8023
-
Lacc 88 #6337 van egy ilyen a beállításoknal hogy figyelmezetteések és hangok abba lenne?
-
Lacc 88 #6336 scá. Lehet volt már róla szó bocs ha igen, de hogy lehet kikapcsolni az msn-en a hangot ha kapsz egy üzenetet vkitől? Fontos lenne minnél hamarabb tudnom.
-
Azt miért kapja az msn em h nemirja ki h milyen zenét hallgatok media pléjerbe amikor bevaankapcsolva a funkció
-
Aha,és ez mit takar pontosan,mert nem értek hozzá annyira. -
stuff pluginnal -
Hello,belehet állítani valahol,hogy egyszerre ne csak 3 fájlt tudjon fogadni hanem többet is? MSNMessenger 7.5-nél. -
..A problémám sajnos még mindig fent áll..Az említett xp tűzfalat meg nem találtam, mivel nekem sp1 van fent, és így mások a beállítások! Nekem a hálózati kapcsolatoknál van a beállítás, de ott megse találtam a kivételeknél az MSNt! Az MSN liveot mikor felraktam, 2óra után se engedett be..most megint az MSN7.5 van fent, és azóta 15percre szűkült a belépési idő maxban..de hogy mi lehet a baj, passz..Na most ha XP nélkül szedem le azt a szemetes mappát, akkor azzal nem árthatok a gépnek is?..Mert annyit nem ér az egész! :S..
-
kakaostekercs #6330 Próbáld meg XP nélkül törölni. -
Szuperkaraj #6329 ezt - mivel windows live messengerrel kapcsolatos kérdés - kéretik a Windows Live Messenger topikba intézni, mert ott foglalkoznak azzal ami neked kell ;) -
Szuperkaraj #6328 a hibakód alapján próbálj meg utánanézni a súgóban -
istenem :| -
és a nevek mellett mér nincs ott az állapot? :@@@@@@@@@@@ -
NeOhu #6325 Pontosabban azt írja ki hogy : "Megszakadt a kapcsolat a .NET Messenger szolgáltatással." -
NeOhu #6324 Sziasztok.
Az a helyzet hogy az MSN-em egy 10 perc után felmondja a szolgálatot és nemtudok bejelentkezni, mert mindig a hibajavítót adja be ami ugymond szartse ér. Próbáltam a Live messenger 8-at és most az MSN 7.5 van fönn, de a helyzet ugyanaz.
Valaki tud rá valami megoldást? -
jólvan most már nem bugos, ez oké, de az első? -
és hol lehet beállítani hogy a ki be jelentkezéseket mutassa? -
halljátok msn live-ben miért nem jelenik meg kis kép? -

-
lol -
télleg ? és nekem mondod ?
-
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Messenger Plus!\Custom Sounds\ -
senki nem tudja, pedig évek óta ezt keressük!

-
Sziasztok!
Azt szeretném tudni hogy a plus-os hangokat hová menti ,mert nem találom.
Nem tudja valaki??? -
Beepee #6314 A szeretnék és a kérdőjel kimaradt. Sry -
Beepee #6313 Sziasztok valami aranyos szülinapi meglepetést egy lánynak holnapra MSN-en egészen pontosan Live-on. Van valami. Mitomén csomag amit ha rákattint kinyit és akkor kijön belőle valami vagy ilyesmi? Előre is köszönöm -
Szuperkaraj #6312 off
dejó hogy néha nem ismerem a mondatvégi írásjeleket :D
on -
Szuperkaraj #6311 Vezérlőpult - Windows Tűzfal/Kivételek/Program hozzáadása és hozzáadod az msn-t és engedélyezel neki mindent, vagy csak ok-ot nyomsz, nemtom kell-e matatni, de a lényeg hogy a kivételek közé tedd be a messengert, akkor nemfogja a wintűzfal blokkolni, de sztem alapból sem blokkolja, ha csak te nem állítottad be úgy -
Sikerült kiderítenem, hogy a Windows tűzfal letilthatja az MSN-t..Na most újra kellene engedélyezni, de azt hogy kell?! :S Az ilyenekben láma vagyok :D
-
Szuperkaraj #6309 micsoda? az msn? -
most itt buzul -
Szuperkaraj #6307 ööö hát szívesen, de tulképp nem segítettem, mert csak azt írtam le amit én tennék, sajnálattal hallom hogy nem lett eredménye, de biztos van rá mód hogy leszedd azt a valamit, valami tapasztaltabb user hátha tud segíteni, vagy keress olyan topikot ami a "leszedhetetlen" fájlokkal/mappákkal foglalkozik, vagy keress rá a guglin ;) -
Nos megcsináltam, és nem ment! Format szóba se jöhet, és szerelő barátom se tudja, mi a gond! Vírusírtó nem jelez vírust, sem spyprogit, de a mappa, amit nem tudok törölni, írásvédett! Hiába töröltem ki a pipát az írásvédettségről, újra védetté írta, mikor leakartam törölni! Köszönöm a segítségeket, de azt hiszem feladom, és amíg nem lehetséges a format, marad a belépésharc :(
-
baggu #6305 Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudom az Msn profilomat (regisztrációmat) törlöni? -
Szuperkaraj #6304 mielőtt letörlöd blokkold le netet ( az adatforgalmat állítsd le, ha modemed van kapcsold ki, ha nem akkor vmi tűzfallal meg tudod oldani ) és utána szedd le, hisz ha nem tud felmenni a netre akkor nem tudja magát "visszatenni" elméletileg, és akkor utána futtass egy computer scant és ezután próbáld meg visszatenni az msnt. remélem még tudtad követni, mer én lassan belezavarodok :D -
De itt van a gond! Azt a hülye MSN Gaming Zonet nem tudom letörölni!! Az a túró mindig visszaírja magát!
Ha 10-szer törlöm, akkor 10-edszerre is visszarakja a programösszetevőket! Biztos, az lesz a gond, de akkor hogy szabaduljak meg tőle? ..
-
tom de most írtam be:p én ilyen hülye boy vok! -
Szuperkaraj #6301 lehet valami spyware, vagy vírus, bár ilyennel még nemtalálkoztam. Szerintem szedd le az msn-t és mindent ami ahhoz tartozik ( pluginok, egyebek, tudod mindent ) és futass le egy vírusirtót és/vagy egy spyware irtót is, ha nem talál semmit/ vagy talál és kiirtotta akkor tedd vissza az msn-t és próbáld meg ujból, remélem sikerül :) -
Ezt senki nem fogja elhinni! Ugyanaz a hibaüzi, ugyanaz a hiba, mintha semmit sem tettem volna!! Mi ez? :S..
-
Hello! Az lenne a problémám hogy amióta van routerem azóta nagyon lassú lett a fájl átvitel.Megnyitottam a portokat amik levoltak írva de még mindig lassu nagyon. -
sztem ez az de bocsi ha tévedek, nem irtam oda h ez melyik, de a dátum alapján ez a 8-as. igaz nem alegujabb, de a célnka megfelel:)