increased Crit rate effect
    added effect: increase patk
    Duration: 1min, cooldown 5min
    Effects (after changes):
    +30% patk, +6 accuracy, +150 crit rate, +30% crit damage

Other totem states(nothing really changed but just showing it again)
    Bear
    +20% patk, +20% crit damage, -30% run speed, duration 2min

Wolf
    +Movement speed 20%, +3 accuracy, duration 2min

Puma
    +6 accuracy, +20% atk speed, duration 2min

Rá 1 héttel.

source: http://lineage2.gametsg.com/index.ph...articleid=7281

The following 3 totems have had their cooldowns reduced, and effect duration last longer (can have it on permanently), some change to the effects:

Ogre
    Duration 2min, cooldown 30s
    +30% patk, +30% pdef, +30% mdef, +10% crit damage

Hawk
    +6 accuracy, +100 crit rate, +30% crit damage (removed +patk effect and lowered crit rate)

Rabit
    +30% atk speed, +30% running speed, +12 evasion
  • Gordis2k
    szeritnem Ez nem telyesen igaz:) mert én vátig állítom NC gyakorlatilag leszarja mi megy itt ők koreára gyurnak.
  • L2Goku
    Walker meg a leállás?:D Soha nemfog ilyen történni!:D És biztosak lehettek bene hogy az NCSoft se szeretné hogy nelegyen walker :D Túl sók zsetón van benne nekik :D
  • nlaci86
    Walker megy ne aggodjatok:
    http://gogygo.com/forums/showthread.php?t=2461
  • dogjoy
    tuti nem fognak leállni max kitelepitik mashova vagy vmi...tul nagy pénz van benne nekik
  • Endaer
    mielott jonne a kerdes, hol vettem a kartyat... a towalker.com ugyan halott, legalabbis a korabban mar latott szivhez szolo uzenetet adja, de ha direktbe ezt hivod meg, ez megy, es minden mas is, ami errol elerheto: http://towalker.com/english/index.asp
  • Endaer
    Probakeppen vettem walker kartyat. Ahhoz kepest hogy azt olvastam forumon es a siteon hogy nem mukodik jelenleg a walker kartyak aktivalasat vegzo szerver, 10 perccel ezelott megis sikerult beaktivalnom egyet. Az egyetlen varazslat amit tettem (de az is kurvaelet hogy nem emiatt kaptam meg a kodokat), hogy megirtam nekik emailben: "Sajna vasaroltam, refundoljatok vagy adjatok kartyat. :)" S lőn.
  • Gordis2k
    NEm is játszom mégis átérzem a fájdalmat:)
  • darkmenx
    regen is volt ilyen mikor lofaszkodtak valamit a koreaiak aztan 2 honapig ingyen volt a walker, ugyis talalnak valami kiskaput a kis sarga fergek ha mas nem elviszik valami kulhoni gepre a siteot.
  • daemonervosa
    Walker volt, van , lesz...

lf cuntfirmation
  • Endaer
    Jut eszembe... GYERÜNK MUCMUC, MOST KEZDJ ÚJ KARIT!
  • Endaer
    NCSoft nem ennyire okos - ha az lenne, 100 tettéből 99et maskent csinalt volna. Köcsög DiegoVargasnak abban az egy dologban mindenképpen igaza van, hogy...: "L2NET ftw" :>
  • MeoH #78382
    Valszeg ezen poccentbe NcS, nem akarja, hogy botparadise legyen az is. Jol tudja, hogy 1gamet mar elbaszott igy.
  • Kanqukac
    Akkor a viszont(nem)látásra NC soft!

• BaalKain
    Legyártatták walkert Aionhoz szóval Ncsoft jelmondat mostantól hogy vagy Aionozol vagy viszlát
  • BaalKain
    Ha lelövik a walker servert akkor törheted :)
  • MeoH #78378
    Hehehe... asszem servermerge comming soon^^ Mert kisse kifognak halni a szerverek, ha ez igy marad. Bar nekem januar 6ig nincs gondom :) Kerdes, hogy kibannolnak-e addig^^
  • ZaiKo
    Marad a tört walker ^^ Azé legalább fizetni se köll :D:D és müxik XD
  • Kanqukac
    Re.
    Magyarul? sajna i dont understand...sry