Progressive House
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
mindenkit ott szeretnék látni!
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
megyünk ráteszünk?
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
kabát stb...
nyáron lesz a komoly:)
neverdogs presslaboys and davide ruberto - angel (presslaboys mix)
headz feat chris jam - not bout love thought disorder (dub-pulse)
hTTp://ror.hu/
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
Dylan Rhymes - The Way (Original mix)
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Igaz a hír, amire Mayday gondol az a Summer Festival lesz, de elõtte márc. 14.-én is fog játszani Digweed Kecelen, febr.10. után a részleteket a Korona honlapján megtalálod. <#wave>#wave>
Üdv
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
SASHA DIGWEED ZABIELA
Szoval jo bulinak igerkezik (nyaron).
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Babe Instinct - Disco Babes From Outer Space (Santos Another Planet Remix)
szétszakított <#pias>#pias>
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
mekkora zene, de de Sasha Edit" olyan meg csak setrip lesz sajnos :|
õõõ
Nincs esetleg meghivo? Nem tudna valaki kuldeni?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
õõõ
Nem talalom rajta :(
Valami konkret link esetleg? :)
Van ra torrent?
DJ EMERIQ mostantól online hallgatható is!!!
DJ EMERIQ ONLINE
Jó zenehallgatást.
www.djemeriq.hu
De tok jogos, ha egy magyar forumban reklamozod magad, akkor miert angolul? Attol jobb lesz a mixed? :)
:..::.. DJ EMERIQ - 2006 new show has started!!!.::...
..---- EMERIQ RULEZ --- ..
Check out the 4th show !!!
.::...
Each month 4 show!!!!
.::...
.:..::... EMERIQ RULEZ Vol.4. .:..::...
.::... And the link is :
http://www.djemeriq.hu/mixes/000013_DJEMERIQ_2006_EMERIQ_RULEZ_Vol_4.mp3
.::... Enjoy and tell me your opinion!
It will be broadcosted live on the net!.::...
.:..::... Cheers.:.::..
..--EMERIQ--..
www.djemeriq.hu
MSN-em: [email protected]
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
szia Sheeney, itt a megoldás:
Cassius - The Sound of Violence vmelyik rmx-re gondolhatsz.. nekem ez a zene örökélmény marad még egy régi pacha-s bulirol <#hawaii>#hawaii>