MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Be van rendesen állítva, hogy amikor tálcára teszem a párbeszédablakot, küldjön hangot ha ír a partner. De nincs hang, csak villok a tálcán az ablak. Más eseménynél van hang.
Mi lehet a baj?
@
this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu
Az lenne a problémám hogy nemtudok egyik partneremmel szóbeli ebszélgetést folytatni. Illetve csak félig... Én hallom amit mond õ viszont nem hall engem. Egy piros áthúzás van nála a hangszórómon de hiába kattint rá ott marad. Mással tudok beszélni, õ is tud mással, csak mi nemtudunk egymással. Hangklippeket tudok neki küldeni. De így elég macerás beszélgetni. Már próbáltam kikapcsolni tûzfalat de az sem segít... Chello Classicom van. MSN Messenger 7.5 + legujabb Plus! Ha feltenném Live Messengert akkor még tudnék beszélni egy sima MSN7.5-ös partnerrel? és hogyan lehet átmenteni a partnereim?
@
ott kell, ahol új hangot lehet hozzáadni.. kijelölöd mindet és mented.. ezután egy fájlba belerakja mindet, amire késõbb rákattintva kiválaszthatod, hogy melyiket akarod használni...
Blues, Peace and Jimi Hendrix...
Olyan kérdésem lenne a messenger hová menti az emotikonokat amiket elmentek, meg a hangokat amik msn plusson lettek elküldve,Újra kellene telepítenem a windowst és utána nincs kedvem egyesével elküldetni õket mégegyszer.A válaszokat elõre is köszönöm.
rögtön a második találatban ott a megoldásod ,)
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
van egy problémám: amikor be akarok lépni az msnen be az alábbi üzenetet írja ki, próbáltam leszedsni fülrakni, meg minden félét, de nem hatott.. vki segítsen pls!!!
Íme a hibaüzi':
"Runtime Error!
"Microsoft Visual C++ Runtime Library" felíratos ablak az elõbbi után:
Program: /C/Program Files/ Msn messenger/msnmsgr.exe
R6025
- pure virtual function call"
Segítsetek pls!!!!!!
hova menti az msn a szmájlikat???
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
a jelszót változtasd meg 5 karakteressé, amibe nincs szám se ékezet, vagy:
ha tûzfalad van kapcsold ki, vagy:
ürítsd ki a cookikat és az összes ilyen dolgot az IE-ben, vagy:
start, futattás, és ezeket egymás után ird be:
regsvr32 softpub.dll
regsvr32 wintrust.dll
regsvr32 initpki.dll
Az MSN valamiért elég gyakran ledob. Van hogy 5 percente, van hogy csak 2-3 óránként, van hogy amint bejelentkezek már adja is vissza az ablakot, hogy állapota nem módosítható probálja újra (rejtve kapcsolodók alapból). Amikor már nem is enged csatlakzoni és lefutattom a hiba keresést, akkor az alapértelmezett átjárót hibáztatja, de nem igazán tudom mi lehet a baj. A számítógépem kicsit szar, mert a DCHP nem szokott mindig kiosztani autmatikusan IP címet, van hogy fél órákat kell szenvednem vele. Nem tudom mi lehet a baj, de eléggé idegesítõ tud lenni, hogy beszélgetés közben ledob és 1-2 percig kell szenvednem az újracsatlakozással. Probáltam már feltenni más veriójú MSNt az sem használ, MSN pluszt is feltettem, az se csinált különösebben semmit. Másik gépnél nincs vele semmi baj, szóval a reggel sem lehet gond. Egyszerûen nem tudom mi lehet a baj, de nem akarom formatálni a gépet :| Légyszíves segítsetek.
http://csiri.blog.hu
Elõre is köszi!
Genna
Ez nagyon fontos:
Hol lehet megerõsíteni a címemet, nem MSN-en belül?(valamiért msn belül, ha ráklikkelek hogy erõsítse meg, nem jön be semmi se)
A másik, hogy a yahoo-s mail címemet hogy kell a plus-ba beírni, hogy jelezzen ha jött levelem?
Köszönöm
Nem tudja valaki hogy hol lehet letölteni az msn messenger 8.0,de úgy hogy ne BETA
legyen ???
<#vigyor2>#vigyor2>
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Ha feltettétek a WLM 8-at (MSN 8) , és nem tetszett nektek, ezért letöröltétek, elment a sima 7.5 -bõl a hang. Hogyan is varázsoljuk vissza?
Ezt tötsük le, majd adjuk hozzá a registryhez.
Nagy valószínüséggel visszakerülnek a 7.5-be a hangok! Ha esetleg mégsem, annka az oka az, hogy az msn nem a C-n van a program filesben, ekkor szerkesszük át ezt a fájt és írjuk be a megfelelõ elérési utakat (kicsit sok lesz😄)
Mert van ilyen Mit Hallgatok funkció benne és van 9es media playerem meg minden amit ír és másoknak megy csak nekem nem.
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)