8023
-
nézd meg a SÚGÓban hogy mit kell még csinálnod hogy működjön..
csomagokat nem kell letölteni, majd megjelennek ott szépen lassan...egyenlőre csak a motoros van...
haverod meg te is, nem a 7.0.0777-et rakhatátok fel.
animációkat ahogy néztem nem ajánlatos letölteni ha csak nem akarsz trójai gyűjteményt...de www.mess.be -
mp3-at simán lehet küldeni! -
Rain1 #1187 Honnan tudok letölteni még csomagokat és animációkat? A csomagoknál nekem csak 1 van, az Extrem sportok, de a haveromnak nincs ott semmi, pedig ugyanazt rakta fel.
Másik:
Mért nem müködik a kézírás funkció, azt írja, hogy töltsem le a MS Journal Viewert.. de letöltöttem, és így se megy -
Ezeket próbáld ki:
1. kisérlet:
1. Start menü>Futtatás
2. írd be ezt idézőjelek nélkül persze: "msiexec /unreg" és Enter!
3. Start menü>Futtatás
4. Írd be megint: "msiexec /regserver" és Enter!
5. Most próbáld telepíteni!!!
2. kisérlet:
1. Keresd meg a "C:\WINDOWS\WinSxS" könyvtárat, és nyisd meg
2. Ha van olyan fájl, hogy "InstallTemp.*"(remélem tudod mi az hogy *), nevezd át "InstallTempBACKUP.*"-ra!
3. Ha van olyan fájl, hogy "x86_Microsoft.Windows.Networking.Dxmrtp_6595b64144 ccf1df_5.2.0.4868_x-ww_212f7d9e.*", nevezd át "x86_Microsoft.Windows.Networking.Dxmrtp_6595b64144 ccf1df_5.2.0.4868_x-ww_212f7d9eBACKUP.*"
5. Most probáld meg!!!
3. kisérlet:
1. Start menü>Keresés (vagy Total Commanderben a 'keresés')
2. Keress olyan fájt hogy "sfc.fll" (álítólag "C:\Windows\System32")
3. Ha találtál, nevezd át erre: "sfc.dll.old"
4. Próbáld meg telepíteni!!!
5. Ha sikerült telepíteni, ne felejsd el vissza nevezni sfc.dll-re!!!
Állítólag ez lesz a hiba, persze nem tuti, de ha valakinél előfordul a 1601-es hiba, érdemes ezeket kipróbálni saját felelőségre! -
meg kell szokni, mert nem nagyon hiszem, hogy mindig 6.2es v-t fogsz használni örökké :) -
Cicero #1184 Hogy a 7.0 mekkora egy rakaty szar lett...
Csomagok opció.... "Mit hallgatok"...
-
-j -
nyugi, csak pojénkodtam :) -
mp3-at sem lehet küldeni, nem csak exe fájlt, ezt fogják javitani? mért van ez? -
bocs, most olvasok vissza:) bocsi -
de nekem csak akkor irja ki ha windows media playerben hallgatom. -
A táram: lehet msn-en saját blogot csinálni. -
Akinek megy normálisan a 7.0777-es az honnan szedte le? -
akyyy. Nálad mi az a "Táram" ? -
Be kell kapcsolni a "Mit hallgatok" funkciót, majd elindítani a winampot... ha oda telepítettük ezt a valamit ahova kell, nem modosítottunk rajta, akkor működnie kell. Itt pl. a Winampban a Bad Boyst hallgatomés az MSN ki is írja!
-
Feltettem ezt a plugint... de hogyan kell alkalmazni? Mit és hol kell beírni, hogy lássam... műxik? -
A következő kiterjesztések állítolag blokkolva vannak a 7.0.0777-ben:
wsh, wsf, wsc, ws, vsw, vst, vss, vsmacros, vsd, vbs, vbe, vb, url, tmp, shs, shb, sct, scr, scf, reg, pst, prg, prf, pif, pcd, ops, mst, msp, msi, msc, mdz, mdw, mdt, mde, mdb, mda, maw, mav, mau, mat, mas, mar, maq, mam, mag, maf, mad, lnk, ksh, jse, js, its, isp, ins, inf, hta, hlp, fxp, exe, csh, crt, cpl, com, cmd, chm, cer, bat, bas, asp, app, adp, ade
és a szájlik hozzáadásáról anynit, hogy remélhetőleg a legujabb msn plusba benne lesz....beszélnek benne mindenféle szmájlikról, mert valami nem kompatibilis az msn-el és a plussal.... sajna ahogy olvastama forumján, nem igazán hiányzik nekik ez a funkció:( -
ép azt keresem , eddig ezt leltem, de nekem ez is hasznos. :)
-
XRV #1171 Akky es az emoticonok hozzáadása funkcióról tudsz valamit? Betaban meg lehetseges volt. de a #0777 ben már nem -
XRV #1170 OK most teszem fel egy oldalra -
na szal az msn 7.0.0777-e van, és használja az "éppen mit halgatok" funkciót, és nem szeretne Windows Media Palyert használni hanem maradna pl a winampnál, akkor ezt kell letölteni, és telepíteni a plugint...
http://msnblog.stuffplug.com/wp-content/gen_msn.zip -
Bircsike #1168 Nekem eddig semmi baja! -
XRV #1167 ha visszaolbasnál pár hozzászólást meg tudnád :-( -
Lehet, hogy számít valamit... hogy a Bétára frissítettem rá a végleges?? 
-
Leszeditek a véglegest és visszarakjátok a Bétát? :O Miért? -
A magyar BETA-t felrakhatnád valahova, mert nekem is kellene. -
orobee #1163 De msn 7.0 nál nem lehet Smiley-t lopni:/ az a funkció nagyon tetszett..:(((((
És valahol olvastam hogy kacsintásokt/animációkat lehet letölteni..
De honnan -
XRV #1162 Hello,
a mozgó emoticonokat a mostani 7 esben build 0777 ben nem lehet már hozzáadni, és fájlt sem lehet küldeni, legalábis exe-t nem. Asszem visszamegyek a beta-ra, ha valakinek kell , vagy ha sokaknak kell, akkor felrakom egy oldalra.
Vagy valami megoldás? -
igazad van valszeg....akkor jól gondoltam, h nincsen:D -
Ezt se tudja telepíteni, a Win installernél ír ki hibát. Ott lehet valami bibi. -
MOst újraraktam, elsőnek be is jön, de másodjára már semmi. -
Ja!
A BETA simán ment. Most töröltem le, Ad-Aware ellenőrzés, Registry, utána felrak. Remélem jó lesz. -
De annyi idő nemlehet... vagy 1-másfél perc után kidobja, hogy kapcsódsz vagy sem nem......... -
áááááááá... komolyan?? Akkor ne várj! közvetlenül kapcsolódsz a netre? -
Eddigi rekordom a várakozásban 45 perc volt. -
Akkor meg türelem... majcsak kiír valamit.... ha pedig nem... akkor sikerrel jártál
-
Semmmit nem ír ki, csak annyit csinál, hogy kapcsolódik. De semmi hibaüzenet, csak csinálja. -
Hátakkor... szerintem Mösönö 7.0 reinstall...
Mit ír ki, mikor nemkapcsolódik? -
Ja! -
Éééés Windows messengerből be tudsz jelentkezni?

és az MSN ki is írja!