8023
-
Mármint amelyikkel nincs hiba pl telepítésnél,amit hallottam:S.. -
nem ír ki hibakódot!Honnan szerezhetm be az msn 8at?pls!
-
kakaostekercs #6295 Elkezdett nagyon gyakran behalni az MSN :S. Már írtam múltkor, hogy csakúgy hirtelen kilép a program, ill. eltűnik. Akkor volt "400<emoticons, 100<animáció, 300<kép". Azóta törölgettem és kb. ez lett: 200<emoticons, 40<animáció, 100>kép. Ez jóval kevesebb mint a fele, amennyi olyan régen volt, amikor nem is törént ilyen. Ötlet, hogy mi lehet a baj? -
hibakódot nem ír ki? vagy tedd fel a messenger 8-at, az egyből belép:) -
Bocsánat,hogy ilyennel zzavarok,de egy hatalmas problémám lenne az msn.el,ami probléma hasonló volt már,ahogy olvastam vissza,de pont ilyen nem!
A gond az,hogy nem tudok belépni az msnre!Szóval rákatt a belépésre,és amint belépne,msn hibát észlel,ezért leáll üzivel elszáll!Ezután rámentem a hibaelhárítóra!Kiírja,a hiba,hogy az egyik átjárója nem működik,a 2es pontnál..de hiába katintok a hibajavításra,mondja befejezve,és ha utánna rákatt a belépésre,ugyanúgy elszáll az msn!Viszont ha sokáig próbálkozok..pl van,hogy 10szerre,van,hogy fél óra múlva,belép rendesen,és minden működik!Nem tudom,mi lehet a hiba,de elég idegesítő,hogy fél óráig kell belépnem msnbe!Volt régen egy msn gaming zone progim,vagy mi,namost aztt is letöröltem,mert hallottam,hogy bezavarhat!Újraraktam mindent,használtam a varázsprogit is,ami letörli a letörhetetlen részeked,de ma megnéztem,és amappa ugyanúgy ott van,és a program összetevők is!Nem lehet,hogy ez a baj?Mit csináljak?Csak ne mondjátok,hogy format!:S..
-
kakaostekercs #6292 beszélgetéseket áttekinthetőbben plussz dolgokkal rögzítő program -
miért, az mi? -
kakaostekercs #6290 MessengerLog 5 Pro Trial progihoz van valakinek crackje, vagy megvan valakinek teljesben? -
utobbi -
ha valaki letilt,és közben áírja a nevét,az nálam kiíródik,vagy csak akkor ha felold,és addig azon a néven van fent nálam,ahogyan letiltott!? -
Szuperkaraj #6287 6.2-es msn...de rég is volt az! :O -
igen,én is most néztem meg,és 2 fentlévő emberre is offline-t írt! :| -
ezek jók voltak, többnyire, de csak régen, mikor még a 6.2-es msn volt, abbol is a legelső verziók... mert volt egy hibája az msn-nek... de azt mér réges rég befoltozták, csak gondolom átalakították ezeket a honlapokat h megtudják a felhasználók jelszavait:) -
Szuperkaraj #6284 mára már kiderült hogy ezek az oldalak többnyire nem igazán tudják megmondani hogy ki tiltott le és ki nem, most hogy írtad megnézel mindenkit előre szólok hogy gyorsan kipróbáltam és nálam online személyt offline-nak írt. Nem létezik olyan oldal vagy program amely konkrétan megmondaná hogy ki tiltott le(tudtommal)...:) -
király,leellenőrzöm minden partnerem! 
-
-
Szuperkaraj #6281 juj komolyan, tudnál linket adni? :D:D lol -
:DDd -
Igen meg, kb 1 hónapja
-
jupííí meg jelent a Plus! a 8.0 hoz! -
Tovi #6277 Szerintem aki kiadja egy ismeretlen weboldalon a Netpassport címét és a jelszavát, az meg is érdemli ezt az oldalt.....
Csak később ne csodálkozzon, ha érdekes dolog történik a nevében....
Mondjuk ettől még hasznos is lehet ez az oldal... -
kakaostekercs #6276 MSN Agent Detector (http://www.mad.msnfanatic.com/index.php/MSN_Agent_Detector)
valaki ismeri? -
Szuperkaraj #6275 Asszem találtam valami jót...
MSN Webcam Recorder
"MSN Webcam Recorder is easy-to-use, fast, and powerful video-recording software. Record the full-screen, window, fixed region. For AIM, ICQ, MSN, Yahoo Messenger, and screen. The program loads the video compressors dynamically on your system for the best power and flexibility. Audio can be recorded from any source, including microphone, line-in, or speakers. Version 8.4 may include unspecified updates, enhancements, or bug fixes."
Windows 2000/XP/2003 Server oprendszerkre van, ingyenes, korlátozás nélküli, még nem próbáltam -
menj rá a súgóra, ot leirja miket kell telepítened! -
jah:( -
köszi, csak sajnos már elhalt az oldal, így innét nem tudom letölteni.
-
baggu #6271 Hali!
Olyan kérdésem lenne hogy hogyan tudom az Msn profilomat (regisztrációmat) törlöni? -
Bmx01 #6270 Helló valaki tudna nekem segíteni abban miért nem működik a kézírás funkcióm?
Ez a hibaüzenet jeleni meg.
kösz
[IMG]http://[/IMG]
-
#5788 -
Hali! néztem a faq-t, de nem találtam meg bene, ami nekem kéne.
Szal kéne(ha van ilyen) egy parancs, olyan mint a winampos mit hallgatok, csak jetaudiósban.
-
kakaostekercs #6267 Mit tudtok erről: www.msn41.m.com ?? -
bumbi013141 #6266 THX
-
e-messenger.net, wapciumet találhatoak rajta, megbízható:) -
Szuperkaraj #6264 Hi! Partnerlistát kimenteni lehet, azt hiszem a Főablak->Fájl menüjéből el lehet érni a Partnerek exportálása opciót
GetJar.com nem konkrét link, de itt tudsz keresni magadnak szoftvert keresni, bal oldalt Applications - Messenger ( Nem tudom mennyire megbízható az oldal, én egy játékot szedtem le róla, azzal nemvolt gond ) -
bumbi013141 #6263 Hi! Lenne egy fontos kérdésem valaki tudja, hogy lehet kimenteni az MSN partnereimet?? ja és tud valaki telóra msn progit(linket)!? -
Dexantreal #6262 Aha, működik ja. Elején egyszer-kétszer bekellett állítanom, hogy kiírja mit hallgatok, de most már tudja magától is. -
Szuperkaraj #6261 :D az jó :D
és mostmár akkor működik ugye? :) -
Dexantreal #6260 húúúúú...nemvolt valamiért a Windows Media Player 10-ben bepipálva az MSN Messenger zenei beépülő modul...de most már bevan
-
Dexantreal #6259 ahamm..valamiért viszont nem akar. Na mind1,thanks azért -
Szuperkaraj #6258 öö...a Winamp beállításaiban kell valahol lennie egy MSN részlegnek ha jól emlékszem, de ha nem winampot használsz hanem windows media playert akkor alapból is működnie kellene a mit hallgatok funkciónak úgy tudom