8023
-
gyűjtő #1269 Köszönöm a hozászólásod.
Ezekután nem fogok felesleges időt pazarolni arra, hogy a rendszert igazgassam.
Már a HWSW fórumról is kaptam olyan véleményt, hogy a hang felélesztése a Messengeren még a gépkezelő vérnyomásától is függ.
Ha pedig a véletlen hozzásegít a hang létrejöttéhez, de az vacak minőségű, akkor nem bajlódok vele tovább.
Marad a Skype (nagyon stabil!) és a képhez a Messenger. -
gyűjtő #1268 Örülök a válaszodnak, mert eldöntheti azt a vitát, ami fiam és közöttem folyik.
Én ugyanezt mindtam neki a két program együttfutásáról (Messenger és Skype).
A Skype hang pedig tökéletes.
A fiamnak az a rögeszméje, hogy a Skype együttfutása a Messengerrel a kép minőségét befolyásolja. Azon a technikán, amit a webkamera képvisel, érzékelhetetlen a jelenség.
Köszönöm a hozzászólásodat. -
Akkor megy a faliújság ha mindkét illetőnek 512-es nete van, vagy jobb kell?? -
sajnos, ahogy pár hsz-el lentebb is, az msn nem teszi lehetővé a hang(szóbeli)beszélgetést...... bár van hogy előfordul... de sajnos gép, internet tűzfal és szerencse függő az egész...... webkamera az megy!!! -
C:\Documents and Settings\(felhasználónév)\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\
itt tárolhat dolgokat az msn, bár furcsa kiterjesztésekben : \
szal, elmásolod az itt található dolgokat valahova, letörlöd az msn 7-et, vissza teszed a BETAT vagy a 6.2-est, megkeresed a mappát és belemásolod... elvileg megmarad az összes szmájli és egyéb... -
szmájli használat..a 3.50-esben például a gyors szmájli funkcó nem működött ( alap a "(" ) a 3.51-el már igen.meg egyéb nyalánsgáok, hibák javítása. -
zsoltez #1263 Sziasztok! Egy nagyon fontos kérdés. Felraktam a 7.0 végleges változatát, de ez egyrészt nem kompatibilis az animációk tekintetében a korábbi verziókkal illetve nem lehet automatikusan menteni a smileykat, ha vissza szeretném rakni a régit, ahhoz le kell szednem, de hogy tudnám megmenteni a háttereimet illetve a smileykat? Előre is köszi. -
Miben változott a 3.51es Messenger plus a 3.50estől?? -
Én ezzel kapcsolatba passzolok... nemszeretem az MSN Messengerbe a hangos beszélgetést, mert közelsincs olyan jóminősége mint a skypenak... és a kettőt pedig lehet együtt használni, jól megy! -
gyűjtő #1260 Szervusztok!
Az MSN Messenger 7.0 verzióját használom. A fiammal webkamerákat szereltünk és telepítettünk a gépre (természetesen a fiam is ugyanezt a programot használja).
A kép átmegy mindkét irányban, de a hang egyáltalán nem. Akkor sem, ha csak önállóan hangot szeretnénk küldeni.
Megpróbáltuk ugyanezt a Windows Messenger programmal is, de az eredmény ugyanaz.
Hogyan lehet a két Messenger program közül valamelyiket beállítani, hogy a hangot átvigye?
A Skype program például tökéletesen átviszi a hangot, de nem lenne szerencsés a Messengerekkel egyidőben használni. -
csak hogy tudjak magammal tesztelni dolgokat... ha már ennyi embernek segítek...érted;) -
ezernicker :)) -
bazze mé kellet kilépnem :@
kilépek hogy bejelentkezzek hogy másik nevemmel, hog ymegnézek valaki azon fent van e, de nem léeptt be...erre nézem, sehol se tud belépni és a rendes nevemen se tok... fuck
-
nálam még nem :( -
na már nekem is jó... -
Nálam közben megjavult 
-
nekem sem megy... -
Nálatok most megy a MSN Messenger, betudtok jelenetkezni?? -
úgy nem jó, ha átírod a neved?
-
hát ezzel a progi segítségével a partner nevében tudsz üzenni a chat ablakba te üzensz a veled chattelő nevében -
nekem 512dsl. de sztem ha nem lenne jó akkor össze sem kapcsolna minket. nem? -
milyen neted van? ahoz mindkét partnernek marha jó net kell!!!. esetleg tűzfal ....ugyanemiatt nem megy a hangbeszélés se..meg egyéb dolgok -
vagyis megy de látnom kéne azt is hogy mit rajzol a másik illentő.....nem? -
Nem tudja valaki hogy miért nem megy nálam a faliújság???? Ott egy lapra egyszerre ketten rajzolhatunk nem?
-
nem tudja véletlenül valaki, hogy az "angol " nyelvű msn betában hogy volt leírja a szmájli hozáadása ( magyarul lopás) -
Messengerdisable-t töltsd le! -
mocsok #1243 Nekem a 3.5-ös nagyon bejön
-
A 7.0-ához melyik plus a legjobb? -
csak 5 hozzászólással lentebb kellet volna elolvasni, ott a link, LOL :D -
súgóba nézd meg -
lapkasajt #1239 nem tudja vki hogy lehet megölni a windows messengert?
mindig elindul ha feláll a windows hiába kapcsolom ki
előre is thx -
és mi ez (?), mert én még soha nem hallottam róla :) -
hát nem tom csak mindenki így emlegeti -
ez a pontos neve? -
msn messenger legyél felfedező progit ismeri valaki ha igen akkor megmondaná honnan tudnám letölteni?
köszix1000 -
msn messenger legyél felfedező progit ismeri valaki ha igen akkor megmondaná honnan tudnám letölteni?
köszix1000 -
A 3.51-es msnplussal sem oldódott meg az 5 emotion limit probléma, majd talán egy új stuffpluginnel -
Új MSN Plus jelent meg!! -
ZsirosKenyer #1231 asszem megvan: Blasphemer WinAMP Plugin MSN 7.0.0604
link -
ZsirosKenyer #1230 hogy csináltad meg hogy a winamp-pal is működjön?
a media playerben van egy msn music plugin, ezt te hogy varázsoltad fel a winampnak? vagy a Plus! -ban van benne?