908
-
#508 én 5 olyat kérek ha regelek :) -
#507 azok is jók :) -
#506 -
Borg #505 Bizonyos embereknek ezt is tudom ajánlani pl: -
#504 Az nem olyan jó, csak #mf2 meg #mf1 az igazi, az sg sava-borsa. =)) -
#503 hejj fajintos logó..
na holnap összedobom a pentagrammákat ;] -
#502 LOOOOOL
akkor nekem meg ilyen kell: -
#501 Azokon nem vagyok rajta, legalábbis bizonyos testrészeim, miközbe beoldvadok kollektívájába :) -
#500 500 -
Borg #499 Feel free ... :) -
#498 Nem lehetne inkább nekem is a Jeri Ryan? -
Borg #497 Kösz nem kell, már tettem ki olyant is oda ;) -
#496 kösz majd küldöm a hálószobai hardcore képeket... -
Borg #495 Fejlövésre becserélheti nálam bárki a csillagjait -
#494 Hogy fog ennek St örülni... :) -
#493 De ha csillagflottajelvény lehet akkor nekem meg a három csillag helyett kell! -
#492 ok, de akkor már ezt is választhatóra kéne megcsinálni. csillag vagy csillagflottajelvény :DD -
Borg #491 http://cwx.ini.hu
Itt találsz róla 360 képet, és legalább értelmesebben elfoglalod magad, mint itt ;) -
#490 csináld meg és küld el ST-nek.... -
#489 Én meg hétkilencedet a hálószobámba... -
#488 mondom, csillagflotta jelvényt akaroook :))) -
Borg #487 Figyelj ide, te azokat is fikázod, akik nyáron 80Ft-ért egy gombóc fagyit vesznek?
Nem??
Pedig egy bizonyos nézőpontból az is felesleges dolog...
Ja, hogy nem abból a nézőpontból kell nézni a dolgokat?
Na látod, ezért nem kell ide a te véleményed. -
#486 ne adj ötleteket Sodi-nak mert akkor ő meg horogkeresztért fog könyörögni....... -
#485 na fa**a, vallási hovatartozást is fedjük fel -
#484 juj csunya gondolatom támadt, mennyit kő fizetni zsidó csillagért én olyat kérnék szépen. -
Yetike #483 #481 válasz -
Yetike #482 Leszarom kit érdekel és kit nem. Leírtam a véleményemet és válaszoltam a kommentekre, te inkább nézegesd a csillagaidat. -
Borg #481 Pedig ha téged nem érdekel, nem tudom miért vered a nyálad itt ennyit. Mindenki láthatta a véleményed, az már más kérdés, hogy senkit nem érdekel, mert ökörség. -
#480 ott, ahol te, valszeg, hacsak a nasa nem b*szott ki velünk...
ebbe most ne menjünk bele, ez nem kapcsolódik a topik témájához -
Yetike #479 Ki utálkozik ? Egyszerűen csak mondtam a véleményemet a dologgal kapcsolatban. Bár ha vip lennék lehet hogy gyorsan 1-2 hozzászólást kitörölnék, aztán te beszélsz hülyeségeket el nem hangzott dolgokra hivatkozva. Korrekt, nem ? -
#478 "a kiváltságokat nem pénzzel lehet elérni"
Te melyik bolygón éltél az elmúlt 3000 évben?! =)) -
#477 nem mondtam hogy ebből kell állnia az életednek, aki úgy gondolja hogy neki ennyit megér az rákölti aki nem az nem ennyi, különbség nem lesz a fórumozók között.... -
#476 a hangsúly nem a pénzen van, a kiváltságokat nem pénzzel lehet elérni, ezért sincs nagy jelentősége ennek a csillagoskodásnak -
#475 Osztom. -
#474 Én nem tudom ezen miért kell megsértődni.
Valaki sokat SG-zik nap, mint nap, valaki nem.
Valakinek bejön a VIP, valakinek nem.
Valaki sajnálja rá a pénzt, valaki nem.
Miért kell utálkozni? -
Yetike #473 A doboz cigit, egy felest és két üveg kólát el lehet szívni és meg lehet inni :).
De mondom, azt csináltok amit akartok. -
#472 Én csakis akkor fogok befizetni, ha a kreativításom egy faszányosabb logó készítésében fog kiteljesedni.Részemről ennek van igazán értelme, magát ezt a megkülönböztetés dolgot meg az egyéb extrákat nem tartom lényegesnek. -
#471 Sztem nem megkülönböztetés, pont amiatt, hogy bárkinek elérhető (minimális kivétellel), egy pohár whiskey ára...
Inkább csak feldobja a fórumot. -
#470 "Hát igen, egyesek már nem tudják mire költeni a pénz"
Ez azért kicsit LOL ebben a kontextusban, egy fél éves '"VIPség" annyibe kerül mint egy doboz cigi, egy feles, két üveg cola, stb.
Egy sg mániás csak megengedi magának ezt a "luxust", nem.. -
#469 a törlős dolog nem a legjobb ja