MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#falbav>#falbav>
!!!RG Truck\'Z!!! !!! www.rgtruckz.hu !!!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
vagy mint giff
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
érdekes módon bizonyos honlapokat se akar behozni... pl freemail.hu, otp.hu
ilyet még nem tapasztaltam
tudom van olyan "E-mail cím megerõsítés" a progin belül, de ha arra klikkelek nem jelenik meg semmi.
de ugy emlékszem hogy ez volt a spywares(mámint a 3. címes)
de azért ujra letöltöm hátha ott véletlenül 3 hónapja a szponzorosat választottam.......na mindegy
#5940:kompatibilitás
#5941: http://www.msgdiscoveryx.com/ itt lehetett, nálam nem jön be vmiért.
elöre is bocs hogy 3-mat üzentem és hogy ennyi kérdésem van........
tudom hogy a beta is régi csak most néztem meg a honlapján...
már fél éve az a gondom hogy felteszem az msn plust és az ÖSSZES (azaz nem csak a fõ hanem a párbeszédablakok is) MSNES ablak összemosódik....de csak ez akkor van ha fel van rakva a plus (telepítéskor szponzor nélkülit választottam mindig) akármelyik plus verzióját is teszem fel....msn 7.0-ás om van de csak azért mert az oprendszeremre nem csináltak újat...ha pedig nem mosódik össze(de ez csak az 1.2min-be van mindig aztán jön a mosódás) akkor ha a partnerem személyes üzenetét meg akarom nézni akkor pedig balról jobbra egyre kisebbek a betûz azaz olvashatatlan........ha valaki tudna segíteni nekem azt naon megköszönném
"Az MSN Mess az új hangulatjelet mentéskor automatikusan átméretezi 19×19 képpont méretre. (Az egyéni hangulatjelek átméretezés utáni mérete 50×50 képpont lesz.)"
Ezt nem lehet variálni? pl ha én csinálok egy 100*30-as gifet, akkor hogyan oldható meg az, hogy ne méretezze át és eredeti méretben küldje tovább?
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Bármelyik MSN verzióra felmék,minden 30 percen bekük kb 1-2-szer a Magyar billentyûzetem Angolra változik mikor irok msn-ben,aztán visszaállítom,de hiába,márvagy 2 hete csinálja ezt,ujraraktam,minden.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
akinek vannak ilyenjei, az jöhet😄
hát az látod nagyon könnyen elképzelhető!
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
fennvan a 8.0 és a hozzá való + is csak az a problema hogy nemtom ezt a ***** v2colornick-et beüzemelni
eddig ment de mostmá nem akar láttya mivel a nvem színe az ok csak szar az egész
nincs ott a bõvitmények között sõt még a bõvítmények sincsenek ott
PLS HELP
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
amikor bejelentkeztek az msn messengerbe akkor ott irja egy kicsi vekony ablakba hogy kijott az msn messenger ujabb resze....!
nem sokaig tart letolteni..
lehet hogy mar tudjatok de azert en szolok!
nem tudom hogy tudjatok e hogy jott egy uj verzioja..
egyébként: How Do I Pop my Mail?
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
én így töltöttem ki POP3nak a Plus!-ba:
E-mail cím: [email protected]
Szerver: pop.mail.yahoo.com : 110
Név és jelszó: nevem *****
Én megnéztem a yahoon hogy ott mit írnak, beírtam a google-be,,és a találatok között lévõ újabb címeket is, de egyiket sem fogadja el nekem valamiért.
Valószínûleg csak bénázom, de nem megy és örülnék ha sikerülne.
Légy szíves mondd el kérlek hogy te mit hova írtál, hogy végül futott..
Köszönöm Segítséged és ne haragudj hogy ilyenekkel zavarlak!