Progressive House

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KeKKSZike
Sziasztok!
A segítségetekre lenne szükségem!!!

SING honlapra menjetek fel! Ott nyomjátok meg a videót és 2005 MÁRCIUS --> Steve Lawler (NEM a folytatás!!) --> 2005.03.13!! És ott a 6.-os videót nézzétek már meg!!!!

Nagyon tetszik nekem ez a szám, nagyon sokszor hallottam már és nyomják a DISCOBA! Nem tudjátok, hogy mi ennek a számnak a címe? Vagy hogy melyik mix-ben van és én kivágnám belõle... SEGÍTSETEK PLEASE! Elõre is köszönöm!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

PResident Evil
gyah <#wow2>

VinylToy
vagy bekapcsolom éjjel, alszom és álmodom hogy ott vagyok a buliban 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Narcotic Syntax
elinditod és estére végigis megy😄

\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"

VinylToy
Artist : Deep Dish
Title : Live at Dance Tuning Disco Afterparty-01-01
Rls.Date : Mrz-04-2005
Genre : House
Source : Live Session
Tracks : 05
Time : 392:56 min
Size : 539,6 MB

Huuuuaaaaa

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

robotnyk
House sectiont, meg a trance & dance topikot nézd 😊
KeKKSZike
Látom... Nem nagyon látogatott topic!!

Deep Dish - Say hello (nagyon jó száám!)

KeKKSZike

David Guetta - The World Is Mine (Deep Dish remix)<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
Bacsy
Dc++ ról tod beszerezni szerintem

VanBuuren
Sziasztok! nekem egy alábbi request listám van ha valaki bármit tud róluk ,hogy honann lehetne beszerezni õket azt nagyon megköszönném...

Roman Lieske pres. Namsela - Isolate (Beatfreak)
Joshua Collins - World Keeps Turning (CDR)
Locust - Kubik (Electric Elements)
Jose Zamora & C.Nemmo - Lightning Speed (CDR)
Marko Militano - Upset Words (Referense US)
Pig&Dan - The Djs Took Pills (Sadie Records)
Hawaii - Nexus (CDR)
Subsky - At Night (Deep Focus NL)
Moshic - Nanok
Moshic - Trilok
Ericke - ya don't stop

asus p5b plus,Intel Core 2 Quad 2.4GHz Q6600,2 gb kingmax 800Mhz, Asus GeForce EN7300GE 256MB,Samsung 400GB 7200RPM 16MB SATA2

Tetsuo
Ehh, ezek a fiatalok!

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

VinylToy
Inkább Ibizára mennék 😞

Bacsy
Vinyl menj az Ibizába! Ott halod az igazi zenét
1ébként Warren a legnagyobb!

VinylToy
Össze kellene szedni magukat kollegák!!!44

Dani20
😄 ismerös a site.

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

robotnyk
Falabu
Csuri all!
Én pont ilyen zeét keresek, e az életbe sehol nem találtam, Valaki tudna mondani egy helyet ahonnan lehetne lehúzni számokat?

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Dani20
alap

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"

õ meg kicsoda? 😊
és jövõre is új nicket regelsz majd?

Dani20
up 😊

Dani20
témainditooo 😄DD

Progressive House buli szombatonként: http://the-eternity.uw.hu

[Rush]
[Rush]
Ez nálam másfél karika volt ismerõsök 4-8ig dobnak Hypereken....

hTTp://ror.hu/

én a kép alapján meg nem mondanám h melyik 2 -re gondolsz vinyl.. nézzél meg 1-2 hyperes képet na ott már vannak brogos kinezetek..
Gyiik
hat...ha ketto brogozott, akkor a megoldas magat adja, hogy a harmadik...ehehe

....................................................................................................

VinylToy
A képen szereplõ 3 emberbõl 2 brogozott...

na ki a kakukktojás? 😊)

Gyiik
ahaha, nem ismernem a pofajat, tuti nem mennek oda fenykepezkedni, ki tudja, hany rud dinamit van a pulovere alatt😄DD

....................................................................................................

[Rush]

[Rush]
Evvel még tartozok 😄

Bocsi, 1-3-4 CD-t, nna...

Jah, meg az elsõ 3 CD-t is.
Nem rossz, bár Haoman (Israel) bejövõsebb.

[Rush]
Ezt már halottatátok?
Deep Dish - Live @ La Mania Romania CD2

[Rush]
Csak az a baj, hogy nem digi, de holnap megyek és kiírják cd-re, és akkor felrakom

tedd be a képet ide..
[Rush]
Ki volt Deep Dish-en, pénteken?(02.13)
Én ott voltam, nagyon komoly buli volt!! 😄
Le is vagyok fotozva Sharammal 😄

Chris_Coco-Lost_Angels-Promo-Vinyl-2003
Anthony Pappa@Mo. 2002.06.____________

Gyiik
hybrid - thump radio mix on alice 97.3 2003-12-06

na, ez meg se nem feka, se nem zsirfeka, hanem szimplan csak ZSIIIIR

😄D

Anthony Pappa@Live on kiss102fm Israel.
Nna ez az,ami feka.

Gyiik
dani, elcseszted a topikot, egy csipetnyi breakbeatet is irhattal volna a temahoz hehe

Satoshi Tomiie @ Global DJ Broadcast Party 93.1(28-4-2003)

zsiiiirfekaa
robotnyk
ja, megvan az Exciter remix album. nekem az alapból is tetszett, ez is jó.
hugom régebben nagy depeche rajongo volt,és cseten ez az easy tiger volt a nick neve..amugy jo zene??
robotnyk
Depeche Mode - Easy Tiger (Kling Klang Mix)
LoL
robotnyk
zöld utat a perszilnek
zöld az egészséges...
VinylToy
...