8023
  • Wacak
    nm. Örülök, ha tudtam segíteni
  • KeKKSZike
    Köszi szépen! ;)
  • PResident Evil
    lol :D
  • Wacak
    Kekkszike!
    A DC++-n találsz messengerdisable.exe-t. Most néztem meg, van egy pár usernél szedd le, inditsd el és minden ok. lesz. Ha leszedted azt, ami a Windowsban van, soha többé nem fog kérni hozzá semmit sem és nyugodtan tudod majd a MSN-t használni.
  • laliking
    ezért nem is értettem hogy ímélcímért miért járna ilyen :)
  • laliking
    ja, én meg aszt hittem hogy az sg-nek van egy ilyen botja és ha talál ilyen címet akkor azért büntipontot kapok
  • PResident Evil
    miért ?:D
  • PResident Evil
    nem is párt fogsz találni :D

hanem 500 kéretlen levelet naponta :D
  • laliking
    mennyi büntipont jár érte??
  • laliking

Én nem párt keresek, csak ismerkedni szeretnék :)
  • PResident Evil
    remélem pár kereső spambot megtalálja az email címed
  • laliking
    mibaj?
  • PResident Evil
  • laliking
    Aki akar vegyen fel

[email protected]
  • KeKKSZike
    És ezt a MessengerDisable.exe-t honnan lehet beszerezni?
  • akyyy
    hát én semmit nem látok!
  • Laky
    hm

[IMG] http://pix.dox.hu/pix4/68aae58e6c67b238222850e000c10fd1.gif [/IMG]
  • Laky
    természetesen csak teszt jelleggel :))
    [már leszedte]
  • Laky
    höhö

[IMG] http://pix.dox.hu/pix4/3246a5ef988096207b90bf226a262a60.JPG [/IMG]
  • Wacak
    Grizzly21!
    Létezik egy MessengerDisable.exe program, amivel a Windowsban lévő messengert el lehet távolítani minden gond nélkül és többé nem lesz gondod az önálló dolgaival, s az msn-t minden további nélkül használhatod.
  • Felfedező
    Faszom ez a 777 build kit akarnak ezek átverni...
  • Laky
    hm, asszem én is várok vele
  • akyyy
    nem sok mást mondtam:DDD
  • Crem
    MSN Messenger 7.0.0814 a Fake
    MSN Messenger build 814 was experimental, says this blog, and not by Microsoft. Nor the MSN Messenger team. In fact, the build wasn’t real, at all. Volvok and Ahmad (A-Patch) were kind enough to do a reshack of MSN Messenger, changed the build to 814 and added a couple of “features”. Must say they are very good reshackers though, because even though the build is fake it does run faster (or would that be psychology?). Wondered why there never was an installer?

Én azt hiszem még nem rakom fel... A Flexbetán egyenlőre ilyen cikkek jelennek meg...

• akyyy
    nem akarok gúnyolódni, de én jobban bízok a microsoft oldalában, mint valami softpediában(ahol ezt teszik be reklámnak, de akinek kell ilyen a gépére, az klikk :) )
  • Felfedező
    Újabb MSN verzió:

MSN Messenger build 0814
  • akyyy
    marad az átnevezés, akkro sajna:(((
  • zsoltez
    Felraktam a progit, be is írta a registry a dolgot, de kép még mindig nem jön át. Mi lehet a gond?
  • Laky
    itt
  • grizzly21
    hol van aza a messenger disable?
  • Laky
  • Duddits
    Egyszerűb lett volna, ha a Messenger Disable-vel letörölted volna az egésszet.
  • dreamlake
    Hello!
    Nekem is pont ugyanez a gondom. Indítás, fagyás mindig. Ilyenkor feladatkezelőből kell kilőni aztán újrapróbálkozni. Másodikra, harmadikra, de legkésőbb negyedikre mindig elindul.
    Esetleg meg lehetne nézni a win update oldalát hátha adtak ki valami sz@rt; vagy korábbi verzióra cserélni, más ötletem nincs.
    Találtál esetleg megoldást?
  • grizzly21
    egy dll kivételével megszabadultam tőle
  • laliking
    rakd át máshova mondjuk egy .rar-ba, ott nemtalálja meg, és akkor nem is keresi NEKEM bevált
  • grizzly21
    naja, de használatban van. nincs valami "finomabb" megoldás?
  • Laky
    töröld ki az egész mappáját (kell a halálnak az a foslé)
    asszem:
    C:\Program Files\Messenger <----- DEL
    majd néhányszor beadja hogy "kérem helyezze be a messenger címú cd-t" (vagy mi), de [Mégse] :))
  • grizzly21
    A qva windows messenger elindul minden egyes bekapcsnál, sőt ha kapcsolódok a netre akkor is. Pedig kiikszeltem hogy ne induljon. az mscfonfigban is beállítottam, hogy ne induljon el...Mit kell tenni, le lhet egyáltalán installálni? Vmi megoldás kellene mert így mindig belép amikor nem akarom akkor is és ha elinditom az msnt akkor meg azt írja, hogy máshol már beléptem ezért azt először le kell állítani.
  • laliking
    az lenne a problémám hogy írok egy partnernek, ő válaszol de én ezt nem látom!A kérdés miért nem és hogy lehet ezt orvosolni??
  • zsoltez
    [email protected]