MSN Messenger (.. 7.5)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
Windows Live Messenger topik!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

PAYNE
sziasztk! azt akarom kérdezni hogy hogy lehet vastagbetûvel írni a nevemet?? néztem a faq-ot de ott csak az volt hogy hogy tom szinesre csinálni.. valaki megmondaná?? thx

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

Sziasztok!

Windows Messenger -be hogy lehet a bejelentkezésnél kitörölni a felhasználó címemet. Tehát hogy tök szûz legyen, ne legyen ott semmi se, mint mikor újonnan telepítve lett.
akyyy
fórumba ne irj email cimet, sõt, ne is oda várj választ, nem fog írni sennei se

hey

Tudom, hogy nem ehhez a témához tartozik, de nem találtam ilyen topikot...
Tud vki Brutus-hoz szólistát küldeni???
ha igen akkor ide: [email protected]

Kössz
hogyan?

akyyy
meg

helló all!
valahogy meg lehet nézni egy partnerem partnerlistáját vagy a beszélgetéseit??

Rage47
rendben. proba szerencse...😛
akyyy
nem kell elmenteni mert benne lesznek, asszem😄

Rage47
hi!
áttérnék msn live-ra. viszont sok jo hanganyagom van msn plus-ban. ha felrakom az msn 8-at, arra kell ugye új msn plus. El lehet menteni a 7.5-ös msn-em hangjait?
akyyy
tölsd le uj msnt, rá a pluszt, és abba már jelzi.

de ha nem akarod már irva van a topicban, beállításokba, azt adatvédelemnél jobb gombal meg tudod nézni ki törölt már le!

PrasCo
Üdv!

Végignéztem a FAQ-t, ezzel kapcsolatban nem találtam infót.
Említ olyan oldalakat, amelyek megmutatták a tiltást / rejtve kapcsolódást, de ezek egyrészt már nem mûködnek(? vagy mûködnek, nem érdekes), én olyan oldalra emlékszem, mely azt mutatta meg, hogy ki TÖRÖLT le engem a contact list-rõl. Nos, ezt nem találom, ha valakinek van linkje vagy infója, szánjon már meg vele - köszönöm.
Hello!
Olyan problémám van, hogy ha hotmail-os e-mail címmel próbálok meg fellépni, akkor nem enged, de a freemail-os címmel szó nélkül felenged!
Aki tud pls. segítsen
Elõre is köszi!!!
ohh na ez is megvan bocsi hogy itt bénáskodtam!!
köszi!

ohh éjjen megtaláltam!
már csak azt nem tudom hogyan lehet bejelentkezni egyszerre két felhasználóval!
valaki segítsen pls! 😊

helló all!
letöltöttem és telepítettem a Stuff-Plugint de nemtom hogyan kell használni meg hogy hol van.
Valaki segítsen pls!

akyyy
a datok azok, át kell nevezni png-re õket😊

eNiX
vki tudna segíteni? a faq-ban olvastam h hova pakolja a progi a szmájlikat meg hangokat, de nekem ott nincsenek, csak csupa .dat kiterjesztésû fájlok
akkor most holvan?

keine Signatur

grizzly21
köszi!

akyyy

grizzly21
azt nem lehet megcsinálni, hogy a legujabban is mutassa a partnerek kisképét?

Ezen az oldaon fenn van a Plus Live!
Ezzel a verzióval minden színt tökéletesen lehet látni a partnerlistán!

http://www.msgpluslive.net/download/
akyyy
nah és hogy?

Bocsi, nem szóltam, már +oldottam a problémát 😊
Sziasztok! Felraktam a Plus-t, de nem színesek a nevek, és ha beállítom, hogy színesek legyenek, akkor se lesznek azok! :S
Melyik Plus-t raktam fel szerintetek?
PLS HElP
THX
xxdani
még nincs de egy max két hónap és lesz

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

kulabácsi
nah látom nem tudja senki a választ:S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

InfectedMann
van ha választasz "Csomagot" szal elméletileg saját mozgó avatart nemtucc berakni !

És emlékeim szerint az újabb 7.5 verziókban is volt hasonló lehetõség !

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

grizzly21
mér a 8asba van?

Van 7.5 messengerbe lehetõség vhogy,h animációs avatarképet tudjak betenni?
InfectedMann
tudtommal sehogy !
ugyan úgy rátelepül a régi verzióra mint a messenger eddigi verziói !
de ha ezelõtt volt erre vmi megoldás biztos most is lesz !

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Redbull756
MSN 8.0-hoz van Stuff Plugin???

kulabácsi
miért ennyire reménytelen?? annyit tudok h elvileg úgy mûködik, h simán kimásolod a régit vhova, felülírja a 8.0val és azután a másik helyrõl mûködik a 7.5 is, de elég bonyolúltnak tûnik😄 van vmi más módszer is csak nemtom h hol hallotam:S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ha erre választ kaptál szólhatsz nekem is 😄

kulabácsi
sziasztok!! tudom hülye kérdés, de hogy lehet felrakni úgy az msn 8.0 h fennmarad a 7.5 és lehet is használlni mind a kettõt?

prezi
rák.

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

InfectedMann
bocsi a kérdõjel lemaradt 😄

InfectedMann
hogyan tudok saját animált avatart készíteni !

akyyy
milyen géped van? mert itt az 500 Mhz-es 128 memoriás voodo 3dfxes gépen 98on a 7.0-hoz is van plus😛

prezi
felraktam :||||||||||||||||||||||||||ww

prezi
de a plus sok memo-t eszik meg belassítja az egészet, ezért nem szerettem régen se.

akyyy
ha felteszed aplust, szinesek lesznek anevek, de ha nem teccik a sok szines név , akkor aplussal adhatsz egéyni neveket is😊 de plus mindneképp kell😄

bertino
plus

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

prezi
simán színezõ kieg nincs msn-hez? plus-t nem akarom felrakni :||||w

csak idegesít már ez a sok kód a nevekben, olyan hosszúak már teljesen átláthatatlan :|

Tuvok
Nálam is ez van, már tegnap óta .
Az benne a pláne, hogy másik címmel meg be tudok jelentkezni ...

Ma egész nap nem tudtam bejeéentkezni az MSN-be. Azt írja ki, hogy a szolgáltatás "átmenetileg" nem elérhetõ.

A hiba az én gépemben, vagy esetleg a rendszerben keresendõ?

akyyy
próbáldki! szvsz elég ha rátelepíted

repvez
Ha már feltelepitettem az angol nyelvü 8-as messengert és magyarra akarom változtatni akkor elég ha rátelepitem a magyart vagy töröljem a régit elötte?
Katka22
Sziasztok!kaptam egy uj gépet,feltelepitettem a magyar 7.5ös MSN-t és nem enged bejelentkezni,de senkit sem aki probálta eddig.minden verziot letöltöttem,nem ment.Egyedül csak a 7.0 vagy annál régebbi.Kiirt egy hibakodot amire rákerestem és ilyet nem talált.Miért nem mûködhet?probáltunk szinte mindent már csinálni vele.