908
-
Yetike #468 Nézd, nekem az életem másból is áll, mint az SG, szóval bocsáss meg ha nem sgzem napi 30 órát. Amúgy totál nem érdekel ki mire költi a pénzét, tőlem akár 10 ezer forintot is költhettek erre a fa.szságra, ha nektek így jó... lesz cserébe szép csíkotok. Grat. -
#467 A visszavonásnak sztem sincs sok értelme, eddig is elvoltunk nélküle, meg jópáran ki fogják használni az általa nyújtott lehetőségeket. :/ -
#466 a VIP miatt érezheti úgy valaki, hogy meg van különböztetve...
a módosításról nem is beszélve -
Yetike #465 Megkülönböztetés ? Pár héten belül mindenkinek más színű csíkja lesz, akkor mit fog ez számítani ?
Azonfelül meg hogy 8 percen belül törölheti a hozzászólását... onnantól lesz sza.r ez a fórum. -
#464 Ez amolyan tamagocsi őrület.
Anyúúú nekem is kell vastagabb fejléc, meg csillagok:D -
#463 ez az, ki lehet bírni. -
#462 St: ha kérhetném nekem ne csillagok, hanem csillagflotta-jelvények legyenek a csíkomban ! Megoldható ? -
#461 480ft
ez annyira sok hogy jajj..
ugyan már -
#460 majd ha annyi időt húztál le itt mint a VIP-k nagy része akkor megérted, én lassan 3 éve szinte minden nap 4-5 órát itt vagyok és az a pár száz forint nem oszt nem szoroz..... -
#459 na hát kurva sok az a pénz.. -
#458 ez ha valakinek megéri alapon megy, más az, hogy így egyfajta megkülönböztetést élvez a VIP jelző miatt...
te is lehetsz VIP mindössze xy+áfáért, szerintem idétlen -
Yetike #457 Szerintem ez egy kib.aszott nagy baromság... Nem értem mi lesz jobb akkor ha lesz egy másszínű csíkod egy 2 pixellel nagyobb logóval. Hát igen, egyesek már nem tudják mire költeni a pénzt. -
#456 á az úgy nem igazi, majd májusban kapok mégegyet :)
meg ha sokan sok csillagot pakolnak be, St fogja és jól eltolja jobbra az 'eredeti' csillagokat és úgy csúnya lesz :)) -
#455 ÁZ :)
-
#454 szép :) -
#453 loál :D -
#452 topic -
#451 köci :) -
#450 csillagok mit jeölnek egyébként?:D -
#449 hejj ! :)) Örülök hogy teccik .. először amikor felfedeztem hogy nekem "csak" 2 csillagom van gyorsan odatettem még 2-t ;] nem akartam vele felvágni de így legalább annyi volt mint egy jópár embernek. aztán St észrevette hogy 'visszaélés' történt a csillagokkal aztán arrébb tette őket és akkor így jött az ötlet hogy akkor nem a csillagok számát növelem ;]
de még vannak tippjeim. -
#448 a vonalak a logoban vannak :) -
#447 mi ez a csillag?_:)
és PAStheLODnak, msot a logójában van az a 3 rank vonal, vagy ez is vmi rank féleség a csilalgg meleltt?:)
szvsz PAStheLOD logója kurvajól néz ki ezzel a csilaggal, meg vonalakkal, tiszta nagy ezredes tábornok minisztercsászár:D -
#446 na abból lehet 2-t csinálni .. mert akkor ha teszel 1et a logódra még jól is néz ki -
#445 Szép logó. :) -
#444 sztem jó ez a csillag dolog, csak az a gáz, hogy nekem csak 1 van belőle :)) -
#443 ahogy mondod! :)) -
#442 A hozzászólásokból az derül ki hogy a vip ek kapcsolhatják ki maguknak -
#441 ezt jól megaszontad .. ;] -
#440 lehet, de ha téged nem érdekel akkor ne legyél VIP, amúgy azt mondta ST hogy majd ki lehet kapcsolni..... -
#439 -
#438 Szerintem tök ökörség ez a csillagozás, ennek jeleként csináltam egy ilyen ideiglenes elborult logot, a csillagozás kifigurázására. Mert tényleg nem értem miért kell, -e féle társadalmi megkülönböztetés, abszolút nem jelent semmit, az hogy valaki hány éve lógatja itt a tökét, és hogy hogy flame-elte végig az SG-t. Nem ettől lesz valaki a szemembe megkülönböztetett, hanem attól ami valójában ilyen eszközökkel nem mérhető, és nem tartható számon. Ha meg érdekel hogy egy arc hány éve pusztítja itt agysejtseit, és mennyit büfögött hozzá a fórumhoz, akkor megnézem a személyes infóit. -
#437 good job :]] -
#436 Grrr! :) -
#435 poén.. -
#434 #416 -
#433 Mieza VIP izé?
Valami felvilágosítást kérhetnék? -
#432 nem teljesen lenne objektív, de azért valamit mutatna. bár nem tudom. a puding próbája úgyis az evés... -
#431 SZKÚZI MONDTAM MÁR!!! -
#430 valóban, objektív moderátori felfogást igényel, nem mellesleg gyakori figyelmet! -
#429 Átalakítottam az alcímet, szóval leharapom a fejét annak, aki mégegyszer megkérdezi :-P
St: mi lenne, ha kikerülne a fórum főoldalának a tetejére is ez a sok info. Én is ott kerestem először.