8023
-
ladislaoca #1229 © akyyy !
XP-m van valamit SP2 van telepítve! És egyszerűen lefagy a Messenger! -
shevy nekem is ezt irta ki 
én is megköszönném ha vki segit -
na, fentvan a msn 7.0.0777 az msgplus 3.50 és a stuffplg legújabb. Nem tudok 5-nél több emotiont küldeni egy sorban, pedig beállítom hogy lehessen a stuffban. Erre kiirja hogy hiba történt, és nem átállítani hogy tudjak 5-nél többet küldeni, valaki help -
StuffPlug-NG 2.1.243 -
msn messenger legyél felfedező progit ismeri valaki ha igen akkor megmondaná honnan tudnám letölteni?
köszix1000 -
plus az van és nem enged 5 különbözőnél többet irni, hol lehet beállítani benne? -
vagy msn plus, vagy stuff plugin... -
mert vannak ilyen kép betüim és 5-nél többet nem enged irni -
hogy lehet 5-nél több hangulatjelet küldeni? -
Nem, a Windows Messenger alapból benne van a Windowsba. -
Xp-d van? mert akkor:
http://www.msghelp.net/showthread.php?tid=42324&page=2
itt próbálgasd, kattingats a linkekre, meg minden..nemtom megmondani segít e, mert nagyon kevés embernek akad ilyen balszerencséje : \ -
mess.be -
www.mess. valami nemtom most nem szoktam oda járni -

-
nem tud vki olyan webhelyet ahonnan jó cuccokat lehet leszedni az MSN-hez!!! -
a windows messenger ugyan az mint a msn messenger?
-
átnevezitek az exet valami másra átküldöd ott meg a gyerek visszairja exe-re ennyi -
sztem az msn-en terjedö, önmagukat automatizálo virusok miatt nem lehet exe-t küldeni.. ez egyfajta virusvédelem lehet náluk, microsoftos ésszel 
De csak SZERINTEM
-
ladislaoca #1211 © akyyy!
Ez az hogy semmit nem ír ki. Egyszerűen bejelentkezem és pár másodperc múlva lefagy. A program nem válaszol.
-
mit ír ki? -
mit ír ki? -
C:\Documents and Settings\(felhasználónév)\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\
itt tárolhat dolgokat az msn, bár furcsa kiterjesztésekben : \ -
Rancor #1207 Ha újratelepitem a gépet,akkor gondolom a smiley-k nem maradnak meg,amiket én egyénileg beraktam. De akkor hogy kell őket elmenteni,hol találhatóak meg? -
Nemtudja valaki, hogyha kitörlök valakit a listából... hogylehet azt csinálni, hogy az eszközök>>beállítások>>adatvédelembe se legyen benne? MÁrmint, onnan lehet törölni valakit? És ha igen... hogyan? -
ladislaoca #1205 Help!
Feltettem a MSN Messenger 7.0-t és bejelentkezés után egyszerűen lefagy. Ha tud valaki megoldást kérem segítsen!
-
lopással, meg ilyenek....nem kel visszatenni a betát...várni kel egy picit jön az uj plussz és oks lesz mindne.. LOL....visszaolvasás rulezz -
szerintem alapból fennt van a gépeden
különben hogyan tetted volna msn-be? -
XRV #1202 ajja emberek, ha visszatesszük a bétát, akkor az emoticonok eltünnek, egy sem marad. Fizikailag ott vannak, de a BETA nem látja. Erre ügyelni - összeset átadni havernak vagy valami. -
hmm
jól látom, hogy megjelent a 7.0???
a messenger.msn.com-on is az a lap címe, és már nem írja a főablakba (MSN) hogy (BETA) -
és milyen néven -
msn messenger legyél felfedező progit ismeri valaki ha igen akkor megmondaná honnan tudnám letölteni?
köszix1000 -
biztos jó lesz :) -
ez nekem nagyon tetszik :D
-
nah azota rajottem hogy exe filet nem lehet kuldeni msn en.. mekkora lol mar? -
Laky! Megadod az MSN címed? -
DJ partnere egy fájlt (acdseepowerpack.exe) próbált küldeni Önnek. A fájl átvitelét a program letiltotta, mert az nem biztonságos
Hat ilyenkor mi a szentszar van????
EGYALTALAN nem talalok semmilyen beallitasi lehetoseget erre es a leglolabb hogy a haverral egymas mellett ulunk.. ket gepnel egyszerre tettuk fel az uj msn-t es neki lehet kuldeni filet nekem meg nem.. tiszta lol... -
XP-t ajánlok :) -
Win 2000 az oprendszer.WinSxS nincs a többi meg sikertelen:((( -
Miért fagy be az új MSN Messenger, amikor valakivel bexélgetni akarok? Amikor elő akar jönni a bexélgető ablak, lefagy az egész Messenger, és csak CTRL+ALT+DEL-lel tudom bezárni... -
Koni sw #1190 az uj msn 7.0 magyar változatában kevesebb mozgo kép és menüpontok vannak mit a német 7.0-ban !!!