8023
  • vki
    úgy sem megy.
  • Felfedező
    Az MSN Explorer már a 9-es verziónál tart, lehet arra gondolt..
  • Tomido
    Próbáld akkor úgy, hogy a tűzfalat kikapcsolod... és ha bejelentkezik, akkor az a ludas!
  • Tomido
    Hát, olvasva a másik fórumban írtakat... mintha nem is egy dologról írnánk. Nekem pl semmi baj nincs az MSN 7el. A másik fórumban írták, hogy mp3at nem küld... én most próbáltam egyik ismerősömmel és elment! Semmi gixert nem jelzett... a bejelentkezés is simán megy mindíg. Igaz, tegnap a colornickes partnernevet szótagolva írta ki, de rájöttem ma, hogy azért.. mert szar volt a pluszom (3.40) hozzá
  • vki
    HI!
    Messenger 7.0-t használok, de valamiért nem tud beljelnkezni.
    ZoneAlarm Security Suitot használok.
    Ha valaki tud segítsen pls.
  • KeKKSZike
    De látom, hogy már másik fórumba is írták ezt a problémát; MSN 7 (HWSW)
  • Laky
    ez telepítve van?:
    Visual Basic
    Microsoft - itt lehet leszedni
  • Astaroth
    Mindegyiknél ezt írja ki!
  • KeKKSZike
    Előbb kikapcsoltam, de úgyse működik! Neked amúgy működik? :O
  • Laky
    sp2-d van, mert akkor lehet, hogy annak a def tűzfala
    [ezt sem tartja valószínűnek, sőt, nem is ért hozzá] :D
  • Laky
    hmm
    és tűzfal???
    [nem tartja valószínűnek]
  • KeKKSZike
    File-ok ellenőrzése a következő vírusprogrammal; Ott nekem nincs semmise beállítva! Üres a mező!
  • Laky
    a beállításoknál szedd ki a célkönyvtárat (fájlok ellenőrzése antivírussal [asszem])

• Laky
    hogy lenne, amikor még a 7v-t sem adták ki (?) :)
  • McGrady
    lenne 1 érdekes kérdésem:
    1ik haverom aki full hülye a számtekhez meg 1általán az egész cybervilághoz most azzal jön h van MSN 8.
    ja és 8.5 is
    namost én azt olvastam vhol h még készítik.
    aszondta h leszette vhonnan de nem adja ma oda
    jóvan.
    a kérdés: télleg van 8????????
    me én sehol se láttam
  • KeKKSZike
    Megpróbálom... De ez nekem nagyon NEM szimpatikus!! Nem értem, hogy ezt miért kellett "bántani"! De más nem találkozott még ezzel a problémával csak én? Meg most minden FILE átküldés előtt ki kell kapcsolnom az Antivirust!? Komolyan bexaráás! :D
  • Felfedező
    Minek akarod a régi verziót telepíteni?
  • Laky
    antivirus?? (KI)
  • KeKKSZike
    Nekem is segíthetne valaki...
  • Sheva
    dik én szépen kérdeztem h mi az?
  • Astaroth
    Ez a gondom. Senkinek nem volt még ilyen?

Segítsen már valaki!
  • PLackó
    működik nektek?
  • KeKKSZike
    MSN-en belül már szétnéztem, de semmit nem találtam! :( És azt nem tudjátok, hogy olyan kis Karaktert honnan lehet szerezni még?
  • akyyy
    Nem lenne szabad most írnom, de kéztet a segítség nyújtás ide :D

na szal menj a eszközök, beállítások ra és ott a biztonságnál kapcsolgass, esetleg a kapcsolatnál a neted számára legjobbat megcsinálod..... nézz szét az internet szolgáltatódnál hog ymit érdemes ott beállítani.... pl nekem meg van adva, és azóta nem hogy tudok, de sokkal gyorsabban is mennek a fájlok, (persze csak annak akinek szintén olyan netje van mint nekem :D )
  • KeKKSZike
    Sziasztok!
    Felraktam a gépemre az MNS 7-et! Megvagyok vele elégedve, tetszik... Csak egy bajom van vele, hogy... Nem tudok FILE-t fogadni, mert ezt írja ki!

XY partnere egy fájlt (...) próbált küldeni Önnek. A fájl átvitelét a program letiltotta, mert az nem biztonságos.

Mit lehet tenni ez ellen? :O
  • gobbi
    Ezekhez a lapfülekhez hogy lehet még másikat hozzáadni, mert nekem csak a messenger partnerlista látszik a füleknél és a beállítások-lapfülek menüpontban is csak az van felsorolva, a lejebb-feljebb-re nem lehet ráklikkelni. Probáltam egérrel behúzni oda alkalmazást de az sem működik. Valaki tudja, hogy kell?
    Köszi!
  • CSOCSO
    MSN Video Conversation-t hogyan lehet elinditani? En sehol nem talaltam ezt az MSN ben
  • Tomido
    Mégvalami... ehhez kijön majd vmi plusz?
  • Tomido
    Egyértelmű, h a teljes! (szerintem)
    Jah.. és azt tudjátok, hogy mit lehet kezdeni a fülekkel?
  • xxdani
    na most akkor melyik a jobb? A béta v a teljes?
  • Tomido
    Én most raktam fel a teljest... és még mindíg 1 csomag van
    Amúgy lehet egyéni szmilekat hozzáadni....
  • Duddits
    Nekem meg mindig lefagy a Csomagoknál... Igaz csak 1 van.... Én még nem raktam föl a 7.0-t.
  • Duddits
    Ő most arra gondol, hogyha valaki küld egy smilie-t ami neki nincs meg, de kell neki, akkor nem tudja a saját listájához hozzáadni...
  • Bandee1987
    a "csomagok" viszont jók, érdekes az az xtreme sports-os csomag...
  • Bandee1987
    - te most arra gondolsz, hogy nem lehet saját smile-t hozzáadni a messengerhez? mert sztem lehet
    -nemtom, én is csak most izlelgetem
  • akyyy
    hát ez mind szép és jó meg LOÁL :) mert extra vagány cuccok vannak ám benne DE!:

-mé nem lehet szmájlikat lopni??? eddig mindig hozzá tudtam adnia sajátomhoz a BETAban, a 7-ben mé nem lehet?

- ha valakit felteszek asztali névnek, akkor meg lehet csinálni hogy ha nincs bejelentkezve, akkor a neve eltünjön???

üdv:) (hamarosan má coming soon:D)
  • Bandee1987
    a link újra mükszik, de mostmár legegyszerűbb, ha innen töltitek:

MSN MESSENGER 7.0
  • Bandee1987
    már nemjó a link, onnan leszedték, szedjétk máshonnan
  • Bandee1987
    Mi az a Milan?
  • Sheva
    mi az a blog?