908
FAQ
mi az a VIP?
Mitől függnek a csillagok -> regisztráltan itt töltött megkezdett évek száma
  • TheGOro
    Szerintem elég kapitalista dolog, ez a VIP cucc...
  • Sir Quno Jedi
    Szerinted megy az nekünk ?!!
  • Cat #105
    sztm menjetek aludni :)
  • Sir Quno Jedi
    Tudod, hogy egy másik időszeltben ragadtam (ezt is a jövőben írtam), úgyhogy nekem fellövik a napba és majd a Van Hallen-övből kikódolom spektrométerrel, valamelyik északi fénnyel terhes hajnalon, szibéria felett !
  • Blasta
    Hja. Új témaelemző/reagáló peccset adott ki a főgép!
    Nem sok (310 gigabyte) és sok javítást eszközölt benne!
    A legközelebbi átjátszóállomáson keresztül letöltheted Te is! :-)
  • Sir Quno Jedi
    Az igazság bűnébe estél testvírem !
  • Blasta
    Hát pedig valamit valamiért :-DDDDDDD
  • Blasta
    Igazad lehet. Megyek és frissítem magam, valami történhetett az adatfeldolgozó moduljaimmal... :-D
  • magus
    na azert az sem egy jo megoldas, hogy ha 15k fölött van, mert oke hogy vannak akik itt oltik eletuket, de sokan ugyanolyan regota itt vannak csak max nem irnak mar annyit ide
  • Blasta
    FIgy, akinek jelent valamit, hogy VIP user az SG-n, az nem fogja teleszpemmelni CSAK EZÉRT hogy elmondhassa magáról.
    Aki mégis teleszpemmeli, az egyébként is szpemmel :-DDDD

Amúgy a 2k komment 1 évre teljesen jó lenne, mert aki komolyan fórumozik, az 1 év alatt ennyit simán összehoz, kvázi nem lenne szpemm...
  • Sir Quno Jedi
    Ezeknél ?!!!
  • RelakSfromhome
    Az algoritmust Data fejleszti :D
  • RelakSfromhome
    2000 hozzászólás 1 évre, úgy jó lenne?
    De azért inkább a népszerűség lenne jó, mertha Kuss Olga idejön, mindent teleflémel úgy, hogy nem moderálható, de a közvéleményt kiakasztja, akkor ne lehessen mán vip
  • Blasta
    Pedig kell lennie egy rutinnak vagy megoldókulcsnak valahol..... :-D
  • Sir Quno Jedi
    Te túlontúl tisztán és reálisan látod a dolgokat terminator testvérem ! Ezek itt organikusok, mi nem érthetjük őket, brada !
  • Blasta
    Márpedig egy fórumban az számít igazi VIP-nak, aki több ezer h.sz-on vagy több eltöltött éven van túl!
    200 komment után VIP jogokat vásárolni (mi ráadásul nem is örökös, pfff) az egyenlő a semmivel...

Mondhatni elég viccesnek hat, ha Kressz Géze 300 komment és 2 hónap ittlét után VIP jogokat élvez...

Amit én korrektnek tartanék:
    -párezer hozzászólás után
    -egyszeri díj fizetésével
    -örökös VIP jogok vásárolhatók

5e vagy ennél több kommentet összeszpemmelni nem kispálya. Ráadásul szpemmelnek kisebb dolgokért is elég sokan, szal....

Így ez az egész nem ér semmit.
    (mellesleg az sem lenne túl igazságtalan, ha Xezer komment után INGYEN járna VIP jog.... Csak úgy mondtam :-D)
  • magus
    egyszeru. aki mar 2 eve regisztralta magat es 5k felett van a hozzaszolasok szama.
  • Borg
    pl
    1. Megítélés. Valamiféle jócsávó/nemjócsávó ítélőrendszer bevezetése (mint HWSWn). De szerintem jó nagy ökörség lenne, a funkcionalitása mellett.
    2. Regisztráció időpontjához kötve pl.
    3. Vagy naponta max 10-20 üzenetet számol bele, ha többet irsz nem veszi hozzá...

Egyik sem jó megoldás, de nincs jobb ötletem. Egyszerűen nem érné el a célját a hozzászólások száma szerinti jutalmazás...
  • traXion
    Én anélkül is flémelek, flame power! Ja, és only kulturált flame, csúnyán beszélni minden paraszt tud!
  • hen-tes
    pl ?
  • Borg
    Fennáll a veszélye, hogyha post számhoz lennének kötve az extrák, akkor csomóan csak azért flamelnének tele topicokat.
    Szóval jó ötlet ugyan, de más korlátozással együtt működhet csak jól.
  • hen-tes
    azt úgyse csinálnák meg ! :(
  • [HUN]PAStheLoD
    szerintem 1000 legyen az azért már úgy jó .. és így pár ezrenként lenne valami fícsör ;]
  • hen-tes
    5000 lehetne sztem 4
  • RelakSfromhome
    sztem nem, de lusta vagyok 20-as magasságúra megcsinálni
  • mukika
    az tul halvány lett!
  • RelakSfromhome
    Meg a piros is sztem
  • mukika
    ződ 1 az szép!
  • RelakSfromhome
    Nna, csak annyit csináltam, hogy összekevertem a jelenlegi kék színcsatornáit:
  • Sir Quno Jedi
    De akkor már ráküldhetsz egy NASA színképelemzőt is, de minek ! :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Mint már írtam, mindenkinek műxik, bármiféle telepített/tendő proggy nélkül, alapból, segítség nélkül, stb.-stb. :DDD
  • Borg
    Még egyszerűbb:
    View source, majd a css stylesheet-et kikeresve, és behívva már látod is, a megfelelő class alatt.
  • ricsi1
    wow ,csak nem VIP vagy
  • Pheel
    Nekem speciel van egy ColorPicker nevű cuccom. Azzal tizedennyi meló :)
    Kösz mindkettőtöknek!
  • Sir Quno Jedi
    CTRL-Print Screen -> MS Photo Editor->Edit->Paste as new image->Set transparent color->ráböksz ahova tetszik->leolvasod -> Calculator-ral HEX-ába konvertálod

Primitív megoldás, de mindenkinek műxik ! :DDD
  • Pheel
    Ehh! :)
  • Pheel
    #7893C5
  • Borg
    #7893C5
  • Sir Quno Jedi
    Tudom !