908
FAQ
mi az a VIP?
Mitől függnek a csillagok -> regisztráltan itt töltött megkezdett évek száma
    Valaki legyen szives a "supergamez" kék kódját adja meg, kösz
  • IMYke2.0.0.0
    Naív vagy...

-----------------------------------------
    Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------
  • Borg
    Emberek, fikázni nem kell szerintem.

Igaz, nem sok feature, de nem is kerül szinte semmibe.

Ráadásul nem kötelező igénybe venni.
  • Pheel
    Ebben van igazság! Mondjuk x év és x ezer beszólás után már lehetne alapból VIP az ember. Bár nekem mindegy...
  • IMYke2.0.0.0
    Sajna... Erre is kívántam utalni az #57-esben!!!!!

Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!

• Sir Quno Jedi
    A hozzászólásszám és a regisztrációs-dátum, illetve az "hírhedtség" a döntőbb !
  • Calver
    ennek a VIP dolognak az lesz a vége mint unreg-reg témának... "köcsög kis gyökér, takarodjál a f*szba, te csak egy senkiházi regisztrált arc vagy, míg én VIP vagyok, he!"
  • Penta
    szal #52
  • Penta
    Nem megoldható hogy a user a beállításainál megad egy színkódot?
  • Sir Quno Jedi
    Kösz, meghatódtam ! :DDD
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem tényleg elég gáz, hogy van aki 3 éve (pl. én ) tagja e színes (nem mindig "normális") közösségnek, és jön egy emberke, aki egy olcsóbb "fagylalt áráért" olyan előjogokat kap, amikre - hogy is mondjam finoman - nem hivatott...
    Az, hogy minden pénzbe kerül nem kifogás...

• Sir Quno Jedi
    Meg egy pici VIP logo (vagy csillag, vag tudomisén) jól mutatna jobb, vagy bal oldalon ! Ez gondolom nem gond.
  • Dikkma
    Nem, te sírsz.
    Az alap kék sávnak mi a kódja?
  • Pyx #53
    #345678; #007000; #abb12e; #408080 annál a sárgánál bármi jobb.
  • Sir Quno Jedi
    Nem 1xűbb megadni tetszőleges color-t, pl.: #ffaaee mintahogy más dolgoknál engeditek ?!! Így mindenki kikisérletezheti a logójához neki passzolót !
  • St
    szeretnék még beletenni 2-3 színt, ill. egy jobb sárgát találni, ha van ötlet rá, írjatok

vip featurek: ennyi fért bele az elmúlt 2-3 nap munkájába, még fog újabb belekerülni a nagyon közeli jövőben, de az több munkát igényel, ami folyamatban
  • FtranX
    na ja, az lehet :)
  • Dynamic
    De majd amikor egyre több szép sárga fejléc lesz, akkor majd pont az a pár ember lesz egyedi a vékony kék fejlécével, aki nem fizetett:)
  • zaki
    jaja ez igaz...mondjuk a 10k az lehet hogy kicsit magas, de az 5k sztem ideális lenne
  • Dynamic
    Így van!
  • zaki
    sztem nem baj az, hogy van ilyen szolgáltatás, de 80ft+áfáért lehetne egy kicsit több színválaszték, mert eléggé csúnyácska színe van ennek a narancssárgának
  • Calver
    ez a nagy logo vmi iszonyat...
    legalább legyen egy olyan cucc mint old.sg.hu volt ahol nem látszanak nagyobb logok meg sárga sávok...
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem csak egy 1700+ -os AMD + Radeon 9500 Pro van (2 év alatt összegyűjtve rá a lóvé) és mégis sírok, mert legközelebb írok egy emberkének választ és 8 percen belül máris megváltoztatja a szövegében azt, amiért írtam neki, nem beszélve arról, hogy tényleg szét...ja a topiko(ka)t a színes logosávjával... és még sorolhatnám.

• Guest
    #37: Imho nem kötelező, megtarthatod a mostani kéket.
  • Lacc
    Ekkora faszságot... Hát hiába, az SG is szépen lassan elkurvul mint a legtöbb jó dolog :P
  • Sir Quno Jedi
    Te figyu, ez tudtommal még nem monarchia, szal. gondolom, mindenki elmondhatja a véleményét ! Márcsak azért is, mert ha elég feature jár(na) érte, talán én és még mások is fizetnének érte szívesen (és ez lehet nektek is jobb lenne). Most már csak ötletelünk, kíváncsiskodunk, javaslunk, poénkodunk (legalábbis én)...
  • Dikkma
    Csórikám akinek 3.0-ás P4-e van Radeon9800al meg ne sírjon.
    imo
  • Sir Quno Jedi
    Izé, most nem píz, hanem a teljes sáv felhasználása, azt nem találom, hogy arra mit mondtál, sorry !
  • Dikkma
    St: én gondolkodtam rajta, hogy írok egy txt-be egy pár sort arról hogy fog nyílni egy topic erről, és majd megmutatom.
    Nem írtam, de jól gondoltam. Sőt, a bele írkálókat is nagy %-ban eltaláltam. :)

Megegyezünk abban, hogy AKI NEM AKAR KÜLDENI SMST AZ BEFOGJA, AKI AKAR AZ MEG KÜLD ÉS AKKOR JÓ LESZ NEKÜNK?
  • Lynx_TWL
    nincs nekem semmi bajom a VIP cuccal, csak a SZÍNE BROHÁF!
    ne már ezt az érett baracklekvárt visszahányva krumpilstésztával színt kelljen nézni, mert nagoyn ocsmány:)
  • St
    ezt megválaszoltam a moderátor topikban. olvass vissza, ott a válasz arra, is mire jó ez az egész fizetős dolog (nem arra, hogy ebből vegyem meg a következő ferrarit)
  • Sir Quno Jedi
    Ja, de akkor nem értem miért nem lehet már az egész logo-sávot felhasználni, legalább tetszőleges színnel, de pl. képpel még jobb lenne ?!!
  • seAke
    Nem hiszem!
  • [HUN]PAStheLoD
    és majd 8 perc után mindenki néz hogy mire ez a sok reply ?
  • [HUN]PAStheLoD
    én még ma .. csak jöjjön haza a céges teló :P
  • St
    minden csoda 3 napig tart, 3 nap múlva meg az is fog sms-t küldeni, aki itt fikázik.. ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Ez beszarás lesz... Belegondoltatok mi lesz itt?
    Már így is cifra az egész Fórum a sok és gifben pompázó képtől, de hogy emellé még fosszínű (lányok majd hupililában pompáznak, meg haránt kockás logomezőben, a fiúk meg metál fényezéssel mittomén mivel) mezők... befosok.
    Ja, és hogy 8 percen belül törölheti a saját hozzászólását!
    Eddig legalább meggondolta az ember, hogy mit ír, de ezek után a sok lúzer ... á bele sem akarok gondolni!

• [HUN]PAStheLoD
    ADMINért SMS-t ? :PP
  • [HUN]PAStheLoD
    az összeset :PP