MSN Messenger (.. 7.5)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Tudom hogy nem ide valo de probára tehetek hátha!!! Lenne egy kérésem az hogy van nekem egy
HP IPAQ POCKET PCH 2210-AS KÉSZÜLÉKEM
kénne egy magyar leirás rola vagy tud valaki nekem segiteni hol tudnám letölteni vagy hava mennyek elöre is kösszönöm
bendeki
Az MSN Messenger Plus! készítõi a felhasználók segítségét kérik annak érdekében, hogy továbbra is élvezhessük a plusz szolgáltatásokat. A történet ott kezdõdött, hogy tavaly a Microsoft megvásárolt egy Giant névre hallgató anti-spyware alkalmazást, amit némileg átalakítottak és új névvel láttak el: Microsoft Anti-Spyware. Ez az egyetlen olyan kémprogram-keresõ, amely veszélyesnek ítéli a Plus-t, attól függetlenül, hogy fel van-e hozzá telepítve a szponzor, amit egyébként egyáltalán nem szükséges felraknunk, ha használni akarjuk a programot. Így számos tudatlan felhasználó nem meri feltelepíteni a Plus-t, amivel jelentõsen rontja annak szélesebb körben való elterjedését. Lehet, hogy ez minket nem érint most, mert nem vesszük be az ilyesmit, de attól a Plus készítõi még bedobhatják a törölközõt, esetleg ritkábban frissítik a plugint, vagy ilyesmi, úgyhogy aki úgy gondolja, szeretné továbbra is használni a Plus-t, kattintson ide és az oldal alján töltse ki a kötelezõ mezõket valós adatokkal.
A MS mekkora egy szemétláda.... bár ezt eddig is tudtuk
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Van-e olyan opció, hogy a jelszó megváltoztatása, és ha igen, hol?
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Ez itt láthato ami lehet mobolon is msn-ezni
tehet fel van tüntetve hogy melyiket telefon támogatja
na ugy kell csinálni hogy letöltöd netröl utána be másolod a telefonba
ha ez megvan akor tudod a dolgokat jelszo felhasználo név sajnos (angolul van)
Agile Messenger 3.xx
Agile Messenger for Nokia 7710 Alpha Preview (feedback appreciated!)
Agile Messenger for Nokia 9300, 9500
Agile Messenger for Nokia 7650, 3650, 36xx, N-GAGE
Agile Messenger for Nokia 6600, 6260, 6630, 3230, 6670, 6680, 6681, 7610 new!
Agile Messenger for Sony Ericsson P800
Agile Messenger for Sony Ericsson P900, P910
Agile Messenger for BenQ P30
Agile Messenger for Siemens SX1
Agile Messenger for Windows Pocket PC .EXE | .CAB
Agile Messenger for Windows Smartphone BETA
Agile Messenger for Windows Smartphone 2003 BETA
jo szorakozást nekem be vált és mindenhova visszem és ugy nem kell rohanom haza 😊
Én megprobolok megosztani veletek.
itt van a talált honlap
http://www.agilemobile.com/downloads.html
jo szorakozást
Hát, másnak bezzeg nem adnak, akik uezt csinálták egy olyan topicban, amit végülis csak bezártak mert vagy létezett már, vagy semmi értelme nem volt... nem baj, nem érdekel 😊 Nem fikázok, emiatt felesleges
ON
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ha akarod felteszem ingyen tárhelyre õket 😛PP
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)