88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
egyszer regeltem csak kb 3-4 napja -
Dagobert #12786 Hát nekem nem. Te is többször regeltél? -
Dagobert #12785 Kár, alfát nem töltök le még akkor sem, ha objektíven nézném meg. Sok értelmét nem látom, hiszen mmorpg és igy sokkal több dolog hiányzik belőle, mint mondjuk egy single playeres cuccban.
Amúgy meg zárt LN2be is bejutott pár magyar :) -
Megjött a City of Heroes beta invite :)
-
Arwenke #12783 Bohom 19 orc fighter, Goffi 13 human mage, es elofizetek.
Bohom DarkHuntersben van, de lehet nem fogok jatszani vele es akkor remelem beveszik helyette Goffit.O cleric lesz ha minden jol megy. -
Crazin> Engem tegyél státusznál Off-ra, mert már nem játszom !!! lehet hogy vmikor majd igen, de most nem és még egy ideig nem is fogok -
sehogy
ez nem úgy műxik mint itt ment, nem fogsz zártra bejutni cak pár embert választottak ki és azok is mind amcsik
max openre lesz valami épkézláb versió, addig letöltheted a vérgagyi aplha klients, amihez egy pár kurvára ráérő csinál hozzá pár mobot, de semmi különös, arra jó hogy megbánd hogy megnézted, és nem vártál open-g:) -
Dagobert #12780 Hol lehet a WoW zárt bétára jelentkezni? Vagy már késő? -
haj... hello arcok... reg jartam erre, semmi idom mostanaban :)
nektek is jott vmi Event felhivas a Taiwani L2-rol?
vmi 48 oras borzalom, tobb felvonasban... biztos jo lehet, csak nem tudom elolvasni mirol szol :)))) -
Vohhhooo, akkor meg lehet venni on-line a kulcsot... hat ez kiraly:) -
Kicsit bővítettem a listát. Kérek mindenkit (újra), hogy ha rossz vagy hiányos adata van a listán vagy rajta sincs, hogy priviben küldje el az adatait. Meg azt is, hogy jönne-e ant raid-re, meg hogy előfizet-e!
Köszi!

ui.: bocsi a nagy képért :D -
ITT nezted mar? (nekem most beallt a net, a forum is lassu... 40K-val jon le a WoW beta kliens :)) -
Sanca #12775 Amugy kivancsi vagyok hogy return 1 meg return 2 kozt mi lehet a kulonbseg:)) -
Sanca #12774 Ja de van neki Greater Resurrection 4, shillen eldernek meg csak 2es... -
srácok jól látom hogy az eldernek nincs magas szintű group healje 40 fölött???
akartam csinálni tesztként egy healer karit elflánykából, de most nézem valami gond van vele:P -
Kryn #12772 Persze, beférsz a többi várólistással amint szintet lépünk. ;D
-
Dagobert #12771 Ezt most találtam.
Q: How can I buy L2?
A: You can buy the retail version at a store or you can purchase the registration key online. "Starting at retail launch, players will be able to purchase the Lineage II retail registration key directly from our website for a fee of $49.99 US. Credit card only. This effort is largely for our international players, and we DO NOT advise players with access to retail outlets selling Lineage II to buy direct. There is no game manual, and other items that you can find in the retail box. However, because we understand that sometimes shipping to Europe or Australia takes an awful long time and that is a pain in the butt, we are offering this service. The service will go live at around Launch and is NOT presently available so don't contact us asking how you can do this. – DhevrinNC" -
silbor #12770 én most lettem 19. szintű. az érdekelne h. be férek-e valamelyik klánba és lehetek-e hasznos tagja úgy h. még csak ilyen kicsi vagyok???? -
Sanca #12769 A patk fontosabb mint az atack speed -
long sword p.atk 24
Falchion p.atk 31
de itt mindent korrektul átlathatóan megtalalsz:
http://www.lineagecenter.com/guide/item/index.php?type=weapons&subtype=sword -
Jacky #12767 Most lettem 18. szintu es erdekelne mi a jobb fegyver, mit vegyek: falchiont vagy long swordot? Melyik mit tud? -
MaDFox vagy GumboHUN pls priviben valamelyikőtök írja már le nekem melyek azok a skillek ORK Mage-nél lvl20 után amiket érdemes tanulni. Köszi! -
Jaaa, kezd leesni a magyar kockas papirtantusz :) Ket majomban oroltunk...
Az a lenyeg, hogy emlitettem a vezetosegnek magyar klan(ok) jelenletet a 2. szerveren, hiszen baratokra szovetsegesekre mindig szukseg van. Mar irtam a DoO weblaprol ahonnan nemi infot merithettek rolunk (persze a forumokhoz csak Defender ferhet hozza), es ha a jatekstilusunk elfogadhato akkor csak rajtatok all mit hoz a jovo :) -
Dagobert #12764 Na aki jönne Ant Raidre az küldjön privátot Crazynnek.Ő megint egy táblázatba rakja ki van. Legyen benne a szint,osztály minimum. Talán ezzel együtt az is elküldhetitek hogy ki fizet elő 100%osan, kinél van függőben és ki nem fizet elő tutira.
Ha nem leszünk elegen vagy elég magas szinten az ant raidhez, akkor javasolnám a Bloody Queent. Úgyis hogy magasabb szintű legyen egy klán, kell hozzá a boss vére. Azonkívűül el kéne dönteni meliyk lesz a Fő klán ahova majd mindenki csatlakozik aki előfizet. A feltételei szerintem hogy a leader 100%osan előfizet és erős tank legyen a castle siege miatt. Szóval aki leader egy klánban akkor azt is írja le Crazynnak. -
Alóha!
MaliceDoUrden a nevem a gámában.
És valóban a lépcső tetején kaptam a küldit.
Szal holis van az a szóda?? :) -
Arachnotron #12762 Jézusom nem mondod hopgy cedart használsz lvl 23-n?
Amugy ha de wiz vagy egy 650-es bottól (vayg könyvtől ) kb 4* ére nő a M atkod szóval egy olyan szar gólemet 1 lövéssel leszedsz.
Ja és amúgy a wiznek a legfontosabb cucca a fegyvere a többi (ruha+ éxerek stb) másodlagosak. -
te ugye nem mostanáig játszottál tegnap óta?:)
mert ha igen hát..:P -
Skill #12760 na lefekszem alszom 2 órát aztán irány suli :/ -
Skill #12759 simán eladnám törpének csak 2 törpét ismerek abbol
1 nek szokott pénze lenni (azi) :)
-
Skill #12758 ja az a bot duplája az elözömnek elözövel egy golem
10-12 lövés volt ezzel kicsit csökenne...
pajzs nem nagyon kell mert már kitapasztaltam merre ne járjon egy csupaszcsiga
westelandon meg van egy isteni hely ahol semi agro és sok a golem remélem hamar meglessz 2 szint aztán területresebzövel nyomulok :P -
Kryn #12757 Mindenképpen add nekünk, a törpénk remek dolgokat kézimunkázik ki belőlük, amiket kicsit jobb áron lehet eladni. :D
-
Skill #12756 most mar nem tagitok! csoka 670 ert arul staffot
550k m van ha mindent szar aron boltban eladok...
+tartoznak 134k val...
pont elég lenne csakhát a tartozásnak kell meg legalább
1-2 nap mert hát drága az nyil...
szal valaki nem segitene rajtam? 20k is segitség...
már anyit gombáztam hogy nem tudok gombapörköltöt enni
és már a pókóktól is félek... -
skill: nem értelek
minek vennél rosszabb cuccot d-l, mikor már tudod hazsnálni őket? (d-s cuccokra amugy is bonuszt kapsz ha van d- skilled, márpedig van 20tól:))
vedd meg a 450 körüli staffot vagy mit azt jól van az egy darabig sztem, tudzs hozzá venni még két olcsobb alsó felsőt és elvagy vele, varazslók közel nem olyna cucc igényesek mint egy tank jellegű kari
ja erröl jut eszembe van nálam egy elven hose, ha kell 60kért tied, állitólag 75 körül van boltba, varázslónak tökéletes:)
élesig sajna nincs jó mani sehol, hacsakbe nem vállalsz egy esetleges bant és duplikálsz, én tiszta játék híve vagyok:)
majd lesz élesbe csonti ismét, akkor ne lesz elvileg gondunk pénzzel, addig szopacs van.. -
Skill #12754 annak csak az az oka hogy de korul vagyok
hogy se ruham se fegyverem ... viszont van 550km
de nem akarok 250k botot megint mert csak bukom rajta egy csomot
szal most remenykedek hogy valaki kisegit egy kis penzel...
de körül vannak a penzes küldik nem?
ugyéertem gomba zombi meg pok sincs messze ...
tudtok jobbat? vagy valakit aki hitelezne nekem?
lvl 23 wizard vagyok egyébként SkillHunone nével -
lol, csaknemtudod mi a balance ezek szerint
itt nem arról van szó mi alegerősebb vagy leggyengébb, hanem az, hogy mire van szükség és mire nincs, valamint hogy ne legyen kiugró dolog amit ne lehessen ellensúlyozni
ha szimpla láma pk-st nézzük ijjász atop persze, de ha várat foglalsz akkor mind1 hogy paladn vagy shilien knightod van, mert mind2 egyformán jó tankolni, és nincs egetrengető különsbég 2 között, szal mind2 élvezhetően játszható, valamint várat sem fogsz foglalni csak ijjásszal az biztos:)
remélme érthető mire gondolok balance alatt, és miért írtam hogy jolvan ez így sztem -
skill: valszeg azért nem nagyon látsz magyarokat 2esen mert ahogy nézem te még de city környékén vagy, és a magyarok többségénke már kicsi az a környék:)
MÁS
SZEG, MAZS GERION, FERRO, DAGO, SCARAB meg még 2 valaki, akire nem emléxem:
mint tudjátok egyik este (nemtom már melyik este volt) én voltam alootgyűjtő, szal van nálam 3 magas szintű itemrecept (gastra,2h,meg még valami) vagy80stem, szeg által odaadott elven hose, scale alkatrész stb
nos, eddig 2 este alatt 1, azaz 1 receptet tudtam eladni playershopba, viszont azt elég jól, 20k:)
kérdésem mi a szart csináljunk? nem akarom úgy tünjön bármi öncélúő tervem vana loot-l, szal vagy árulgatom még azt lesz valamikorra belőle valami vagy eladjuk bltba szarért hugyért, oszt kap mindeki vagy 8k-t..:P
döntsetek -
a Warcry Oldalán megtalálod a quest-ekhez szükséges leírásokat :) Amúgy hajól Mléxem azokat a DE dungeonban találod -
Skill #12750 valaki nem tud kölcsönadni 100kt?
van itt egy ürge akit meg szeretnék szabaditani a botjátol :p -
Skill #12749 nem tom min megy a vita viszont en kiprobalnam magam egy
ijasz ellen lvl 23 körülivel és hasonlo erejü fegyverrel
-
2 evig voltam beta teszter az SB-ben, aztan 2 evig jatszottam SB-t. Az elejen a beta annyira szar volt, hogy nem is jatszottam, valamikor 2000 szeptemberetol kezdett feleledni a jatek. Onnantol kezdve mult ev vegeig egy guildben jatszottunk, majd onnan csatlakoztunk a DoO-hoz akikkel vegig szovetsegesek voltunk. Nyilvanvalo hogy Te nem jatszottal annyit SB-vel szoval nem ertem mit akarsz nekem megmagyarazni.
Pontosan tudom mi a ballance :)
Szerinted L2-ben melyik a legutosebb kari? Es melyik a leggyengebb? Es mi a ballance ketto kozott?