8023
  • ladislaoca
    © akyyy !

XP-m van valamit SP2 van telepítve! És egyszerűen lefagy a Messenger!
  • marci14
    shevy nekem is ezt irta ki
    én is megköszönném ha vki segit
  • shevy
    na, fentvan a msn 7.0.0777 az msgplus 3.50 és a stuffplg legújabb. Nem tudok 5-nél több emotiont küldeni egy sorban, pedig beállítom hogy lehessen a stuffban. Erre kiirja hogy hiba történt, és nem átállítani hogy tudjak 5-nél többet küldeni, valaki help
  • Laky
    StuffPlug-NG 2.1.243
  • sabodave
    msn messenger legyél felfedező progit ismeri valaki ha igen akkor megmondaná honnan tudnám letölteni?
    köszix1000
  • shevy
    plus az van és nem enged 5 különbözőnél többet irni, hol lehet beállítani benne?
  • akyyy
    vagy msn plus, vagy stuff plugin...
  • shevy
    mert vannak ilyen kép betüim és 5-nél többet nem enged irni
  • shevy
    hogy lehet 5-nél több hangulatjelet küldeni?
  • Duddits
    Nem, a Windows Messenger alapból benne van a Windowsba.
  • akyyy
    Xp-d van? mert akkor:
    http://www.msghelp.net/showthread.php?tid=42324&page=2
    itt próbálgasd, kattingats a linkekre, meg minden..nemtom megmondani segít e, mert nagyon kevés embernek akad ilyen balszerencséje : \
  • Tomido
    mess.be
  • akyyy
    www.mess. valami nemtom most nem szoktam oda járni
  • Sheva
  • Sheva
    nem tud vki olyan webhelyet ahonnan jó cuccokat lehet leszedni az MSN-hez!!!
  • urbijoe
    a windows messenger ugyan az mint a msn messenger?
  • shevy
    átnevezitek az exet valami másra átküldöd ott meg a gyerek visszairja exe-re ennyi
  • marci14
    sztem az msn-en terjedö, önmagukat automatizálo virusok miatt nem lehet exe-t küldeni.. ez egyfajta virusvédelem lehet náluk, microsoftos ésszel
    De csak SZERINTEM
  • ladislaoca
    © akyyy!

Ez az hogy semmit nem ír ki. Egyszerűen bejelentkezem és pár másodperc múlva lefagy. A program nem válaszol.
  • akyyy
    mit ír ki?
  • akyyy
    mit ír ki?
  • akyyy
    C:\Documents and Settings\(felhasználónév)\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\

itt tárolhat dolgokat az msn, bár furcsa kiterjesztésekben : \
  • Rancor
    Ha újratelepitem a gépet,akkor gondolom a smiley-k nem maradnak meg,amiket én egyénileg beraktam. De akkor hogy kell őket elmenteni,hol találhatóak meg?
  • Tomido
    Nemtudja valaki, hogyha kitörlök valakit a listából... hogylehet azt csinálni, hogy az eszközök>>beállítások>>adatvédelembe se legyen benne? MÁrmint, onnan lehet törölni valakit? És ha igen... hogyan?
  • ladislaoca
    Help!
    Feltettem a MSN Messenger 7.0-t és bejelentkezés után egyszerűen lefagy. Ha tud valaki megoldást kérem segítsen!
  • akyyy
    lopással, meg ilyenek....nem kel visszatenni a betát...várni kel egy picit jön az uj plussz és oks lesz mindne.. LOL....visszaolvasás rulezz
  • Laky
    szerintem alapból fennt van a gépeden
    különben hogyan tetted volna msn-be?
  • XRV
    ajja emberek, ha visszatesszük a bétát, akkor az emoticonok eltünnek, egy sem marad. Fizikailag ott vannak, de a BETA nem látja. Erre ügyelni - összeset átadni havernak vagy valami.
  • Laky
    hmm
    jól látom, hogy megjelent a 7.0???
    a messenger.msn.com-on is az a lap címe, és már nem írja a főablakba (MSN) hogy (BETA)
  • sabodave
    és milyen néven
  • sabodave
    msn messenger legyél felfedező progit ismeri valaki ha igen akkor megmondaná honnan tudnám letölteni?
    köszix1000
  • Laky
    biztos jó lesz :)
  • Sheva
    ez nekem nagyon tetszik :D
  • CSOCSO
    nah azota rajottem hogy exe filet nem lehet kuldeni msn en.. mekkora lol mar?
  • Duddits
    Laky! Megadod az MSN címed?
  • CSOCSO
    DJ partnere egy fájlt (acdseepowerpack.exe) próbált küldeni Önnek. A fájl átvitelét a program letiltotta, mert az nem biztonságos

Hat ilyenkor mi a szentszar van????
    EGYALTALAN nem talalok semmilyen beallitasi lehetoseget erre es a leglolabb hogy a haverral egymas mellett ulunk.. ket gepnel egyszerre tettuk fel az uj msn-t es neki lehet kuldeni filet nekem meg nem.. tiszta lol...
  • Laky
    XP-t ajánlok :)
  • Astaroth
    Win 2000 az oprendszer.WinSxS nincs a többi meg sikertelen:(((
  • misi9
    Miért fagy be az új MSN Messenger, amikor valakivel bexélgetni akarok? Amikor elő akar jönni a bexélgető ablak, lefagy az egész Messenger, és csak CTRL+ALT+DEL-lel tudom bezárni...
  • Koni sw
    az uj msn 7.0 magyar változatában kevesebb mozgo kép és menüpontok vannak mit a német 7.0-ban !!!