8023
  • bertino
    nem a régi plus miatt van
    nekem volt már, hogy régebbi plus-al vagy anélkül kapcsolódás nélkül dumáltam a partnerekkel
    sztem ez kapcsolatfüggő, de nem hinném, hogy plus, ettől még lehet, hogy vkinél az okozza a gondot
  • joebacsi
    hát cirka 3 és fél éve én szervezem a meccseket bf csapatomnak, és képzelheted, mennyi csapat van európában, akikkel tartani kell a kapcsolatot, másrészt amúgy se vagyok egy túlságosan antiszociális lélek :)
    (bár ennyi embernél már kénytelen vagyok folyamtosan elfoglaltba lenni, különben rámszakadna az ég, így meg csak akkor keresnek ha fontos :))
  • joebacsi
    én nagyon rá gyanakszom...esetleg mástól tapasztalat? (plustól nemnagyon válnék meg, ez a minden csevegés egyablakban fülekkel nagyon szimpi :))
  • bertino
    160
  • Laky
    igen
    nálam is mostanában jöttek elő ezek a problémák, nem tudom, hogy az új plus okozza-e
  • joebacsi
    nekem csak az utóbbi pár napban kezdte el, eddig ilyen gondom nemnagyon volt...plus-t használsz?
  • Laky
    nekem viszonylag kevés partnerem van, de nálam is ugyanez a probléma
  • Szuperkaraj
    az MessengerPlus! ->beállítások ->pluginok menüpont alatt
  • bertino
    winmessengeresre megoldás: futtatásba: msconfig és a startup-ból ki kell venni a win MSG-t, kész
  • kirol
    És azt hol látom a MSN -ben, hogy fel van rakva a plugis? Mert nekem nem tűnt fel, pedig az eltávolítás listán rajta van a vezérlőpultban.
  • joebacsi
    nektek nem vacakol az msn viszonylag nagy számú kontakt listnél?
    nekem most valami 160+, és mostanában vettem észre, hogy pár embert offline-nak jelez, pedig ott beszélek velük, és válaszolnak :)
    illetve online-oknál "Nem sikerült kézbesíteni az üzenetet" van...annyi még hogy most dobtam fel rá a plus legujabb frissítését, lehet az is bekavart...
    vélemények?
  • Szuperkaraj
    oda kell beírni, ahova az üzeneteidet is írod vkinek, a winmessengeres problémára meg van egy program, sajnos nem tudom hogy mi, de talán vmilyen MSN-nel foglalkozó oldalon tudják( pl. mess.be )
  • kirol
    Hát ez az, már kiszedtem, mégis rajta van.

A másik, a Stuffpluginnal hogy lehet a képet leszedni, hova írom be a FAQ -ba nlévő parancsot?
  • Max7
    a programok telepítésében van egy olyan hogy win öszetevők onann szedd ki!
  • kirol
    Hogy lehet a Windows Messengert letörölni, mert én már a Programok telepítése/törlésében kitöröltem, de mégis fent van.

A probléma az,hogy én MSN Messsengert használok, és csak akkor lépek be, ha úgy gondolom.
    Tehát nagy nyugodtan vagyok, hogy nem vagyok bejelentkezve, egyszercsak mégis ír valaki. Valszeg a rohadt Win Messenger alapból bejelentkezik, pedig én ezt nem akarom, sőtt az egész WinMessengert nem akarom.
    Amikor meg belépek az MSN-be, mindig kijön egy ablak, hogy mivel beléptem egy másik programba, kiléptet a.NET keretrendszerből. De be sem léptem.

Tud valaki segíteni?
  • Szuperkaraj
    http://www.mess.be
  • Max7
    hol nézzek szét? :D
  • akyyy
    mert nem jó afelbontása, stb-stb.... most fejből nemtom milyen képeket lehet csak betenni szmájlinak. mess.be-n nézz szélt
  • Max7
    sziasztok miért van az ha én saját kezüleg berakok egy smilét akkor az nem úgy jelenik meg ahogy kéne neki hanem nyomottan sokkal kisebbe? :S
  • UnknownAsshole
    Várj !
    Nekem is ez volt tegnap este.
    És ma a suliba is monták egy páran hogy rossz volt.
    Nekem megjavult és már betudok jelentkezni
  • ngcsnet
    nem tudok bejelentkezni. ötlet?
  • tescosjoghurt
    Hali!
    Van egy problémám. Hiába jelentkezem be msn-be, többen nem látnak. Sőt az is előfordul, hogy senki sem lát. Ez most, hogy a francba lehet? Ha írok nekik, valaki válaszol, valaki nem, és akinek írok az is csodálkozik, hogy nem vagyok a pertnerlistáján, és ez kicsit idegesít. Ha már valaki fordult ilyen problémával ide, akkor sorry, de nincs sok időm végigelemezni az oldalt.
  • geri15
    xD
    azt hittem egészen átalakítani :) a spacés megoldás elég soványka, gondoltam ismeri már
  • akyyy
    http://akyyy.uw.hu/msn/msnoldal.rtf

4500- no comment
  • UnknownAsshole
    Hy
    Az elöbb beszélgettem haverommal MSN-en és egyszercsak magától kijelentkezett,
    aztán amikor be akarok jelentkezni..... hát, nem sikerül :\
    Aztán pár proba után ezt irja:
    Tuti nem tűfal hiba, megnéztem.
    Haver azt mondja hogy zsúfolt a szerver, de csak tippeli.
    Volt már valakinek ilyen ? Csak egyszerűen várjak azt majd egyszer jó lessz ?
    Nem halok bele ha ma már nem tok felmenni. Na PLS HELP ! THX
  • geri15
    még nem hallottam ilyesmiről

take.
  • cowgames
    Hali ! Valaki meg tugja mondani hogy lehet egyéni névjegykártyát készíteni az msn messenger 7.5 ös verziójához?
  • bertino
    szép kép ^^
  • vikipapy
    a kép:
  • vikipapy
    Hi mindenkinek, az érdeklne h a kép jobb oldalán található cuccosnak, gondolom külső progi az msn-hez afféle aktív háttér, mi a neve ill. hol lehet hozzájutni?
  • akyyy
    FAQ
  • Ahhoj
    link
  • Mustang2005
    Valaki tudna adni linket?

A MAGYAR MSN 7.5 0322-t szeretném letölteni!

THX!

• Zs0lt1
    én nem használom, egyik haveromnál láttam, és nagyon nem tetszett.
    kíváncsi leszek, milyen lesz a final, mert mondjuk a 7-es sem tetszett, mikor még 6.2-est használtam, most meg nincs az a pénz amiért visszatenném a 6.2-t :-)))
  • desigo
    nemtrötént semmi
  • Extraboy
    Nem azert mondtam :) , amugymeg ezert nem bankodnek, mert egy honap es szerintem public lesz csak azert irtam, hogy olyat ne irjon, ami nem igaz :] ("osszes tobbi funkcio szar") megegyszer sorry, ha felreertettetek :]
  • Mik
    Az is szép teljesítmény. :p
  • geri15
    az igen O_o nekem úgy van origi XP hogy megvettem egy SP2-es XP serial numbejét' kemény egyezresé D:DD
  • Mik
    Ez még kezelhető. :p
  • bertino
    huhhúú.... betegség :)