8023
-
Jaja, nekem sem megy:(
Pedig már majdnem újraraktam
-
pont ezt akartma kérdezni!!!már full unom a fejem nincs kivel beszélnem,mikor javul már meg geeee -
nem...
-
ti most be tudtok jelentkezni? -
Ez -
link me pls -
Leírná valaki hogyan kell használi azt a szkriptet ami az msn-ben a másik fél IP-jét mutatná meg? -
StuffPlug NG-t a legujabbat hol lehet leszedni ami yó a livehoz is?:o -
próbáld a másik topikba -
Hali a 8-as verziót keresem, de angolnyelvűt. Mindig magyart linkel be gúgli nemtom miért? -
hanyas msned van? -
felraktam ezt a cuccot de elbaxta az egész msn-em! help me -
mess.be -n van oylan hogy CustoMess. ezt tölsd le, nagoyn jó progi, és egy kis hibája miatt meg lehet csinálni hogy ne lehessen ellopni a szmájliaidat:D -
msnhez ien emotikon,smiley pack-eket honnantudnék letölteni? -
próbáld meg később vagy fordulj az üzemeltetökhoz ^^ -
sziasztok.csináltam egy új msn címet már meglévő e-mail címmel.megersőíteném de a linkre rákttintva ezt a szöveget kapom:
A kérés teljesítése sikertelen.
A használni próbált hivatkozás helytelen, vagy technikai nehézségek merültek fel a Passport Network rendszerben.
Válasszon egyet vagy többet az alábbi lehetőségek közül:
* Térjen vissza a hivatkozást tartalmazó eredeti e-mail üzenethez, és kattintson újból a hivatkozásra.
* Jelölje ki és másolja a vágólapra a teljes hivatkozást, majd illessze be azt a böngésző címmezőjébe, és végül nyomja meg az Enter vagy a Return billentyűt.
* Ha a probléma továbbra is fennáll, később próbálja meg újból, vagy forduljon az üzemeltetőkhöz.
mit csináljak? -
Norby86 #6561 Köszi a segítséget,ezt végülis naggyábol ismertem is. :) Viszont 8.0-ban nekem az ékezeteket ilyen krikszkrakszos karaktereknek irja ki,pedig fennvan összes nyelvi file a gépen. Most amivel próbálkozom az egy elég okos progi,bár nem az a topik de azért megemlitem mi oldotta meg a problémám és ez ugy tud rejtözködni hogy közbe fileokat is küldhetsz vele és alig foglal 1 mega helyet. Miranda IM. Ez megoldotta most a problémám. :) -
egyik megoldás:
plusvan van automata üzenet, lehet szerkeszteni is.
másikra nincs, max ha 8.0-át használnál. most van hozzá oylan szkript, amivel autoatán visszair bizonyos szavakra:
pl valaki beirja hogy helló, észleli és egyből visszairja hogy szia.
vagy a csá-ra cső-t... jó pofa:) ha kijön az uj verzió megcsinálhatom magyarra is kiteszem -
Norby86 #6559 Valaki valamit tud mondani #6548 hozzászólásomhoz? Nekem olyan plugin is jó lenne msn 7.5 höz ami bizonyos embereknek akiket beállítok visszaairja hogy ne zavarj,automata szöveg,bár jobb lenne ha olyan plugin is lenne ami eltüntetné a jelenlétem msn-röl,mert sok ismerős van akit letiltani nem akarok,de ha hirtelen vagy 30 ember egyszerre rámprivizik,szóval jobb szeretném én eldönteni mikor kivel dumálok. :) -
http://www.msnfanatic.com/articles/solving-error-80048820-444.html
máskor használd lent a keresőt. ird be azt a kódot, és lehet megis van a megoldás -
hiak
kénytelen voltam újra feltelepíteni a hangkártyám driver-ét, és azóta nem akar csatlakozni, ez a hibaüzenet jön:
van valami ötletetek?
-

Naon szépen köszi!!!! -
Redokee #6555 még mindig nincs megoldás arra h mér nem látnak az emberek? -
Innen töltsd le, aztán másold be a system32 mappába:
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?winhttp
Háth jó lesz. -
Hali!
Letöltöttem a 8. valahanyast(nem beta) felteszem, és amikor elakarom inditani, kiírja hogy vmiylen winhttp.dll file hiányzik, nem biztos hogy dll nemt tom de ezt írja ki állandoan. Ha vki tudja a megodlást kérem írja már le.
Előre is kösz
csá
-
razielboy #6552 Egy pár napja WLM állandóan lefagy és kb 700 mb eszik a memóriából. Letöröltem, majd újra felraktam, de nem segített. Majd letöröltem a következő mappákat:
C:\Documents and Settings\[fnév]\Contacts\
C:\Documents and Settings\[fnév]\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\
C:\Documents and Settings\[fnév]\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\
C:\Documents and Settings\[fnév]\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\
Azonban a gép még mindig sok memóriát eszik, ha megy a WLM. Esetleg le kellett volna még törölni vmilyen mappát?
Előre is kösz a segítséget! -
A webcam driverével nekem lehet. -
Nem tudjátok, Messengeres videóbeszélgetést lehet valahogy rögzíteni? -
hello hogy lehet tuningolni az MSN-t:)
most ez csak ugy rámjött és meg kellet kérdezzem:)
azokat tudom
MSN plus
MSN (vami)Stuff Plugin
SweetIM -
Norby86 #6548 Sziasztok.
Kipróbáltam a legujabb messengert,de nemjött be,ezért vissza tértem a 7.5-höz. Amit kérdeznék az lenne,hogy nincs a Messenger 7.5 verzióhoz valami plugin ami engedi a rejtett kapcsolódást? Mert 8.0 ba a Messenger Live-ba ez bennevan,de nekem a 7.5 ami bejön.Viszont erre nemtudom létezik e ilyen plugin. -
Szuperkaraj #6547 köszi -
Fiók megszüntetése
Windows Live-fiókjának megszüntetése:
1. Lépjen a Fiókösszesítés lapra
2. Kattintson a Fiókösszesítés lap navigációs sávján látható Beállítások hivatkozásra.
3. Kattintson a lap Általános műveletek részén látható Fiók megszüntetése hivatkozásra.
4. Győződjön meg arról, hogy a helyes Windows Live ID rendszerbeli felhasználónév jelenik meg, írja be jelszavát, majd kattintson a Fiók megszüntetése gombra.
-
Szuperkaraj #6545 csáttok, kéne nekem gyorsan hogy hogy lehet fiókot megszüntetni, ha lehet, bocs nemotthon vok és nemtom megnézni, mer nincs időm -
Alien1024 #6544 aszt zseretném kérdezni hogy van e oylan progi ami meg tudja figyelni hogy a felvet partnerem kivel beszél és mitt -
Redokee #6543 ajha nézem a fórumokat, már 3embert találtam akinek uanez a problémája szintén 2napja...
mások aztmondják h velük is volt ien de megjavult magátol... na asszem bill gécc tehet rola akkor megint:S -
Szuperkaraj #6542 mind1, átmenetileg akkor használj másik ( vagy új ) címet, aztán hátha valaki rájön a megoldásra -
Redokee #6541 hát ja ez hüjeség:D -
Szuperkaraj #6540 lehet hogy túl régi, bár ilyenről még nemhallottam és szerintem hülyeség is :D....mondjuk igaz hogy nekem kb évente van új címem, a mostani kb 1,5 éves -
Redokee #6539 hát kb 3 éve van meg a cimem -
Szuperkaraj #6538 ja, ja...érdekes hogy mik vannak...egyik címmel megy a másikkal meg nem