8023
-
úristen. hova kéne szerinted írni? -
Megvan ez a discovery , de nem tom , hogy hova írjam(?) az imitate szót. Vagy mit csináljak?
Mert a kiszemelt emberneka nevét már beírtam :)
-
msn discovery, lent a kereső -
meg amugy is, ha kétszer felteszed, se nagyon reménykedj válaszban, ha benne van a FAQ-ban. -
de abba álandoan abba kel hogy legyen megnyitva a párbeszéd ablak -
Phat Smoker #3950 próbáld ki a hypercam nevezetű progit..mindent vesz, kár hanggal együtt! -
illiahuk #3949 sziasztok az lenne a kérdésem hogy webkamerás beszélgetést hogyan lehet rögziteni
köszike a segitségeteket -
Phat Smoker #3948 hali!
ha van kismillió ötszázezer hangulatjelem, hogyan tudom őket a legegyszerűbben bevinni az msn-be ? egyesével adogassam be az egyéni hangulatjelek hozzáadásánál ?(jövő karácsonyig se végzek) esetleg volna erre vmi plugin ?
nem volna szükséges, hogy bill.kombinációkat tudjak rendelni hozzájuk (ugyse tartanám fejbe), csak legyenek rajta a listán.
köszi! -
Jah és elnézést ha volt már alattam ilyen kérdés, nem láttam :P
-
Úgy tudom van egy olyan program amivel az msnzés közben a partnered nevében írhatsz
Pára már eljátszották velem, s szerintük nagyon vicces.
Mi ennek a proginak a neve?
-
illiahuk #3945 sziasztok az lenne a kérdésem hogy webkamerás beszélgetést hogyan lehet rögziteni
köszike a segitségeteket
-
:DDDDD jó újra köreinkben látni ^^ -
gitározol e? :D -
Szuperkaraj #3942 okkah, legalább már tucc írni :D
nekem is fáj, 3 helyen lejött a bőr a kezemről :D -
és asszem rájöttem arra aproblémára ami sokaknl fennáll, hogy nem tudnak belépni az msnbe. holnap majd leírom, csak most fáj az ujjam és nehezemre esik a gépelés
-
jaja, jeee!
-
1 hét letelt, újra szabad!!!!!
-
Szuperkaraj #3938 hahh, úgylátom már a lokóaja vissza lett állítva, szal gondolom lejárt a bünti -
Szuperkaraj #3937 kedves házigazdával miújság? :S
nemtuggya vki meddig lesz "büntiben"? -
Szuperkaraj #3936 akkor biztos van valami spy vagy vírus szerű cucc, sztem, tom hogy azér MSN-es topikba nemkéne ilyet írni, de próbálj meg vmi másik beszélgetőprogit, pl. Yahoo! Messenger, vagy ICQ, vagy mittomén mik vannak, mer ha esetleg azoknál is van valami akkor sztem tuti vírus :|
De amúgy nemtom, majd vmi okosember mondd neked vmi jóat, én egyelőre "tanulgatom a szakmát" :DD -
Szuperkaraj #3935 hoáááá, sebaj :D -
Webmessengerrel mi a helyzet? -
ent #3933 Spy, vírus, egyéb véletlenek? -
Emo Kenny #3932 véletlenül NEM. ennyire nem vok láma ;)
Azonban, 7.0-t 7.5-öt, Trillian-t, Instant Messenger 2-t is próbáltam
mindnél ugyanez a hiba. már nemtok mit kitalálni. Tippek? -
Nem veletlenul "rejtve kapcsolodik"-ba vagy? :D -
miért van az hogy nem jelenik meg az msn táram-os gomb? régen megvolt de eltünt. -
megnéztem, és fingomsincs hogycsináltam ! :D de sebaj xD -
Emo Kenny #3928 Ja, azt kifelejtettem, hogy kb. huszadszori ujrarakás sem segített -
Emo Kenny #3927 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, visszaolvastam de nem találtam rá megoldást. Mostanában (pár napja) elkezdte azt csinálni a MSN 7.5, hogy fenn vagyok, minden okénak tünik nálam, de a partnereim, vagy nem tudnak írni, mert, hogy nem vagyok Elérhető, vagy pedig ha mégis látnak fenn, akkor nem kapom meg mindig amit írnak. Eddig ezt nem csinálta kb 2-3 napja kezdte el.
Ez mitől lehet?
Előre is köszi a segítséget srácok!
-
tényleg, sry! -
"Dinamikus háttereket le lehet valahonnan tölteni az MSN hez? mert én mást választanék nem ezeket az alap szarokat" -
akármilyen képet be tudsz rakni háttérnek... -
Van valakinek megosztásra zombies, vagy bármilyen más horror stílusú winkje? -
Dinamikus háttereket le lehet valahonnan tölteni az MSN hez? mert én mást választanék nem ezeket az alap szarokat -
Szevasztok! Úgy halottam hogy van olyan progi hogy szabad webkam látás msn el.. hogy őő... nemkell kérni hogy bekapcsolja valaki a kamot hanem belépek az alblakba és már látom is a másik kamját! ha van ilyen progi akkor szüóljatok! Köszi!!!
-
Szuperkaraj #3920 majd azé ha rájössz elárulhatod, biztos örülnének neki a partnereim :D -
hm akkor nemtudom hogycsináltam :DD -
Szuperkaraj #3918 most próbáltam, én nemtaláltam semmi olyat :O -
én úgyemléxek lehet...
csak azért gondolom, mert volt már hogy halálra rezgettem valakit poénból :DDD
és sztem a stuffal csináltam :) ha hazaérek megnézem majd -
Szuperkaraj #3916 de stuffal sem lehet rezgőlimitet kikapcsolni
vagy lehet? :S