88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nem hiszem, hogy erre gondolsz, de itt is van pár dolog: Link -
kovacsekjanosa #87344 LF CP! Tyrr 86, +150fire polarm, Naina szerveren!
Sziasztok! -
gabbr #87343 Sziasztok. Azon gondolkodtam, hogy veszek egy logitech g300 vagy g400 egeret és megpróbálom belőni a gombokra a skill aktiváló billentyűk egy részét. A kérdésem az lenne, hogy működik ez? Használ vki ilyesmit? A gameguard engedi? Ha a jelenlegi "szutyok" egeremen állítom a középső gombot F12-nek, akkor az a win7 alatt működik, de amúgy a gameben nem. Köszi előre is a válaszokat. -
Üdv!
Az l2gc oldalon, régebben a hírek között volt egy link, ahol volt egy nagyon jó adatbázis az összes fegyverről, ruhákról skillekről ékszerekről stb. De most ezt a cikket, és vele a linket nem találtam ott...:S régebben a kedvencek közé betettem, de azóta a több hónapos kihagyás miatt töröltem...:S
Akinek megvan ez a link, legyen szíves megadni, mert nagyon örülnék neki... Köszönön szépen előre is. -
enyemet megkapod 25-ert mitszolsz -
olcsó ISS-t vennék core-on -
-
ja es van meg rajta 100kk adena -
wts 91/85 Iss/Feoh, tw heavy set, apo dual sword, immortal robe set, apo mage sword @ innova core pm -
NewMoon #87336 or more:) -
1 zsák avart! -
DiamondHeart #87334 wts 87 noble sigel (delf male SKból)
+3 bound tw hvy set 0 resist (helmet, upper, lower, gauntlets, boots, shield)
+3 apo cutter health 150w
ajánlatokkal pm. -
NewMoon #87333 Üdv!
Mennyit adnál 300m ér? -
innova core-on vennék olcsón iss-t -
hahah 04.01 -
FickDeineStory #87330 Nekem fogalmam sincs arról ki ez a Spider csak emlékeztem rá, hogy belett linkelve róla egy kép és a komment hozzá, hogy 65 körül lehet.:) -
Garcia az a dagadt debil parancsnok volt a Zorro tv sorozatban.
Edes Istenem, miert olyan nehez megerteni, hogy az Gracia...? :D
Error: Spider nem jatszik aktivan "jelenleg"? Emlekeim szerint alig jatszott az elmult 7 evben ahhoz kepest, ahogy Te, Sanci, vagy akarki mas tette... :) -
Üdv!
Naia-n vennék adenát olcsón. 200-300M kellene. Többi PM-ben. -
Ha valakit érdekel véletlen: WTS: Lvl 85 + 75% Summoner TW set + 2 apo fegyver + 50milla ugyanezen az accon, lvl 86+66% Archer Immortal set + requiem fegyver. 1-1,5hónapos Premacc-al Core -
ErrOrHUN #87326 mikor beléptem RSbe, akkor volt asszem 65, ez 2006 július vége felé lehetett. CT1 meg 2007 decemberben jött ki, úgyhogy teljesen hihető a dolog :D ma már persze spider legalább 90-es a tankján, csak nem játszik aktívan perpill -
FickDeineStory #87325 erről az emberkéről ct 1.0-ban linkeltetek képet akkor mondtátok, hogy 65 körül lehet:D -
ErrOrHUN #87324 még spider is lvl65 volt c4-ben... :D -
ErrOrHUN #87323 Hát EU servereken lehet... :D -
FickDeineStory #87322 Hááát, azért Garcia 2.1-ig még elég sokan 76 alatt voltnak kb a 75% a többi 25%-ot meg a botok vagy a "top klánok" játékosai tették ki. -
epicfail #87321 Bizony... vari de leginkább az sps, wm passzív augmenttel OP volt... -
emlékeid csalnak:( -
ErrOrHUN #87319 nadebazz c4 óta nem nagyon nézik mi van 76 alatt... -
FickDeineStory #87318 Na ezt a patchet és kieget én is nagyon. Véleményem szerintem 76 alatt minden képpen gyengébbek voltak a tőrösök az íjászoknál és a variknál.
Összességében én szerettem az összes eddigi kieget amit eddig az L2-höz kiadtak. Nem mondom, hogy minden megoldás maradéktalanul tetszett, de összeségében mindegyiket szerettem.
Valószínű többen gondolkodtak már rajta, hogy ha teljes mértékben ugyan azok a fejlesztők maradtak volna meg akik az L2-t a legeljétől fejlesztették milyen lett volna.
a CT 1.0 biztos, hogy olyan mint amilyennek kijött hiszen az már készen volt az előtt mi előtt több fejlesztő elhagyta a csapatot 2007-ben. -
tompikaster #87317 IL volt az utolsó igazán jó krónika,de ez persze csak magánvélemény.A mostani sem rossz, de tény,hogy egész más játékélményt ad,mint a régiek. Személy szerint eléggé várom a tőrösöket "javító" peccset,ill. Tautit. -
ErrOrHUN #87316 talán akkor kapták meg a lethal lehetőségét, éltek is vele szépen :D Interlude még íjász uralom volt, utána szépen lassan jöttek a crit dmg nerfek. (asszem interludeban is volt, de azt még túl lehetett élni. bár már az is ütött) -
tompikaster #87315 Interlude-ban gyenge volt a tőrös?Íjászok uralták a pvpt?Nem tudom,hol játszottál akkor,de ne menj a piacra,mert nagyon átbsznak...:) -
ErrOrHUN #87314 Ez a balance dolog az emberek mániája, el kell felejteni. -
FickDeineStory #87313 Interlude-ban az Adventurert, Ghost Huntert, Wind Ridert, Fortune Seekert, Maestrot és Dreadnought túlságosan könnyen le lehetett verni többnyire.
Garcia 2.1-ig teljes mértékben a varik és íjászok tudták uralni a PvP-t.
Szerintem most sokkal kiengyelítettebb a játék mint eddig bármikor PvP terén.
Viszont a PvE részben drasztikus különbségek vannak, leginkább a Feoh Wizard és Yul Archer-t értve az a brutálisa AOE PvE sebzés amit képesek csinálni eléggé háttérbe szorítja a többi DD kasztot.
Othell Rogue igazából akkor a legjobb PvE-ben ha az összes DD a partyba Othell Rogue, néhány nappal ezelőtt voltam egy ilyen fajta partyban GoG-ban és hát a sebesség magáért beszélt, pedig a többi DD rajtam kívül 90 alatt volt szóval nekik volt több kevesebb sebzés penaltyjuk is.
Tökéletes balance nincs leginkább úgy van, ahogy Sanci mondta, hogy update-ről update-re változik az általában melyik kaszt az esélyesebb.
De szerintem ha valaki megismeri a kasztját és ha van egy valamivel jobb felszerlése akkor nem igazán lesz PvP-ben gondja mert azért beverhetetlenül erős kasztok nincsenek. -
W4TCH #87312 Azért nem egészen... Ha emlékeim nem csalnak akkor utoljára Interlude-ban volt a legjobban érezhető balance. Ott nem voltak olyanok hogy báró kasztok. Warri wizard summoner stb ugyan olyan eséllyel indult open field pvpben. Igaz oly-n a DC meg a PP volt a király, de a többi kasztnak is volt esélye! -
Ebben a játékban a balance azt jelenti, hogy adott krónikákban csak adott kasztok a bárók... -
Na, mondjuk ezek egész jó hírek, ezekről eddig nem tudtam... lehet majd visszanézek akkor később:) -
FickDeineStory #87309 Valószínű két hónapon belül megtudjuk mik lesznek azok a beígért új kasztok. Ez a változatosságot is növeli kb 25%-kal (elvileg két új kaszt lesz).
De szerintem ezeket a Legacy fegyvereket is azért kaptuk mert ennek még később haszna lesz, de mint ahogy már sokszor idéztem az egyik fejlesztőt aki röviden arról beszélt, hogy igen is a jövőben is fontos lesz mi volt a kasztod a negyedik kaszt előtt, lehet ő már tudott akkor valamit amit mi most még maximum gondolni kezdünk... -
Igazából én csak azt nem értem, hogy miért kellett a kasztokat így összerakni...? Olyan jó volt a régi rendszer, most meg egyfajta vari, egyfajta harcos... meg valahogy a balance se valami jó... számomra.
Na mind1, én nem lehúzni akarom, de nekem nem tetszik ez az új rendszer.
Persze mindenkinek jó game-et, meg stb, jó game nagyon... még így is... -
L1ghtman #87307 Naiain még mindig eladó a tankom epiqqel akit érdekel:) -
FickDeineStory #87304 Hihetetlen megint bant kaptam az Innova forumon, pedig megint nem csináltam semmi olyat amiért járna...