8023
  • Balumann
    Messenger plus legyen bekapcsolva, chat-be sor elejére beírod hogy /nick és aztán szinesen a neved (ott csak normálisan írj szinesen, rákattintasz az MSN lepkére a CHAT-ben, chat-tól balra és ott színkód beszúrása ,vagy valami ilyesmi és így szépe nbeszúrogatod a szineket és aztán beírod és szinesen lesz a neved
  • Balumann
    régebben az MSN 7.5 nekem se működött, ugyan íyg hibajelentés küldése jelent meg vagy lefagyott a partnerlista. Aztán megpróbáltam 1 hónap után (nemrég) és már jó volt, azt hogy mitől javult meg nem tom, egyébként 7.0 -t használtam.
    Mondjuk kicsivel mintha stabilabb lett volna...
    várom már a 8.0 -át...
  • Tmac
    Hi valaki elmondaná részletesen hogyan kell színes nevet csinálni mert a faq alapján nem sikerül. Odáig megvan hogy be írom hogy /nick és a színezést de utánna mit kel csinálni???? Help
  • lektor
    hy all!

tegnap nektek sikerult bejelentkezni? nekem csak este 10-tol ment, de akkor is nehezen... aztan meg hirtelen mind a 40 partnerem eltunt... de kozben irogattak nekem, csak azt nem tudtam, hogy hogyan, mert nem volt partner a listamon. se offline, se online... vkinek tortent ilyesmi, vagy csak engem leptek meg????
  • GregSB
    Egy spy-program eltávolítása közben valszeg leszedett valamit a Spybot, ami a Messengerhez kellett. Maga a program elindul, a bejelentkezésnél beírom a jelszót, majd "A vindóz hibát észlelt a programban ezért le fog állni - hibajelentés/mégse" fogad. Uninstalláltam, újra felraktam a 7.5öt, de így is ugyan ezt csinálja.

Valaki tudna tanácsot adni hogy javítsam meg? :/
  • geri15
    oks megnézem thx
  • Extraboy
    tools / options / privacy - na itt nezzetek meg 1mast h nincs-e letiltva, talaln segit, nekem sokszor volt olyan h normalisnak jelolte az embert, de ott meg le volt tiltva. (bocsi h angolul irtam, de angol msnt hasznalok)
  • geri15
    hm
    kurva msn
    haverom rámbasz hogy miért nem írtam neki amikor feljött, pedig megígértem
    hát azér nem mert offline volt, és amikor írt nekem (és én tudtam neki válaszolni!) akkor is offline-nak írta. Letiltott és vissza, én is őt, erre már látjuk egymást, de nem tudunk 1mással beszélni...

mi lehet a gond?!
  • Szuperkaraj
    nátom, nem szoktam gyakran décézni, csak ritkán, de úgytom van décén msnplus hang, oldalt nátok neked mondani :O
  • laliking
    dc-t nem szeressem, szerintem már halálra van ítélve..
  • Szuperkaraj
    dobnék ja, ha tudnék, de mivel nátok, így szvsz dc :D
  • laliking
    nah, mostmár dobna vki linket honnan lehet magyar hangokat letölteni a plushoz? régebben megvolt a south parkból pár beszólás de már nemtom honnan.
  • Szuperkaraj
    az megy, aha
  • Extraboy
    Akkor meg max a 7.0 :(
  • Szuperkaraj
    nemmegy a 6.2, vmelyik nap próbáltam :(
  • Szuperkaraj
    azt tom, csak régebben is vki nekemugrott, mer belinkeltem a discoveryt és ebből volt vita :)
  • Extraboy
    miert, ha ezt nem irod ki, kinek a felelossegere toltik le? :D En altalaba a sajatomra szoktam toltogetni :]
  • Extraboy
    asszem 6.2es mukodik igy, de amugy a "Windows Messenger" az megy igy, az asszem az 5os verzio (na aze odaig ne menj le mert rohadtszar). 6.2-t probald ki.
  • Extraboy
    igy van... sok hulyet igy konnyen be lehet csapni, mellesleg a 8.0 installerenek nem is ez a neve...
  • Szuperkaraj
    na erre én is kíváncsi lennék, úgy tudom meg lehet oldani, illetve talán régebben úgy hallottam, de sehol nem találtam
  • Szuperkaraj
    nem neked szól személyesen, csak E/3-ban írtam :)
  • Szuperkaraj
    mi ebből a tanúlság? már csak azért se akarj WLM 8 Beta-t használni :D
  • j0nNyKa
    az megoldhato vhogy, hogy regebbi msn verziot hasznaljak, es ne akarja mindenkepp updatelni magat ?
  • akyyy
  • maxhaine
    Érdekességként...
    MSN Messengernek álcázza magát a vírus

Fokozott figyelemmel járjanak el a Microsoft Messengert használók, amikor szoftverüket frissítik, ugyanis a tegnap felfedezett Virkel.F féreg előszeretettel álcázza magát a népszerű üzenetküldő program új béta-verziójának.

A vírus beta8webinstall.exe néven kínálja letöltésre magát, azonban nem MSN Messengert telepít, hanem nekilát az összes kontaktunknak továbbküldeni a letöltésre buzdító linket. Ezen - és tudtunkon - kívül számítógépünket egy botnet szerverhez is hozzákapcsolja, amely így ki lesz téve annak, hogy segítségével más számítógépeket támadjanak meg, vagy spamküldésre használják fel.

A számítógépes vírusok újabban egyre szívesebben választják az azonnali üzenetküldő alkalmazásokat hordozóul, mivel egy megfertőzött gépről már egy ismerős neve alatt lehet másoknak továbbküldeni a vírust tartalmazó fájlt, ami sok felhasználó elővigyázatosságát elaltatja. Az IM programok közül is az MSN Messenger a vírusírók által legkedveltebb.
  • Szuperkaraj
    nemtom tudtok-e róla, van egy progi msn-hez, egy bizonyos SweetIM, amit ha felteszel akkor tudsz vele hangokat, szmájlikat, wink-eket küldeni, írok linket, de előre szólok hogy mindenki csak saját felelősségre töltse le!!! ( visszagondolva a discovery-s esetre )

SweetIM : CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE!
  • Szuperkaraj
    jóóóó sok comment, legalább meginn él a topik, juhé :D
  • Atomreaktor
    megprószálom;)
  • akyyy
    thx, majd beleteszük msn kezdőknek cimszó alatt:)
  • akyyy
    nincs sok kedvem lefordítani, de nézd meg ezt hátha
    http://www.msnfanatic.com/articles/solving-error-80048820-444.html

de előtte próbáld meg az órát beálíltani a windowsba:D
  • Balumann
    én is írtam egy üzenetet és eltünt :|
    Na szóval most jut eszembe hogy én még valamikor írtam az MSN regisztrációjához egy FAQ-t, azt is betehetnétek ide felülre (bár lehet nem sok értelme van mert aki nem tudja megcsinálni az lehet nem jön ide, dehát kitudja :)
    http://www.dox.hu/?loc=http://www.helpbybalu.dox.hu/msn.html
  • desigo
    hibás lehet az atomreaktor
  • Atomreaktor
    sziasztok. csatolt képen látható probléma lépett fel msn-el kapcsolatban. minden előzetes nélkül egyik pillanatról a másikra. találkozott már esetleg valamelyikőtök ezzel a problémával? hibajavítás próbálkozásakor kulcsfontosságú portoknál jelez vmi hibát... leszedtem újratelepítettem akkor sem lett jó. vki vmilyen tipp?;) system mechanic 6 leszedése után lépett fel a dolog, de nem biztos...
    msnhiba1
    msnhiba2
  • akyyy
    de az is sokszor előfordul hogy az illetőnek szar anetje, és így féligmeddig van csak bejelentkezve
  • desigo
    thx
  • akyyy
    stuf pluginba van olyan hogy üzenez írása letiltott partnereknek. vkit letilok, akkor ő ug ylát h nem vagyok bejelentkezve s mégis tudok neki írni
  • akyyy
    bazze most írtam, erre nem ment el az üzim, fasza:S

na szal még1*:

a partnerednek valszeg fent lehetett a stuff plugin vagy a discovery (vagy egy másik plugin ami jelzi ha megnyitottak), és a jelzett nei hogy te megnyitottad ( lehet h nem de mint tudjuk ez a feature nem tökéletes néha akkor is jelez ha mégsem nyitottad meg)
    ezt kihasználva lehet úgy írni hogy rejte vagy kapcsolodva, vagy le vagy tiltva....stb
  • desigo
    hogyan tudod?
  • desigo
    bug?
  • akyyy
    én azt könnyen meg tudom csinálni:P