8023
  • akyyy
    nézd meg a SÚGÓban hogy mit kell még csinálnod hogy működjön..

csomagokat nem kell letölteni, majd megjelennek ott szépen lassan...egyenlőre csak a motoros van...

haverod meg te is, nem a 7.0.0777-et rakhatátok fel.

animációkat ahogy néztem nem ajánlatos letölteni ha csak nem akarsz trójai gyűjteményt...de www.mess.be
  • akyyy
    mp3-at simán lehet küldeni!
  • Rain1
    Honnan tudok letölteni még csomagokat és animációkat? A csomagoknál nekem csak 1 van, az Extrem sportok, de a haveromnak nincs ott semmi, pedig ugyanazt rakta fel.

Másik:
    Mért nem müködik a kézírás funkció, azt írja, hogy töltsem le a MS Journal Viewert.. de letöltöttem, és így se megy
  • akyyy
    Ezeket próbáld ki:
    1. kisérlet:

1. Start menü>Futtatás
    2. írd be ezt idézőjelek nélkül persze: "msiexec /unreg" és Enter!
    3. Start menü>Futtatás
    4. Írd be megint: "msiexec /regserver" és Enter!
    5. Most próbáld telepíteni!!!

2. kisérlet:

1. Keresd meg a "C:\WINDOWS\WinSxS" könyvtárat, és nyisd meg
    2. Ha van olyan fájl, hogy "InstallTemp.*"(remélem tudod mi az hogy *), nevezd át "InstallTempBACKUP.*"-ra!
    3. Ha van olyan fájl, hogy "x86_Microsoft.Windows.Networking.Dxmrtp_6595b64144 ccf1df_5.2.0.4868_x-ww_212f7d9e.*", nevezd át "x86_Microsoft.Windows.Networking.Dxmrtp_6595b64144 ccf1df_5.2.0.4868_x-ww_212f7d9eBACKUP.*"
    5. Most probáld meg!!!

3. kisérlet:

1. Start menü>Keresés (vagy Total Commanderben a 'keresés')
    2. Keress olyan fájt hogy "sfc.fll" (álítólag "C:\Windows\System32")
    3. Ha találtál, nevezd át erre: "sfc.dll.old"
    4. Próbáld meg telepíteni!!!
    5. Ha sikerült telepíteni, ne felejsd el vissza nevezni sfc.dll-re!!!

Állítólag ez lesz a hiba, persze nem tuti, de ha valakinél előfordul a 1601-es hiba, érdemes ezeket kipróbálni saját felelőségre!
  • Laky
    meg kell szokni, mert nem nagyon hiszem, hogy mindig 6.2es v-t fogsz használni örökké :)
  • Cicero
    Hogy a 7.0 mekkora egy rakaty szar lett... Csomagok opció.... "Mit hallgatok"...
  • Laky
    -j
  • Bandee1987
    nyugi, csak pojénkodtam :)
  • zsomborm
    mp3-at sem lehet küldeni, nem csak exe fájlt, ezt fogják javitani? mért van ez?
  • zsomborm
    bocs, most olvasok vissza:) bocsi
  • zsomborm
    de nekem csak akkor irja ki ha windows media playerben hallgatom.
  • zsomborm
    A táram: lehet msn-en saját blogot csinálni.
  • vki
    Akinek megy normálisan a 7.0777-es az honnan szedte le?
  • xxdani
    akyyy. Nálad mi az a "Táram" ?
  • akyyy

Be kell kapcsolni a "Mit hallgatok" funkciót, majd elindítani a winampot... ha oda telepítettük ezt a valamit ahova kell, nem modosítottunk rajta, akkor működnie kell. Itt pl. a Winampban a Bad Boyst hallgatom és az MSN ki is írja!
  • Tomido
    Feltettem ezt a plugint... de hogyan kell alkalmazni? Mit és hol kell beírni, hogy lássam... műxik?
  • akyyy
    A következő kiterjesztések állítolag blokkolva vannak a 7.0.0777-ben:

wsh, wsf, wsc, ws, vsw, vst, vss, vsmacros, vsd, vbs, vbe, vb, url, tmp, shs, shb, sct, scr, scf, reg, pst, prg, prf, pif, pcd, ops, mst, msp, msi, msc, mdz, mdw, mdt, mde, mdb, mda, maw, mav, mau, mat, mas, mar, maq, mam, mag, maf, mad, lnk, ksh, jse, js, its, isp, ins, inf, hta, hlp, fxp, exe, csh, crt, cpl, com, cmd, chm, cer, bat, bas, asp, app, adp, ade

és a szájlik hozzáadásáról anynit, hogy remélhetőleg a legujabb msn plusba benne lesz....beszélnek benne mindenféle szmájlikról, mert valami nem kompatibilis az msn-el és a plussal.... sajna ahogy olvastama forumján, nem igazán hiányzik nekik ez a funkció:(
  • akyyy
    ép azt keresem , eddig ezt leltem, de nekem ez is hasznos. :)
  • XRV
    Akky es az emoticonok hozzáadása funkcióról tudsz valamit? Betaban meg lehetseges volt. de a #0777 ben már nem
  • XRV
    OK most teszem fel egy oldalra
  • akyyy
    na szal az msn 7.0.0777-e van, és használja az "éppen mit halgatok" funkciót, és nem szeretne Windows Media Palyert használni hanem maradna pl a winampnál, akkor ezt kell letölteni, és telepíteni a plugint...

http://msnblog.stuffplug.com/wp-content/gen_msn.zip
  • Bircsike
    Nekem eddig semmi baja!
  • XRV
    ha visszaolbasnál pár hozzászólást meg tudnád :-(
  • Tomido
    Lehet, hogy számít valamit... hogy a Bétára frissítettem rá a végleges??
  • KeKKSZike
    Leszeditek a véglegest és visszarakjátok a Bétát? :O Miért?
  • vki
    A magyar BETA-t felrakhatnád valahova, mert nekem is kellene.
  • orobee
    De msn 7.0 nál nem lehet Smiley-t lopni:/ az a funkció nagyon tetszett..:(((((
    És valahol olvastam hogy kacsintásokt/animációkat lehet letölteni..
    De honnan
  • XRV
    Hello,

a mozgó emoticonokat a mostani 7 esben build 0777 ben nem lehet már hozzáadni, és fájlt sem lehet küldeni, legalábis exe-t nem. Asszem visszamegyek a beta-ra, ha valakinek kell , vagy ha sokaknak kell, akkor felrakom egy oldalra.
    Vagy valami megoldás?
  • McGrady
    igazad van valszeg....akkor jól gondoltam, h nincsen:D
  • Astaroth
    Ezt se tudja telepíteni, a Win installernél ír ki hibát. Ott lehet valami bibi.
  • vki
    MOst újraraktam, elsőnek be is jön, de másodjára már semmi.
  • vki
    Ja!
    A BETA simán ment. Most töröltem le, Ad-Aware ellenőrzés, Registry, utána felrak. Remélem jó lesz.
  • Tomido
    De annyi idő nemlehet... vagy 1-másfél perc után kidobja, hogy kapcsódsz vagy sem nem.........
  • Tomido
    áááááááá... komolyan?? Akkor ne várj! közvetlenül kapcsolódsz a netre?
  • vki
    Eddigi rekordom a várakozásban 45 perc volt.
  • Tomido
    Akkor meg türelem... majcsak kiír valamit.... ha pedig nem... akkor sikerrel jártál
  • vki
    Semmmit nem ír ki, csak annyit csinál, hogy kapcsolódik. De semmi hibaüzenet, csak csinálja.
  • Tomido
    Hátakkor... szerintem Mösönö 7.0 reinstall...
    Mit ír ki, mikor nemkapcsolódik?
  • vki
    Ja!
  • Tomido
    Éééés Windows messengerből be tudsz jelentkezni?