8023
  • Sheva
    nekem is tetszik... bár a fájlátvitel gyorsaságát még nem tapasztaltam
  • akyyy
    plusz normálisan elmenti a beszélgetéseket, időzítés, gyorsabb fáljátvitel, eseménynapló, saját állapot és ez kezeli a pluginokat... stb.stb.

szal én érdemesnek tartom
  • flashX
    Msn plust sose rakjál fel, nekem sincs, minek? Színes lesz a neved, hű hát kurvajó :/
  • Bibo
    hello
    honnan lehet csomagokat letölteni a 7-es verzióhoz?
  • akyyy

C:\Documents and Settings\[név]\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\

*.dat kiterjesztésen vanak, nevezd át png-re, és ott vanak a szmájlik
  • yeppy
    hello !!!

nem tudja vki hogyan tudnám elmenteni a szmájlijaimat ami a gépen van...
    vki mondta h az msn könyvtárba van.. de ott nemtaláltam :(
  • Sheva
    nekem nagyon tetszik ez a skin!
  • Laky
    köszike :D
  • Sheva
    THX
  • Sheva
    jah hát nekem az msn skin kéne :D
  • shevy
    MSN Black Ice skin
  • shevy
    ja, neked az msn skin kell :D azt hittem a csaj :D
  • shevy
    innen A csaj neve Carmella Decesare
  • Sheva
    ez a skin honnan van shevy???
  • shevy
    oksa akkor a kettes lesz :D
  • Laky
    2.
  • Wacak
    akyyy - Köszi a segitséget :-) Akkor megkeresem amit javasoltál.
  • akyyy
    Amelyiken lehet hogy Tiby nem válaszol, mert nincs a gépnél

na szal a kettes:) SZERINTEM!
  • shevy
    szerintetek melyik háttér jobb a skinhez?

vagy
  • modellmaker
    A Plus-hoz van egy hang a Hanghatásoknál a "60's" Nem tudjátok mi ennek a számnak a címe?
  • akyyy
    a microsoft Antispyware ennyit ér
    amúgy ez a nem telepített reklámprogram, ill. a minőségjavítás.

tipp: bittos van olyna opció hogy figyelmen kívül hagyás.... érdemes azt bekapcsolni a progira! Más programok nem nagoyn jeleznek meg simán megbízható az msn plus
  • Wacak
    Sziasztok!
    Szeretnék egy kis segitséget kérni Tőletek. Tegnap feltettem az msn plusz progit. Az antySpyver progim azonnal riasztott, s talált is benne 8 spy-t, amit el is távolitott. Igen ám, de ezek nélkül a file-k nélkül nem megy a plusz. Mit tegyek? Van olyan plusz amiben nincs Spy? pls. segitsetek.
  • HoTDoG
    Szevasztok, 1 kis segítség kéne!
    Amikor kapok egy "továbbítottlevelet" a hotmail-es (msn-es) postafiókomra, akkor ott nem mutatja a levelet, hanem külön le kell tölteni.
    Erre letölt egy kiterjesztés nélküli "továbbítottlevél" nevezetű fájlt, és semmivel sem tudom megnyitni. Incredimail nem nyitja meg, szövegszerkesztőkben csak kódokat látni, Outlook nem nyitja meg.
    Aki tudja a megoldást, ne habozzon elmondani!
    Előre is köszi!
    Csao
  • SASboy
    az is vok:)
  • akyyy
    nem vagy rendzsergazda
  • SASboy
    háát szerintem nem...
  • akyyy
    kilépési hiba...."gyrosan " léptél ki
  • SASboy
    Nemtudja valaki miért van az msn-ben, hogy beállítok magamnak egy megjelnenítendő képet és amikor újra fellépek msn-re nincs semmi kép berakva, hanem megint be kell? Vagy ugyan ez van h rámek hogy partnerek listázása név szerint, de ha fellépek megint akkor megint e-mail szerint vannak csoportosítva?? Aki tudja pls segítsen!
  • zsomborm
    Hi! Az msn plusban vannak hangok, azaz kültek hangokat, és automatikusan elmentette, mint pl Tapsvihar, Hűhaa. És amit kültek, nemlehet valahogy ki "exportálni", mert van pár jó, és kéne. Köszi
  • bertino
    Sokára lesz még az, vlszleg sztech találkozó előtt nem rakom ujra, ha ott nem műxik majd a hálózat, akkor majd felhuzom ujra XP-t
  • XRV
    jah azt még nézd meg hogy mi a számod a www.passport.net alatt... asszem azonos számú mappában tárolja a fájlokat. Csak tipp de nem tom. Mert itt nekem sok felhasznaló van/volt (regelések stb)
    akky jól írta...\tesokszámúd
  • XRV
    Tényleg kíváncsi vagyok Bertino, hogy újrarakásnál meglesz e minden mozgó bízbasz...
  • bertino
    Na, az már előny mert van egypár.

Köszi
  • akyyy
    neten tárolja ezeket valseg....én is most tettem ujra, volt egy tippem hogy hol lehetnek a cuccosok, de......rejtett file:
    C:\Documents and Settings\Ákyyy\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\

de hiábamásolod be aztán, nem müxik...de a képeid ott vannak , legalább is a szmájlik igen
  • Duddits
    Vírusírtó rulezz.
  • bertino
    Sziasztok vki meg tudná mondani, hogy a messengernek melyik az a file-ja (ha van ilyen, persze csak akkor) amiben a beállítások vannak ?

Sok format miatt gázos mindig ujrarakni :-(
  • xxdani
    Hogyan lehet a kép helyére valamilyen flashes képet betenni mint amilyenek a csomagokban vannak? (biztos hogy vannak mert az egyik ismerősömnek vagy 50db olyanja van csak nem akarja elmondani)
  • Tomido
    úúgy, hogy egyből neki a hangok közé került
  • Tomido
    Igen, arra bejön a star warsos izé! Dee úgyértem, hogy az egyik ismerősöm ismerőse felvett hangokat és betette az MSNbe a hangok közé! Az ismerősömnek elküldte, dee hogy hogyan, az nagykérdés...
  • akyyy
    írd be msnbe