8023
-
vmennyire mégis le tudod ellenőrizni: a szövegbeiró hely alatt, kiírja, hogy az illető az utolsó üzenetet mikor irta
jobbat per pill én sem tudok -
izb #5332 Van arra mód a messengeren belül a beállítások között,hogy a beszélgetés időpontját kiírja minden eggyes hozzászóláskor.
Én még nem találtam sajnos ilyet.
Elég idegesítő,mikor valaki ír én meg nem vagyok gépnél,és mikor visszatérek gözöm sincs,hogy az illető mikor írt.... -
te még élsz bazzeg? :D -
Partnerekben a partnerek listájának mentése megoldja a gondodat -
Gollam12 #5329 Helló. Ma letöltöttem a 7.5-t, eddig azért nem mert vmi olyan megérzésem volt, hogy nem fog működni, és bejött. Kiirja hogy a szolgáltatás átmenetileg nem elérhető, tudom ezt irja ki akkor is amikor nem megy a server, de az csak pár perc szokott lenni. Eddig, ha restartoltam, megjavult. Hogy javítható meg az MSN, vagy ha nem, akkor ki lehet valahogy szedni a partnereket, hogy ha uj címet csinálok akkor beleírjam őket? -
devilmike #5328 ÉÉÉÉÉS :
MEGY :)

-
megjavult -
devilmike #5326
-
MS serverek térdre kényszerültek
-
devilmike #5324 ennek annyi. Amúgy külföldön megy szóval valahol itt a gáz... hol máshol...

-
fasz kivan semmire nem reagál...méga webmessenger se megy... -
nálam is beszart
-
Megszűnt... 

-
kratz (y) -
jaja nálam se megy -
most már nekem is jó!
-
Darkboy #5317 nekem se megy :S -
csingacsguk #5316 Szerintem megszűnt! -
Igen, nekem/nekünk is xar most az MSN! -
nektek is szar most az MSN? -
De ha utána oda belépek... Utána mit nyomjak?? Ott nekem olyan jön be, hogy különféle adatmódosítás, meg ilyenek! :) De az nekem nem kell. :D -
80072745-ről
81000341, de mostmár nem az én netemre fogja (kár hogy 200-al töltök), hanem elismeri hogy elérhetetlen a szolgáltatás. -
nálam is
-
most beszart (nálam) -
jelentkezz be , mert az user nem pipálta ki hogy megnézhesse olyan , aki nincs belépve az msnes nemtom mibe:D -
Azt nem tudja valaki megmondani, hogy mostanában miért nem tudom megnézni a másik MSN Space-t? Rákattintok, hogy megszeretném nézni és mindig valami hülye bejelentkező lap jön be, hogy jelentkezzek be! DE hát minek?! De akkor se tudom megnézni ha azon a lapon bejelentkezem! Ezt se értem ,hogy miért nem megy, amikor régebben ment, megtudtam nézni az MSN Space-eket! :) -
bazsi123 #5307 sziasztok!
elolvastam a faq-t de nem találtam a kérdésemre választ :-)
szóval: ha kapok jó kis hangokat a havertől msn plus-hoz, azokat hova menti a gép? milyen mappába? keresgéltem, de nem nagyon találtam. jó lenne megőrizni, ha esetleg beüt egy rendszertelepítés vagy ilyesmi.
köszi! -
Szuperkaraj #5306 nemtom mire kell neked a discovery, de sztem próbáld meg nélkülözni ;) -
Szuperkaraj #5305 a Discovery a probléma :), lehet hogy nem kompatibilis a gépeden lévő MSN Messengerrel, vagy ha van akkor a Plussal, vagy egyéb nagyobb kiegészítéssel -
Turboraider #5304 Sziasztok! lenne egy problémám. Felteszem az MSN Discoveryt a gépre és miután feltettem az MSN elkezd bejelentkezni kb 3 másodpercig aztán abbahagyja. Többszöri próbálkozással se működik. Miután letörlöm ismét megy az MSN. Mi lehet a probléma??? -
ezt hogy kell megcsinálni, hogy ott bal oldalt vannak cuccok, pl net? -
nekem is rendszeresen előjön ez a probléma... ha le van foglalva minden, ha nincs.. szal.. szerintem M$ :) -
Szuperkaraj #5301 ok, akkor még nem vészes a kór :)
hát akkor nátom mitől lehet -
igen, az a sávszél :D
a letöltés és feltöltés -
Szuperkaraj #5299 hát nemigazán tom konkrétan most mire mondod a sávszélességet ( láma korszak van nálam :D ), de nem töltöttem semmit, csak az SG volt megnyitva, és nemlátta hogy küldtem, ha már nagyon hülye vagyok szóljatok :) -
srácok, akkor kapja meg későn a másik egyén - akinek küldeni akarod a fájlt - ha le van foglalva a feltöltési sávszél, de akkoris ha fullra van bénítva a letöltési, ilyenkor egyértelműen emiatt van ez a jelenség, nem meglepő, sőt, érthető
akkor viszont nem érthető, ha nem csinál az ember semmit a sávszélen, akkor MS
-
nekem is volt már olyan, hogy nem látta, én meg küldtem, és mondta hogy küldjed már :D -
de én szoktam. sőt azzal is szembesülök, hogy küldök fájt, de a csávóka vissztavonja, de én ezt nem tapasztaltam.... és az ott is marad, amig ki nem jelentkezik:D -
Szuperkaraj #5295 egyszer tok küldeni egyszer nem....lehet láma vagyok és vissza kéne olvasni? :) :D -
Szuperkaraj #5294 nem találkozott valaki olyannal hogy küldeni akar fájlt, de az illető akinek küldi az nem látja, vagy csak sokkal később kapja meg?