8023
  • gyűjtő
    Köszönöm a hozászólásod.
    Ezekután nem fogok felesleges időt pazarolni arra, hogy a rendszert igazgassam.
    Már a HWSW fórumról is kaptam olyan véleményt, hogy a hang felélesztése a Messengeren még a gépkezelő vérnyomásától is függ.
    Ha pedig a véletlen hozzásegít a hang létrejöttéhez, de az vacak minőségű, akkor nem bajlódok vele tovább.
    Marad a Skype (nagyon stabil!) és a képhez a Messenger.
  • gyűjtő
    Örülök a válaszodnak, mert eldöntheti azt a vitát, ami fiam és közöttem folyik.
    Én ugyanezt mindtam neki a két program együttfutásáról (Messenger és Skype).
    A Skype hang pedig tökéletes.
    A fiamnak az a rögeszméje, hogy a Skype együttfutása a Messengerrel a kép minőségét befolyásolja. Azon a technikán, amit a webkamera képvisel, érzékelhetetlen a jelenség.

Köszönöm a hozzászólásodat.
  • xxdani
    Akkor megy a faliújság ha mindkét illetőnek 512-es nete van, vagy jobb kell??
  • akyyy
    sajnos, ahogy pár hsz-el lentebb is, az msn nem teszi lehetővé a hang(szóbeli)beszélgetést...... bár van hogy előfordul... de sajnos gép, internet tűzfal és szerencse függő az egész...... webkamera az megy!!!
  • akyyy
    C:\Documents and Settings\(felhasználónév)\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\

itt tárolhat dolgokat az msn, bár furcsa kiterjesztésekben : \

szal, elmásolod az itt található dolgokat valahova, letörlöd az msn 7-et, vissza teszed a BETAT vagy a 6.2-est, megkeresed a mappát és belemásolod... elvileg megmarad az összes szmájli és egyéb...
  • akyyy
    szmájli használat..a 3.50-esben például a gyors szmájli funkcó nem működött ( alap a "(" ) a 3.51-el már igen.meg egyéb nyalánsgáok, hibák javítása.
  • zsoltez
    Sziasztok! Egy nagyon fontos kérdés. Felraktam a 7.0 végleges változatát, de ez egyrészt nem kompatibilis az animációk tekintetében a korábbi verziókkal illetve nem lehet automatikusan menteni a smileykat, ha vissza szeretném rakni a régit, ahhoz le kell szednem, de hogy tudnám megmenteni a háttereimet illetve a smileykat? Előre is köszi.
  • Tomido
    Miben változott a 3.51es Messenger plus a 3.50estől??
  • Tomido
    Én ezzel kapcsolatba passzolok... nemszeretem az MSN Messengerbe a hangos beszélgetést, mert közelsincs olyan jóminősége mint a skypenak... és a kettőt pedig lehet együtt használni, jól megy!
  • gyűjtő
    Szervusztok!

Az MSN Messenger 7.0 verzióját használom. A fiammal webkamerákat szereltünk és telepítettünk a gépre (természetesen a fiam is ugyanezt a programot használja).
    A kép átmegy mindkét irányban, de a hang egyáltalán nem. Akkor sem, ha csak önállóan hangot szeretnénk küldeni.
    Megpróbáltuk ugyanezt a Windows Messenger programmal is, de az eredmény ugyanaz.

Hogyan lehet a két Messenger program közül valamelyiket beállítani, hogy a hangot átvigye?

A Skype program például tökéletesen átviszi a hangot, de nem lenne szerencsés a Messengerekkel egyidőben használni.
  • akyyy
    csak hogy tudjak magammal tesztelni dolgokat... ha már ennyi embernek segítek...érted;)
  • Laky
    ezernicker :))
  • akyyy
    bazze mé kellet kilépnem :@
    kilépek hogy bejelentkezzek hogy másik nevemmel, hog ymegnézek valaki azon fent van e, de nem léeptt be...erre nézem, sehol se tud belépni és a rendes nevemen se tok... fuck
  • PLackó
    nálam még nem :(
  • Sheva
    na már nekem is jó...
  • Mikiller
    Nálam közben megjavult
  • PLackó
    nekem sem megy...
  • Mikiller
    Nálatok most megy a MSN Messenger, betudtok jelenetkezni??
  • Laky
    úgy nem jó, ha átírod a neved?
  • sabodave
    hát ezzel a progi segítségével a partner nevében tudsz üzenni a chat ablakba te üzensz a veled chattelő nevében
  • xxdani
    nekem 512dsl. de sztem ha nem lenne jó akkor össze sem kapcsolna minket. nem?
  • akyyy
    milyen neted van? ahoz mindkét partnernek marha jó net kell!!!. esetleg tűzfal ....ugyanemiatt nem megy a hangbeszélés se..meg egyéb dolgok
  • xxdani
    vagyis megy de látnom kéne azt is hogy mit rajzol a másik illentő.....nem?
  • xxdani
    Nem tudja valaki hogy miért nem megy nálam a faliújság???? Ott egy lapra egyszerre ketten rajzolhatunk nem?
  • akyyy
    nem tudja véletlenül valaki, hogy az "angol " nyelvű msn betában hogy volt leírja a szmájli hozáadása ( magyarul lopás)
  • Duddits
    Messengerdisable-t töltsd le!
  • mocsok
    Nekem a 3.5-ös nagyon bejön
  • xxdani
    A 7.0-ához melyik plus a legjobb?
  • akyyy
    csak 5 hozzászólással lentebb kellet volna elolvasni, ott a link, LOL :D
  • akyyy
    súgóba nézd meg
  • lapkasajt
    nem tudja vki hogy lehet megölni a windows messengert?
    mindig elindul ha feláll a windows hiába kapcsolom ki
    előre is thx
  • Laky
    és mi ez (?), mert én még soha nem hallottam róla :)
  • sabodave
    hát nem tom csak mindenki így emlegeti
  • Laky
    ez a pontos neve?
  • sabodave
    msn messenger legyél felfedező progit ismeri valaki ha igen akkor megmondaná honnan tudnám letölteni?
    köszix1000
  • sabodave
    msn messenger legyél felfedező progit ismeri valaki ha igen akkor megmondaná honnan tudnám letölteni?
    köszix1000
  • shevy
    A 3.51-es msnplussal sem oldódott meg az 5 emotion limit probléma, majd talán egy új stuffpluginnel
  • KeKKSZike
    Új MSN Plus jelent meg!!
  • ZsirosKenyer
    asszem megvan: Blasphemer WinAMP Plugin MSN 7.0.0604

link
  • ZsirosKenyer
    hogy csináltad meg hogy a winamp-pal is működjön?
    a media playerben van egy msn music plugin, ezt te hogy varázsoltad fel a winampnak? vagy a Plus! -ban van benne?