8023
-
behalok :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd -
ezt ugye nem kérdezted komolyan?! :)
ugyan miért lenne fizetős.. ha meg az lesz, ott az ICQ vagy a Yahoo! messenger..:) (legalábbis részemről...) -
Tigerson #2387 tényleg fizetős lesz? -
Szuperkaraj #2386 lol
muhahaha :D:D
-
Ha nem küldöd tovább, szerencsétlen leszel, az MSN nem fog elindulni, vagy sok hibát tapasztalsz rajta:DD -
LOL! Kaptam egy e-mailt amiben az a szöveg volt hogy szeptembertől fizetős lesz az MSN Messenger. ugyanaz a szöveg mint ami korábban futott csak akkor még a messengerben :) csak most még azzal egészíteték hogy ".. az 357687634,210+8/313678
0 kódot ha meglátják a központban, (mert belelátnak a beszélgetésekbe) [LOOOOOL]... és majd megszámolják, és ha eléri a kívánt számot akkor annyi dollárt ad a Microsoft az MSN-nek." ez azért már fájt :DD -
a kilépéssel lehet a gond! rosszul lépsz ki, és nem menti a beállításokat. -
Tigerson #2382 ezt szoktam csinálni mind2nél, amit írtál, de nem akarja megtartani -
Szuperkaraj #2381 a Háttérnél keress 1 olyan opciót hogy Beállítás alapértelmezésként(nem biztos, nekem angol van, Set as Default, ja és előbb válaszd ki a háttered!), a személyes üzit meg meg kellene jegyezni, ha nem akkor a Személyes Beállításon beül írd be és Alkalmaz -
Itt van: 89 darab, zip, 1,5Mb -
Tigerson #2379 hello!
azt hogy tudom megakadályozni, hogy minden bejelentkezéskor ne kelljen a személyes üzit átírnom és a beszélgetési hátteret visszaállítani?
mert mindig visszaváltja a régire -
rakd már föl légyszi:) -
oké köszi
-
Szuperkaraj #2376 én próbáltam, 1 MSN-ben nem működött
, 2 Internet Explorer bar, 3 kereshettem új kémírtót, szal szedd le azt a fost, halgass ránk
-
Szerintem sem szabad felrakni... én meg sem próbáltam...
De ha már mindenképpek olyan stílusú szmájlik kellenek, esetleg belinkelhetem őket, nekem van jópár... -
töröld le azt a szart, mert vírusos -
Ismeri valaki a smileycentralt mert én feltettem de az internet explorerbe betett egy plus sávot ami nagyon idegesít és nem lehetne valahogy megoldani hogy ne tegye be vagy esetleg eltüntetni? -
Szuperkaraj #2372 de én olyan vok hogyha nekem névtelenül küldenek linket én először ráköszönök, szal... :DDD -
Szuperkaraj #2371 végülis igen
, igazad van
-
XRV #2370 Simán, mert az egyik partnered is beszophatja, nem?
-
Szuperkaraj #2369 értem, kössz h szóltál, deeee, ha nekem be van pipálva h csak az engedélyezett partnereim írjanak, akkor is tud küldeni?? -
XRV #2368 Nem tudsz róla? Akkor...
Ha 1 linket küld ne nyisd meg! A jellegzetessége, hogy nem köszön neked a felhasználó, mikor kapcsolatba lép veled, hanem 1 linket küld, ami 1 ms-dos alkalmazásra mutat.
Egyik ismerősöm beszopta és most az ő msn je is csinálja ezt küldözgeti. -
Szuperkaraj #2367 miért van vírus?? levok maradva 

Nem tudom, miért, csak nem megtalált?? -
XRV #2366 Tud valaki valamilyen infóval szolgálniaz uj msn vírussal kapcsplatban?
Mi is az, ha már bakaptuk, mit lehet vele csinálni, mi írtja stb. -
Szuperkaraj #2365 csak nem név lesz a neve :D -
Szuperkaraj #2364 nem nekem van probim, sry 
de azért kössz, kipróbálom
-
XRV #2363 megerősítés után, már ha tényleg megvolt.. akkor kijelentkezés és bejelentkezés. -
próbáld meg ugy hogy beírod a szövegmezőbe, mintha üzenetet írnál, hogy /nick név
a név lesz a neved!
(és most fogadok azt fogja először hogy névnek írja be hogy /nick név :D) -
hotmailos vagy msn.com -os vagy? vagy esetleg más... -
Szuperkaraj #2360 nekem pölö olyat szokott hogy nem enged elküldeni bizonyos szabakat, de olyat hogy szia, meg mindjárt, meg ilyeneket -
Szuperkaraj #2359 akkor nem tudom, próbálkozz az hátha segít -
meg -
Szuperkaraj #2357 mi ebből a tanulság?? nem tudják megcsinálni a rohadt MSN-t pedig a hetedik verzió!!!! 
Nem tudom mi lehet a baj, megerősítetted már a regisztrációdat? -
sziasztok!
van egy kis problémám! nem birom megváltoztatni a nevem,az e-mail címemet írja ki a nevem helyére és nemk birom átírni
-
Szuperkaraj #2355 igen....mégpedig járjon a kezet mint a villám és akkor pillanatok alatt smyleik tömkelegét fogod betenni egyszerre 
Na jó, komolyra fordítva a szót, nem hiszem hogy lenne ilyen megoldás, de majd hátha válaszolnak neked itt a rutinosabb fórumozók, ők tudják hogy van-e, vagy nincs
-
Sziasztok!
Van rá módszer hogy tömegesen telepítsek smilei-kat egyszerre? -
Szuperkaraj #2353 úgyláccik senki neksemmi gongya az emesennel, vaccsak nem írnak -
Kurityán! -
mert én elég sokat segítettem a topicon belül beee 

:DDD
-
És akkor te miért flémelsz?