Progressive House
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 14. szám meg Steve Angello - Need Some, csak arról a számról sztem egészen néhány héttel ezelõttig senki sem tudta, hogy Angello...
őőő
nem tudja valaki véletlen a 6. és a 7. számnak a címét? Több TL-t is néztem és mindenhol ID, gondolom ezek akkori tracklistek lehetnek.
Itt van egyébként a teljes TL, hátha így könnyebb 😊
01. FYTA & Ray Wilbern - Shake It Again (Original Mix)
02. ID
03. Ewan Pearson vs M.A.N.D.Y. - No Stoppin' Love
04. Chable & The Dirty Fours - Tokyo (Chable's Yellow Mix)
05. The Jack Addicts, Mills & Joy - Sick Strings
06. ID (same as #8 Aria Montreal)
07. ID (Same as #9 Aria Montreal)
08. Holderman - Left Right Switch (King Roc Dub)
09. Sasha - Belfunk (Matthew Dekay Mix)
10. Terry Grant - I'll Kill You (Luke Chable Dub)
11. Faithless - Insomnia (Sasha Mix)
12. Chab - Closer To Me (John Digweed & Nick Muir Vocal Mix)
13. Will Saul - Mbira (Infusion Mix)
14. ID
15. Trancesetters - Beat Freak vs Sasha - Wavy Gravy
16. Sebastian Ingrosso - Get It Back vs Daft Punk - Technologic
17. Lob - Crockett's Theme
18. Chocolate Puma - 4 Letter Word (Cedric Gervais Mix)
19. Tim Deluxe - Roadrunner
20. Slacker - Clifftop Love
őőő
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
ez a mix utolsó száma?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
megvárom amíg online lesz a szakértõ haverom és kiderítem!
TRANCE FACTORY Volume 1.
2006.02.03 Blade Club, Budapest
2006 Februárjának elsõ péntekén egy új party sorozat nyitja meg kapuit a trance szerelmesei elõtt. A BTC két állomása között ezúttal egy olyan Trance partyra invitálunk titeket, amely Magyarország feltörekvõ és fiatal tehetséges DJ-it kívánja bemutatni nektek. A két vendég DJ a Mystery üdvöskéje Christian Slater és a Midnight Journey rezidense Reb lesznek. Emelett a Trance Factory rezidens DJ-i Fabian és Gabriel Miller pakolják majd a legjobb trance lemezeket. Most pedig ejtsünk néhány szót az elsõ felvonás két vendég lemezlovasáról:
A mindössze 19 éves Christian Slater egyenlõre rövid, de igen tartalmas pályafutást tudhat magáénak. A Mystery partysorozat egyik kitalálója és rezidense olyan neveket hozott el Magyarországra, mint Niklas Harding, Kris O'Neil vagy Sunquest és külföldi fellépései során sok feltörekvõ dj-vel zenélt együtt, mint például Progressia, DJ Choose vagy épp DJ Jazper. Dánia, Norvégia és Svédország számos klubjában megfordult és fellépett a méltán híres Godskitchenen Marco V Pre-Partyján.
Reb 1998-ban került a keverõ és a lemezjátszók vonzáskörzetébe. Az áttörés 2004-ben következett be számára, amikor is a RadioFlash online rádión 1 éven keresztül hetente jelentkezõ mûsora volt. 2005-ben a Midnight Journey elnevezésû party sorozat rezidens DJ-je lett, majd 2005 õszétõl a TranceTream FM rezidense és alapitó tagja lett. Saját mûsora heti rendszerességel jelentkezik. Eközben a világ egyik legnagyobb online trance rádióján az ETN FM-en havonta jelentkezõ mixe van a SundaySoundScapes címû mûsorban. A mindössze 23 éves Reb 2005 novemberében együtt zenélt Tiestoval, decemberben pedig Markus Schulz után vezette le az elsõ Budapest Trance Central partyt.
A két rezidens Fabian és Gabriel Miller neve sem csenghet ismeretlenül a magyar trance kedvelõk körében, hiszen az elmúlt években számos rendezvényen léptek fel együtt és külön-külön is.
Sok szeretettel várunk mindenkit Február 3.-án, Pénteken a budapesti Blade Clubban, hogy eltöltsünk együtt egy trance-ben gazdag, felejthetetlen éjszakát.
További Információ:
www.electronicdimension.net
[email protected]
http://reb.digitalsunlight.hu
www.gabrielmiller.org

Sasha + Digweed (plusz Zabiela is)
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A progressive zene KIRÁLYA!
<#smile>#smile>
Matthew Dekay - Digifruitella
Chab - Sunrise
Lucien Foort - Bleeep
Kings of Tomorrow - 6PM(MTV mix)
Itt van DJ EMERIQ NEW YEAR PARTY SET 140min - es felvétele.
http://www.djemeriq.hu/mixes/000018_DJEMERIQ_2005_New_Year_Party_140min_set.mp3
Enjoy!!
Good bye!
B:U.É.K.!
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Ide tudná szúrni valaki ennek a mixnek a linkjét???
Elõre is köszi.
SASHA "Fundaction" RESIDENCY PARTY
11/11(FRI) & 11/18(FRI) @ WOMB.
DJs: Sasha + Osamu M(11th), James Zabiela(18th)
http://takrisz.fw.hu<#vigyor4>#vigyor4>
..::http://takrisz.fw.hu::..
Deep Dish - 'Sexy Ill'
Freza & DJ Flash - 'Unknown' (White)
New Order 'Krafty'
Sultan & Tommyboy 'You Make Me Feel Like Extacy'
Deep Dish 'Dub Shepherd'
Chus & Ceballos 'Low Frequencies'
Deep Dish 'Say Hello'
System Check - 'The Way It Is' (D-Trax)
Tommyboy - 'Uknown' (White)
Planet Funk - 'Overclockers' (Bustin' Loose)
Deep Dish featuring Stevie Nicks - 'Dreams'
Karnak - 'What the F*@k' (White)
Francesco Farfa - 'Acidazzo' (Serial Killer Vinyl)
Timo Maas 'First Day'
Deep Dish - 'Flashing for Money'
szerintem... <#idiota>#idiota>
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelős, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
Ennyit tudok még segíteni.
Vangelis Kostoxenakis (aka Angel Stoxx) of Phatjak
1. PHATJAK-VINTAGE GIRL (MY Girl)
2. STUDIO B – I SEE GIRLS (TOM NEVILLE DU😎
3. LUKE DZIERZEK-TRANCEILLUSION
4. MASHTRONIC-DIFFERENT FEELING (ELECTRO MIX)
5. PHATJAK-SINCE I FOUND YOU (MASHTRONIC REMIX)
6. UNKNOWN-UNKNOWN
7. RHYTHM CODE-SING
8. CHRIS LAKE-ONE TOO MANY
9. FEDERICO GUIST -THE END IS GETTING CLOSER (JAMES HARCOURT TWISTED)
10. FRED EVERYTHIN-FRIDAY(TRENTEMOLLER MIX)
11. BECKERS-COLOUR ME BLIND (PHATJAK MIX)
12. TRONIC INC-BELOVED
DOWNLOAD
<#kacsint>#kacsint>
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !