908
-
#748 CSOCSO odaírta, hogy "tobbieknek:". -
#747 komolyan kérdezem: hülye vagy?
attól még, hogy öt éve itt vagy, nyugodt szívvel banra raklak és senki se fog sírni utánad. vedd vissza magad, nem szoktam senkivel sem gúnyolódni. -
#746 St szerintem nem gúnyolódott :) -
#745 koszonom...
tobbieknek:
nem mosolyogtam.. mer kurvaunalmas mar egy ket dolog...
"fo sg-s"
mondtam hogy nem a legnagyobbikra gondoltam... hanem az egyik azok kozul akik itt vannak minden nap.. de mindegy.. gunyolodjatok csak... -
#744 csocso: vasárnapig -
#743 #704 -
#742 ja jó, akkor fejezzétek be, a topic a vip regisztrációról szól. -
#741 tsotsonak elmagyaráztuk, hogy hogy működnek a reklámbannerek :) aztán tomsolo felháborodott... -
#740 mi ez a nagy offolás itt -
#739 ... meg van erre a saját topikotok, mi a rákért nem ott megy ez? -
#738 má nemazért de te is csak offtopikot irtál ma ide :D -
#737 Ja hogy az Általánosban a MODERÁTOROK, csak komolyan beszélhetnek, és nehogy a témától eltérőt írjanak, mert akkor le kell őket váltani!
Nagyon nehéz volt visszaolvasni? -
#736 visszaolvasol, megtudod a választ, örülsz (vagy nem)... további probléma? :) -
#735 ggondolod?
segítek: pl. ma azért néztem bele ebbe a topikba - mert láttam hogy pörög ill mivel jelenleg akadozik az sg vip/sms szolgáltatás hátha arról lesz info... ehelyett mit látok? azt hogy orrba-szájba megy az ezer éves szir-szar dolgokról az offolás/poénkodás - ráadásul SZERINTEM szarul - jópár moderátor részvételével... :C -
#734 ebben viszont ne legyél olyan biztos :D -
#733 rosszul nézed a dolgot, ha CSOCSO visszajön ő is csak röhögni fog rajta mert bevillannak neki a 2-3 évvel ezelötti dolgok :) -
#732 nem először, máskor is kikelt már a tsotsozás ellen :) de csak ez ellen... -
#731 Kicsit túlreagálod -
#730 oksi, majd gondolunk :) (én legalábbis szólok Efreetnek, hogy gondoljon) -
#729 jó majd gondolok, és ugy moderálunk :D -
#728 PFFF. GRATULÁLOK....
azért amikor jöttök majd megint - itt mod képességű arcokra gondolok - azzal hogy néhány gumiszobás itt zajong az általánosba gondoljatok arra hogy ez még ott is szar...
-
#727 szét(ts)SAPok... :D -
#726 szécstsapok? :D -
#725 tsotso régi motoros már, és elévülhetetlen érdemeket szerzett azzal, hogy nekünk vidám perceket nyújtott néhány írásával :) ezért vip, és "fő SG-s" -
#724 jó pedig már megijedtem, hogy az sokkal rosszabb mint a személyeskedés meg offolás, illetve a vég nélküli (erőltetett) poénkodás más fórumozóról... bár mintha lenne erre külön fórum kategória... de hát ezt minden ősállat sg-s tudja...
[NÉMI IRÓNIÁT VÉL FELFEDEZNI] -
#723 szétcsapok - ezt nem érti a CSoCso translator :C -
#722 azt nem, mert szétcsapok közte ha meglátom -
#721 kurvanyázni is? :) -
#720 Nemvagyok Gumikacs(ts)a :D -
#719 vipeknek szabad :D -
#718 mert moderátoroknak + hasadtelméknek+ gumikacsáknak lehet :) -
#717 miér offoltok? :) -
#716 Bocs(ts)... -
#715 Ne bánts(cs)átok már! :D -
#714 hogyan lesz a "fő sg-s"-ből, "csak az egyik a sok" című előadásunkat látták :))))
amúgy Laaleenál a válasz, ha nem tetszik futtasd ki. -
#713 van aki egy mondattal örök hirnevet szerez :D -
#712 szal te is az vagyol:) -
#711 ez a cs mar nagyon unalmas.. foleg hogy eletemben egyszer irtam le rosszul ( osszekevertem ) es azota ezen megy a lolerkodas...
"akkor tudnod kellene " nem mondtam hogy minden topikot atnyalazok... nem mondtam hogy en vagyok itt a forumozok istensege csak az egyik a sok (par?) fofuromozobol:) -
#710 inkább tölts(cs) le valamit, az jobban megy :D
amúgy a hirdetési rendszert már legalább 2x elmagyarázta St amikor voltak felhördülős reklámok (a villámlós peugeot meg a női melles), úgyhogy ha " MINDEN NAP... napi tobb orat, mar tobb eve... " akkor tudnod kellene :D -
#709 kattints sokszor a citromre elöbb utobb elfogy a fizetett kattintás róla :D