8023
-
jaja már szinte a kávét is megfőzi helyettem :D Ehelyett kapnék egy új skinnel fertúrbózott bugos MSN-t, minden extra nélkül... na neeeee!! :DDD -
nanáhogynem... ez alapdolog, csak kevés embernek jut el a tudatáig -
ent #3873 Hi
Lehet olyan, hogy vki küld az én fiókommal a címlistámban található emberkének üzenetet? Mert most azt csinálta vmelyik buzikölök. űAzt sinálta, hogy úgy néz ki, mintha én küldem volna vmit egy cimbimnek, de nem én voltam...

-
jaja, nálamis tökéletes az msn. jelez ha bezárnak, ha megnyitnak, ha törölnek, képet tok lopni, meg csórni, meg minden:) -
ott a pont :|
ráadásul a 7.5 most fullextrás az MSN Plussal, StuffPluginnal, kb 90 szmájlival és ugyanennyi hanggal :Ð -
Szuperkaraj #3870 pontosan így van, jelen pillanatban sztem a 8-as "béta" korántsem ér annyit mint a 7.5 ....szal sztem meg kéne nyugodni és használni a 7.5-öt amíg nem adják ki a 8-ast, türelem...nem jön a világvége hogy mindenkinek kelljen a 8-as verzió...mer fúú de jó, dejó vagyok hogy 8-as, yeah, fúdejó...hát majdnem.... -
úristen emberek
hagyjátok már azt a szerencsétlen 8as msn-t
ha kijön akkor majd leszeditek, de most egy bughalmaz, és ráadásul mindenki arra veri magát hogy megvan neki az a szar
elnézést eme vulgáris megnyílvánulásomért >_< -
az a baj azzal a 8al hogy sokan összekeverik azzal a Betaval, amit a felhasználóknak adnak ki az msntől.
7-el is ez volt! volt egy éta fázis, az msn kiadta a béta tesztelőknek, ők megnézték a hibákat, és igy az msn csinált mégegy betat, amiben megbízott, és ki is tette!
a 8-assal csak annyi ahelyzet, hogy meghirdette, hogy bárki lehet béta teszter, igy elérve azt, hogy minnél kevesebb hiba legyen az msnben( lásd itt h egyesek nem tudnak belépni)
csak asok paraszt meg kitette, csinált hozzá cracket, és töcsétek használjátok, a nép meg azt hiszi ezt már az msn adta ki, mint beta, és azért kell hozá crack mert "fizetős"

-
"Neked nem is lesz benne ujdonsag mert nem vagy tesztelo es igy nemtudod hasznalni a v8.0-as motort. Ero igy most kaptal egy szebb 7.5-öt. A 8as motort semmien crackel nem lehet hasznalni tehat folosleges az msn8at letolteni..."
Ez az amiben nagyot tévedsz... van hozzá crack!!! De csak azzal tudsz csevegni akinek szintén 8-as verzió van fenn!!
Egyébként a beta-ba egyelőre a fájl megosztás és az offline messenger van benne..
de még sok ujdonság várható
-
csak olyat lehet, hogy a szám címe mellet az album nevét is kiírja, márha az mp3 tárolja ezt! -
Szuperkaraj #3865 egyébként nemtok....marad a manuális cserélgetés -
Szuperkaraj #3864 gyakorolj sokat, nagyon sokat, és akkor olyan gyorsan tudod majd cserélgetni ahogy jön a következő dal :P -
ürítsd kia cookikat ( vagy hogy kell írni:D) meg az idéglenes fájlokat IE-ben -
Létezik arra valami program, hogy a winampban éppen játszott és megjelenített albumképet rakja be a névjegykártyámra és természetesen változtassa is? -
thhommy #3861 hy nekem az a problémám h nem jeleniti meg a kitett képet de nemcsak először hanem egyáltalán nem még privibe se viszont amikor rákkatintok a névjegykártyára azon megjelenik tuggya vki h ez mitől lehet? -
én is ezekre tippelek, én nemtom mi lehet már a probléma... esetleg a nettel lehet valami gond? vagy nem használja valamelyik progi az msn portját, vagy magát az msn-t, (pl az ún. alternatív programok futthatnak) -
Szuperkaraj #3859 mert sztem vagy elállítódott vmi, vagy valami vírus/spyware lehet a dologban, általában ezek okozhatják ha jól tudom :S -
Szuperkaraj #3858 hm..nem lett vmi elállítva? tűzfal vagy valahogy egyéb módon nem lett blokkolva valami az msn-nel kapcsoaltban? -
Szuperkaraj #3857 akkor...kell hozzá MSN Plus, annak van olyan parancsa hogy /nick
beírod hogy /nick és utána rámész a Plus! logóra, ott kikeresed a félkövér betűket, bekapcsolod, utána írod a neved a /nick parancs és a félkövérséget jelző karakterek után, majd enter és tessék, félkövér betűkkel lesz írva a neved -
OPM #3856 még mindíg ugyanez a problem, már végképp nemtom mit csináljak :(((
uninstalláltam majd újra vissza, de az se segített -
konkrétan az én kérdésemre nincs benn válasz!!! -
Szuperkaraj #3854 bevitt, sry este van :| -
Szuperkaraj #3853 van olyan progi ami rögzíti a bevit jelszavakat, de az csak úgy megy ha felteszed a partner gépére, szal észrevehető, ha nemtod valahogy elrejteni -
fenet, szerintem 100 hogy ismeri, pl egy keyloggerrel konnyeden fel lehet torni, kivulrol nem, kivetel, ha nem talalod ki. -
lehet. FAQ ban le van írva -
olyant lehet csinálni hogy a megjelenítendő névben szereplő betüket vastagabbra állítani? -
Szuperkaraj #3849 mákja vott :| :D vagy profi hacker :D -
hööö ne higgyek? :D előttem csinálta a haveroméknál szórakozott ki be jelentkezett! -
hiába örülök hog ynekme jó, nem sokan vanak fent, és pont azok akikkel beszédem lenne:S -
OPM #3846 grr, és a freemailt sem tudom elérni
mintha vmi blokkolná vagy nemtom
-
Szuperkaraj #3845 ilyenkor sajnos 1-2, vagy akár több órát is várni kell :C -
Szuperkaraj #3844 nemtom, én betok jelentkezni, de kidobál elég gyakran a rohatt :D -
OPM #3843 "A bejelentkezés sikertelen, mert a szolgáltatás foglalt. Késöbb próbálja meg újból" :S ez mi lehet? -
Nektek előszokott fordulni, hogy ráböktök h bejelentkezés, el is kezd forogni az emberke, majd egyszer csa leűl mindneféle üzenet nélkül.
ez elég szar, mert régen mindig jó volt, hogy rámentem hogy Bejelentkezés, elmentem slagolni, mire viszajöttem, bejelentkezett. most meg itt kell leni fölötte, mert lehet h félbehagyja. -
Szuperkaraj #3841 aha -
OPM #3840 nektek müxik most?
-
de lehet hogy neked is jó :) -
Szuperkaraj #3838 olyan jelszót kell kitalálni ami monnyuk nem olyan alapvető, vagy pedig ne mondd el senkinek :o -
ne higgy a haverodnak -
Help!
Haveromnak feltörte egy gyerek az msn címét nem ismerjük azt se tudjuk hogy ki törte fel!(átírta a gyereknek a jelszavát és utána meg megmondta a jelszót aki feltörte neki!)
Mit lehet kezdeni ezzel?