8023
  • akyyy
    vagy külföldi fórumokon megnézni hátha másnka is volt hasonló problémája
  • Szuperkaraj
    mióta van meg a címed amelyikkel gond van?
  • Redokee
    nah az a szitu h beléptem egy másik cimemmel, ott jó minden... csak azzal nem amit használok 99% ba
  • Redokee
    telepitettem: samsung pc studio(telefonhoz), meg sattelite tv for pc... ennyi

a programon annyit álitottam h 1napra benyomattam h több fiók engedélyezése, de már kiszedtem...
  • Szuperkaraj
    hm...akkor csak próbálj visszaemlékezni az elmúlt 2-3 napban állítottál-e valami programon, vagy telepítettél-e valamit ( a nagyon lényegtelenek hagyjuk ki, mert úgy rengeteg lenne )
  • Redokee
    ujraraktam msnt, ujraraktam msn plussot... és nincsen rendszervisszaállítási pontom (csak naon régi...)
  • Szuperkaraj
    nézd, próbálunk segíteni, de ha minden tizedik percben beírod hogy help mí, azzal csak ellenszenvet váltassz ki az emberekben....az msn újratételével meg kell hogy oldódjon, ha így sem sikerül akkor meg csinálj egy rendszervisszaállítási pontot, ezt mentsd el oda ahol biztos megjegyzed, majd egy 2,3,4 nappal ezelőttit aktiválj ( mert azt írtad hogy 2 napja van ez a hiba ), ha ez sem megy akkor egyelőre nincs jobb ötletem
  • Redokee
    help mííííííííííííííííííííííííííí
  • Redokee
    igen! amugy figy 5éve megy rajt a tüzfal és sose volt vele baj(meg megvan neki engedve az msn...)
  • akyyy
    ha a tűzfaladat kikjapcsolod, akkor is ugyanaz a hiba?
  • Redokee
    sygate tűzfal, nod32, samsung internet keyboard, firefox, winamp megy :D (mint midnig...)

a netem meg 4MB/sec download és 1MB/sec upload... (mint mindig:D)

és ez a hiba csak 2napja van... (meg egyszer volt msn 7.5 el is 1éve...
  • Szuperkaraj
    pontosan mik mennek egyidőben az msn-nel és mennyi a sávszélességed
  • Redokee
    próbáltam a telepitő fileval a javításra menni de azután is semmi..
  • Redokee
    nincsen... minden ugy van mint szokott lenni!!!
  • akyyy
    nincs leterhelve a neted?
  • Redokee
    semmit nem tudok vele tenni és ez nagyon gáz... könyi HELP MEEEEEEE
  • Szuperkaraj
    hát...hasonló kérdésre emlékszem, de a válaszra sajnos nem...miket próbáltál eddig?
  • Redokee
    nagy probléma help könyörgöm... be vok jelentkezve(elérhető) de mások nem látnak és ha bemek vkihez az azt mondja h mér kapcsolodsz rejtve??? de én nem!!!!!! PLS HELPPP
  • Szuperkaraj
    mehetsz innen a sunyiba ha nincs kérdésed vagy nem akarsz segíteni, csá.
  • paxyene
    Imádom az ilyen operátornak szólós anyja kezét fogós gyerekeket!
  • prezi
    last warning -.-
  • paxyene
    KI vagy te? apuka? anyuka? talán ovitárs?
  • paxyene
    szarvagy
  • prezi
    csak okosan szövegelj...
  • paxyene
    szarvagy
  • akyyy
    igen, ugyanugy szinezed mint ahogy a 7.5-esben kellet:)
  • xxdani
    azt meg lehet csinánli hogy amit 8.0ásban színeznek azt 7.5ösben is színessen lássanak?
  • akyyy
    az a C=3 a windows live mesenger plus szinezése, és h egy sziv helyett (L)-et látsz, az azért van mert kikapcsoltad a szmájlikat ( vagy valakit a plus segítsévégel elneveztél. sajnos az msn nem tudja azt hmegmaradnak a nevekbena szmájlik
  • Cat 02 #6509
    hi

néha van olyan az msn el hogy belépek és nem a nevek vannak kin hanem az email cím átállítom és jó (csak mindne szart kriajzol) de aztán exitet et nyomok lemegy alulra és megint rosz

alabol olyan hogy kiírja a neveket (meg [ c=16 ][ / c] (ez nem tom mi xD) ) de az ilyeneket hogy (L) csak sima (L) nek írja hál istennek
  • misirulez
    Honnan tudom letölteni az msn plus sound codecet, vagy mifenét amivel általam kiválsztott pár másodperces azonnali hangokat küldhetek pl.:

"az a te bajod, hogy vidéken nőttél fel és nem fejlődött ki az agyad"
    (by: csapdle-csacsi)

vagy ilyesmik?
  • akyyy
    valahogy igy
  • Szuperkaraj
    ez igen...ügyes vagy
  • akyyy
    Ha te tudod akkor hajrá oszd meg velünk, de már foglalkoztam vele és külföldi fórumokon is mondták hogy nem lehet visszafejteni!
  • paxyene
  • bertino
    nekem is eltűntek az MSN partnereim b@sszameg!
  • akyyy
    Nem lehet.
  • gator
    Udv!

Az msn plusban be van allitva hogy naplozza a beszelgeteseket , es le van vedve jelszoval , viszon en elfelejtettem azt es az lenne a kerdesem hogy valamelyik progival nem lehetne megnyitni ezeket a fajlokat ?

kossz
  • Szuperkaraj
    így igaz!
  • akyyy
    persze stuff pluginnál lehet a letiltott partnerekkel is beszélni,m hisz nem szürkiti ki a szövegmezőt
  • ffxi
    aha vágom már.