8023
-
Szuperkaraj #6377 Plus -> Beállítások -> POP3 e-mail/
E-mail cím : ide az íméled írod
Szerver : ha freemailes vagy akkor mail.freemail.hu ( a mellette lévő 110 az igazság szerint így most nemtom hogy micsoda, de nekem jó volt, látta az új méleket vele a Plus )
Név és jelszó : ez a postafiókod (bejelentkező) neve és jelszava -
petyapontp #6376 Hali
Olyan kérdésem lenne hogy külső email fiókot hogyan lehet hozzáadni a plushoz??
Én freemail-es vagy és az email szerver és email kliensre lennék kívácsi!
Persze csak ha müködik ez az egész.....
elöre is köszi!
-
egy régi forumozó azt írta, hogy ez a hiba a 7.5.0311 verziójú msn-nek a jellegzetessége ha ez van neked akkor szedd le a frisebbet és menni fog ha ez sem segít akkor majd segít valalki más:) -
beerka666 #6374 hali
tegnap este óta nem akar bejelentkezni az msnem.
megnéztem a hibaszámát is :80048820 és a sugót is megnéztem..de semmmi.
netem az van mert a böngészöben megjelenik bármi, de nem értem h mit csinálhatnék..ha valakinek volt már ilyen gondja za kérem szóljon..köszönöm..
amugy MSN Messenger 7.5 + a PLUS!
netem meg Chello Classic -
Pasicomsales #6373 Hi
Nem tudom elolvasni az e-mailemet ha rákattintok nagy fehérség és lefagy.Ujratelepítettem de úgy se jó. -
Szuperkaraj #6372 akkor oké :) -
Ehh, megoldottam, most már kafa. -
Szuperkaraj #6370 hm...akkor sztem tedd fel megint a gen_msnt, valahol muszáj lennie! :O -
csaby03 #6369 sziasztok ! amikor beakarok lépni az msn-beezt irja ki,Runtime error
R6025 pure virtual function call!telepiteni nem enged uj msn-t de a régi angol nyelvüt engedi segitsen valaki légyszi mert idegbajt kapok! -
Ott sincs. =( -
hát, ahoz csak azt tom mondnai h google :\ -
Savmacska #6366 sziasztok messengerböl szeretném kimenteni a kis ikonokat hogyan tudom ?? nekem csakk az alapértelmezett-re van szügségem plz nagyon kellene -
Honnan tudok a plushoz hangokat letölteni? -
Szuperkaraj #6364 hm...kéne lennie olyannak is a General Preferences-en belül hogy MSN Messenger...Pluginok között sincs semmi? aaa...Plug-ins/General Purpose menüponton belül lennie kell MSN Messengernek, ha már máshol nincs! -
Csak ez a problémám:
-
Szuperkaraj #6362 Winamp preferences - Options - MSN Messenger ( bocs, de nekem angol a winamp ), és itt van hogy Formatting : {0}-{1} és a két számot cseréld fel, hogy az 1 legyen előrébb, ennyi.
Az előző kérdésem meg értelmetlen volt, hisz gen_msn nélkül nem írja ki winampból a zenét
-
Szuperkaraj #6361 a gen_msn felvan téve?? -
Winamp 5.23, de nekem nem MSN Title van, hanem sima Title (winamp optionsba), és a mess patchcsel se vettem észre jelentős változást. -
Szuperkaraj #6359 ha leszeded a messpatchot abban kell lenni olyan opciónak hogy "Swap Artist and Title" vagy valami hasonlónak, azt kipróbáltad? azzal tuti mennie kell. Egyébként mivel hallgatod a zenét, winamppal vagy másik lejátszóval? -
Visszavonom, továbbra is szar. Ehh, de miért van ez fordítva? Így elég szar. ^^ -
Zsír, köszi, megy! 

-
Szuperkaraj #6356 ha Winampod van akkor annak a beállításain belül van olyan részleg hogy MSN Messenger, és ott a Format(?)-nál a {0}{1}-et cseréld {1}{0}-ra, vagy fordítva, szal cseréld fel őket. Ha pedig nem winampot használsz, vagy csak nem jöttél rá ebből a sok szövegből hogy mit is akarok, akkor szedd le a mess.be-ről a neked aktuális messpatch-et, mert abban van olyan funkció :D -
Sikerült megoldani, de más módon, azért köszi!
Még egy kérdésem lenne: hogy lehet a "most játszott" részt úgy beállítani, hogy ne "számcím - előadó" formában írja ki, hanem "előadó - számcím"-ben? -
Dexantreal #6354 Nektek szarozik most az msn?:S -
izb #6353 Rakd fel ezt próba cseresznye -
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám. Feltettem a 8.0-át, _iszonyatszar_ volt, ráadásul nem működött. Letöröltem, kitörlöltem mindent a registry-ből, a dokumentumokból, a program files-ből, de mégse akarja visszatenni a 7.5-öt, mert azt írja újabb van telepítve.
Kérdésem: honnan kell még kitörölni valami/ egyáltalán mit kell törölni (lehet nem töröltem ki, de kurvára idegesít a "fullextrás" msn 4.7 ^^
Köszi előre is! -
Szuperkaraj #6351 Elméletileg akkor nem kell jóváhagynod a dolgot hogyha a beállításoknál az adatvédelem részen a "Mindenki más" szöveget az Engedélyezett partnerekhez teszed. A discoveryvel kapcsolatban nem tudok segíteni, nem nagyon értem hogy mit szeretnél vele kezdeni, meg nem ismerem ki magam benne valami jól, mert kétszer tettem fel kb, de mind a kétszer le is szedtem hamar (nem tetszett, és szerintem nem is megbízható) -
a plusba ne támogasd a szponzort! -
kösz, felraktam WMP10 és jó lett, 1000 hála :) -
kösz ugy tudtam elfogadás elött is képes látni
és mivan a msn discovery programal? -
Szuperkaraj #6347 öö...hát jóváhagyás szükséges, ha valaki felvesz ő mindaddig nem lát téged online állapotúnak amíg te jóvá nem hagyod ( tudod kis ablak, xy jelölt, és ott van két opció )
#6345 kisdr:
Hát nem nagyon vág a témába, de jó kedvem van, próbálok segíteni, hát...nem vagyok nagyon jártas, szerintem vagy Windows tűzfal lehetett ( de az alapból benne van az xp-ben...vagy csak sp2-vel jött?.... ), vagy pedig Norton Internet Security lehetett a program szerény véleményem szerint :) -
szevasztok
két kérdésem lenne
tudok olyat csinálni hogy ha valaki felvesz az msnjére azonnal letiltsam gombnyomások nélkül? vagyis ha bentvagyok pont akkor jelentkezve ne lássa hogy online vagyok
más van lehetöség teljesen offlinera, ugy értem tudok egy olyan programot ami megnézi mi a státusom valami discovery program
-
kisdr #6345 Szia mindenkinek. Lenne egy kis kérésem. Tudnátoksegiteni egyszer valamit felraktam és nemjöttbe aza sok reklám. Még ha az explovert megnyitotam akkorsem.Én a startlapot álitotam be kezdölapnak, ott megjelent egy csik és az összes bejövö kéretlen reklámokat elcsipte.De sajnos volt egy formatom és most nemtudom mitis raktamfel. Hát ebben tudnátok segiteni?? Vagy belehet álitani hogy ezek az idétlen reklámok nejöjanek be?? Elöreis köszi Sziasztok.
-
szvsz akkor is kell neki a wmp 9es változata, ( vagy jobb) van vni is gizbaz amia rra jó hogy win98-ra tudjuk beteni h kiírja mit hallgatunk wwinampba, mert ugyebár ott is ezt írja kji, de 9es wmp-et nem tudunk rá telepíteni, nemtom xpre müxik e, de sztem érdemes feltenni azt a lejátszót, még hanem is jásszol le rajtra semmit -
Szuperkaraj #6343 ja, ott lesz -
igen, windows xp de klasszikus stílus, nekem az jobban bejön...felraktam most a live messengert + live messenger plus + gen_msn (live msn-re)
winampban ctrl + p , messenger fülnél bepipáltam az enabledet...guyenezt írja ki -
ez XP? -
plííz #6335 -
ezt most méé? egyébként fenntvan a gen_msn, winampban enabled-et kipipáltam, elvan töltve a legnyúvabb wmp, szal kurvaannyát...msnplust emg nem engedi felrakni, azt írja ki hogy nicns feltelepítve msn..grat -
Lacc 88 #6338 ja még az is hogy ez az msn vmi beta lenne és mivel nekem nem olyan van nemtom miylen a menüje. Van yiélen hogy msn beta? sztem ez egy próba változat nem?