908
-
#908 szerintem simán megéri VIP-nek lenni, ezer forint nem pénz érte -
Wolfsnack #907 sg vipért cserébe ncore meghívót küldök -
#906 Helló! Van lehetőség külföldről VIP-t felvenni? -
#905 Ezt én sem értem, hogy miért nem lehet SMS -ben hosszabbítani, nem fogok a postára rohangálni és utalgani ezért az tuti.
960Ft, ezt kell csinálni -e -
Braveheart #904 De nemám... főleg ha az ember fáradt meg éppen siet, vagy csak hangosan gondolkodik... -
#903 A visszaolvasás nem egyszerű dolog. -
Braveheart #902 Miért nem lehet sms-ben aktiválni-meghosszabbítani a vip státuszt?
Sokkal egyszerűbb volt mint ez a sok hülye utalgatás ide oda. Lehet meg sem hosszabbítom. -
qper #901 régen fórumoztam, régen le is járt a VIP jogom. Gondoltam aktiválom újra, de meglepő módon már csak egy évre lehet fizetni, és csak bankkártyával.
Egy évre nem szeretnék előfizetni, bankkártyával/átutalással meg pláne nem.
Nem értem, mi a fenéért nem volt jó a 3/6 hónapos regisztráció, sms-ben.
Ja, így egyszerre több pénzt lehet pumpolni az ecceri júzertől? -
#900 Én is sajnálom h megszűnt az SMS-es VIP jog. Bankkártyával én sem fogok szórakozni így biztosan nem lesz VIP jog a közeljövőben, és sztem ezzel nem csak én vagyok így... -
#899 Nekem semmi bajom az árral, ha ennyit járok ide, hajlandó vagyok ennyivel szponzorálni az oldal működését, pusztán nem használom a kártyámat, és külnön emiatt nem fogok szaladgálni -.- -
#898 2000Ft? Nem néztél el valamit? 1 évre 960 Ft! -
#897 Engem is foglalkoztat a gondolat, hogy én is kérjek VIP jogot. Mivel sokat fórumozok, nekem is tetszene egy avatar és pár csillag. De nekem nem ér meg 2000 Ft-ot egy évig.
Jó tudom egy hétvégi buliban 3-4-5 ezer is el szokott fogyni, de akkor is szerintem az, hogy lehessen avatarom és üzenetet szerkeszthessek, törölhessek, az lehetne ingyenes is.
Más oldalakon mindez ingyen van. -
#896 Ha nem tér vissza, én se leszek többet vip, az tuti.. Én a beszúrható képméret, meg a szerkesztés miatt voltam, de utalgatni nem fogok emiatt.. -
#895 Egy hozzászóló üzenetét, hogy meg fog szűnni az SMS-sel történő aktiválás lehetősége, legfeljebb két nappal ezelőtt olvastam, és nagyon sajnálom, mert nekem bankkártyával nem lesz alkalmam fizetni a közeljövőben. Szerintem nem átgondolt lépés, senkinek sem érdeke, mert biztos vagyok benne, hogy nem egyedi a helyzetem, hanem egy népes táborhoz csatlakoztat. :( -
#894 Nekem meg 3 hónap, mostanában akartam hosszabbítani, de látom, hogy az SMS szünetel... :S -
#893 nekem is már csak 1 napom maradt a VIP-ségből, bankkártyám nekem sincs:\ -
#892 Jaja...
Én úgy gondolnám, hogy a VIP-esek 70-80 %-a mind SMSreges...vagy rosszul gondolom?
Az SG elesik egy "csomó" pénztől... :D -
ldavid #891 tök jó... csak ezért nem fogok kártyát csináltatni
szerk.: a szerkeszthetőség hiányozni fog -
#890 loál :D ők a modik? :P -
blackgamer #889 HEHE :D mindenkinek meglesz a pontos címe, vége az anonimitásnak :) mindennaposak lehetnek az ilyen esetek...
-
#888 Na neeeee -
#887 Megszűnik. Csak a bankkártyás aktiválás marad. -
ldavid #886 elképzelhető, hogy 3 napon belül még működni fog az sms fizetés? :S -
Vlala #885 Ismét menj rá, hogy kifizetés, nyomd mmeg a gombot, oszt' jóva'. :) -
Kurt97 #884 Megvan a gond, bezártam a lapot mielőtt megnyomtam volna a kifizettemet :S van lehetőség hogy visszahozzam? -
Kurt97 #883 Elküldtem az sms-t, és ezt kaptam szintén sms-ben: "az Ön hirdetes fizetése sikeres, kódja, xxx (most nem tudom, hogy ez publikus-e:D)
Ezután mi a következő lépés? -
ktomi22 #882 szlovákiából nem megoldható valahogy a sms-el való fizetés?
-
#881 otp-s bankkarival lehet fizetni? -
#880 kösz -
#879 Beállítások-->képméret. -
#878 Hogy a fenébe lehet kiszélesíteni azt a nyamvadt fejlécet vagy mit?
Azt hittem a VIP tagsággal együtt jár!
-
#877 Ez komoly? Akkor jóelőre be kell aktiválnom magamnak vipreget, mert nekem sincs kártyám... Most is lesz olyan mint tavaly, ingyen vipreg egy hónapra? Mert nekem akkor tetszett meg a dolog, úgyhogy reklámnak (beetetésnek) nem rossz ;) -
#876 Az kemény. -
#875 Megfogadtam a tanácsot: illegális logótuning! -
#874 nem szünt még meg, és most küldtem.
Remélem megmarad az sms-es, nekem az jobban bejön, meg gyorsabb. -
#873 Már csak 5 napom van és lejár:( -
#872 lehet már megszünt az sms-es...:( mert meg fog... csak bankkártyás lesz:( és nekem nincs is kártyám... -
#871 Nem tudok smst küldeni:( -
#870 talán mert nem vagy VIP? -
#869 Hello all , én ma vagyok pont egy éve regelve itt az sg-n ,mégsem kaptam csillagot ,pedig az egy év alatt még büntipontom sem volt. mi az oka? Ha valaki tájékozottabb ebben a témában pls ,világositson fel.Köszi előre is.