8023
-
mi az a MSN Content Plus? -
Sziasztok
Felraktam az MSN messengert. Ismerőseim mindenféle animációkat küldtek, ezért - unszolásra felraktam rá az MSN Content Plus kiegészítést - amit aztán szabályosan, villámgyorsan le is szedtem. Viszont, bár a progi nincs fent, végigtúrtam a registryt, a könyvtárakat, leszedtem mindent ami MSN-el kezdődik, futtattam a regcleanert, a spyboot-ot, az ad-awere-ét, - mégis feljön 1 ablak !!!szabálytalan időközönként!!!, hogy regisztráljam, vegyem meg ezt a xarságot, vagyis az MSN Content Plus programot. Van vkinek vmi tippje, hogy ilyenkor a fejbelövésen kívűl még mi a francot lehet csinálni???
-elnézést, ha nem a legjobb helyre írtam (esetleg szívesen vennék linket, ahol erre van orvosság), de ha tudna vki segíteni, nagyon megköszönném....
-
james007 #4883 tudnatok segiteni,hogy hol talalok animaciokata msn-hez mert alapbol eleg keves van. -
Hy.Nekem is jött ez a levél.Valami idióta találhatta ki.Nem létezik igy értesitenének. -
mi a véleményetek erről a progiról? http://www.sweetim.com/ -
Intelligencia rulz:
๑۩۞۩๑ Bence ๑۩۞۩๑ says:
(akik nem értenék, olvassák végig ezt, MERT NAGYON FONTOS!):
A Fordítás:
Heló itt Andy és John, az msn igazgatói, elnézést a zavarásért de az
msn
lezárulni készül.[...]
Tuoni says:
-ez faszság-
๑۩۞۩๑ Bence ๑۩۞۩๑ says:
igen?
Tuoni says:
igen, mindjárt adom az indokot
Tuoni says:
1) Vajon egy ilyen fontos levelet az MSN így, a sajtó kizárása nélkül, lánclevélben, ráadásul súlyos stiláris, és helyesírási hibákkal közölne? [...]
๑۩۞۩๑ Bence ๑۩۞۩๑ says:
ez mi?
๑۩۞۩๑ Bence ๑۩۞۩๑ says:
ami inditotta?
Tuoni says:
ez a magyarázat arra, hogy ez miért kamu, és miért nem kell bevenni a sok hülye embernek
๑۩۞۩๑ Bence ๑۩۞۩๑ says:
oks -
egy érdekes kis programra akadtam.
meg kell nyitni egy videót vele, és a webkamera helyett azt fogja látni:) elég érdekes:)
Link -
pbes #4878 Ha az otthoni gépeden lévő ftp-t szeretnéd elérni, akkor miért nem regisztrálsz egy dinamikus domaint, van olyan, amit a router is tud, még programot sem kell letölteni, csak a routeren beállítani a felhasználónevet, jelszót, erről a router kézikönyvéből tudhatsz meg többet. Ezek fussanak a gépen, elhasználónév, jelszó beállítva rajtuk és pl. teneved.myip.hu címen érheted el.
DynDNS
MyIP.hu -
nem gunyosan montam, télleg segített...:D -
nem is olyan rég belinkeltek egy iylen progit ami megmutatja vissza kell keresni a topicba..... -
Sorry :D de angol msn-t hasznalok...:D -
Nekem is jo lenne egy ilyen, sok buzit megszivatni, aki szorakozik... -
nekem volt egy kapcsolatmonitorozó programom, a neve mi volt, most nemtudom, majd meglesem
DC miatt használtam, mert mindent elárult arról, aki rámkapcsolódott, lehet működne MSN beszélgetés közben is -
apac #4872 Van olyan program ami megmutatja annak az ip-jét akivel beszélek msn-n.
Még mielött rosszra gondolnátok nem hülyéskedésre kell hanem hogy bárhonnan elérhesem a gépemen léfő ftp-t. -
ez segített..köszi szépen :D -
Nem hinnem :S max, ha ok vettek fel, akkor van egy olyan opcio, angolul leirom: tools / options / privacy / see who added to their contact list, ha erre ranyomsz, legalabb talan a fele megvan :S -
sziasztok!
A partnerlistát vissza lehet állítani vhogy egy régebbi állapotba? Mert kitöröltem pár címet, amik kellenének..:S -
tescosjoghurt #4868 Az indexen olvastam. Ez a cikk lényegi része, mert előtte bemásolták a levelet, de gondoltam azt ismeritek, szóval csak a velejét raktam be ide. -
hűűha, thx, milyen cikk? -
tescosjoghurt #4866 Mindenfajta utánajárás nélkül, amikor megkapja a levelet, gondolkodjon el a következõkön:
1) Vajon egy ilyen fontos levelet az MSN így, a sajtó kizárása nélkül, lánclevélben, ráadásul súlyos stiláris, és helyesírási hibákkal közölne? A levélben szerepel az eredeti, angol nyelvû változat is, amibõl nyomon követhetõ, hogy az állítólagos igazgatópáros nem nagy ismerõje a nyelvi szabályoknak. A ’válasz’ (angolul ’reply’) kifejezést a nagy hatalmú Andy és John ’replay’-nak (lejátszás, visszajátszás), az MSN-t néha csupa nagy, néha csupa kisbetûvel, a whoever-t (aki, akárki, bárki) viszont külön írja.
2) Feltehetõen, ha az MSN-nek két igazgatója lenne, akkor is teljes névvel, nem pedig "Andy és john"-ként nyilvánulnának meg. Kontaktcímet, vagy telefonszámot hagynának, ahol érdeklõdni lehet a változásról.
3) Ha valóban "leállítják a szervereket", azt is jelenti, hogy hiába továbbítja a hotmailes emailcímmel rendelkezõ lelkes balek az összes ismerõsének a levelet, mert az MSN szervereinek leállításával a Hotmailnek is leáldozna.
És akinek mindez nem elég, annak eláruljuk, hogy az MSN egy portál, amit 1995 augusztus 24-én indított a Microsoft. Legnépszerûbb szolgáltatásai az ingyenes Hotmail levelezõ, az MSN Messenger azonnali üzenetküldõ, de ezeken kívül hírszolgáltatással, játékokkal, rengeteg webes alkalmazással rendelkezik. A tulajdonos tehát a Microsoft, amelynek egyetlen vezérigazgatója legkevésbé sem Andy vagy John, hanem Steve Ballmer.
Ha még mindig szívesen továbbítana egy ilyen kamut, elõtte kattintson a Sophos hoax, vírus és lánclevélfigyelõ oldalára, ugyanis az antivírus cég is felhívja a figyelmet az "MSN bezárni készül"-hoaxra.
ezt kimásoltam egy cikkből, nem a saját gondolatom, én nem vagyok ennyire ókóóós
-
Be van állitva hogy ne jelenicse meg az egyéni hamgulat jeleket azt már megtaláltam de mégis átjönnek valahogy ezen a tiltáson :(
nics valami specko kiegészités erre??? -
"This will be the next-generation MSN Messenger. The name is new, but it will still be free to download Messenger and use most of its features. And there will be some remarkable new ways to instantly share and connect with friends"
Magyarra forditva: "Ez lesz az uj generacios MSN. A nev uj, de meg mindig ingyen lehet letolteni, es a legtobb funkciot hasznalni, es lesz par uj emlitesre melto uj tulajdonsag."
(csak a PC-rol normal telefonra valo hivas lesz fizetos, de az mindenutt az) -
/blockuser is hasznos 
-
Szuperkaraj #4862 alapból benne van az msn-ben, Eszközök, Beállítások, Üzenetek és ott az Egyéni hangulatjelek megjelenítése előtti négyzetből szedd ki a pipát ;) -
eszközök>üzenetek>egyéni hangulatjelek kikapcsoloása -
Szükségem lenne a segitségetekre!
Van e olyan kiegészités, program vagy plugin
ami letiltja a partnerek által küldött nem
alapértelmezett hangulat jeleket mert nagyon
idegesitő hogy kodfejtegetnem kell 1 oldalon
hogy mit is akart valójában írni!
Köszönöm elöre is! -
LOL milyen mailt küldtek és vannak akik elis hiszik hogy fizetős lesz az msn. -
én nem tudok ilyenről sajnos :( -
hm matiz #4857 Sajnos nem de én is köszönöm.
-
Axl Rose #4856 Sajnos nem ez az, de köszi! -
"Lehet olyan dolgokat csinálni mintha szemüvegem lenne vagy koronát viselnék stb."
na itt haltam meg >_< -
josi #4854 Szia!
Lehet hogy erre gondolsz? FunWebcam -
nekem meg olyan kell hogy egyes partnereknél ne irja ki hogy én bejelentkeztem:) -
hm matiz #4852 Én is a fixtv-én látam és csak meg szeretem volna tudni a nevét. És továbra is kérném ha valaki tudja irja meg köszi. Senkit nem akkartam megbántani csak kérdeztem. Mert itt azt lehet? -
Nem tudom volt-e már róla szó, de nekem olyan beállításra lenne szükségem aminél megtudnám azt adni, hogy egyes partnereknél ne írja ki, hogy bejelentkezett. Tudom, hogy kilehet kapcsolni teljesen, de azt nem szeretném, csak van pár partnerem akikkel nem igazán beszélek soha , tiltani nem akarom de ne írja ki nekem , hogy most ő bejelentkezett. Tud erre vki vmi megoldást? Köszi előre is :) -
Axl Rose #4850 Igen, képzeld létezik. Vagy amiről Te nem tudsz az nem is létezik, és Ő a szerencsétlen ?
A Fix.tv-ben be is mutatták, működés közben is, csak annyi eszük nem volt, hogy kiírják a program nevét.
Összesen egyszer mondta a műsorvezető, és nem egy fórumon ennek a programnak a nevére kiváncsiak... -
Sam16 #4849 okés köszi megnyugodtam
köszi minden jót
BYe -
nem lesz fizetős.. -
Sam16 #4847 nem tok angolul jól plz ezt most magyarul
-
Miert kell ezt az uzenetet egy nap 6x megkapnom??? Hogy szakadna ki a hereje annak a sok impotens f*sznak aki ezeket terjeszti minden tetves nap komolyan.
Ez az utso hogy leirom: "This will be the next-generation MSN Messenger. The name is new, but it will still be free to download Messenger and use most of its features. And there will be some remarkable new ways to instantly share and connect with friends." @ Microsoft.com
Ezek utan aki azt meri mondani, hogy bezar, az vessen magara...