8023
-
Jajj :C -
max egy [email protected] csatlakozna, de mivel amit tre irtál pont nincs a végén, igy tuti nem fog:D -
Miért nem? -
Nuki #5851 alt+shift -vel lehet váltogatni a HU-EN billenytyüzeteket :)
(feltéve ha ez a kérdés) -
ilyen nem fog csatlakozni hozzád -
hy!nem tudtok az ellen vmit h néha magától átvált a billentyűzetem HUN(magyar)ról angolra??? az msn ben csak :S nagyon zavaró
előre is kösz -
Most kaptam:
ha érkezik egy értesites, hogy valaki csatlakozni akar a messenger listátádhoz ezzel a névvel:
brujita_tier 69@hotmail com , még véletlen se fogadd el
Ez egy új elmondatatlanul erős vírus, ami leformattálJa a számítógéped és kész már is működik tovább
Küldd el ezt a levelet mindenkinek, aki az listadban van, mert mindenkinek tudnia Kell<<<Lehet csak gagyi körlevél d ekitudja -
akik meg vannak nyitva -
Csak azoknak küldi el a/all paranccsal akik meg vannak nyitva, vagy azoknak akik elérhetőek? -
időközbe rájöttem, beírom hogy /all majd a szöveget és elküldi azoknak akik meg vannak nyitva:D -
nem tudtok valami olyasmi kiegészítést amivel egyszerre lehet külteni egy bizonyos szöveget az összwes partneremnek? -
juj öcsém, ajánlom, hogy ne fuss szembe velem az utcán
csak szövegeljél csak -
Hát itt vagy nekem Te akkor minek keresgéljem... -
#5840 -
namlak1986 #5840 Ja, amúgy még valami: Szerintem tök fa..a Messenger Live 8.0....én azt hsználom a plus 4.0-val, és tök baró (pedig BÉTA).
-
namlak1986 #5839 Sziasztok!! Lenne egy érdekes kérdésem!! Miért van az hogy ha a saját kártyámra klikkelek akkor azt írja ki hogy: Ez a tár most nem érhető el. Később próbálja meg újból....mert azért jó lenne ha a partnereim látnák a kártyámon lévő képeket, ugyanis a space-n vannnak feltéve képeim:S:S:S:S
SEGÍTSETEK LÉGYSZIVES!!!!!!
-
Vegas #5838 nem már megint nem, szegény rajongoim :( -
nektek megy most az msn?:S:S:S -
vágom:) csak idegesítenek az ilyen emberek, mind1... -
ez a fórum egyedi... itt még azt is megbüntetik, aki értelmetlen témanyitásnál volt zárás előtt... van elég büntipontom és hiányozna az egész ha kirugnának :D
[de hidd el, elküldtem volna máshova is mellette, az biztos] -
az ilyennek nem linket kell adni, hanem elküldeni az **nnyába :CC -
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1134738786
8 sorral volt lejjebb a témákban, biztos nehéz lett volna megtalálni -
link? -
de mintha annak is lenne topicja
-
nám -
Kijött már a 8as? -
kikeersed a partnerlistádból és feloldot a tiltást:D -
Hali, segítség kellene, felakart venni egy haver, de én véletlenül az alsó pontot töltöttem ki, azaz, hogy nem láthatja a kapcsolatom és nem beszélhet velem, aza gond, hogy máshogy nem tudom elérni, nem tudjátok hogy lehetne visszavonni a téves beállítást? Köszi -
Pochok #5826 Ezt szokta kiírni, ha levág:
-
Pochok #5825 Hello!
Az MSN valamiért elég gyakran ledob. Van hogy 5 percente, van hogy csak 2-3 óránként, van hogy amint bejelentkezek már adja is vissza az ablakot, hogy állapota nem módosítható probálja újra (rejtve kapcsolodók alapból). Amikor már nem is enged csatlakzoni és lefutattom a hiba keresést, akkor az alapértelmezett átjárót hibáztatja, de nem igazán tudom mi lehet a baj. A számítógépem kicsit szar, mert a DCHP nem szokott mindig kiosztani autmatikusan IP címet, van hogy szenvednem kell vele. Nem tudom mi lehet a baj, de eléggé idegesítő tud lenni, hogy beszélgetés közben ledob és 1-2 percig kell szenvednem az újracsatlakozással. Probáltam már feltenni más veriójú MSNt az sem használ, MSN pluszt is feltettem, az se csinált különösebben semmit. Egyszerűen nem tudom mi lehet a baj. Légyszíves segítsetek. -
Bandy #5824 őőő tud valaki segiteni felraktam ezt a buzi msn8at és de leszedtem mert egy fos, majd visszaraktam a 7.5öt és azóta nincs hang az msn-ben és ezt mr több helyen olvatam de senki nem tudja a megoldást. Esetleg ti?:) -
Vegas #5823 ja mar nekemis .-. -
megy ^^ -
Vegas #5821 nektek se megy a messenger?
reggel ota szarakszik :/ -
UnConnecteD #5820 emberz, sajat Emotions-t hogy lehet csinalni? Be akartam tenni egy kepet, de tulsagosan kis kepkent tarolja el -
sztm a tűzfalad baszakszik nem?nekem is volt már ilyen...és a tűzfalat kellet megfabrikálni.... -
csak plus miatt lehetett -
Freeman6600 #5817 Hi. Én is 8.0 bétát használok. Tudja valaki hogy hogyan lehet megcsinálni azt amit a régiben hogy egy ablakon belül lehessen váltogatni a beszélgetések között? Vagy ezt csak a plus miatt lehetett? -
Dexantreal #5816 du-tán mikor hazaértem,kipróbáltam és már nekem is yo az msn -
beerka666 #5815 hali
van egy ilyenem:[̲̅в̲̅σ̲̅σ̲̅м̲̲̅̅н̲̅є̲̅α̲̅∂̲̅ѕ̲̅н̲̅σ̲̅т̲̅] hogy lehet a szöveget átirni???
pls segitsetek..