8023
  • akyyy
    addj e-mail cimet plz, elküldöm :)
  • zsoltez
    Mailben nem tudod elküldeni? Vagy esetleg messenger?
  • akyyy
    áhh...nemtom hova elküldnei :((((( nincs tárhelyem
  • akyyy
    http://akyyy.uw.hu/extfix(www.mess.be).zip
    hmm
  • akyyy
    jah, sajnos a FXP elszált, nekme is kellet volna ma suliba, de :(((

egy pill és felteszem máshova
  • Laky
    mondtam, hogy nem értek hozzá :))
  • alph4
    Ennek mondjuk semmi köze a pop3 hoz, mert nekem csak az kéne hogy a weblapon nyissa meg! :DDD
  • zsoltez
    Akyyy! Köszi a tippet, hogy töltsem le azt a progit, amit belinkeltél, hogy menjen a fájlküldés, de nem tudom onnan leszedni, mert kódot kér. El tudod esetleg küldeni a mail címemre v. MSN-n :)) a címem: [email protected]

Köszi.
  • Laky
    nem nagyon értek az íméles geciekhez, de azt mondták, hogy sgmail-ben nincs pop3 :|
  • alph4
    Na bereggeltem az sgmail-es címemet, hogy használni tudjam a Messengerben is.
    És mikor megakarom ott nézni az emaileket, akkor az outlookot adja be!
    Azt nem lehet beállítani hogy automatice a sgmail.hu-t nyissa meg olyankor??? vagy azt még pluszba hogy beislépjen a megjegyzett adatokkal.
  • gyűjtő
    Az az igazság, hogy az általam leírt módszer értelemszerűen csak akkor segít, ha a tűzfal beállításai blokkolják a hangot. Ezen segít a megadott port engedélyezése. Valahol (vagy a Skype-nál vagyebben a témakörben olvastam a router ezzel kapcsolatos szerepéről, de már nem rémlik több.

Még a tűzfal kilövéséről annyit (gondolom a módszer nem új számodra), hogy nemcsak a Start>Beállítások>Vezérlőpult>Windows tűzfal =Bekapcsolva opció változtatásával oldódik meg. Itt lekapcsolod, de a szolgáltatást is le kell állítani az alábbi módon:
    Start -> Futtatás Írd be:services.msc
    Itt válaszd a Windows tűzfalat, kattints rá jobbal, majd Tulajdonságok
    Itt először állítsd le majd az indítás tipusánál legyen letiltva.
  • TZoli
    Az a baj ha kilövöm a tűzfalat akkor se megy. A winfosé meg sose volt bekapcsolva
    És routeren keresztül csatlakozom wireless nettel, nem tudom hogy a szolgáltató engedélyezne-e nekem portot
  • gyűjtő
    Szia TZoli!

Nálam a Windows tűzfal beállítása zavarta a hangtovábbítást.
    Kapcsold ki a Windows tűzfalat. Ha kikapcsolt tűzfal mellett működik a hangtovábbítás, akkor a tűzfalon engedélyezd a 6901-es portot.
  • TZoli
    Nekem se ment a hang!

Gyüjtő melyik portot kell állitani hogy menjen?
  • PResident Evil
    nemszedem le:\
  • akyyy
  • gyűjtő
    A Messenger beállításaival nincs gondom. Mint utóbb kiderült, nem azon múlott a dolog.

A hozzászólásod óta kaptam egy privátüzenetet, ahol a tűzfal beállításaira hívták fel a figyelmem. A megnevezett port engedélyezése megoldotta a gondom.
    Még annyit megjegyzek, hogy a levélíró sem gúnyolódott a hozzászólásom miatt.
  • Sheva
  • akyyy
  • Aquir
    gyüjtö miatt kérdeztem
  • PResident Evil
  • Laky
    huacsá

[IMG] http://pix.dox.hu/pix4/5c0476a0c2bbf448dfcad9e786472059.JPG [/IMG]

• Laky
    légy tisztelettel a nálad idősebbre (sryhtx)
  • Aquir
    az új msn-be nem lehet beszélgetni(hanggal)? :)
  • akyyy
    képzeld! igazad van! SENKI sincs aki hsználná, ugyanis nem lehet!!!! persze vanak kivételek, de a lent lévő keresőbe írd bele hogy mikrofon, vagy a szolgáltatás nevét: szóbeli beszélgetés, és meglátod az OKÉT is
  • Rain1
    Nincs router? mert az is gondot okozhat.. legalábbis nálam az volt a gond :)
  • gyűjtő
    Ez nekem is eszembe jutott.

Ennek ellenére nincs hangkapcsolat. A Fórumban már jónéhány témában leveleztem, de talán ez a programhiba az első, ahol nem tudok használható információhoz jutni.
    Azt nem értem, hogy senki nincs, aki hangátvitelre használja ezt a nyomorult Messenger programot?
  • laliking
    ja
  • Sheva
    hehe egyszerű és praktikus! :PPPPP
  • laliking
    használj mikrofont!! :D

!!!TÉK!!!!
  • gyűjtő
    Szervusztok!

Van valaki a Messenger használók között, aki tud hangot átvinni a programmal?
    Ezt azért kérdezem, mert én webkamerával értekezek a fiammal az MSN Messenger programmal. A program a képet átviszi, de a hangot nem.
    Milyen beállítással lehet elérni, hogy a program hangot is vigyen?
    Eddig a hangot a Skype programmal vittem át, de néhány napja ez a program begöglött.
  • Laky
    hol? :O
  • Sheva
    köcce
  • Duddits
    Itt találsz.
  • xxdani
    nálam megy
  • Sheva
    nálam működik minden
  • Crem
    A szolgáltatás átmenetileg nem érhető el!:((((