8023
  • Szuperkaraj
    off
    ákom-bákom......mostan látom!!
    on
  • akyyy
    ne fflémelj, ez nem chat!!!!!
  • NuCLEARScoRp
    Magyar változat csak a véglegesből lesz.. de arra még várhatsz 1-2 hónapot...
  • Szuperkaraj
    még sehol tudtommal, egyébként is az még csak BETA, de ha érdekel, akkor mess.be
  • kovi01
    meg tudná nekem mondan vki h hol tudom letölteni az msn messenger 7.5 magyar változatát?
  • kovi01
    hi mindenkinek!!!!!!
  • yeppy
    :)
    tudom h logót kéne cserélnem ...de lusta vagyok :)
  • akyyy
    és sztem cserél logot, mert ez szár
  • akyyy
    akkor olyat tegyél be, amit sokszor használtál, más megoldás nincs
  • yeppy
    500 db szmájlim van :D:D

mire azt beteszem minimum az eszméletemet veszítem el....
  • akyyy
    semmit, én is kipróbáltam már ezt, de nem megy, valszeg valami regisztriben kénematatni, de nem vesztesz semmit, ha ujra beteszed:)
  • yeppy
    :)
    hmm

igen nemtudom kifejezni magam néha :P

lényeg az h ráakadtam h a DAT-ok azok a szmájlik tulajdonképpen csak átnevezve...
    és fogtam a sokszámos "profilomat" és lementettem máshová...
    és most h újratettem a rendszert visszatettem ugyanoda és nem fogadja el...
    de multkor kipróbáltam h eltüntettem az összeset majd visszatettem és akkor működött most meg nem látja...
    és nemértem mit szúrtam el...
  • akyyy
    vagy ugyanoda, vagy átnevezed a *dat-okat *.png-re , és ezt be tudod tenni ujra msnbe.

de ha monjduk több ezer szmájlid van, mert nem tudod leírni amit ki akarsz fejezni, akkor a Total Commanderbe van olyan hogy csoportos átnevezés, kijelölöd, kiterjesztéshez beírod hogy png, és leokézod. ÉS tádám!
  • Duddits
    Ugyan oda... Nem?!
  • yeppy
    Sziasztok....
    tudja valaki h h tudnám elmenteni az msn szmájlijaimat h egy esetleges windows ujrainstall után vissza tudjam tenni ???
    odűig eljutottam g megtaláltam az application data\microsoft\msn messenger könyvtárba az összes szmájlimat .DAT formátumba.... el is mentettem de csak a DAT-okat... és most reinstall után nemtudom hova visszatölteni :) nem találom h hova kell ???
    pls ha vki tus segítsen...
  • Szuperkaraj
    monnyuk nekem sem
  • Szuperkaraj
    ja, de biztos nem az erőssége a helyesírás
  • Laky
    hát izé őő
    ha ez egy vírus, akkor nem hinném, hogy ez lenne az egyetlen e-mail, ami fertőz

a terjesztőnek pedig: INTEL L IGENS
  • akyyy
    vedd fel..
  • Szuperkaraj
    jaa, mert mindenkinek ez a cím fog az eszébe jutni, megnézi hogy van-e ilyen, mi??
  • Duddits
    Figyelmeztesd az összes MSN partned, hogy NE VEGYE FEL
    [email protected], mert ez egy INTELIGENS VIRUS , és ha a partneidhez
    eljut, akkor a te gépedet is megfertőzi. Küldjétek el ezt mindenkinek aki a
    partnerlistát on van

Most meg ez terjeng....
  • Methos from GH
    Nah várj! Ezt hol olvastad? Meg tudnád adni a címet? Lehet meg tudnám csinálni.
  • totya24
    Nem annyira bonyolult ilyet csinálni... Egyszerű flash animáció, meg eky kis képecske... a lényeg a tömörítésen van, amihez meg le kell tölteni egy .NET függvénytárat..én ott akadtam el...
  • Szuperkaraj
    vagy a zip-ben van 1 uninstaller, vagy pedig az MSN-ben kell olyan opciónak lennie hogy eltávolítás
  • Methos from GH
    De megy Mo.-n is... Nekem 4 olyan partnerem is van, aki szkta használni.
  • geraa22
    igen azokra,, köszönöm. csak mindet feltettem.. és kicsit kurva lassu
    van rá megoldás hogy mivel lehet leszedegetni őket ? :D köszi
  • Szuperkaraj
    én már feltettem 1 párat, de mikor belépek hozzájuk akkor majd kifagy az MSN biztos van hozzá szerkesztő, az, amivel ők is csinálják, csak sztem azt nem lehet leszedni sehonnan sem
  • akyyy
    én pont az előbb ettem fel, érdemes, a képek is állandoan mozognak. az lene fasza ha lenne hozzá valami szerkesztő és egyéni képeket is lehetne beleteni:)
  • Szuperkaraj
    habár....úgy rémlik egyszer mégis próbálta valaki...de nem emlékszem SMS-re, sztem nem jött, de talán Vodafonnal lehet telefont beállítani, asszem az nemzetközi, nár nemvok otthon a szolgáltatókban
  • Szuperkaraj
    Itt a link, Totya linkelte be a 2188-as hsz-ben
  • Szuperkaraj
    Winkekre gondolsz?? mert ha igen, azt valaki már belinkelte ide, megkeresem neked a hsz számát minnyá
  • geraa22
    sziaszotk! segitsetek,.honnan tudok letölteni vagy telepiteni plusz animációkat MSN alá ? mert ami van az a pár db az már uncsi. feltettem a msn plust is de nem lett több. ötlet ? valaki ? köszi
  • Szuperkaraj
    senki nem próbálta
  • akyyy
    és jött rá sms?
  • Szuperkaraj
    .......értem...hát nemtuttam hogy miaz, de tudod a szándék hogy segítsek tombolt , nekem eccer pedig valahogy sikerült beállítani a telefont...
  • Szuperkaraj
    az jó lehetett...
    Nemtuttam hogy nincsen neki topikja, akkor viszont sry, elnézést
  • akyyy
    Netmeetengel sztem nem lehet. az olyan lenne, mintha az SG-s nickeddel tudnál telefonálni és nem csak fórumozni. Csak az msn használatához netmeeting igazolvány kell, hotmail postafiokhoz automatán jár, de ha más, pl freemailresre akarsz, akkor kel visszaigazolni, plusz erősítsd meg anevedet.stb...
    szal az nem telefonálos progi:)

igaz, van olyan , hogy ha nem vagy bejelentkezve msnbe, akkor elvileg amit írnak neked, megkapod sms-ben, és vissza is tudsz írni, persze pénzért, de ez Mo-n nem müxik!
  • geri15
    nincs neki topikja, vagy ami van azt nem olvassák nagyon régóta, én küldtem ide, mert a Messenger áll a legközelebb a Netmeetinghez. A srác a GTASA topikba írta először
  • Szuperkaraj
    ne haragudj, de ez tudtommal nem a megfelelő topikba írtál....de egyébként nem tudom a választ, ha telefonálós progi akkor a telefonszámot
  • Farkas Péter
    Sziasztok!!
    Tudna valak abb segiteni hogy a netmeetingel hogyan kell telefonálni? A cim helyére mit kell irni? Kell valahol regisztrálni, fizetős?
    Elöre is köszi a segitséget!