908
FAQ
mi az a VIP?
Mitől függnek a csillagok -> regisztráltan itt töltött megkezdett évek száma
  • Yetike
    Nézd, nekem az életem másból is áll, mint az SG, szóval bocsáss meg ha nem sgzem napi 30 órát. Amúgy totál nem érdekel ki mire költi a pénzét, tőlem akár 10 ezer forintot is költhettek erre a fa.szságra, ha nektek így jó... lesz cserébe szép csíkotok. Grat.
  • Tuvok #467
    A visszavonásnak sztem sincs sok értelme, eddig is elvoltunk nélküle, meg jópáran ki fogják használni az általa nyújtott lehetőségeket. :/
  • rushman
    a VIP miatt érezheti úgy valaki, hogy meg van különböztetve...

a módosításról nem is beszélve
  • Yetike
    Megkülönböztetés ? Pár héten belül mindenkinek más színű csíkja lesz, akkor mit fog ez számítani ?

Azonfelül meg hogy 8 percen belül törölheti a hozzászólását... onnantól lesz sza.r ez a fórum.
  • Dynamic
    Ez amolyan tamagocsi őrület.
    Anyúúú nekem is kell vastagabb fejléc, meg csillagok:D
  • FtranX
    ez az, ki lehet bírni.
  • Tuvok #462
    St: ha kérhetném nekem ne csillagok, hanem csillagflotta-jelvények legyenek a csíkomban ! Megoldható ?
  • hen-tes
    480ft
    ez annyira sok hogy jajj..
    ugyan már
  • Punker
    majd ha annyi időt húztál le itt mint a VIP-k nagy része akkor megérted, én lassan 3 éve szinte minden nap 4-5 órát itt vagyok és az a pár száz forint nem oszt nem szoroz.....
  • hen-tes
    na hát kurva sok az a pénz..
  • rushman
    ez ha valakinek megéri alapon megy, más az, hogy így egyfajta megkülönböztetést élvez a VIP jelző miatt...

te is lehetsz VIP mindössze xy+áfáért, szerintem idétlen
  • Yetike
    Szerintem ez egy kib.aszott nagy baromság... Nem értem mi lesz jobb akkor ha lesz egy másszínű csíkod egy 2 pixellel nagyobb logóval. Hát igen, egyesek már nem tudják mire költeni a pénzt.
  • Tuvok #456
    á az úgy nem igazi, majd májusban kapok mégegyet :)
    meg ha sokan sok csillagot pakolnak be, St fogja és jól eltolja jobbra az 'eredeti' csillagokat és úgy csúnya lesz :))
  • [HUN]PAStheLoD
    ÁZ :)

• hen-tes
    szép :)
  • hen-tes
    loál :D
  • TheGOro
    topic
  • Tuvok #451
    köci :)
  • Lynx_TWL
    csillagok mit jeölnek egyébként?:D
  • [HUN]PAStheLoD
    hejj ! :)) Örülök hogy teccik .. először amikor felfedeztem hogy nekem "csak" 2 csillagom van gyorsan odatettem még 2-t ;] nem akartam vele felvágni de így legalább annyi volt mint egy jópár embernek. aztán St észrevette hogy 'visszaélés' történt a csillagokkal aztán arrébb tette őket és akkor így jött az ötlet hogy akkor nem a csillagok számát növelem ;]

de még vannak tippjeim.
  • Punker
    a vonalak a logoban vannak :)
  • Lynx_TWL
    mi ez a csillag?_:)
    és PAStheLODnak, msot a logójában van az a 3 rank vonal, vagy ez is vmi rank féleség a csilalgg meleltt?:)
    szvsz PAStheLOD logója kurvajól néz ki ezzel a csilaggal, meg vonalakkal, tiszta nagy ezredes tábornok minisztercsászár:D
  • [HUN]PAStheLoD
    na abból lehet 2-t csinálni .. mert akkor ha teszel 1et a logódra még jól is néz ki
  • Jano
    Szép logó. :)
  • Tuvok #444
    sztem jó ez a csillag dolog, csak az a gáz, hogy nekem csak 1 van belőle :))
  • [HUN]PAStheLoD
    ahogy mondod! :))
  • TheGOro
    A hozzászólásokból az derül ki hogy a vip ek kapcsolhatják ki maguknak
  • [HUN]PAStheLoD
    ezt jól megaszontad .. ;]
  • Punker
    lehet, de ha téged nem érdekel akkor ne legyél VIP, amúgy azt mondta ST hogy majd ki lehet kapcsolni.....
  • rushman
  • TheGOro
    Szerintem tök ökörség ez a csillagozás, ennek jeleként csináltam egy ilyen ideiglenes elborult logot, a csillagozás kifigurázására. Mert tényleg nem értem miért kell, -e féle társadalmi megkülönböztetés, abszolút nem jelent semmit, az hogy valaki hány éve lógatja itt a tökét, és hogy hogy flame-elte végig az SG-t. Nem ettől lesz valaki a szemembe megkülönböztetett, hanem attól ami valójában ilyen eszközökkel nem mérhető, és nem tartható számon. Ha meg érdekel hogy egy arc hány éve pusztítja itt agysejtseit, és mennyit büfögött hozzá a fórumhoz, akkor megnézem a személyes infóit.
  • [HUN]PAStheLoD
    good job :]]
  • Pheel
    Grrr! :)
  • Ams
    poén..
  • Punker
  • Ams
    Mieza VIP izé?
    Valami felvilágosítást kérhetnék?
  • FtranX
    nem teljesen lenne objektív, de azért valamit mutatna. bár nem tudom. a puding próbája úgyis az evés...
  • Carlos
    SZKÚZI MONDTAM MÁR!!!
  • rushman
    valóban, objektív moderátori felfogást igényel, nem mellesleg gyakori figyelmet!
  • Pheel
    Átalakítottam az alcímet, szóval leharapom a fejét annak, aki mégegyszer megkérdezi :-P

St: mi lenne, ha kikerülne a fórum főoldalának a tetejére is ez a sok info. Én is ott kerestem először.