8023
-
addj e-mail cimet plz, elküldöm :) -
zsoltez #1428 Mailben nem tudod elküldeni? Vagy esetleg messenger? -
áhh...nemtom hova elküldnei :((((( nincs tárhelyem 

-
http://akyyy.uw.hu/extfix(www.mess.be).zip
hmm -
jah, sajnos a FXP elszált, nekme is kellet volna ma suliba, de :(((
egy pill és felteszem máshova -
mondtam, hogy nem értek hozzá :)) -
Ennek mondjuk semmi köze a pop3 hoz, mert nekem csak az kéne hogy a weblapon nyissa meg! :DDD -
zsoltez #1422 Akyyy! Köszi a tippet, hogy töltsem le azt a progit, amit belinkeltél, hogy menjen a fájlküldés, de nem tudom onnan leszedni, mert kódot kér. El tudod esetleg küldeni a mail címemre v. MSN-n :)) a címem: [email protected]
Köszi. -
nem nagyon értek az íméles geciekhez, de azt mondták, hogy sgmail-ben nincs pop3 :| -
Na bereggeltem az sgmail-es címemet, hogy használni tudjam a Messengerben is.
És mikor megakarom ott nézni az emaileket, akkor az outlookot adja be!
Azt nem lehet beállítani hogy automatice a sgmail.hu-t nyissa meg olyankor??? vagy azt még pluszba hogy beislépjen a megjegyzett adatokkal. -
gyűjtő #1419 Az az igazság, hogy az általam leírt módszer értelemszerűen csak akkor segít, ha a tűzfal beállításai blokkolják a hangot. Ezen segít a megadott port engedélyezése. Valahol (vagy a Skype-nál vagyebben a témakörben olvastam a router ezzel kapcsolatos szerepéről, de már nem rémlik több.
Még a tűzfal kilövéséről annyit (gondolom a módszer nem új számodra), hogy nemcsak a Start>Beállítások>Vezérlőpult>Windows tűzfal =Bekapcsolva opció változtatásával oldódik meg. Itt lekapcsolod, de a szolgáltatást is le kell állítani az alábbi módon:
Start -> Futtatás Írd be:services.msc
Itt válaszd a Windows tűzfalat, kattints rá jobbal, majd Tulajdonságok
Itt először állítsd le majd az indítás tipusánál legyen letiltva. -
TZoli #1418 Az a baj ha kilövöm a tűzfalat akkor se megy. A winfosé meg sose volt bekapcsolva 
És routeren keresztül csatlakozom wireless nettel, nem tudom hogy a szolgáltató engedélyezne-e nekem portot
-
gyűjtő #1417 Szia TZoli!
Nálam a Windows tűzfal beállítása zavarta a hangtovábbítást.
Kapcsold ki a Windows tűzfalat. Ha kikapcsolt tűzfal mellett működik a hangtovábbítás, akkor a tűzfalon engedélyezd a 6901-es portot. -
TZoli #1416 Nekem se ment a hang!
Gyüjtő melyik portot kell állitani hogy menjen? -
nemszedem le:\ -

-
gyűjtő #1413 A Messenger beállításaival nincs gondom. Mint utóbb kiderült, nem azon múlott a dolog.
A hozzászólásod óta kaptam egy privátüzenetet, ahol a tűzfal beállításaira hívták fel a figyelmem. A megnevezett port engedélyezése megoldotta a gondom.
Még annyit megjegyzek, hogy a levélíró sem gúnyolódott a hozzászólásom miatt. -

-

-
gyüjtö miatt kérdeztem -
-
huacsá
[IMG] http://pix.dox.hu/pix4/5c0476a0c2bbf448dfcad9e786472059.JPG [/IMG]

-
légy tisztelettel a nálad idősebbre
(sryhtx)
-
az új msn-be nem lehet beszélgetni(hanggal)? :) -
képzeld! igazad van! SENKI sincs aki hsználná, ugyanis nem lehet!!!! persze vanak kivételek, de a lent lévő keresőbe írd bele hogy mikrofon, vagy a szolgáltatás nevét: szóbeli beszélgetés, és meglátod az OKÉT is -
Rain1 #1404 Nincs router? mert az is gondot okozhat.. legalábbis nálam az volt a gond :)
-
gyűjtő #1403 Ez nekem is eszembe jutott.
Ennek ellenére nincs hangkapcsolat. A Fórumban már jónéhány témában leveleztem, de talán ez a programhiba az első, ahol nem tudok használható információhoz jutni.
Azt nem értem, hogy senki nincs, aki hangátvitelre használja ezt a nyomorult Messenger programot? -
laliking #1402 ja -
hehe egyszerű és praktikus! :PPPPP -
laliking #1400 használj mikrofont!! :D
!!!TÉK!!!! -
gyűjtő #1399 Szervusztok!
Van valaki a Messenger használók között, aki tud hangot átvinni a programmal?
Ezt azért kérdezem, mert én webkamerával értekezek a fiammal az MSN Messenger programmal. A program a képet átviszi, de a hangot nem.
Milyen beállítással lehet elérni, hogy a program hangot is vigyen?
Eddig a hangot a Skype programmal vittem át, de néhány napja ez a program begöglött. -
hol? :O -
köcce
-
Itt találsz. -
nálam megy -
nálam működik minden -
A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!:(((( -
Nálam ma egész nap megszakad a kapcsolat!:(
Másnál is? -
msn skin kéne nékem... -
még nem fagyott le :))