Progressive House
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A segítségetekre lenne szükségem!!!
SING honlapra menjetek fel! Ott nyomjátok meg a videót és 2005 MÁRCIUS --> Steve Lawler (NEM a folytatás!!) --> 2005.03.13!! És ott a 6.-os videót nézzétek már meg!!!!
Nagyon tetszik nekem ez a szám, nagyon sokszor hallottam már és nyomják a DISCOBA! Nem tudjátok, hogy mi ennek a számnak a címe? Vagy hogy melyik mix-ben van és én kivágnám belõle... SEGÍTSETEK PLEASE! Elõre is köszönöm!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Title : Live at Dance Tuning Disco Afterparty-01-01
Rls.Date : Mrz-04-2005
Genre : House
Source : Live Session
Tracks : 05
Time : 392:56 min
Size : 539,6 MB
Huuuuaaaaa
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Roman Lieske pres. Namsela - Isolate (Beatfreak)
Joshua Collins - World Keeps Turning (CDR)
Locust - Kubik (Electric Elements)
Jose Zamora & C.Nemmo - Lightning Speed (CDR)
Marko Militano - Upset Words (Referense US)
Pig&Dan - The Djs Took Pills (Sadie Records)
Hawaii - Nexus (CDR)
Subsky - At Night (Deep Focus NL)
Moshic - Nanok
Moshic - Trilok
Ericke - ya don't stop
asus p5b plus,Intel Core 2 Quad 2.4GHz Q6600,2 gb kingmax 800Mhz, Asus GeForce EN7300GE 256MB,Samsung 400GB 7200RPM 16MB SATA2
\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
Én pont ilyen zeét keresek, e az életbe sehol nem találtam, Valaki tudna mondani egy helyet ahonnan lehetne lehúzni számokat?
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
és jövõre is új nicket regelsz majd?

\"hol tom azt beállítani h ha beállítom azt ah szeretném h kinézzen, az ugy is maradjon?\"
hTTp://ror.hu/
....................................................................................................
na ki a kakukktojás? 😊)
....................................................................................................
Nem rossz, bár Haoman (Israel) bejövõsebb.
Én ott voltam, nagyon komoly buli volt!! 😄
Le is vagyok fotozva Sharammal 😄
hTTp://ror.hu/
na, ez meg se nem feka, se nem zsirfeka, hanem szimplan csak ZSIIIIR
😄D
Nna ez az,ami feka.
zsiiiirfekaa