8023
-
úgy sem megy. -
Az MSN Explorer már a 9-es verziónál tart, lehet arra gondolt.. -
Próbáld akkor úgy, hogy a tűzfalat kikapcsolod... és ha bejelentkezik, akkor az a ludas! -
Hát, olvasva a másik fórumban írtakat... mintha nem is egy dologról írnánk. Nekem pl semmi baj nincs az MSN 7el. A másik fórumban írták, hogy mp3at nem küld... én most próbáltam egyik ismerősömmel és elment! Semmi gixert nem jelzett... a bejelentkezés is simán megy mindíg. Igaz, tegnap a colornickes partnernevet szótagolva írta ki, de rájöttem ma, hogy azért.. mert szar volt a pluszom (3.40) hozzá
-
HI!
Messenger 7.0-t használok, de valamiért nem tud beljelnkezni.
ZoneAlarm Security Suitot használok.
Ha valaki tud segítsen pls. -
De látom, hogy már másik fórumba is írták ezt a problémát; MSN 7 (HWSW) -
ez telepítve van?:
Visual Basic
Microsoft - itt lehet leszedni -
Mindegyiknél ezt írja ki! -
Előbb kikapcsoltam, de úgyse működik! Neked amúgy működik? :O -
sp2-d van, mert akkor lehet, hogy annak a def tűzfala
[ezt sem tartja valószínűnek, sőt, nem is ért hozzá] :D -
hmm
és tűzfal???
[nem tartja valószínűnek] -
File-ok ellenőrzése a következő vírusprogrammal; Ott nekem nincs semmise beállítva! Üres a mező! -
a beállításoknál szedd ki a célkönyvtárat (fájlok ellenőrzése antivírussal [asszem])
-
hogy lenne, amikor még a 7v-t sem adták ki (?) :) -
lenne 1 érdekes kérdésem:
1ik haverom aki full hülye a számtekhez meg 1általán az egész cybervilághoz most azzal jön h van MSN 8.
ja és 8.5 is
namost én azt olvastam vhol h még készítik.
aszondta h leszette vhonnan de nem adja ma oda
jóvan.
a kérdés: télleg van 8????????
me én sehol se láttam -
Megpróbálom... De ez nekem nagyon NEM szimpatikus!! Nem értem, hogy ezt miért kellett "bántani"! De más nem találkozott még ezzel a problémával csak én? Meg most minden FILE átküldés előtt ki kell kapcsolnom az Antivirust!? Komolyan bexaráás! :D -
Minek akarod a régi verziót telepíteni? -
antivirus?? (KI) -
Nekem is segíthetne valaki... -
dik én szépen kérdeztem h mi az?
-
Ez a gondom. Senkinek nem volt még ilyen?
Segítsen már valaki!
-
működik nektek? -
MSN-en belül már szétnéztem, de semmit nem találtam! :( És azt nem tudjátok, hogy olyan kis Karaktert honnan lehet szerezni még? -
Nem lenne szabad most írnom, de kéztet a segítség nyújtás ide :D
na szal menj a eszközök, beállítások ra és ott a biztonságnál kapcsolgass, esetleg a kapcsolatnál a neted számára legjobbat megcsinálod..... nézz szét az internet szolgáltatódnál hog ymit érdemes ott beállítani.... pl nekem meg van adva, és azóta nem hogy tudok, de sokkal gyorsabban is mennek a fájlok, (persze csak annak akinek szintén olyan netje van mint nekem :D ) -
Sziasztok!
Felraktam a gépemre az MNS 7-et! Megvagyok vele elégedve, tetszik... Csak egy bajom van vele, hogy... Nem tudok FILE-t fogadni, mert ezt írja ki!
XY partnere egy fájlt (...) próbált küldeni Önnek. A fájl átvitelét a program letiltotta, mert az nem biztonságos.
Mit lehet tenni ez ellen? :O
-
gobbi #1124 Ezekhez a lapfülekhez hogy lehet még másikat hozzáadni, mert nekem csak a messenger partnerlista látszik a füleknél és a beállítások-lapfülek menüpontban is csak az van felsorolva, a lejebb-feljebb-re nem lehet ráklikkelni. Probáltam egérrel behúzni oda alkalmazást de az sem működik. Valaki tudja, hogy kell?
Köszi! -
MSN Video Conversation-t hogyan lehet elinditani? En sehol nem talaltam ezt az MSN ben -
Mégvalami... ehhez kijön majd vmi plusz? -
Egyértelmű, h a teljes! (szerintem)
Jah.. és azt tudjátok, hogy mit lehet kezdeni a fülekkel? -
na most akkor melyik a jobb? A béta v a teljes? -
Én most raktam fel a teljest... és még mindíg 1 csomag van 
Amúgy lehet egyéni szmilekat hozzáadni.... -
Nekem meg mindig lefagy a Csomagoknál... Igaz csak 1 van.... Én még nem raktam föl a 7.0-t. -
Ő most arra gondol, hogyha valaki küld egy smilie-t ami neki nincs meg, de kell neki, akkor nem tudja a saját listájához hozzáadni... -
a "csomagok" viszont jók, érdekes az az xtreme sports-os csomag... -
- te most arra gondolsz, hogy nem lehet saját smile-t hozzáadni a messengerhez? mert sztem lehet
-nemtom, én is csak most izlelgetem -
hát ez mind szép és jó meg LOÁL :) mert extra vagány cuccok vannak ám benne DE!:
-mé nem lehet szmájlikat lopni??? eddig mindig hozzá tudtam adnia sajátomhoz a BETAban, a 7-ben mé nem lehet?
- ha valakit felteszek asztali névnek, akkor meg lehet csinálni hogy ha nincs bejelentkezve, akkor a neve eltünjön???
üdv:)
(hamarosan má coming soon:D)
-
a link újra mükszik, de mostmár legegyszerűbb, ha innen töltitek:
MSN MESSENGER 7.0 -
már nemjó a link, onnan leszedték, szedjétk máshonnan -
Mi az a Milan? 

-
mi az a blog?