8023
  • akyyy
    benne van a faq-ban, is kismilliószor le van írva
  • sanyx
    Inkább ara kéne rájönni,hogy honnan tom,hogy letiltottak!;) és ilyen válaszok nem kellenek,hogy: (hőőő hőőő én vok a kisjani és nem mindegy hogy ha letiltanak és ha letiltottak akkor nagy pancser lehecc hő-hő)
  • skristof
    hasznos lenne de az emesen nemtudja..

/bangrp aztán kész :D
  • totya24
    http://spaces.msn.com/d3vmax/PersonalSpace.aspx
    http://spaces.msn.com/thespacecraft/PersonalSpace.aspx?_c11_blogpart_blogpart=blogview&_c=blogpart&partqs=cat%3dPowerToys

itt vannak érdekes leírások space szerkesztéshez... nekem mp3 megy aháttérben.. csak az a baj, hogy mozilla alatt nem műxik:S
  • akyyy
    remove limit of 5 custom emoticons per message
  • desigo
    köx
    hol tudom beállítani?
  • akyyy
    stuff plugin. aba van ilyen funkció hogy több szmájlit lehet használni. de vigyázat, előfordulhat hogy rosszul sül el: a partner nem asmzájlit fogja látni, csak a kódját
  • desigo
    You can only send 5 different custom emoticons. Please delete 1 or more custom emoticons from your message.

erre mi a megoldás?
  • NoYbee
    Arra lenne jó, hogy ha online vagyok, nem ugrik rám az a user, akivel akkor éppen nem akarok beszélni. Pölö az icq ezt tudja.
  • akyyy
    stuff pluginnal tudsz letiltott személyeknek is írni, akik nem látnak téged bejelentkezve.
  • akyyy
    ez mire lenne jó?:D
  • NoYbee
    Szevasztok! Létezik vmi megoldás arra, hogy msn-en lehessen üzit küldeni láthatatlan módban?
  • zico87
    Gen a Winamp-os Plugin neve vagy ha a Discoveryt fölrakod az is kiírja !!!
  • zico87
    Ja tényleg bocs csak már a sok pluginnel bajbakeveredtem !!!
  • cowgames
    Sziasztok ! Láttam már valakinél olyat hogy az msn spaces oldalán videó is ment nem csak képek voltak feltöltve. Én is szeretnék ilyet de nem tudom hogy kell csinálni! Aki tudja kérem segítsen, írja le hogy kell!
  • akyyy
    stuff plugint minek?:D
  • zico87
    Eszközök-Beálítások-szemályes-Windows Media Player programban....
    Ha pedig Winamp-ban akarod akor rakd föl a StuffPlugint !!!
  • kamisk8
    Sziasztok nem mutatja az msn-nél milyen zenét halgatok az oké,hogy a főablaknál kell beállítani,de pontosan ott hol,és amikor rajzolni akarok msn-be eddig ment most meg azt írja ki valami frissitést kell letöltenem,de minden?
  • bertino
    talán mert bibi van vele, vagy összeakad valamivel...
  • KeKKSZike
    Sziasztok!

Nem tudna valaki nekem gyógyírt arra, hogy a(z) MSN MOOD-ok miért fagynak ki nekem? Mármint elkezdi betenni majd utána kifagy az MSN! :( Help please! Köszi!
  • Guilty01
    ok,és mi az a minden jó?:)
  • Szuperkaraj
    lehet hogy az oldal nyelvét eltévesztettem, de ha mindent jól csinálsz kell hogy kapj egy e-mailt, s abban utasításokat
  • akyyy
    a windows messengere gondol..a bannemrból le lehet tölteni emlékeim szerint:)
    nekme is felkéne tenni.

amit te mondasz 7.5-nek, az MSN messenger.
    ne keverjük össze a kettőt

amugy tulajdonkélppen igy már 3 neve lesz az msnnek.

windows messenger, msn messenger és live messenger.
  • Guilty01
    OPM nekem is pont ugyanez van... szuperkaraj kicsit el van tévedve sztem mert semmilyen angol nyelvű honlap nemjön be...és e-mailt se kapok
  • SASboy
    Miért írja ezt ki, amikor a legújabb van fent?
    xy nevű partnere a Alkalmazásmegosztás szolgáltatást szeretné használni Önnel, de ehhez először Önnek frissítenie kell a Windows Messenger programot. A legújabb verzió a Windows Messenger frissítési webhelyéről telepíthető.

7.5.0324 ez a verzió van fent és aki küldni neki is.
  • OPM
    nekem sem sikerült megerősítenem azóta... :(

miután kattintottam msn-ben az alább írt fülre, a (magyar nyelvű) passport oldal jön be, ahol a jelszavam kéri, majd a következő választási lehetőségek elé állít:

Hitelesítő adatok
    Megtekintheti vagy módosíthatja hitelesítő adatait (e-mail címét és jelszavát), a titkos választ, másodlagos e-mail címét és egyéb fiókadatait.

Adatvédelem és biztonság
    Új jelszót hozhat létre, ha elfelejtette a régit, vagy biztonsági problémákat jelenthet be.

Ügyfélszolgálat
    Megtekintheti a súgót vagy problémák ismertetését, új jelszót hozhat létre, ha elfelejtette a régit, problémákat jelenthet be, vagy felveheti a kapcsolatot az üzemeltetőkkel.

:(
  • Szuperkaraj
    bejelentkezel Messengerre, jobb felső sarok, Fájl menü, ott kell lenni egy olyannak hogy E-mail cím megerősítése, rákattintassz, elvisz téged egy oldalra, ott az oldalon kövesd ami le van írva, feltételezem angolul tudsz, majd ha követted az oldalon leírt utasításokat, akkor fogsz kapni egy e-mailt...
    Ebben az e-mailben ( szintén angol nyelvű ), lesz minimum két link ha jól emlékszem, elolvasod a mailt és arra a linkre mész, amelyikkel meg lehet erősíteni a címed ( olvasd el figyelmesen a mailt ) majd ha rámész a jó linkre, elvisz mégegy helyre a böngésződben és kiírja hogy e-mail cím megerősítés sikeres, ezután kijelentkezel az MSN-edből, majd bejelentkezel.

Ha netán nem erősítené meg akkor előről az egészet ismételd meg, de ha valami lépést kihagytam, írj.

Sry a hangnemért amit használtam, de rengeteg az olyan ember aki nem képes feltalálni magát, és csak úgy lehet kezdeni valamit ha próbálkozik
  • Szuperkaraj
    az iq nem minden, ha nem tod magad feltalálni
  • Guilty01
    ok,akkor mondom így: magyarázd el nekem légyszives lépésről lépésre,mert nekem 130-as Iq mellett nincs logikai készségem úgy tűnik... tehá,hogy kell freemailes címet megerősíteni?
  • akyyy
    a vírusnnak ellenszere vírusírtó, vagy ujra feltepeíteni a win Xp-t:D
    esetleg egy topic

a nyelvváltáésra nemtom, nálam is előfordult már, valszeg az oka az ujjad. benyomsz vmit amitől átvált:D
  • Szuperkaraj
    ne haragudj, de nem vagy egyedül akinek gondja van...vagyis várj, újrafogalmazom...EGYEDÜL vagy mert csak neked van ilyen logikai gondod, kezdj már valamit magaddal, találd fel magad, ne kelljen szájbarágni hogy most erre a gombra kattints bal egérgombbal, utána a másikra kétszer...
  • gordonmail
    miért van az, hogy az MSN mindig syar? be akarok jelentkezni be is jelentkezik, nade egyből ki. Ez vírus, nade mi az ellenszere? A további tünetei pl. a billentyűzetet (csak a messengerben) angolra fordítsa. Rettentően idegesítő és most Windows Messengeren élek :-@
  • Guilty01
    kösz a segítséget
  • KeKKSZike
    Sziasztok!

Nem tudna valaki nekem gyógyírt arra, hogy a(z) MSN MOOD-ok miért fagynak ki nekem? Mármint elkezdi betenni majd utána kifagy az MSN! :( Help please! Köszi!
  • bertino
  • Guilty01
    letöltöttem,feltettem,és msot mit kezdjek vele?
  • Szuperkaraj
    #5251....
  • Guilty01
    #5250-re vki lécci!!!
  • Szuperkaraj
    Colornickkel nem lehet megcsinálni? régebben volt colornickem, de sajnos nem emlékszem rá
  • Szuperkaraj
    banner, StuffPlug alkalmas erre :)