8023
  • Dying Soul
    Jajj :C
  • akyyy
    max egy [email protected] csatlakozna, de mivel amit tre irtál pont nincs a végén, igy tuti nem fog:D
  • Dying Soul
    Miért nem?
  • Nuki
    alt+shift -vel lehet váltogatni a HU-EN billenytyüzeteket :)
    (feltéve ha ez a kérdés)
  • akyyy
    ilyen nem fog csatlakozni hozzád
  • Zadeus
    hy!nem tudtok az ellen vmit h néha magától átvált a billentyűzetem HUN(magyar)ról angolra??? az msn ben csak :S nagyon zavaró
    előre is kösz
  • Dying Soul
    Most kaptam:

ha érkezik egy értesites, hogy valaki csatlakozni akar a messenger listátádhoz ezzel a névvel:
    brujita_tier 69@hotmail com , még véletlen se fogadd el
    Ez egy új elmondatatlanul erős vírus, ami leformattálJa a számítógéped és kész már is működik tovább

Küldd el ezt a levelet mindenkinek, aki az listadban van, mert mindenkinek tudnia Kell<<<Lehet csak gagyi körlevél d ekitudja
  • akyyy
    akik meg vannak nyitva
  • xxdani
    Csak azoknak küldi el a/all paranccsal akik meg vannak nyitva, vagy azoknak akik elérhetőek?
  • akyyy
    időközbe rájöttem, beírom hogy /all majd a szöveget és elküldi azoknak akik meg vannak nyitva:D
  • akyyy
    nem tudtok valami olyasmi kiegészítést amivel egyszerre lehet külteni egy bizonyos szöveget az összwes partneremnek?
  • bertino
    juj öcsém, ajánlom, hogy ne fuss szembe velem az utcán
    csak szövegeljél csak
  • littleNorbi
    Hát itt vagy nekem Te akkor minek keresgéljem...
  • akyyy
  • namlak1986
    Ja, amúgy még valami: Szerintem tök fa..a Messenger Live 8.0....én azt hsználom a plus 4.0-val, és tök baró (pedig BÉTA).
  • namlak1986
    Sziasztok!! Lenne egy érdekes kérdésem!! Miért van az hogy ha a saját kártyámra klikkelek akkor azt írja ki hogy: Ez a tár most nem érhető el. Később próbálja meg újból....mert azért jó lenne ha a partnereim látnák a kártyámon lévő képeket, ugyanis a space-n vannnak feltéve képeim:S:S:S:S
    SEGÍTSETEK LÉGYSZIVES!!!!!!
  • Vegas
    nem már megint nem, szegény rajongoim :(
  • akyyy
    nektek megy most az msn?:S:S:S
  • BiG G
    vágom:) csak idegesítenek az ilyen emberek, mind1...
  • bertino
    ez a fórum egyedi... itt még azt is megbüntetik, aki értelmetlen témanyitásnál volt zárás előtt... van elég büntipontom és hiányozna az egész ha kirugnának :D

[de hidd el, elküldtem volna máshova is mellette, az biztos]
  • BiG G
    az ilyennek nem linket kell adni, hanem elküldeni az **nnyába :CC
  • bertino
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1134738786

8 sorral volt lejjebb a témákban, biztos nehéz lett volna megtalálni
  • littleNorbi
    link?
  • bertino
    de mintha annak is lenne topicja
  • bertino
    nám
  • littleNorbi
    Kijött már a 8as?
  • akyyy
    kikeersed a partnerlistádból és feloldot a tiltást:D
  • Salty
    Hali, segítség kellene, felakart venni egy haver, de én véletlenül az alsó pontot töltöttem ki, azaz, hogy nem láthatja a kapcsolatom és nem beszélhet velem, aza gond, hogy máshogy nem tudom elérni, nem tudjátok hogy lehetne visszavonni a téves beállítást? Köszi
  • Pochok
    Ezt szokta kiírni, ha levág:
  • Pochok
    Hello!
    Az MSN valamiért elég gyakran ledob. Van hogy 5 percente, van hogy csak 2-3 óránként, van hogy amint bejelentkezek már adja is vissza az ablakot, hogy állapota nem módosítható probálja újra (rejtve kapcsolodók alapból). Amikor már nem is enged csatlakzoni és lefutattom a hiba keresést, akkor az alapértelmezett átjárót hibáztatja, de nem igazán tudom mi lehet a baj. A számítógépem kicsit szar, mert a DCHP nem szokott mindig kiosztani autmatikusan IP címet, van hogy szenvednem kell vele. Nem tudom mi lehet a baj, de eléggé idegesítő tud lenni, hogy beszélgetés közben ledob és 1-2 percig kell szenvednem az újracsatlakozással. Probáltam már feltenni más veriójú MSNt az sem használ, MSN pluszt is feltettem, az se csinált különösebben semmit. Egyszerűen nem tudom mi lehet a baj. Légyszíves segítsetek.
  • Bandy
    őőő tud valaki segiteni felraktam ezt a buzi msn8at és de leszedtem mert egy fos, majd visszaraktam a 7.5öt és azóta nincs hang az msn-ben és ezt mr több helyen olvatam de senki nem tudja a megoldást. Esetleg ti?:)
  • Vegas
    ja mar nekemis .-.
  • bertino
    megy ^^
  • Vegas
    nektek se megy a messenger?
    reggel ota szarakszik :/
  • UnConnecteD
    emberz, sajat Emotions-t hogy lehet csinalni? Be akartam tenni egy kepet, de tulsagosan kis kepkent tarolja el
  • ddomi87
    sztm a tűzfalad baszakszik nem?nekem is volt már ilyen...és a tűzfalat kellet megfabrikálni....
  • akyyy
    csak plus miatt lehetett
  • Freeman6600
    Hi. Én is 8.0 bétát használok. Tudja valaki hogy hogyan lehet megcsinálni azt amit a régiben hogy egy ablakon belül lehessen váltogatni a beszélgetések között? Vagy ezt csak a plus miatt lehetett?
  • Dexantreal
    du-tán mikor hazaértem,kipróbáltam és már nekem is yo az msn
  • beerka666 #5815
    hali
    van egy ilyenem:[̲̅в̲̅σ̲̅σ̲̅м̲̲̅̅н̲̅є̲̅α̲̅∂̲̅ѕ̲̅н̲̅σ̲̅т̲̅] hogy lehet a szöveget átirni???
    pls segitsetek..